Muzik Themify

Themify Music adalah tema WordPress yang dibina dengan mempertimbangkan pemuzik dan artis. Ia mempunyai latar belakang video lebar penuh untuk beranda dan membolehkan anda memasukkan pemain muzik dan senarai main album dengan mudah. Dalam ulasan Muzik Themify ini, kami akan membantu anda untuk memutuskan apakah itu tema terbaik untuk laman web anda.


memaparkan tangkapan skrin muzik

Mengenai Muzik Themify

Themify Music dilengkapi dengan ciri disesuaikan khusus untuk pemuzik yang membantu mereka mempromosikan album muzik mereka, lawatan, konsert, dan acara. Ia dihantar bersama pembangun Themify, pembangun seret dan lepas yang membolehkan anda membuat laman web seperti yang anda bayangkan.

Dengan Muzik Themify, anda dapat memasukkan video dengan mudah di laman web anda dan bahkan memaparkannya dalam kotak cahaya. Tema menjadikannya mudah untuk memasukkan senarai main tersuai ke laman web anda agar pengunjung dapat mendengar dan membeli.

Mari kita perhatikan beberapa ciri di bawah ini.

6 Jenis Pos Tersuai

Tema Muzik Themify digabungkan dengan 6 jenis catatan khusus yang dibina khusus untuk mempromosikan album dan acara muzik anda.

memaklumkan album jenis muzik khas

 • Acara: Senaraikan konsert, lawatan dan acara lain di laman web anda menggunakan jenis siaran Acara. Anda boleh mengkategorikannya dan menandakannya. Anda juga boleh menyertakan pemandangan Peta Google di tempat dan menjual tiket dengan segera.
 • Galeri: Mempamerkan foto dari peristiwa baru-baru ini atau pemotretan. Anda boleh memaparkannya di galeri batu 6 lajur atau susun atur grid 2, 3 atau 4 lajur.
 • Video: Benamkan video anda dari laman perkongsian video yang popular seperti YouTube atau muat naik terus ke laman web anda. Anda boleh memainkannya secara langsung atau memaparkannya di dalam kotak cahaya. Anda boleh memaparkan video dalam slaid atau menggunakan susunan grid 2, 3 atau 4 lajur.
 • Album: Masukkan senarai main tersuai ke laman web anda dan biarkan pengunjung mendengarkan dan menikmatinya. Anda juga boleh menjualnya terus dari halaman Album anda.
 • Tekan: Pamerkan di mana majalah yang anda tampilkan di laman utama anda dan halaman lain.
 • Portfolio: Sama seperti kebanyakan tema Themify yang lain, Muzik juga dilengkapi dengan jenis pos Portofolio untuk menampilkan item portfolio anda.

Widget

Themify Music memberi anda banyak kawasan kandungan widget. Selain bar sisi, anda dapat menambahkan widget ke widget sosial dan widget tiga kaki.

kawasan kandungan widget dalam muzik themify

Ia juga dilengkapi dengan banyak widget tersuai. Mereka adalah:

 • Ciri siaran
 • Catatan acara
 • Flickr
 • Kategori Senarai
 • Halaman Senarai
 • Paling Banyak Dikomen
 • Komen Terkini
 • Pautan Sosial
 • Twitter

Latar Belakang Video lebar penuh

Sekiranya anda menginginkan tema Themify yang membolehkan anda menambahkan latar belakang video dengan lebar penuh, Muzik Themify boleh menjadi pertaruhan terbaik untuk anda. Untuk memaparkan latar belakang video penutup penuh, anda perlu menghidupkan pembangun Themify dan kemudian, pilih Pilihan »Gaya. Kemudian, pilih jenis latar sebagai video.

Pemain Muzik Footer

pemain muzik-footer

Pemain muzik footer adalah satu lagi ciri unik yang disertakan dengan Themify Music. Ia serasi dengan desktop atau peranti mudah alih dan memainkan muzik secara automatik semasa pelawat melayari laman web anda. Tema ini membolehkan pengunjung anda memilih album mana yang akan dimainkan.

Ciri Berguna Lain

Dengan Themify Music, kemungkinan untuk buat laman web WordPress yang menakjubkan tidak berkesudahan. Berikut adalah beberapa lagi ciri yang boleh anda gunakan.

 • Navigasi Ajax: Ini membantu pelawat anda memuat halaman baru tanpa perlu mengklik pautan halaman seterusnya.
 • Kesan tatal paralaks: Tema menyokong kesan paralaks yang menggerakkan kandungan latar dengan kelajuan yang berbeza daripada kandungan latar depan semasa pengguliran halaman.
 • Kandungan cangkuk: Tambahkan kandungan ke tema anda tanpa mengedit templat secara manual menggunakan ciri isi cangkuk.

Dokumentasi dan Sokongan

Dokumentasi Muzik Themify memandu anda melalui keseluruhan senarai ciri. Semua tutorial dijelaskan dengan baik dengan tangkapan skrin dan video yang indah.

Themify menawarkan sokongan melalui forum mereka. Mereka terkenal dengan masa tindak balas yang cepat.

Themify Music tersedia dengan bayaran sekali sebanyak $ 49. Apabila anda membeli tema Muzik Themify, anda akan mendapat tema bonus untuk dimuat turun secara percuma.

Anda boleh menggunakan tema Themify di laman web tanpa had. Untuk mengakses semua tema Themify, anda boleh menyertai Kelab Tema mereka dengan harga hanya $ 79.

Skor Kami

Themify Music dibina khusus untuk artis dan pemuzik yang membolehkan mereka memasukkan video dan pemain muzik dengan mudah. Ini digabungkan dengan beberapa jenis pos khusus yang berguna yang disesuaikan untuk mempromosikan acara dan album muzik anda.

Themify Music mungkin bukan pilihan yang tepat untuk anda jika anda mencari tema WordPress minimalis untuk artis. Sebenarnya, ini adalah tema berat yang dibina untuk menambahkan banyak kandungan interaktif dengan sedikit usaha.

Sekiranya anda bimbang tentangnya masa muat halaman, lebih baik melumpuhkan memainkan video dan audio secara automatik. Untuk meningkatkan masa memuatkan halaman, Anda mungkin juga ingin mengaktifkan pengurangan skrip dengan pergi ke Tetapan Tema.

Begitu juga, anda boleh melumpuhkan navigasi ajax dan tetapan skrip gambar untuk rendering halaman yang lebih pantas.

Kami memberikan Themify Music 4.8 daripada 5 bintang. Berikut adalah pecahan skor ulasan kami:

Secara keseluruhan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

ciri-ciri
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Persembahan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Sokongan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Kemudahan penggunaan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhNilai Bintang Kosong 4.0 / 5.0

Harga
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Dapatkan Muzik Sekarang »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map