Musytari

Jupiter adalah tema WordPress pelbagai guna yang sesuai untuk semua jenis laman web. Dalam tinjauan tema Jupiter ini, kita akan melihat ciri-cirinya dan melihat seberapa sesuai untuk pengguna.


Pratonton tema Musytari

Mengenai Tema WordPress Jupiter

Tema Jupiter WordPress boleh didapati di pasar Themeforest. Ia dicipta oleh artbees, sebuah agensi digital bebas yang mengkhususkan diri dalam tema WordPress canggih. Ditubuhkan pada tahun 2008, syarikat ini telah melancarkan tiga tema WordPress dan 21 item reka bentuk grafik setakat ini.

Musytari adalah tema WordPress terlaris mereka. Ia telah dibeli oleh lebih daripada 24,000 pelanggan. Ia telah dipaparkan dalam minggu ini di Themeforest. Artbees syarikat telah menjual barang bernilai lebih dari $ 1 Juta di pasar envato setakat ini, menjadikannya pengarang elit.

Kami melihat, mengesan dan kemudian mencipta semula pengalaman digital terbaik di seluruh web. Kami menyukai dan membuat penyelesaian reka bentuk mewah, antara muka pengguna yang sempurna dan pengalaman pengguna yang lancar untuk pelbagai pengguna.

-pasukan artbees

Keistimewaan Tema Musytari

Jupiter adalah tema pelbagai guna yang bermaksud bahawa ia sangat sesuai digunakan di mana-mana jenis laman web berkuasa WordPress. Ia dilengkapi dengan pelbagai fitur untuk memberikan fleksibiliti dan kemudahan yang ingin dilihat pengguna dari tema WordPress premium. Mari kita lihat beberapa ciri utama tema Musytari.

Saya menggunakan tema Artbees Jupiter WordPress untuk dua projek. Mudah digunakan walaupun sebagai pemula WordPress.
Ia mempunyai banyak ciri dan kemungkinan penyesuaian. Reka bentuknya kelihatan anggun dan moden dan menjadikan keunikan yang lebih hebat. Saya tidak mempunyai rancangan untuk beralih ke penyelesaian lain.

-Oliver Sauter

Puluhan Templat Tersuai

Tema Musytari hadir dengan fleksibiliti puluhan templat yang telah dipasang dan siap digunakan. Templat ini difailkan di bawah 6 kategori utama iaitu perniagaan, kreatif, pendidikan, makanan, kesihatan, peribadi, dan kedai.

Templat Musytari

Pengguna hanya boleh memilih templat dari kategori yang lebih dekat dengan laman web mereka dan kemudian menerapkan templat itu dengan hanya beberapa klik. Setiap templat ini mempunyai reka bentuk dan susun atur yang sama sekali baru, memberikan pengguna pelbagai pilihan untuk reka bentuk dan penampilan laman web mereka.

Seret dan Lepas Pembina Halaman

Tema Musytari dilengkapi dengan pembangun drag and drop bawaan. Cukup pilih dan seret elemen pada kanvas dan letakkan di mana sahaja. Ini memberikan pengguna kekuatan besar untuk membuat susun atur mereka sendiri untuk halaman mereka. Ia juga menjadikan penyesuaian lebih mudah dan fleksibel. Jupiter hadir dengan Visual Composer terbaru yang merupakan salah satu pembangun halaman drag and drop WordPress terbaik di pasaran.

Panel Pentadbiran – Dibuat untuk Manusia

Sebilangan besar tema WordPress premium dengan banyak ciri. Menguruskan ciri tersebut dari panel pentadbir menjadi sangat rumit bagi pengguna baru. Jupiter hadir dengan panel admin yang intuitif dan mudah digunakan yang dibuat untuk manusia. Ini membolehkan anda menambahkan kandungan ke laman web anda dengan mudah dan menyesuaikan setiap aspek tanpa bergelut dengan panel pilihan yang kompleks.

Pembangun halaman seret dan lepas Jupiter

Kedai Dalam Talian Diperlukan

Tema Jupiter sepenuhnya serasi dengan WooCommerce, platform eCommerce paling popular di dunia untuk laman web WordPress. Musytari telah siap menggunakan templat yang boleh anda gunakan untuk kedai anda. Ini membolehkan anda menggunakan reka bentuk yang sangat cantik untuk kedai dalam talian anda. Di bahagian belakang, Jupiter mempermudah menambah gelung produk, menambah barang, dan menjana penjualan.

Pengurusan portfolio

Jupiter hadir dengan sokongan luar kotak untuk jenis kandungan portfolio. Anda boleh menggunakan salah satu templat portfolio yang sangat indah untuk reka bentuk dan susun atur dan kemudian menyesuaikannya untuk memenuhi keperluan anda. Di pihak pentadbir, Jupiter mempermudah untuk menambah dan mengurus item portfolio dari panel pentadbir WordPress anda. Tema ini juga merangkumi tiga gaya portfolio yang berbeza yang boleh anda gunakan.

100+ Kod Pendek

Kod pendek menyediakan cara yang lebih mudah untuk menambahkan item di laman WordPress anda. Sebilangan besar tema WordPress dengan berpuluh-puluh kod pendek, tetapi Musytari membawanya ke tahap yang baru dengan 100+ kod pendek yang boleh anda gunakan langsung dari kotak. Sebilangan besar kod pendek fleksibel dengan pilihan penyesuaian mereka sendiri yang boleh anda akses dari penjana kod pendek.

Pengedit Header dan Latar Belakang

Tajuk dan latar belakang menjadikan laman web ini menarik dan cantik. Musytari membolehkan anda menyesuaikan tajuk menggunakan penyesuai tajuk yang inovatif. Ia juga membolehkan anda menggunakan gambar latar penuh skrin dan warna tanpa had.

Baru sahaja membelinya. Header sememangnya SUPER disesuaikan. Ketinggian dan semua perkara dalam kerangka tema tanpa menyentuh menambah CSS.

-AndyHoodified, pengguna Terhormat

Ciri Pelbagai

Sebagai tema WordPress moden yang inovatif, Jupiter membawa kemungkinan yang tidak berkesudahan untuk menjadi kenyataan. Terdapat banyak lagi ciri yang boleh anda gunakan dengan tema yang indah ini.

 • 7 gaya Blog
 • 14 Widget tersuai
 • 10 jenis pos tersuai
 • 1600+ Ikon
 • Integrasi Adobe Typekit
 • Tayangan slaid halaman penuh
 • Terjemahan siap dengan sokongan RTL
 • Sesuai dengan WPML
 • Responsif mudah alih sepenuhnya

Dokumentasi dan Sokongan

Sama ada anda pengguna WordPress pemula atau pakar lanjutan, setiap orang memerlukan bantuan sekarang dan kemudian. Inilah sebabnya mengapa sangat penting untuk membeli tema yang dilengkapi dengan pilihan dokumentasi dan sokongan yang luas. Jupiter hadir dengan akses ke laman dokumentasi dengan 100+ artikel. Dokumentasi menguruskan penjelasan setiap ciri tema dengan mudah untuk memahami arahan langkah demi langkah.

Jupiter juga dilengkapi dengan perpustakaan tutorial video dengan lebih daripada 20 tutorial untuk membantu anda memulakannya. Sebagai pengguna berlesen, anda juga akan mendapat akses ke forum sokongan premium tema di mana anda boleh mendapatkan bantuan daripada pembangun.

Skor Kami

Musytari adalah tema WordPress yang sangat indah dan sangat disesuaikan. Ia dilengkapi dengan sekumpulan ciri yang komprehensif dan antara muka pengguna yang dibuat dengan indah yang menjadikannya pilihan yang bagus. Kami memberikannya 4 daripada 5 bintang.

Secara keseluruhan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhNilai Bintang Kosong 4.0 / 5.0

ciri-ciri
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhNilai Bintang Kosong 4.0 / 5.0

Persembahan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Sokongan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhNilai Bintang Kosong 4.0 / 5.0

Kemudahan penggunaan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhNilai Bintang Kosong 4.0 / 5.0

Harga
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhNilai Bintang Kosong 4.0 / 5.0

Dapatkan Musytari Sekarang »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map