Beborít

Az Enfold a Themeforest egyik legnépszerűbb WordPress témája. Ez egy reagáló, többcélú WordPress téma, amelynek középpontjában a felhasználóbarátság és a gyönyörű formatervezés áll. Ebben az Enfold-téma áttekintésben áttekintjük annak különféle tulajdonságait és azok működését.


Enfold téma áttekintés

Az Enfoldról

Az Enfoldot Kriesi, az ausztriai bécsi webdesign-fejlesztő csapat hozta létre. Kriesi sokáig értékesít WordPress témákat a Themeforest piactéren, és sok népszerű WordPress témája van a portfóliójukban.

A csapatnak 9 tagja van Dél-Amerikából, az Egyesült Államokból, Európából és Ázsiából. Eddig 18 WordPress témát jelentettek meg, és több mint 138 000 ügyféllel rendelkeznek a világ minden tájáról.

Az Enfold messze a legsikeresebb WordPress termék. Több mint 72 000 vásárló vásárolta meg.

Jellemzői Enfold téma

Az Enfold tele van minden olyan funkcióval, amelyet elvárhat egy prémium WordPress témától, majd még néhány. Íme néhány fő funkció, amely az Enfold-t kiemelte a WordPress-témák között.

Könnyű telepítés előre meghatározott tartalommal

Az egyik leggyakoribb probléma, amellyel a felhasználók szembesülnek egy prémium téma beállításánál, az, hogy a demóhoz hasonlítson. A felhasználóknak sok tartalmat, képet, csúszkát kell hozzáadniuk, hogy ugyanazt a megjelenést érjék el, mint a bemutató.

Nyissa ki az előre meghatározott elrendezéseket

Az Enfold ezt a problémát úgy oldja meg, hogy előre meghatározott tartalmat kínál különféle felhasználási esetekben. Egyszerűen kiválaszthatja a kívánt elrendezést, és kitölti a bemutató tartalommal. Most már könnyen lecserélheti a demo tartalmat a sajátjára.

Speciális elrendezés-szerkesztő

Az Enfold nagyteljesítményű szerkesztővel rendelkezik. Ez a könnyen használható drag and drop oldalszerkesztő lehetővé teszi gyakorlatilag bármilyen elrendezés létrehozását, amelyre gondolhat. Felvehet rácsokat, oszlopokat, diavetítéseket, cselekvésre ösztönző gombokat, videókat, képgalériákat stb..

Elrendezés-készítő

Könnyen használható csúszkák

Az Enfold egy egyszerű csúszkával rendelkezik, amely lehetővé teszi a teljes szélességű csúszkák létrehozását egyszerű felhasználói felülettel. Ez különösen nagyon hasznos azoknak a felhasználóknak, akiknek a csúszkák használata kissé bonyolult. Az Enfold 3D animációkkal is rendelkezik a csúszkák számára, amelyeket ugyanazon egyszerű felület segítségével felveheti a diákra.

Az Enfold a Rétegek csúszka plugin saját másolatával érkezik, előrecsomagolva a témával. A Rétegek csúszka egy funkciós csúszka, amely lehetővé teszi gyönyörű diavetítések készítését és a WordPress webhely bárhol használatát..

Sidebar Manager

Az oldalsávok fájdalmat okozhatnak. A legtöbb WordPress témához csak egy vagy két előre definiált oldalsáv vagy widget kész terület tartozik. Az Enfold saját oldalsáv-kezelőjével rendelkezik, amely lehetővé teszi az egyedi oldalsávok létrehozását, és ezeket azután felhasználhatja üzenet vagy oldal létrehozásakor. Bármelyik kütyü felhasználható az egyéni oldalsávokban, és bárhova elhelyezheti őket a fejlett elrendezés-szerkesztő segítségével.

Visual Shortcode Editor

Az Enfold rengeteg rövid kóddal érkezik, amelyeket felhasználhat a témához. A rövid kódok sok mindent hozzáadhatnak a WordPress programhoz. A legtöbb WordPress téma rövid kódokkal érkezik, de mindig kihívást jelent, hogy megkönnyítsük a felhasználók számára a rövid kódok használatát. Az Enfold egy vizuális rövid kódszerkesztővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a rövid kódok könnyű hozzáadását, amikor szüksége van rájuk.

Egyéb szolgáltatások

Sokkal több funkció épül be ebbe a hatalmas témába. Itt található néhány további hihetetlen szolgáltatás rövid listája:

 • Mega menük
 • 4 Blogszakasz elrendezése
 • Stílusgenerátor
 • Entypo ikon betűtípus
 • Több tucat fejléc-elrendezés
 • Azonnali keresés funkció
 • Portfólió-menedzser
 • bbPress fórum támogatás
 • A WooCommerce készen áll
 • A fordítás kész
 • Kompatibilis a WPML-vel többnyelvű webhely létrehozásához
 • Retina készen áll
 • Egyéni stílusok a Gravity Forms számára

Egyszerű használat

Számos prémium WordPress téma kissé duzzadva érzi magát a funkciókkal, ami megnehezíti azok használatát. Úgy döntöttünk, hogy ellenőrizzük, mennyire könnyű létrehozni egy kisvállalkozási webhelyet az Enfold témával.

Mint korábban már említettük, a téma a demo tartalomimportőrrel érkezik. Az aktiválás után kiválaszthatja a kívánt bemutatót, és egyetlen kattintással importálhatja webhelyére. A következő rész a demo tartalom helyettesítése a saját tartalommal. Ennek az útnak a megválasztásával nincs szükség a téma opcióinak beállítására és más feladatok elvégzésére.

Ha a felhasználó úgy dönt, hogy a témát manuálisan állítja be, akkor az sem olyan nehéz. Az Enfold egy erőteljes témaopcióval rendelkezik, amely megkönnyíti és egyszerűvé teszi. A haladó felhasználók kihasználhatják a beépített sablonkészítő előnyeit saját egyedi elrendezésük létrehozásához.

Dokumentáció és támogatás

Az Enfoldot WordPress szakemberek egy csoportja fejlesztette ki, akik már régóta prémium WordPress témákkal foglalkoznak. A Kriesi emberei tudják, hogyan kell létrehozni és támogatni a WordPress termékeket.

A témához széles körű dokumentáció áll rendelkezésre. Az Enfold téma minden tulajdonságát lépésről lépésre ismertetjük. Ez a részletekre való figyelem megkönnyíti a felhasználók számára a webhelyek gyors beállítását. Azoknak a felhasználóknak, akik nem szeretnek túl sokat olvasni, elérhetőek olyan video oktatóprogramok is, amelyek megmutatják, hogyan kell beállítani a témát és hogyan kell használni annak hatékony funkcióit..

A felhasználók támogatást is kaphatnak, ha hozzáférnek a fejlesztői webhely és a Themeforest támogatási fórumainak. Minden licenc hat hónapos támogatást és frissítéseket igényel.

A pontszámunk

Alapos áttekintés után úgy gondoljuk, hogy az Enfold nagyszerű választás egy sokcélú témához, rengeteg funkcióval. Az 5 csillagból 4-et adunk neki.

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Teljesítmény
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Töltse le most »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map