Tema Jambatan

Terdapat beberapa tema WordPress premium serba guna yang hebat yang terdapat di kawasan ini, dan Bridge adalah salah satu yang paling popular di antara mereka. Dalam tinjauan tema Bridge ini, kita akan melihat ciri-ciri, fleksibiliti dan kemudahan penggunaannya.


Ulasan tema Bridge

Mengenai Tema Jambatan

Bridge adalah tema WordPress pelbagai guna yang terdapat di pasar paling terkenal. Ia dibuat oleh Qode Themes yang merupakan agensi reka bentuk digital. Tema Qode ditubuhkan pada tahun 2013 dan sejak itu mereka telah mengeluarkan 15 tema WordPress.

Dalam jangka masa yang singkat Tema Qode telah memperoleh lencana pengarang elit yang paling hebat dengan penjualan lebih dari 57,000. Mereka telah menjual barang bernilai lebih dari 2 juta dolar AS. Syarikat ini kini mempunyai 38 pekerja dan mereka berkembang pesat.

Tema Bridge WordPress adalah produk mereka yang paling popular. Ia telah dibeli lebih dari 32,000 kali dengan ulasan menarik dari pelanggan.

Ciri-ciri Tema Jambatan

Seperti banyak tema WordPress premium, Bridge dilengkapi dengan banyak ciri. Membolehkan pengguna membuat hampir semua jenis laman web tanpa pengetahuan pengekodan. Mari kita lihat beberapa ciri.

24 Susun atur Unik

Tema Bridge hadir dengan 24 tata letak siap digunakan yang dapat digunakan pengguna dengan satu klik. Susun atur dibahagikan kepada kategori klasik, portfolio, blog, grid, menu kiri, satu halaman, skrin penuh, halaman arahan, dan kedai.

Susun atur Tema Bridge

Setiap susun atur memberikan satu set reka bentuk yang fleksibel untuk laman web anda. Anda boleh menggunakan salah satu susun atur ini berdasarkan keperluan anda sendiri. Semua susun atur dapat disesuaikan sepenuhnya dan anda boleh mengubah apa sahaja menggunakan alat terbina dalam.

100+ Demo Unik

Bridge dirancang untuk menjadi tema pelbagai guna. Ini bertujuan untuk memenuhi keperluan hampir semua jenis laman WordPress yang dapat dibayangkan. Untuk mencapai matlamat ini, ia dilengkapi dengan lebih daripada 100 demo unik dengan reka bentuk dan kandungan mereka sendiri.

Salah satu aduan yang paling biasa yang dihadapi pengguna dengan tema premium lain adalah laman web mereka tidak seperti demo yang mereka lihat. Dengan tema Bridge, anda boleh membuat laman web dengan mudah seperti demo hanya dengan satu klik. Semua kandungan reka bentuk dan demo akan dipasang di laman web anda. Sekarang yang perlu anda lakukan ialah mengganti kandungan dengan kandungan anda sendiri dan anda akan mempunyai laman web yang siap dilancarkan.

Latar Belakang Skrin Penuh dan Kesan Paralaks

Tema Bridge memberi anda kawalan penuh mengenai bagaimana anda menggunakan gambar latar di laman web anda. Anda boleh menggunakan gambar latar belakang skrin penuh, menggunakan gambar besar dengan menyesuaikan tajuk. Letakkan butang ajakan bertindak di tajuk. Fleksibiliti ini ditunjukkan dalam banyak susun atur dan demo terbina dalam.

Bridge juga membolehkan anda menambahkan lapisan Parallax di halaman anda. Ini memberikan kedalaman visual halaman dan menjadikannya lebih interaktif dan menarik. Belum lagi bahawa ia mengagumkan pengguna yang mengunjungi laman web anda.

Termasuk Plugin Percuma

Tema Bridge dilengkapi dengan dua plugin WordPress premium yang disertakan dengan tema anda. Plugin ini adalah Visual Composer dan Layers Slider.

Visual Composer adalah salah satu pembina halaman drag and drop WordPress yang paling popular. Ia membolehkan anda membuat susun atur halaman yang anda mahu dengan mudah menggunakan editor drag and drop. Visual Composer sangat hebat tetapi mesra pemula.

Layers Slider adalah plugin slaid WordPress premium yang membolehkan anda membuat slaid gambar yang indah, slaid video, dengan animasi CSS dan kesan 3D yang menakjubkan.

Integrasi Dengan Plugin WordPress Lain

Salah satu perhatian utama pengguna ketika membeli tema WordPress premium adalah sama ada ia akan berfungsi dengan salah satu plugin yang ingin mereka gunakan. Bridge hadir dengan sokongan penuh untuk banyak plugin WordPress percuma dan berbayar di luar kotak.

Sokongan Bridge WooCommerce

Ia serasi sepenuhnya dengan WooCommerce, yang merupakan salah satu platform eCommerce yang paling popular untuk laman WordPress di dunia. Bridge hadir dengan templat kedai siap pakai yang akan mengambil alih kedai WooCommerce anda dan akan memaparkannya dengan indah tanpa usaha.

Tema Bridge juga serasi dengan WPML, plugin WordPress untuk membuat laman web berbilang bahasa. Ini juga termasuk gaya untuk bentuk Gravity, borang kontak 7, dan Peta Google.

Menu Mega

Tema Bridge dilengkapi dengan cara intuitif untuk membuat struktur navigasi laman web anda. Ia juga mempunyai sokongan terpadu untuk membina Menu Mega. Pengguna boleh menyesuaikan menu standard dan mudah alih. Anda juga boleh membuat sub-menu yang luas atau normal pada masa yang sama. Bahkan ada pilihan untuk memilih susun atur menu yang luas dengan atau tanpa ikon. Anda juga dapat menambahkan widget ke salah satu lajur menu luas dan membuat susun atur yang anda mahukan.

Ciri Pelbagai

Tema Bridge menawarkan lebih banyak daripada sekumpulan ciri standard. Seperti yang kami katakan, ia adalah pusat kuasa dan dirancang untuk cukup fleksibel untuk setiap jenis laman web. Berikut adalah beberapa lagi ciri yang anda dapati dengan tema Bridge.

 • 600+ Fon Google
 • 80+ Kod Pendek
 • Terjemahan Sedia dengan sokongan RTL penuh
 • Portfolio, Galeri, Testimoni terbina dalam
 • Susun atur grid batu
 • Tajuk melekit
 • Butang seruan untuk bertindak
 • Animasi CSS 3
 • Peralihan halaman Ajax
 • Infografik dan kaunter
 • Pek ikon Font Awesome dan Font Elegant
 • Butang sosial
 • Carian skrin penuh
 • Menu skrin penuh
 • Dan banyak lagi…

Dokumentasi dan Sokongan

Salah satu perkara paling penting yang perlu dicari ketika membeli tema WordPress premium adalah pilihan dokumentasi dan sokongan. Tema Bridge dilengkapi dengan dokumentasi yang luas. Ini merangkumi artikel terperinci dengan petunjuk langkah demi langkah mengenai penyediaan laman web anda. Ini juga merangkumi arahan untuk menggunakan hampir semua ciri tema.

Terdapat juga banyak pilihan tutorial video untuk pengguna yang ingin melihat bagaimana mereka dapat memulai dengan cepat.

Sokongan pakar profesional tersedia dari pemaju. Mereka mempunyai pasukan terlatih dan berkemahiran tinggi yang ingin membantu melalui forum sokongan rasmi.

Skor Kami

Bridge dilengkapi dengan semua ciri yang diharapkan dari tema WordPress profesional berkualiti tinggi. Ia mempunyai sokongan purna jual dan dokumentasi yang luas. Kami akan mengatakan bahawa ia adalah pilihan yang bagus untuk apa sahaja jenis laman WordPress. Kami memberikannya 3.8 daripada 5 bintang.

Secara keseluruhan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhPeringkat Bintang SeparuhNilai Bintang Kosong 3.5 / 5.0

ciri-ciri
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhNilai Bintang Kosong 4.0 / 5.0

Persembahan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh Penuh 5.0 / 5.0

Sokongan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhNilai Bintang Kosong 4.0 / 5.0

Kemudahan penggunaan
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhNilai Bintang KosongNilai Bintang Kosong 3.0 / 5.0

Harga
Bintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhBintang Penuh PenuhNilai Bintang Kosong 4.0 / 5.0

Dapatkan Jambatan Sekarang »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map