Astra téma áttekintése: Ez az ingyenes WordPress téma jó?

Ingyenes, könnyű WordPress témát keres, és azon kíváncsi, hogy az Astra WordPress téma lehet a legjobb-e?


Az Astra az egyik leggyorsabban növekvő többcélú WordPress-téma a WordPress-tárházban. Az előzetesen felépített webhelyek nagy könyvtárának köszönhetően néhány perc alatt gyönyörű weboldalakat hozhat létre. Akár portfóliót, akár egy WooCommerce üzlethelyiséget vagy egy üzleti weboldalt szeretne létrehozni, az Astra lehet az Ön választása.

Itt részletesen megvitatjuk az Astra témát, így kitalálhatja, hogy ez a legjobb megoldás-e webhelyének.

Astra téma: Áttekintés

Astra téma

Az Astra egy ingyenes WordPress téma, amelyet a kezdők számára terveztek. Felhasználóbarát felülete megkönnyíti a webhely számára a legjobb megjelenés megjelenítését egyetlen sor kódolása nélkül.

Az Astra-t a Brainstorm Force fejlesztette ki, amely a WordPress piacon már több mint 10 éve működik. A legjobb az Astra esetében, hogy könnyű és gyors oldalmegjelenítésre épített. Kevesebb, mint 50 KB hely szükséges, és mindössze 0,5 másodperc alatt betöltődik az alapértelmezett WordPress adatokkal.

Zökkenőmentesen működik a különféle oldalkészítőkkel, például az Elementor és a Beaver Builder, valamint számos más népszerű bővítménnyel, ami ideális választást jelent mind kezdőknek, mind webfejlesztőknek egyaránt.

Vessünk egy pillantást más szolgáltatásokra, amelyeket az Astra kínál.

Astra téma áttekintése: Jellemzők

A nagyteljesítményű szolgáltatások listájával nem meglepő, hogy az Astra-t már 700 000 felhasználó aktívan használta. Itt egy rövid összefoglaló arról, amit kínál.

1. Előreépített webhelyek könyvtára

Astra bemutató oldalak

Az Astra hatalmas könyvtárat kínál előre elkészített webhelyekkel. Ez nemcsak az időmegtakarítást segíti elő, hanem előnyt jelent egy webhely felépítéséhez és testreszabásához.

A sablonkönyvtárban két különböző sablon található: ingyenes sablonok és prémium sablonok. Az ingyenes sablonok felhasználhatók az ingyenes, népszerű oldal-készítő bővítmények bármelyikéhez, például a Beaver Builder, az Elementor stb. Ha nem érdekli az oldalkészítő telepítése, akkor is importálhat kész webhelyeket, amelyek együttműködnek a Gutenberg szerkesztővel, az épített -A WordPress szerkesztőben.

A prémium sablonok Ügynökségként vannak megjelölve, amely csak az Astra téma Mini Agency Bundle vagy Agency Bundle licenceivel érhető el. A demonstrációs sablonkönyvtár importálásához ingyenes plugint kell használni, az úgynevezett Starter Templates-t.

2. Zökkenőmentes integráció a népszerű pluginekkel

Astra kompatibilitás

Mivel az Astra könnyű témaként van kialakítva, nem szállított több felfújt és nemkívánatos funkcióval. Ehelyett bármilyen WordPress plugin felhasználhatja a webhelyén a kívánt tevékenységeket. A legjobb az, hogy az Astra kompatibilis szinte minden népszerű WordPress bővítménnyel.

Vessen egy pillantást néhány népszerű pluginre, amelyek kompatibilisek az Astra-val:

 • WooCommerce: Könnyen létrehozhat online áruházat
 • Oldalkészítők: Az Astra támogatja a Beaver Builder, az Elementor és egyebek szolgáltatásait
 • És még sok más: Egyéb népszerű bővítmények többek között a következők: LearnDash, Toolset, Yoast és még sok más

3. Gyors, könnyű, SEO-barát

Az Astra toll könnyű és kevesebb, mint 50 kb erőforrásokat igényel, ami egyike a létező leggyorsabb WordPress témáknak. A témához tartozik a szükséges Schema.org jelölés is, amelynek segítenie kell a keresőmotorokat, hogy webhelyén informatívabb eredményeket nyújtsanak.

4. Fordítás & RTL kész

Ha webhelye nem anyanyelvű angolul beszél, az Astra lehet a legjobb választás, mert a webhelyet könnyű lokalizálni az Astra segítségével. Lefordíthatja RTL nyelvekre is, például arabul.

Astra: Könnyű használat

Az Astra egy kezdőbarát téma, amelynek segítségével testreszabhatja webhelyét kódolás nélkül. Miután telepítette a témát a webhelyére, meglátogathatja Megjelenés »Astra opciók a képernyő bal oldalán.

Itt számos lehetőséget láthat. Az első gyors linkeket kínál a testreszabóhoz. Könnyen rákattinthat, és dolgozhat webhelye logóján, betűkészletén, fejlécén és láblécén.

Astra opciók

Tegyük fel, hogy testreszabja a láblécét. Egyszerűen rákattinthat a Lábléc-beállítások alatt Linkek a testreszabási beállításokhoz. Ez eljuttatja a testreszabóhoz, ahol elkezdheti dolgozni a láblécén.

Csak kattintson a láblécben található ceruzaikonra, és a képernyő bal oldalán különféle lehetőségeket láthat.

Astra testreszabó

Most kiválaszthatja az elrendezést, és hozzáadhatja saját tartalmát a bal oldali lehetőségek használatával. Arra is lehetősége van, hogy testre szabja a lábléc szélességét, szegélyt, képet és színt adjon hozzá. Ha widget, szöveges vagy lábléc menüt szeretne hozzáadni a lábléchez, válassza ki azt az alább található legördülő nyíl segítségével 2. szakasz.

Ahhoz, hogy a lábléc kiemelkedjen, más színt adhat a szöveghez és a linkekhez. Itt egy rövid pillantás az Astra használatával megváltozott láblécre.

Testreszabott lábléc

Ez csak egy példa. Használhatja fantáziáját, és bármilyen megjelenést megadhat. Ugyanazt a folyamatot követheti webhelye minden részén, és megjelenítheti a megérdemelt legjobb megjelenést.

A következő lehetőség a téma Pro verziójával elérhető lehetőségeket jeleníti meg. Ezen lehetőségek használatához frissítenie kell a témát a prémium verzióra. Addig ezek a lehetőségek nem érhetők el.

Az Astra pro jellemzői

A képernyő lefelé görgetésével látni fogja a téma által ajánlott ingyenes plugineket. Ha használni szeretné őket, kattintson a Aktiválja gombra a kívánt bővítmény mellett, és máris jól megy.

Astra ingyenes plugins

Astra: Dokumentáció & Támogatás

Ideális esetben az Astra könnyen használható. De még akkor is, ha probléma merül fel a használatával, mindig ellenőrizze annak dokumentációját, hogy megoldást találjon. Van egy gyakran feltett kérdéscsoport, amely szinte minden lehetséges kérdésre megválaszolja a kérdést.

Csatlakozhat a Facebook-csoportjukhoz, és megnézheti a felhasználói beszélgető fórumát, hogy megtudja, a problémájára van-e válasz. Ha továbbra sem talál választ, akkor jegy felvételével kapcsolatba léphet a támogatási csoporttal.

Astra téma ára

Az Astra téma ingyenesen letölthető. De ha kibővíteni szeretné annak jellemzőit, akkor frissítheti tervét a Pro verzióra, amely mindössze 59 dollárba kerül.

A jó hír az, hogy ha nem tetszik a Pro verzió, akkor a következő 14 napon belül visszatérítheti pénzét.

Mit gondolunk az Astra témáról – Ítéletünk

Az Astra kiváló lehetőség azoknak, akik kezdőbarát témát keresnek, hogy webhelyüket vizuálisan lenyűgözővé tegyék. Egyáltalán nincs tanulási görbéje.

Használhatja egyik demonstrációs oldalát az ingyenes kezdőhely-bővítménnyel, és kissé megcsípheti, mielőtt végül elindítaná, vagy létrehozhat vadonatúj mintát a semmiből..

Akárhogy is, nagyszerű időt fog kapni az Astra webhelyének tervezésére, különös tekintettel a csodálatos sebességére és teljesítményére.

Időközben, ha több funkcióval szeretné felhatalmazni webhelyét, itt található néhány szükséges plug-in listája.

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 4,8 / 5,0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Teljesítmény
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Szerezd meg az Astra-t most »
10% kedvezményt kap az Astra-n »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map