Themify Pinshop

Ψάχνετε για ένα θέμα WordPress ηλεκτρονικού εμπορίου; Το Pinshop είναι ένα όμορφα σχεδιασμένο θέμα στυλ Pinterest για να προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία αγορών στο διαδίκτυο στους χρήστες σας. Σε αυτήν την κριτική Themify Pinshop, θα δείξουμε τις δυνατότητές της και θα σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε αν είναι το σωστό θέμα για τις ανάγκες σας.


Αναθεώρηση Themify Pinshop

Σχετικά με το Pinshop

Το Pinshop είναι ένα θέμα στυλ Pinterest ηλεκτρονικού εμπορίου από την αγορά Themify. Προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία χρήστη στους επισκέπτες με τον κύλινδρο απείρου, τα προϊόντα που εμφανίζονται σε σειρά στοίβας, το στιλ απόκρισης των προϊόντων και τον έτοιμο σχεδιασμό αμφιβληστροειδούς.

Το θέμα έχει μια μεγάλη γκάμα δέρματος και κινούμενων σχεδίων για να υποστηρίξει την εμπειρία front-end. Προσφέρει πλήρη προσαρμογή της διάταξης, των γραμματοσειρών και των χρωμάτων από τον προσαρμοσμένο πίνακα με βασικές και προηγμένες ρυθμίσεις.

Το πρόσθετο WooCommerce είναι απαραίτητο για το θεματικό κατάστημα για την προσθήκη και προβολή προϊόντων στον ιστότοπο.

Χαρακτηριστικά του Pinshop

Το θέμα Pinshop έρχεται με ένα προσαρμόσιμο ρυθμιστικό προϊόντος στην αρχική σελίδα για να προσφέρει μια υπέροχη προβολή των επιλεγμένων προϊόντων στους χρήστες. Πολλαπλές εμφανίσεις θέματος, διάταξη σελίδων και δημοσιεύσεων, σχεδιασμός απόκρισης, σταθερή κεφαλίδα και άλλα χαρακτηριστικά υποστηρίζουν το θέμα για να δημιουργήσουν μια εκπληκτική εμπειρία χρήστη.

Το κύριο χαρακτηριστικό του θέματος είναι το άπειρο κύλισης που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν όλα τα προϊόντα σε μια σελίδα. Ας ρίξουμε μια λεπτομερή ματιά σε όλες τις δυνατότητες του θέματος Pinshop:

Κύλιση προϊόντων Infinity

Το Themify Pinshop διαθέτει κύλιση απείρου στην αρχική σελίδα και σε άλλες σελίδες. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να μετακινηθούν προς τα κάτω για να δουν τα προϊόντα χωρίς να αλλάξουν σελίδες στον ιστότοπο.

Αυτό το θέμα καθιστά απλές τις διαδικτυακές αγορές με τη διάταξή του που εμφανίζει όλα τα προϊόντα σε μία μόνο σελίδα. Οι επισκέπτες μπορούν εύκολα να βρουν οποιοδήποτε συγκεκριμένο προϊόν με τη δυνατότητα αναζήτησης.

Ταξινόμηση προϊόντων

Η λειτουργία ταξινόμησης βοηθά τους χρήστες να βρουν τα προϊόντα με βάση τη δημοτικότητα, τις τιμές και άλλες επιλογές.

Διορθώθηκε η κεφαλίδα

Το Pinshop έχει μια σταθερή κεφαλίδα που κάνει κύλιση στον ιστότοπο. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την επιλογή σταθερής κεφαλίδας από τις ρυθμίσεις θέματος.

Διορθώθηκε η κεφαλίδα

Στην κύλιση, το λογότυπο και τα κοινωνικά εικονίδια εξαφανίζονται. Η σταθερή κεφαλίδα εμφανίζει το μενού και τη γραμμή αναζήτησης στην οθόνη.

Διορθώθηκε η κεφαλίδα

Όταν βρίσκεται στην κορυφή, δείχνει επίσης το λογότυπο και τα κοινωνικά εικονίδια.

Ολισθητικό προϊόντος

Το ρυθμιστικό προϊόντος εμφανίζεται στην αρχική σελίδα του ιστότοπου και εμφανίζει τα επιλεγμένα προϊόντα που μπορείτε να επιλέξετε ενώ τα προσθέτετε στη σελίδα σας.

Ολισθητικό προϊόντος

Μπορείτε να επεξεργαστείτε τις ρυθμίσεις του ρυθμιστικού από το Themify epanel. Σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το ρυθμιστικό, να εμφανίσετε ή να αποκρύψετε τον τίτλο και τις τιμές, τον αριθμό των προϊόντων και πολλά άλλα.

Ολισθητικό προϊόντος

Ο αριθμός των κυλίνδρων και των ρυθμίσεων ταχύτητας βοηθούν στη διαχείριση της εμπειρίας χρήστη για το ρυθμιστικό.

Θέματα δέρματος

Το θέμα του Pinshop υποστηρίζει πάνω από 10 skins για να αλλάξει την πλήρη εμφάνιση και την αίσθηση του ιστότοπου με ένα κλικ. Μπορείτε να μεταβείτε στο epanel του θέματος Themify Pinshop από τον διαχειριστή του WordPress και να επιλέξετε το θέμα του δέρματος που χρειάζεστε.

Θέματα δέρματος

Σας επιτρέπει να αλλάξετε το θέμα του δέρματος ανά πάσα στιγμή, ώστε να έχετε τα νέα χρώματα και διάταξη για τον ιστότοπό σας.

Προσαρμογή

Παρόμοια με πολλά άλλα θέματα Themify, ο προσαρμόσιμος πίνακας του Pinshop προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών για την επεξεργασία των στυλ των θεμάτων.

Προσαρμογή πίνακα

Από εικόνες φόντου, χρώματα, γραμματοσειρές, μεγέθη γραμματοσειρών, έως απεριόριστες δυνατότητες, θα έχετε δύο ενότητες: Βασικός και Προχωρημένος Ρυθμίσεις. Αυτές οι ρυθμίσεις αντικαθιστούν οποιοδήποτε βασικό στυλ από το θέμα, ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε και να αλλάξετε όλα τα στυλ θεμάτων από αυτό το προσαρμοσμένο πλαίσιο.

Αποκριτική διάταξη

Το Themify Pinshop είναι ένα πλήρως ανταποκρινόμενο θέμα που σημαίνει ότι λειτουργεί τέλεια σε όλες τις φορητές συσκευές. Δεν χρειάζεται να επεξεργαστείτε κώδικα για να προσαρμόσετε το μέγεθος για διαφορετικές οθόνες. Η διάταξη έτοιμη για αμφιβληστροειδή δίνει μια επαρκή εμπειρία στους χρήστες σας κατά την ανάγνωση του περιεχομένου ή την προβολή προϊόντων στον ιστότοπό σας.

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις ρυθμίσεις αποκριτικής σχεδίασης ή απλώς να τις προσαρμόσετε για διαφορετικά μεγέθη οθόνης.

Ανταποκρίσιμος σχεδιασμός

Έχει δοκιμαστεί και επαληθευτεί για όλα τα πιο πρόσφατα προγράμματα περιήγησης. Δεν βρέθηκε πρόβλημα συμβατότητας στο θέμα.

Τεκμηρίωση και υποστήριξη

Το Themify Pinshop διαθέτει μια λεπτομερή τεκμηρίωση που σας καθοδηγεί σε ολόκληρη τη λίστα δυνατοτήτων. Όλα τα σεμινάρια εξηγούνται καλά με όμορφα στιγμιότυπα οθόνης και βίντεο.

Όποτε χρειάζεστε βοήθεια, απλά πρέπει να σαρώσετε την τεκμηρίωση. Όλα αναφέρονται σε μια βήμα προς βήμα μέθοδο.

Το Themify προσφέρει υποστήριξη μέσω των φόρουμ τους. Είναι γνωστοί για τον γρήγορο χρόνο απόκρισης.

Το Themify Pinshop είναι διαθέσιμο για 49 $. Όταν κάνετε λήψη του θέματος Pinshop, θα λάβετε ένα θέμα μπόνους για δωρεάν λήψη και την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση και στα αρχεία του Photoshop μαζί με το θέμα για τη δημιουργία προσαρμογής σχεδιασμού, θα πρέπει να πληρώσετε μια εφάπαξ χρέωση 69 $.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα θέματα Themify σε απεριόριστους ιστότοπους. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα θέματα Themify, μπορείτε να εγγραφείτε στο Theme Club με μόλις 79 $.

Το σκορ μας

Το Themify Pinshop έχει δημιουργηθεί για τους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχει σχεδιασμό στυλ Pinterest και κύλιση απείρου για να εμφανίζει τα προϊόντα σας όμορφα σε μία σελίδα.

Εάν ανησυχείτε για την ταχύτητα της σελίδας του ιστότοπού σας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα περιττά εφέ κίνησης στις Ρυθμίσεις Themify. Εάν συνήθως περικόψετε εικόνες με μη αυτόματο τρόπο, μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τις ρυθμίσεις σεναρίου εικόνας, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση του χρόνου φόρτωσης. Θα πρέπει επίσης να ελέγξετε αυτόν τον απόλυτο οδηγό για να αυξήσετε την ταχύτητα και την απόδοση.

Δίνουμε στο Themify Pinshop 5 στα 5 αστέρια. Ακολουθεί η ανάλυση των βαθμολογιών αξιολόγησης:

Συνολικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Χαρακτηριστικά
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Εκτέλεση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Υποστήριξη
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Ευκολία στη χρήση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Τιμολόγηση
Βαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star FullΒαθμολογία Star Full 5.0 / 5.0

Αποκτήστε το Pinshop τώρα »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map