Divi Theme & Builder Review (2020): Megéri az ár?

A Divi az egyik legnépszerűbb WordPress-téma a piacon. Az Elegant Themes, a világ egyik vezető WordPress témaüzlete által létrehozott Divi egy gyönyörű többcélú WordPress téma. Ebben a Divi téma áttekintésben mélyebben áttekintjük annak jellemzőit, és megnézhetjük, mi az összes zavar.


divi-téma

A Divi témáról

A Divi-t az Elegant Themes hozta létre, amely a világ egyik vezető WordPress témájú vállalata.

A Divi az Elegáns Témák témaklub tagságába tartozik, amely hozzáférést biztosít 2 témához (Divi és Extra) és 2 bővítményhez (Bloom és Monarch) egyetlen téma áráért. Több száz Divi webhelycsomagot is kap, amelyekkel bármilyen típusú webhelyet gyorsan elindíthat, anélkül, hogy az alapoktól kezdve kellene építenie..

Tíz éve a vállalat prémium WordPress támogatást nyújt termékeinek, amelyek nagyszámú webhelyet üzemeltetnek.

Noha az Elegant Themes székhelye San Francisco-ban található, ők elosztott munkaerő, világszerte több mint 70 alkalmazottal.

Divi téma áttekintés: Erőteljes téma, 100 vagy több webhelycsomaggal csomagolva

Prémium téma és plugin-fejlesztőként az Elegant Themes tudja, mit akarnak a WordPress felhasználók egy erőteljes témától. Rugalmasságot és funkciókat akarnak, amelyek egy szép csomagba vannak csomagolva.

A Divi minden, amit akartam! Az egyszerűen használható modulok, a drag-and-drop konstrukció, az előre definiált elrendezések, a Testreszabás panel és az Custom CSS doboz kivételesen gyors és hatékony módszert kínál a tiszta, modern webhelyek létrehozására, amelyeket az ügyfelek keresnek..

-Kathy Kroll Romana

Vessen egy pillantást a Divi téma néhány fő jellemzőire.

Készítsen bármilyen weboldalt a Divi Builder segítségével

Amikor megvásárol egy Elegáns Témák tagságot, az irányítópulton két különböző Divi íz található: Divi téma és Divi Builder (plugin).

Az Elegant Themes által kiadott összes téma, beleértve a Divi témát, a drag and drop Divi Builderrel kerül szállításra, amely lehetővé teszi a weboldal egyszerű felépítését és testreszabását..

Ha nagyon testreszabható WordPress témát szeretne, akkor használhatja a Divi témát. Alternatív megoldásként, ha más témát szeretne használni, de szüksége van egy drag and drop oldalkészítő beépülő modulra, akkor használhatja a Divi készítőt.

A Divi Builder alapértelmezett szerkesztőjével könnyen sorokat, oszlopokat, elemeket és modulokat húzhat és ejthet, így önmagában is gyönyörű elrendezéseket hozhat létre. Ez lehetővé teszi, hogy egyáltalán nem hozhat létre teljesen testreszabott webhelyet, anélkül, hogy meg kellene érintenie a kódsorot.

divi-Builder-interfész

Az elrendezés minden modulja egy gombnyomással eltávolítható vagy lemásolható. A modulok szintén egyértelműen vannak jelölve és színkóddal ellátva, így könnyen elkészítheti az Ön webhelyén működő elrendezést, még akkor is, ha kezdő vagy.

Ha új szakaszt szeretne hozzáadni az elrendezéshez, akkor ezt 1 kattintással megteheti, majd új pár kattintással kattintva új modulokat helyezhet be a szakaszba..

A Divi Alapértelmezett Szerkesztőjével láthatja a webhely elrendezésének “vázát”, olyan, mint az építőelemek a webhely témájához. De ha inkább egy olyan témaszerkesztőt szeretsz, amely egy kicsit vizuálisabb, ne aggódjon, a Divi ezt is kínálja, amelyet később át fogunk vizsgálni..

Ezenkívül ellenőrizze: A legjobb weboldalépítő platformok

Használatra kész elrendezések

A Divi téma több száz kész használatra kész elrendezési csomaggal érkezik. Ezek teljes kialakításúak, különböző elrendezésekkel és színekkel, és így egy gyors indulást nyújtanak a téma beállításához. Az összes előre elkészített elrendezés könnyen és végtelenül testreszabható.

A webhely-csomag használata különösen akkor hasznos, ha nem akarja a vadonatúj formatervezést webhelyére építeni a semmiből. Csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja a megfelelő webhelycsomagot a könyvtárból, importálja azt a WordPress-be, majd elvégzi a szükséges testreszabást.

divi-elrendezések-könyvtár

Minden egyes webhelycsomagot egy adott webhelytípusra terveztek, és 7-8 oldalt / elrendezést tartalmaz, amelyek megfelelnek az adott webhelytípusnak. Mivel ezek az elrendezések előre épültek, csak annyit kell tennie, hogy importálja az elrendezést és adja hozzá a saját tartalmát.

Az elrendezéseket kategóriák szerint böngészheti, például a divat & Szépség, technológia, egészség & Fitness, szolgáltatások és így tovább. Vagy egyszerűen keresse meg a tökéletes elrendezést a kulcsszavak beírásával.

divi-jóga-elrendezés

Ráadásul a Divi Design Initiative részeként a Divi azt állítja, hogy minden héten új elrendezési csomagot fognak hozzáadni.

A Divi Layouts segítségével könnyen és gyorsan elkészítheti a pontos igényeinek megfelelő weboldalakat.

Azonnal adjon hozzá 46+ tartalommodult a Divi elrendezéshez

A modulok a Divi téma építőkövei, más néven elemek. 46 tartalommodul van, amelyeket hozzáadhat a téma bármely oldalához vagy elrendezéséhez. A tartalommodulok tartalmazzák a csúszkát, a harmonikát, a portfóliót, a cselekvésre ösztönzést, a galériákat, a videókat, a szociális gombokat és még sok minden mást.

divi-tartalom-modulok

Könnyedén hozzáadhat tartalommodulokat a téma testreszabásához, egyszerűen húzva egy modult egy oldalra. Másik lehetőségként hozzáadhatja azt az Élő előnézetből, ha rákattint a (+) gombra, megkeresi a választott tartalommodult, és rákattintva hozzáadja azt a szakaszhoz..

divi-kiegészítő modul

A legtöbb tartalommodul is testreszabható, így nem ragadhat meg az alapértelmezett modulstílushoz. Választhat a színek, a szöveg, a méret, a kép, a szegélyek és így tovább.

testre-divi-modulok

Ez teljes körű irányítást biztosít a téma megjelenése felett, így nem lesz olyan webhely, amely másnak néz ki.

Kiváló Divi szolgáltatás: Live Preview Customizer

A WordPress használatával a webhely tervezésekor az előnézeti gombra kell kattintania egy új ablak megnyitásához, hogy megnézhesse webhelye kinézetét. A Divi Élő előnézetével azonban pontosan láthatja, hogy miként fog kinézni webhelyed, amikor építed.

divi-live-előnézet

A gyors és könnyen használható Élő előnézeti testreszabó lehetővé teszi a színek, betűtípusok, stílus és még sok más megváltoztatását. Ez megkönnyíti a testreszabást még a kezdő felhasználók számára is, mivel azonnal meglátják a módosításokat, és bármikor visszavonhatják azokat.

Mivel a Divi lehetőséget ad a téma testreszabására az Alapértelmezett szerkesztővel vagy a Visual Builderrel, kiválaszthatja, melyik a legmegfelelőbb az Ön számára. Vagy használja mindkettő kombinációját a témának pontosan a kívánt módon történő felépítéséhez.

Divi plugin kompatibilitása

divi-wordpress

El szeretne indítani e-kereskedelmi webhelyet? A Divi a WooCommerce-t is támogatja, a piac egyik legjobb e-kereskedelem-bővítményét, közvetlenül a dobozból.

A Divi online áruház elrendezésével és a WooCommerce bővítménnyel gyorsan felépítheti álmai online áruházát. Az online áruház hihetetlennek tűnik minden eszközön, és továbbra is felhasználhatja a Divi témát webhelyének különböző részeinek létrehozására. Az online áruházak elrendezéséhez tartozik minden olyan oldal, amelyre szüksége van a termékek eladásához, beleértve a kosár- és a pénztároldalt is.

A Divi üzletoldal-elrendezések előzetesen beépítve vannak a boltmodulokkal is, így termékeit könnyedén kategóriákba rendezheti, például kiemelt, eladható és egyéb.

divi-online-áruház

Ezen felül a Divi 32 nyelven érkezik, RTL támogatással. A fordítások egyaránt tartalmazzák a weboldal hátterét és előtérét. Támogatja a WPML-t is, így többnyelvű webhelyeket hozhat létre ugyanazzal a hihetetlen témával.

Sucuri biztonságos téma

A WordPress téma vagy a bővítmény biztonsági rése veszélyeztetheti webhelyének biztonságát.

A Divi téma mögötti kódot Sucuri, a világ egyik vezető internetes biztonsági szolgáltatója ellenőrzi. A kód alapos tanulmányozása után a Sucuri biztonsági szakértői Divi-nek biztonságos témájú pecsétjét adták.

divi-biztonság

Az értékelő csoport véleménye szerint ezt a témát rendkívül jól fejlesztették ki, és mint ilyen, a Divi téma megérdemli a Biztonságos téma pecsétjét. A sebezhetőség értékelése során nem született jelentős probléma. A kód-ellenőrzés során nem azonosítottak problémákat

– Sucuri csapat

Divi árképzés

A Divi 2 különböző árképzési tervet kínál: éves hozzáférést és élethosszig tartó hozzáférést. Fizethet évente 89 dollárral, ami a legnépszerűbb terv, vagy egyszeri 249 dollár árral, hogy életre szóló hozzáférést és frissítéseket kapjon. Mindkét terv hozzáférést biztosít minden témához (Divi és Extra) és plug-inekhez (Bloom és Monarch), témafrissítésekhez, prémium támogatáshoz, korlátlan webhelyhasználathoz és kockázatmentes garanciához..

div árképzés

Divi ügyfélszolgálat és dokumentáció

A Divi by Elegant Themes vásárlásával teljes hozzáférést kap a kiterjedt dokumentációhoz, támogatási fórumokhoz és fantasztikus támogatási csoportjukhoz..

Az Elegáns Témák szakemberek jól képzett munkatársaival állnak rendelkezésére, akik mindig rendelkezésre állnak a témakörrel kapcsolatos kérdések megválaszolásához.

Az Elegáns Témák emellett egy hasznos blogot is futtat, amely oktatóanyagokat és útmutatókat tartalmaz, könnyen követhető lépésekkel és képernyőképekkel, hogy segítsen megtanulni, hogy bármit és mindent megtehessen a Divi-vel.

divi-support-blog

Támogatási licencük lehetővé teszi a Divi telepítését a kívánt számú helyre. Arra is felhasználhatja, hogy ügyféloldalakat hozzon létre.

Technikai támogatást csak jegyen alapuló e-maileken kínálnak.

Döntésünk a Divi Builder és a Divi téma használatáról

Gondosan megvizsgáltuk a Divi kínálatát. Miután egy ideig próbáltuk vezetni, azt találtuk, hogy a Divi kiváló választás mindenkinek, aki könnyedén szeretne lenyűgöző weboldalt készíteni. Az 5 csillagból 5-et adunk neki.

Ha élvezte a Divi áttekintésünket, érdemes megnézni a WP Bakery Page Builder oldalon található áttekintést

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Teljesítmény
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Szerezd meg a Divi-t most »
Lásd a Divi kupont »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map