Solstis

Adakah anda mahukan tema WordPress serbaguna untuk laman web anda? Solstice adalah tema berwarna-warni oleh Mojo Marketplace dengan pilihan luar biasa yang tidak akan anda terlepas. Dalam tinjauan Solstice ini, kami akan menunjukkan ciri-cirinya dan membantu anda memutuskan apakah tema itu sesuai untuk keperluan anda.


Kajian Solstis

Mengenai Solstice

Solstice adalah tema WordPress yang dioptimumkan oleh Retina oleh Mojo Marketplace, sebuah kedai dalam talian yang terkenal untuk tema pelbagai guna.

Tema ini mempunyai susun atur yang berwarna, terang dan responsif. Yang terbaik untuk jurugambar, penulis kandungan, kedai dalam talian dan banyak lagi. Warna dan penyesuaian tanpa had menjadikan Solstice sebagai tema yang hebat.

Ciri-ciri Solstice

Sebilangan besar tema di Mojo Marketplace sarat dengan ciri-ciri luar biasa. Begitu juga, Solstice mempunyai pilihan terbaik untuk anda merancang laman web anda tanpa memasukkan kod.

Penyesuai WordPress yang kuat mempunyai semua yang anda perlukan untuk membuat laman web yang sempurna. Solstice mempunyai banyak ciri seperti ikon sosial, widget “Tentang Saya” tersuai, kawasan widget, warna, portfolio dan banyak lagi.

Mari perhatikan ciri-cirinya secara terperinci:

Tajuk dan Ajakan Bertindak

Solstice mempunyai tetapan header di panel penyesuai tema. Ini membolehkan anda dengan mudah menambahkan logo, tajuk laman web dan memilih susun atur tajuk. Terdapat 3 pilihan susun atur yang tersedia untuk tajuk.

Tetapan Header

Di bawah pilihan ini, anda akan menemui tetapan ajakan bertindak. Anda perlu mengaktifkannya dan menambahkan teks, pautan, dll.

Ajakan Bertindak

Menu mempunyai bahagian yang berbeza di penyesuai. Ia juga dapat dibuat dari tetapan menu di admin WordPress.

Halaman Utama Tersuai

Halaman utama laman web anda boleh disediakan dari penyesuai WordPress dalam tema Solstice. Biasanya terdapat pilihan terhad pada penyesuai tema lain. Walau bagaimanapun, Solstice menambahkan segala-galanya untuk anda dalam penyesuai untuk membuat halaman utama dengan mudah.

Anda boleh memilih dari apa yang hendak dipaparkan, mengaktifkan atau mematikan tayangan slaid dengan pilihan terperinci, halaman unggulan, catatan unggulan, teks selamat datang dan banyak lagi.

Tetapan Halaman Utama

Cukup tatal ke bawah di panel penyesuai tetapan laman utama untuk pilihan lain. Ia juga membolehkan anda menambahkan teks selamat datang dengan mudah.

Teks Selamat Datang

Semua perubahan yang anda buat pada penyesuai dapat dilihat di sebelah kanan skrin. Pastikan untuk memeriksa semuanya sebelum anda menekan Simpan dan Terbitkan butang.

Warna Tapak

Dari header ke footer, latar belakang, menu, pautan, butang, dan semua warna dapat diubah dari panel penyesuai dalam tema Solstice.

Warna

Sebaik sahaja anda mengklik pilihan warna, ia akan membuka visualizer untuk anda memilih warna yang anda perlukan.

Ikon Sosial

Ikon sosial muncul di bahagian bawah tema Solstice. Bergantung pada anda untuk mengaktifkan atau mematikan paparan ikon ini dari footer.

Ikon Sosial

Setelah diaktifkan, anda boleh menambahkan pautan profil sosial anda dengan mudah seperti Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, LinkedIn dan banyak lagi.

Anda juga dapat menambahkan ikon pautan khusus di akhir tetapan ini. Terdapat banyak pilihan profil sosial yang ada. Sekiranya anda tidak menginginkan semuanya, anda boleh melumpuhkan dengan mudah dengan tidak memilih pilihan apa pun.

Teks Footer

Sama seperti semua pilihan lain dalam tema, anda juga dapat menambahkan teks footer dengan mudah dari panel penyesuai WordPress.

Teks Footer

Cukup mudah untuk anda menambahkan teks dalam dua baris secara berasingan. Anda juga boleh menambahkan pautan atau kod gaya khusus pada medan teks footer ini.

Portfolio dan Testimoni

Terdapat dua jenis catatan tersuai yang ditambahkan dalam pentadbir WordPress setelah anda mengaktifkan tema Solstice. Jenis catatan Portfolio dan Testimoni ini serupa dengan halaman dan catatan WordPress.

Anda boleh menambahkan testimoni portfolio dan pelanggan anda dari jenis catatan ini di laman web anda.

Kawasan Widget

Tema Solstice mempunyai 4 kawasan widget. Tiga bar sisi dan satu bahagian widget kaki untuk menambahkan teks, pautan, dan widget lain di laman web.

Kawasan Widget

Anda boleh memaparkan widget yang berbeza pada bar sisi utama, bar sisi halaman dan bar sisi pos. Namun, anda juga boleh menambahkan widget di footer. Semua kawasan widget mempunyai arahan yang diberikan untuk memahami apa yang akan ditampilkan di lokasi mana.

Tetapan lain

Terdapat bahagian untuk tetapan di panel penyesuai Solstice. Bahagian ini membolehkan anda menambahkan gambar latar, ikon laman web dan integrasi Analitis Google.

Tetapan

Semua tetapan ini disertakan dengan arahannya untuk disiapkan, sehingga anda tidak perlu repot dalam membuat laman web anda.

Dokumentasi dan Sokongan

Tema Solstice mempunyai dokumentasi terperinci yang menerangkan dengan jelas bagaimana laman web / blog anda dapat berjalan dengan cepat dan mudah.

Solstice tersedia dengan bayaran sekali sebanyak $ 59 untuk lesen satu laman web. Anda juga boleh membeli lesen 5 tapak atau lesen pembangun. Sekiranya diperlukan, anda juga boleh memasukkan perkhidmatan addon dengan pembelian anda, seperti pemasangan tema WordPress dan sandaran laman WordPress.

Anda boleh menghantar soalan sokongan anda dengan masuk ke pasar Mojo. Tema Tanpa Dasar, pasukan di belakang Solstice menyelesaikan semua pertanyaan sokongan tepat pada masanya. Walau bagaimanapun, anda juga boleh menghantar e-mel kepada mereka untuk sebarang pertanyaan.

Skor Kami

Solstice adalah tema WordPress serbaguna dari Mojo Marketplace untuk blog peribadi, fotografi, agensi seni dan kraf, kandungan, perniagaan membeli-belah dalam talian dan banyak lagi. Dengan Solstice, anda boleh menghidupkan dan menjalankan laman web anda dengan mudah. Sekiranya anda memerlukan bantuan, anda boleh mencari jalan keluar dengan mudah dengan merujuk pada dokumentasi.

Reka bentuk tema dan panel pilihan memudahkan penyesuaian.

Kami memberikan Solstice 5 daripada 5 bintang. Berikut adalah pecahan skor ulasan kami:

Secara keseluruhan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhNilai Bintang KosongNilai Bintang Kosong 3.0 / 5.0

ciri-ciri
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Persembahan
Nilai Bintang KosongNilai Bintang KosongNilai Bintang KosongNilai Bintang KosongNilai Bintang Kosong 0.0 / 5.0

Sokongan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Kemudahan penggunaan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Harga
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Dapatkan Solstis Sekarang »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map