Kepujian

Adakah anda mahukan tema WordPress serbaguna untuk laman web anda? Credence adalah tema yang direka dengan indah dan hebat yang mempunyai banyak ciri menakjubkan. Dalam tinjauan Kepujian ini, kami akan menunjukkan ciri-cirinya dan membantu anda memutuskan apakah tema itu sesuai untuk keperluan anda.


Kajian Kepujian

Mengenai Kepujian

Credence adalah tema WordPress responsif oleh Mojo Marketplace, sebuah kedai dalam talian yang terkenal untuk tema serbaguna dan hebat.

Tema ini mempunyai susun atur yang berwarna, terang dan responsif. Ia terbaik untuk perniagaan, syarikat teknologi, kedai dalam talian dan banyak lagi. Warna, pembangun tema, sokongan grid dan penyesuaian tanpa had menjadikan Credence sebagai tema yang hebat.

Ciri Kepujian

Tema di Pasar Mojo dipenuhi dengan ciri dan pembangun yang luar biasa. Begitu juga, Credence mempunyai pilihan terbaik untuk anda merancang laman web anda tanpa memasukkan kod.

Credence mempunyai banyak ciri seperti ikon sosial, widget tema tersuai, kawasan widget, halaman portfolio, templat halaman, slaid, gaya grid, kawasan widget footer, pembangun dan banyak lagi.

Mari perhatikan ciri-cirinya secara terperinci:

Reka Bentuk Responsif dan Retina Sedia

Kepujian adalah sepenuhnya tema responsif dengan reka bentuk yang ringkas dan intuitif yang disukai oleh pengunjung anda. Ini memiliki pelbagai gaya yang memastikan tidak ada dua laman web yang menggunakan tema ini yang mirip.

Reka bentuk siap sedia dan sokongan gambar menjadikan pengguna mudah alih membaca kandungan dan gambar penglihatan tanpa mengezum masuk atau tatal yang tidak perlu.

Pilihan Gaya

Tetapan gaya asas dalam tema adalah seperti pilihan latar belakang, gambar latar, warna fon badan dan warna pautan.

Pilihan Gaya

Tetapan ini mudah diedit dan diubah bila-bila masa anda perlu memberikan penampilan baru ke laman web anda.

Font Tumbuk

Tema kepujian mempunyai jenis catatan khusus untuk Font Tumbuk yang membolehkan anda menambahkan fon Google dengan mudah untuk digunakan di laman web anda.

Font Tumbuk

Arahan diberikan untuk menyalin keluarga fon untuk ditambahkan dalam pentadbir WordPress anda.

Menu Tajuk dan Sampingan

Tetapan menu tajuk dan sisi adalah selari antara satu sama lain. Anda boleh memilih kedudukan menu pada pandangan pertama pilihan ini.

Menu Tajuk

Dalam tema ini, tajuk mempunyai beberapa bahagian. Ini membolehkan anda mengaktifkan / mematikan setiap bahagian, sehingga anda dapat memaparkan tajuk yang indah di laman web anda.

Tetapan Header

Dari teks tajuk ke lokasi menu, kedudukan logo, gaya, latar belakang tajuk, kawasan gelangsar, widget tajuk dan banyak lagi pilihan tersedia dalam tetapan ini.

Lokasi Menu

Tema ini menawarkan pelbagai lokasi menu untuk anda tambahkan navigasi yang mudah untuk pengguna anda. Terdapat lebih dari 5 kedudukan untuk meletakkan menu anda dengan luar biasa.

Lokasi Menu

Anda boleh membuat menu berasingan untuk setiap lokasi. Lokasi penting yang dibina adalah seperti menu navigasi, menu navigasi sekunder, menu sisi utama dan menu footer.

Gelangsar Teratas

Tema kepujian mempunyai satu set plugin yang disyorkan untuk setiap bahagian laman web. Ia termasuk slaid gambar juga. Anda boleh menambah slaid teratas pada mana-mana gaya tema Credence yang anda pilih.

Imej Gelangsar

Kami mengesyorkan anda menggunakan Bersendirian plugin slider untuk menambah slaid gambar di laman web anda. Oleh kerana Credence adalah laman web pelbagai guna, slider Soliloquy akan berfungsi dengan hebat dengannya.

Plugin slaid ini dilengkapi dengan semua ciri seperti menambahkan slaid ke halaman utama, header, footer, sidebar dan banyak lagi. Anda juga boleh membuat slaid dari Instagram dan sumber lain.

Templat Halaman Tersuai

Sebilangan besar laman web WordPress mempunyai templat halaman terbina dalam untuk merancang laman web mengikut keperluan perniagaan. Credence mempunyai set templat halaman tersendiri.

Templat Halaman

Ia membolehkan anda membuat halaman blog, halaman portfolio, halaman kosong dan banyak lagi. Di bawah ke Atribut Halaman tetapan, anda boleh mengatur susun atur tema dengan mengesampingkan tetapan tema untuk halaman.

Tolak Susun atur Tema

Anda boleh mengganti widget halaman tema, bayangan, menu dan banyak lagi untuk menambahkan tetapan halaman khusus untuk setiap halaman.

Penyertaan portfolio

Tema ini mempunyai jenis catatan khusus untuk Penyertaan portfolio yang membolehkan anda menambahkan portfolio kerja anda di laman web.

Penyertaan portfolio

Entri portfolio ini dapat dipaparkan dalam gaya yang berbeza untuk memanfaatkan sebagian besar.

Paparan portfolio

Ini adalah salah satu contoh bagaimana portfolio anda akan muncul di laman web anda dengan tema Credence.

Bahagian Footer

Dalam tetapan umum tema, anda boleh mendapatkan pilihan untuk bahagian footer. Tetapan footer yang luas membolehkan anda mengaktifkan / mematikan kawasan widget footer, menetapkan jumlah lajur, gaya latar belakang kawasan widget dan banyak lagi.

Bahagian Footer

Anda juga boleh mengaktifkan / mematikan footer bawah, gaya footer, menambahkan teks footer, penjajaran teks dan banyak lagi.

Tetapan Footer Bawah

Tetapan ini berguna dalam membuat footer keperluan anda.

Dokumentasi dan Sokongan

Tema kepujian mempunyai dokumentasi terperinci yang menerangkan dengan jelas bagaimana laman web / blog anda dapat berjalan dengan cepat dan mudah. Tutorial video yang disenaraikan, kemas kini automatik, dan forum sokongan membantu menyelesaikan sebarang pertanyaan.

Kredit boleh didapati dengan bayaran sekali sebanyak $ 59 untuk lesen satu laman web. Anda juga boleh membeli lesen 5 tapak atau lesen pembangun. Sekiranya diperlukan, anda juga boleh memasukkan perkhidmatan addon dengan pembelian anda, seperti pemasangan tema WordPress dan sandaran laman WordPress.

Anda boleh menghantar soalan sokongan anda dengan masuk ke pasar Mojo. SH-Themes, pasukan di belakang Solstice menyelesaikan semua pertanyaan sokongan tepat pada masanya. Walau bagaimanapun, anda juga boleh menghantar e-mel kepada mereka untuk sebarang pertanyaan.

Skor Kami

Credence adalah tema WordPress serbaguna dari Mojo Marketplace untuk blog peribadi anda, perniagaan kecil atau besar, kandungan, perniagaan membeli-belah dalam talian dan banyak lagi. Dengan Credence, anda boleh menghidupkan dan menjalankan laman web anda dengan mudah. Sekiranya anda memerlukan bantuan, anda boleh mencari jalan keluar dengan mudah dengan merujuk pada dokumentasi.

Reka bentuk tema dan panel pilihan memudahkan penyesuaian.

Kami memberikan Credence 5 daripada 5 bintang. Berikut adalah pecahan skor ulasan kami:

Secara keseluruhan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

ciri-ciri
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Persembahan
Nilai Bintang KosongNilai Bintang KosongNilai Bintang KosongNilai Bintang KosongNilai Bintang Kosong 0.0 / 5.0

Sokongan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Kemudahan penggunaan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Harga
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Dapatkan Kepujian Sekarang »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map