StudioPress Moden Studio Pro

Adakah anda mencari tema yang menonjolkan gambar di laman web anda? Modern Studio Pro adalah tema kanak-kanak WordPress untuk kerangka Genesis yang dimaksudkan untuk pereka. Mari lihat ulasan Modern Studio Pro dan ketahui mengapa ia boleh menjadi pilihan yang sangat baik untuk blog anda.


ulasan pro studio studio moden

Mengenai StudioPress Modern Studio Pro

Modern Studio Pro adalah tema kanak-kanak Kerangka Kejadian oleh StudioPress, jadi anda perlu memasang rangka kerja Genesis dan StudioPress Modern Studio Pro di laman web anda.

Tema kanak-kanak mewarisi semua ciri dari tema induknya. Menggunakan tema kanak-kanak di laman web anda membantu anda membuat perubahan tanpa perlu risau kehilangannya setelah mengemas kini tema induk. Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai mengapa anda memerlukan tema kanak-kanak.

Menggunakan kerangka Genesis sebagai tema ibu bapa anda mempunyai banyak faedah. Ia menawarkan kedap udara keselamatan untuk laman web anda dan membantu anda meningkatkan kedudukan carian anda. Paling baik, tidak seperti kerangka kerja lain, Genesis adalah ringan, yang bermaksud ia tidak dilengkapi dengan banyak ciri kembung tetapi ringkas tetapi kukuh.

Sama seperti tema kanak-kanak Genesis yang lain, Modern Studio Pro juga dilengkapi dengan reka bentuk responsif, dengan ciri terbina dalam seperti pelbagai templat, serbuk roti, dan navigasi berangka. Selain itu, ia menawarkan fleksibiliti maksimum untuk penyesuaian tema dan pengurusan kandungan.

Ciri-ciri StudioPress Modern Studio Pro

StudioPress Modern Studio Pro adalah tema menarik bagi pereka yang berusaha untuk menonjolkan imejan di laman web mereka. Modern Studio melakukan ini dengan mengurangkan kekacauan dan warna, sehingga warna dan kandungan anda melakukan semua kerja. Tema ini menawarkan banyak ciri hebat untuk digunakan. Tipografi tema ini cantik dan bersih, dan akan membantu pembaca anda lebih banyak terlibat di laman web anda. Susun atur tema yang ringkas ini bertujuan untuk menarik perhatian penonton anda.

Berikut adalah beberapa ciri utama yang menjadikan tema Modern Studio Pro sebagai pilihan terbaik untuk blog anda.

Pilihan Tema

Anda boleh menggunakan pilihan tema untuk menghidupkan laman web baru anda dalam beberapa minit, dan mula menyesuaikan laman web anda hanya dengan beberapa klik tetikus.

Tema Modern Studio Pro menawarkan 3 susun atur, yang merangkumi Lebar Penuh, Sidebar / Kandungan, dan Kandungan / Sidebar. Selain itu, anda mempunyai pilihan warna tanpa had dalam penyesuai, anda boleh menambahkan plugin dan widget yang berbeza ke laman web anda, dan ada templat berbeza yang tersedia untuk anda gunakan.

Responsif Mudah Alih

Tema ini responsif mudah alih, yang bermaksud laman web anda akan dioptimumkan dengan sempurna untuk setiap penyemak imbas, peranti, dan saiz skrin. Mempunyai tema responsif mudah alih adalah penting, kerana tema yang tidak responsif dapat membuat pengguna kecewa dan menyebabkan kedudukan mesin pencari lebih rendah.

Penyesuai Tema

Penyesuai tema membolehkan anda mengubah gaya tema. Dengan tema ini, anda boleh menukar gambar latar menjadi apa sahaja yang anda mahukan. Mempunyai gambar latar menarik perhatian pengguna dan menarik mereka lebih banyak ke laman web anda.

Modern Studio Pro juga membolehkan anda melihat pratonton perubahan yang anda buat ke laman web anda. Ini adalah ciri hebat kerana ia membolehkan anda bereksperimen dengan penampilan yang berbeza tanpa mengubah apa yang dilihat oleh pengunjung anda.

Anda juga tidak dibatasi oleh sebilangan kulit yang boleh dipilih untuk laman web anda. Modern Studio Pro dilengkapi dengan pemilih warna yang membolehkan anda memilih warna aksen apa pun. Anda bahkan boleh memasukkan kod hex warna yang ingin anda gunakan untuk laman web anda.

pemetik warna kajian semula studiopress moden studio

Header yang boleh disesuaikan

Modern Studio Pro membolehkan anda menggunakan gambar latar belakang tersuai. Selain itu anda juga dapat menambahkan gambar logo khusus untuk menonjolkan logo jenama perniagaan anda.

ulasan pro studio studio moden - muat naik tajuk

Templat Halaman Tersuai

StudioPress Modern Studio Pro dilengkapi dengan pilihan templat yang telah dibuat untuk membina laman web anda, termasuk:

 • Arkib: Dengan templat arkib tersuai, anda boleh membuat senarai gaya peta laman semua halaman, kategori, pengarang, bulan arkib, dll..
 • Blog: Templat ini menunjukkan catatan blog terbaru anda. Templat ini sangat berguna terutamanya jika anda menggunakan halaman statik tersuai sebagai beranda anda. Anda boleh menggunakan templat ini untuk membuat halaman blog yang disesuaikan untuk laman web anda. Untuk menyesuaikannya, pergi ke Rupa »Sesuaikan» Arkib Kandungan.
 • Halaman arahan: Dengan templat ini, anda boleh membuat halaman arahan tanpa menu navigasi.

kajian pro studio moden studiopress - arkib kandungan

Kawasan Widget Laman Utama

Anda boleh membina laman web anda dengan 7 kawasan widget yang dapat anda sesuaikan agar sesuai dengan jenama anda.

7 kawasan widget adalah Sidebar Utama, Mesej Lekit, Mesej Selamat Datang, Footer 1, Footer 2, Footer 3, dan After Entry.

ulasan pro studio studio moden - widget

Bar sisi utama memaparkan catatan dan halaman lama anda. Dengan cara ini artikel tersebut tetap mendapat trafik. Widget mesej melekit dapat digunakan untuk meningkatkan pendaftaran, mempamerkan kandungan, dan meningkatkan kesetiaan pengguna secara keseluruhan. Widget mesej selamat datang membolehkan anda menunjukkan mesej selamat datang di halaman atau catatan tertentu.

Di bahagian bawah, anda boleh menambahkan beberapa widget yang berbeza seperti butiran hubungan, pautan tersuai, dan kotak langganan untuk menarik perhatian pengguna.

Tidak banyak tema yang menawarkan entri selepas, tetapi Modern Studio Pro ada dan ia adalah ciri yang sangat berguna. Tanpa ciri ini, anda perlu menambahkan mesej anda secara manual di akhir setiap catatan blog, yang boleh menyusahkan terutama jika anda mempunyai ratusan halaman.

Seperti semua tema Kejadian, mereka mudah disiapkan, tetapi jika kelihatan menakutkan, jangan takut, ada tutorial di laman web StudioPress semasa anda mendaftar.

Roti Bread Built-In

Semua tema Genesis mempunyai pilihan untuk mengaktifkan dan menyesuaikan serbuk roti, yang meningkatkan kebolehgunaan dan juga dapat membantu SEO.

ulasan pro studio studio moden - serbuk roti

Dokumentasi dan Sokongan

Selepas pembelian, anda akan mendapat akses ke dokumentasi lengkap yang menerangkan semua ciri bawaan, dan cara menyiapkan laman web anda seperti laman demo.

Anda juga akan mendapat senarai coretan kod lengkap untuk kerangka Kejadian dengan mana anda dapat menyesuaikan tema anda dengan lebih lanjut.

Tidak seperti tema premium yang lain, StudioPress tidak mengehadkan anda untuk menggunakan tema pada sebilangan laman web yang terhad. Setelah membeli tema, anda akan mendapat kemas kini tanpa had, sokongan dan menggunakannya di laman web tanpa had. Mereka menawarkan sokongan melalui e-mel dan mereka terkenal dengan kepantasan sokongan mereka.

Tema StudioPress cepat, mesin pencari dioptimumkan, ringan, responsif dan mudah digunakan. Sekiranya anda ingin mencuba keseluruhan koleksi tema StudioPress, anda boleh mendapatkan Keahlian Pro Plus mereka.

Keahlian ini menawarkan nilai yang baik untuk semua orang yang ingin mencuba tema StudioPress yang berbeza terutamanya untuk pereka dan pembangun.

Anda hanya perlu membayar yuran sekali sebanyak $ 499.95 untuk mengakses semua tema semasa dan tema masa depan mereka. Ini bermakna anda menjimatkan lebih dari $ 1200.

Skor Kami

Tema Modern Studio Pro adalah tema yang sempurna untuk pereka yang ingin menonjolkan imejan di laman web mereka. Penyediaan temanya yang mudah akan membolehkan anda menghidupkan dan menjalankan laman web anda dengan cepat tanpa kerumitan.

Kami memberikan Modern Studio Pro 5 daripada 5 bintang. Berikut adalah pecahan skor ulasan kami:

Secara keseluruhan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

ciri-ciri
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Persembahan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Sokongan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Kemudahan penggunaan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Harga
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Dapatkan Studio Pro Moden Sekarang »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map