Intelligens Passzív Jövedelem Pro

Olyan WordPress témát keres, amely segít átalakítani webhelyét pénzszerzőgépen? Az Intelligens Passzív Jövedelem Pro egy WordPress téma, amely hasonlít Pat Flynn blogjának, a neves társult marketingszakértőnek a kialakítására. Ebben a Smart Passive Income Pro beszámolóban megmutatjuk, miért lehet kiváló választás az Ön társult marketing webhelyére.


Smart-passzív jövedelem-Pro-theme-homepage

A Smart Passive Income Pro-ról

Az Intelligens Passzív Jövedelem Pro egy WordPress téma, amelyet a StudioPress kiadott. A Pat Flynn intelligens passzív jövedelemmel foglalkozó blogjának közvetlen példánya, amely megtanítja az embereknek, hogyan kell passzív online jövedelmet szerezni..

Az Intelligens Passzív Jövedelem Pro a Genesis keretrendszerének gyermeketémája, azaz a Smart Passive Income Pro aktiválása előtt telepítenie kell a Genesis témát..

A gyermek témája az összes funkciót a szülő témából örököli. Testreszabhatja a gyermek témáját anélkül, hogy aggódna, hogy elveszíti őket a szülő téma frissítése után. Tudod többet olvasni a miért van szüksége egy gyermek témára?.

A Genesis keret, mint szülőtéma, sok előnnyel jár a felhasználók számára. SEO beállításokkal szállít, és könnyű téma, sok felfújt funkció nélkül.

Szintén kijelentkezés:Legjobb Affiliate Marketing bővítmények.

A Smart Passive Income Pro jellemzői

Ha olyan WordPress témát keres, amely a passzív jövedelmének növelésére van optimalizálva, akkor az intelligens Passzív jövedelem Pro lehet a megfelelő téma az Ön számára. Vessen egy pillantást annak jellemzőire.

Gyönyörű honlap tervezés

Az Intelligens Passzív Jövedelem Pro segítségével testreszabott honlapot hozhat létre a Widgets választási lehetőség. A kezdőlapot a kívánt módon testreszabhatja, ha widgeteket ad hozzá a 6 Front Page widget területhez.

A kezdőlap háttérképét megváltoztathatja Megjelenés »Testreszabás» Kezdőlap háttérképe.

címlap háttér

Kiemelkedő CTA gombok

A kezdőlap emellett számos kiemelkedő cselekvésre ösztönző gombot is felvehet, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára, ha közvetlenül a kezdőlapjáról szeretné a látogatókat egy céloldalra irányítani..

A kezdőoldalhoz hasonlóan egyéni cselekvésre ösztönözhet üzenetet csak egy hozzászólás után. Ehhez el kell lépnie a Widgetek panelen, és be kell illesztenie a tartalmat a Belépés után widget terület.

belépés után a widget terület

3 oldalsablonok

A téma három egyedi oldalsablont támogat. Ezek Archívum, Blog és Landing.

A Landing sablon segítségével teljesen új oldalt hozhat létre, amely nem hasonlít webhelye többi részének kialakításához. A sablon elrejti a navigációs menüt, a fejlécet és a láblécét, így a látogatók zavarás nélkül koncentrálnak a cselekvésre ösztönző felhívásra..

Meg lehet változtatni az egész téma vagy az egyes hozzászólások vagy oldalak elrendezési beállításait. A téma támogatja a bal, a jobb és az oldalsávot nem.

elrendezés beállításai

Intelligens Passzív Jövedelem Pro vs Infinity Pro

Az Intelligens Passzív Jövedelem Pro arra koncentrál, hogy segítse az egyéni vállalkozókat pénzt kereső webhelyet építhet. Másrészt az Infinity Pro arra koncentrál, hogy segítse a digitális vállalkozásokat egy weboldal létrehozásában.

Ugyanakkor az Infinity Pro több funkciót kínál, mint a Smart Passive Income Pro, hogy növekedjen a online online üzlet. Például az Infinity Pro esetén további oldalsablont fog kapni, Ólomfogás amit kifejezetten építenek az e-mail hírlevelének bővítéséhez. Valójában több beépített widgetizált területet is kínál. Ha azonban olyan témát követ, amely hasonló a Pat Flynn blogjához, a Smart Passive Income Pro kiváló választás lehet az Ön számára.

Dokumentáció és támogatás

Miután megvásárolta a témát, hozzáférést fog kapni a dokumentációhoz, amely elmondja, hogyan kell beállítani a webhelyét, akárcsak a demonstrációs webhelyet..

Megkapja a Genesis keretrendszer teljes kódrészleteinek listáját, amellyel tovább testreszabhatja a témáját.

A téma 99,95 dollár egyszeri díjért kapható.

A StudioPress nem számít fel licencdíjat webhelyenként, ami azt jelenti, hogy a kívánt témát annyi webhelyen használhatja, hogy külön díjat fizet. A legjobban, ha megvásárol egy témát, korlátlan frissítéseket és támogatást kap az élethez.

E-mailen nyújtanak támogatást és nagyon gyorsan reagálnak a támogatási kérelmekre.

A pontszámunk

A StudioPress Intelligens Passzív Jövedelem Pro lehetővé teszi a weboldal létrehozását, akárcsak a Pat Flynn blogját. Ez lehetővé teszi a cselekvésre ösztönző gombok felvételét a kezdőlap különböző látványos helyein.

Csakúgy, mint bármelyik StudioPress téma, az intelligens Passzív jövedelem Pro gyors, a keresőmotorra optimalizált, könnyű és érzékeny. Minden téma testreszabást a Widgetek és a Testreszabás beállításokkal kell elvégezni. Ha még soha nem használta a Genesis gyermek témáját, akkor valószínű, hogy hivatkoznia kell a dokumentációra annak érdekében, hogy webhelye úgy néz ki, mint a demonstrációs oldal.

Ha szeretné kipróbálni a teljes StudioPress témagyűjteményt, megkaphatja a Pro Plus tagságot. A tagság 499,95 dollárba kerül, és hozzáférhet minden jelenlegi és jövőbeli témájához.

A StudioPress Smart Passive Income Pro 4,6 csillagot adunk az 5 csillagból. Itt van a véleményünk pontszámainak bontása:

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillagok fele 4,5 / 5,0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Teljesítmény
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Most vásároljon intelligens passzív jövedelemmel foglalkozó profilt »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map