Külön

Magazin WordPress témát keres? Az Extra egy gyönyörűen megtervezett magazin témája, amelyet a Divi drag and drop építő hajt. Ebben az Elegáns Témák Extra beszámolóban bemutatjuk annak jellemzőit és segítünk eldönteni, hogy ez a megfelelő téma-e az Ön igényeinek.


extra képernyőkép

Az extraról

Az Extra az Elegant Themes által kiadott WordPress magazin egyik legjobb témája. Az Elegáns Témák a prémium WordPress témák és beépülő modulok egyablakos központja.

Az Extra-t a Divi drag and drop építőkerete adja meg. A Divi készítő segít néhány kattintással egyszerűen megváltoztatni a hozzászólások és oldalak megjelenését.

Az Extra csomag sok új Divi építőmodullal van felszerelve, amelyeket kifejezetten a bloggerek és online kiadványok.

Az Extra tulajdonságai

Csakúgy, mint bármely más, a Divi készítő keretén alapuló téma, az Extra lehetővé teszi a hozzászólások és az oldalak bármely elemének testreszabását. A szokásos Divi építő funkcióval együtt az Extra új opciót kínál Önnek Kategóriakészítő, így könnyen megváltoztathatja honlapja és más kategóriaelrendezések kialakítását. Íme néhány lenyűgöző tulajdonsága.

Csomagban a Divi Builder

A Divi builder drag and drop felületével könnyedén létrehozhat gyönyörű történetvezérelt hozzászólásokat és oldalakat.

A WordPress oldal- és bejegyzésszerkesztőben hozzáadhatja tartalmát az alapértelmezett szerkesztő használatával, és testreszabhatja az elrendezést a vizuális összetevő felületével.

extra div építő

Végtelen lehetőségek az elrendezés testreszabásához

Az Extra téma szintén a Kategóriakészítő egy vadonatúj post-alapú modulokkal.

Ez segít az elrendezés minden elemének testreszabásában, legyen az a kezdőlap vagy a kategóriás oldal, az Ön igényei szerint.

Magazin stílusú honlapja

Az Extra témakörben alapértelmezés szerint két kategóriaelrendezést hoz létre. Ők Alapértelmezett kategória és Homepage.

Ezeket a kategóriákat a következő navigálással tekintheti meg Külön »Kategóriakészítő. A kezdőlap szerkesztéséhez csak kattintson a kezdőlap alatti szerkesztés gombra.

kategóriaelrendezések

A Divi drag and drop építőjével most hozzáadhat bármilyen post modult, és a kívánt módon megváltoztathatja kezdőlapjának megjelenését.

Honlapkategória szerkesztése

Gyönyörű kiemelt hozzászólások csúszka

Az Extra segítségével könnyedén létrehozhat csúszkákat a kezdőlapon és más olyan elrendezéseken, amelyek tartalmat egy megadott üzenetkészletből származnak.

Miután hozzáadta a kiemelt posta modult a kategória elrendezéséhez, testreszabhatja a beállításokat és megváltoztathatja annak megjelenését.

kiemelt post csúszka

Alapértelmezés szerint csak a kiemelt hozzászólások jelennek meg a csúszkában. Vagy meg kell jelölnie bizonyos hozzászólásokat kiemelt üzenetként, vagy le kell tiltania a kiemelt hozzászólás opciót, és kiválasztnia kell a csúszkán megjelenítendő adott kategóriát..

3 Navigációs menük

A téma 3 navigációs menüt támogat: elsődleges, másodlagos és lábléc menüt. Különböző menüket hozhat létre, és kiválaszthatja, hogy melyik menü jelenjen meg az egyes helyeken.

Az Extra az egyéni megamenükkel is rendelkezik, amelyek a legutóbbi vagy a kedvenc üzeneteket közvetlenül a legördülő menüben jelenítik meg.

Extra testreszabók

Az alapértelmezett WordPress téma-testreszabó mellett az Extra két különböző testreszabási lehetőséget is támogat: Theme Customizer és Modul testreszabó.

Ezeknek a testreszabóknak az alkalmazásával az élő előnézetet megváltoztathatja webhelyének megjelenését és hangulatát.

Az extra egy a Szerepszerkesztő opció, ahol korlátozhatja a Divi készítő felületének lehetőségeit a különböző WordPress felhasználói szerepekhez.

Egyedi kütyü

Az Extra téma a következő egyedi widgeket tartalmazza:

 • A hirdetések
 • Szerzői
 • Belépés
 • legutóbbi hozzászólások
 • Legutóbbi hozzászólások
 • Legutóbbi vélemények
 • Legutóbbi Tweetek
 • Legújabb videók
 • Közösségi Hálózat követői

Beépített áttekintési lehetőségek

Megkérheti az olvasókat, hogy egyszerű csillagbesorolással tekintsék át az Ön üzenetét. Ez nagyszerű szolgáltatás lehet, ha egy rést áttekintő webhelyet szeretne létrehozni, vagy e-kereskedelem üzlethelyiségét szeretné hozzáadni a webhelyéhez, hogy a felhasználók véleményezzék a termékinformációkat.

bejegyzés áttekintése

A téma lehetőséget ad arra is, hogy üzeneteit vagy termékeit a felhasználói értékelés alapján rendezzék.

Projekt hozzáadása könnyedén

A szokásos blogbejegyzéseken és oldalakon kívül egy új, a Projektek néven ismert egyedi bejegyzéstípust is megtalálhat. Megtalálhatja a projektek lapot a WordPress irányítópultján.

Az egyéni üzenet típusa projektek nagyszerű lehet, ha szeretné bemutatni portfólióját webhelyén. Alternatív megoldásként a postai típus segítségével felsorolhatja termékeit, ha az e-kereskedelem kirakatát integrálja a webhelyre.

Dokumentáció és támogatás

Az Extra téma kiterjedt dokumentációval rendelkezik, amely útmutatást nyújt a téma telepítéséhez és konfigurálásához. Gyönyörű képernyőképeivel és videóival részletes magyarázatot nyújt az Extra téma különféle jellemzőiről.

Az Extra téma letöltéséhez csatlakoznia kell az Elegáns Témák klubhoz. Személyes tervük évente 69 dollárral kezdődik. A csatlakozás után teljes hozzáférést kap az összes témához.

Prémium támogatás eléréséhez használhatja az Elegáns témák támogatási fórumait. Az elegáns témák jól ismertek támogatásuk minőségét és gyorsaságát illetően.

A pontszámunk

Az Elegáns témák extra témája leginkább azok számára alkalmas, akik sok testreszabást szeretnének végezni blog témáikban anélkül, hogy WordPress fejlesztőt bíznának..

A drag and drop építő segítségével bármilyen oldalt könnyedén létrehozhat. Ezenkívül a drag and drop építőt is felhasználhatja kategóriáinak kidolgozására egy új modulkészlettel.

Az egyetlen hátránya, hogy minden modul, amelyet a Divi készítővel hoz létre, létrehoz egy rövid kódot az oldalán. Ha úgy dönt, hogy átvált egy új témára a Divi-től, akkor valószínűleg jelentős időt kell töltenie azért, hogy megszabaduljon az oldal rövidítéseiről.

5 csillagból extra 5-et adunk. Itt van a pontszámaink bontása.

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Teljesítmény
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Szerezzen extra most »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map