kirakat

A Storefront a WordPress hivatalos WooCommerce témája, ingyenesen elérhető a WordPress.org könyvtárból. Ez egy könnyű, alapvető téma, amely kiváló alapot jelent az online üzlet létrehozásához. Olvassa el a Storefront áttekintést, hogy megtudja, vajon az e-kereskedelem webhelyén kell-e futtatnia ezt a témát.


Storefront Review

A Storefrontról

A Storefrontot a fejlesztők építették a WooCommerce, a WordPress legnépszerűbb e-kereskedelem bővítményének mögött. A WooCommerce és a Storefront téma segítségével gyorsan és egyszerűen felállíthat online boltot termékeinek vagy szolgáltatásainak értékesítésére.

A Storefront könnyű, alapvető témaként szolgál, hogy gyorsan létrehozzon egy működőképes online áruházat. Bár magában foglalja az alapvető testreszabási lehetőségeket, ha egyedi stílusra vágyik, akkor befektethet az egyik prémiumba gyermek témák.

Ezenkívül ellenőrizze: A legjobb e-kereskedelem-bővítmények online áruházakhoz.

A Storefront jellemzői

A Storefront funkciói az e-kereskedelemre összpontosítanak, lehetővé téve a bolt gyors és egyszerű beállítását a WooCommerce segítségével.

Fogékony

A Storefront teljesen érzékeny és bármilyen méretű képernyőhöz igazodik.

A mobil eszközökön egy szép másodlagos menü ragaszkodik a képernyő aljához, lehetővé téve a látogatók számára, hogy bárhonnan kezelhessék fiókokat, termékeiket kereshessenek, és pénzt fizethessenek..

Összefüggő: A legjobb reagáló témák a WordPresshez.

Storefront Review - ragadós lábléc mobil menü

Teljes WooCommerce integráció

A Storefront-ot a WooCommerce fejlesztői úgy tervezték, hogy integrálódjon a népszerű e-kereskedelem bővítményhez.

Mindaddig, amíg aktiválta a WooCommerce bővítményt, a fejlécben automatikusan megjelenik egy termékkeresősáv és a bevásárló kosár linkje – nem kell bajlódnia a beállításokkal vagy a kóddal.

Storefront Review - woocommerce integráció

Az e-kereskedelem honlapjának sablonja

A Storefront tartalmaz egy speciális sablont, amelyet az Ön honlapjára terveztek. Megjeleníti a legújabb termékkategóriákat, és bemutatja a termékeket, az értékesítést és a legjobban értékelt termékeket. (Működésben láthatja az oldal tetején lévő képernyőképeken.)

Használatához hozzon létre egy új oldalt, és válassza a Kezdőlap sablont.

Storefront Review - honlap sablon

Ezután keresse meg a Beállítások »Olvasás és alatt Megjelenik a kezdőlap a tetején válassza a lehetőséget Statikus oldal. Ezután válassza ki az éppen létrehozott oldalt.

Storefront Review - honlap

Ne felejtsen el kattintani a Változtatások mentése gomb az oldal alján. Most a kezdőlap megjeleníti a termékkategóriákat.

Testreszabási beállítások

Alatt Megjelenés »Testreszabás, módosíthatja a háttér színét, a fejléc stílusát, a link színét, a tipográfiát, a gombstílusokat és az egyéb beállításokat, hogy az áruház saját legyen.

A Storefrontnak elegendő lehetősége van arra, hogy webhelyének más megjelenését biztosítsa, anélkül, hogy túlzottan sokféle funkcióval felfújt volna, mint sok más plugin számára.

Widget területek

A kirakat 6 widget-területet tartalmaz:

 • Fejléc alatt: A fejléc alatt a teljes szélességet megjeleníti. Jó eladó bannerek és egyéb CTA-k
 • Oldalsáv: Minden oldalon és üzenetben jelenik meg, jobbra vagy balra (az alsó oldal megváltoztatható) Megjelenés »Testreszabás» Elrendezés)
 • 1., 2., 3. és 4. lábléc: négyzet oszlopban jelenik meg a láblécben, a webhely minden oldalán

Storefront Review - widget területek

Könnyen bővíthető

A WooCommerce és a Storefront rendkívül népszerű kombinációja egy nagy és támogató közösséggel. Számos gyermek témája, valamint ingyenes és prémium pluginek állnak rendelkezésre, ha bizonyos funkciókat szeretne hozzáadni, vagy meg szeretné változtatni üzlete megjelenését.

A plugin-kiterjesztések a következők:

 • Vélemények: lehetővé teszi, hogy kiemelje a legjobb véleményeket a kezdőlapján vagy a webhelyén
 • Ár táblázatok: a termékek és szolgáltatások jellemzőinek megjelenítése vonzó módon
 • Parallax hős: adjon hozzá egy figyelmet, amely megragadja a nagy képet a honlapjára párhuzamos hatásokkal

Storefront Review - plugins

Több mint tucat hivatalos gyermektemat is elérhető, amelyek legtöbbje más iparágban vagy résen szakosodott. Tartalmazzák:

 • Galleria: divat- és formatervezési üzletek számára
 • kivezetés: technológiával kapcsolatos üzletekhez
 • Játékbolt: szórakoztató téma gyerekeknek
 • Gyógyszertár: az egészségipar számára
 • Szálloda: szolgáltatásokat és foglalási időt értékesítők számára tervezték; szintén integrálódik a WooCommerce Bookings bővítménnyel

Storefront Review - gyermek témák

Dokumentáció és támogatás

A WooCommerce webhelyének külön részét képezi, amely dokumentálja az összes témát és beépülő modult, beleértve a Storefrontot is. az Telepítés & Configuration A dokumentum végigvezeti a téma telepítésében és beállításában, akárcsak a bemutatóban, és megmutatja, hogyan működnek a fő szolgáltatások.

Az ingyenes Storefront téma felhasználói postázhatnak a WordPress.org támogatási fórumokon, ha segítségre van szükségük. A közösség ott nagyon aktív, és a legtöbb támogatási igényt meglehetősen gyorsan megválaszolják.

Ha bármilyen prémium gyermek témát vagy bővítményt vásárol a WooCommerce-tól, hozzáférést kap az ügyfélszolgálathoz, ahol támogatási jegyet nyithat meg..

A pontszámunk

A Storefront kiváló alapvető téma az e-kereskedelmi webhelyek számára a WooCommerce plugin segítségével. Az integráció zökkenőmentes és megkönnyíti a teljesen működőképes online üzlet létrehozását.

A téma nagyon egyszerű, de ez szándékos. Könnyű és duzzadástól mentes kialakítása megkönnyíti az egyéni igényeknek megfelelő kibővítést és testreszabást.

Azoknak a felhasználóknak, akik egyedülállóbb megjelenést akarnak, vagy fejlettebb lehetőségekre van szükségük online áruházuk számára, valószínűleg előnye származik, ha befektetnek egy hivatalos WooCommerce gyerek témába és / vagy a Storefront pluginjaiba..

Adunk a Storefrontnak 5 csillagból 5-et. Itt van a véleményünk pontszámainak bontása:

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Teljesítmény
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Most vásároljon kirakatot »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map