Napforduló

Többcélú WordPress témát szeretne a webhelyéhez? A napforduló a Mojo Marketplace színes témája, lenyűgöző lehetőségekkel, amelyeket nem akarsz kihagyni. Ebben a napforduló ismertetőjében bemutatjuk annak jellemzőit és segítünk eldönteni, hogy ez a megfelelő téma-e az Ön igényeinek.


Napforduló áttekintése

A napfordulóról

A Solstice egy Retina-ra optimalizált WordPress-téma, amelyet a Mojo Marketplace, a többcélú témák számára ismert online üzlet.

Ez a téma színes, világos és érzékeny elrendezéssel rendelkezik. Ez a legjobb a fotósok, tartalomírók számára, online üzletek és több. A korlátlan szín és testreszabás a Solstice-ot nagyszerű témává teszi.

A napforduló jellemzői

A Mojo Marketplace legtöbb témája lenyűgöző funkciókkal rendelkezik. Hasonlóképpen, a Solstice rendelkezik a legjobb lehetőségekkel az Ön weboldalának kódolódás nélküli megtervezéséhez.

A nagyteljesítményű WordPress testreszabókkal mindent megtehet, amely tökéletes webhely felállításához szükséges. A Solstice rengeteg funkcióval rendelkezik, például társadalmi ikonok, egyedi „About Me” widget, widget-területek, színek, portfólió és még sok más.

Nézzük meg részletesen annak jellemzőit:

Fejléc és a cselekvésre ösztönzés

A Solstice fejléc-beállításai vannak a téma testreszabási panelen. Ez lehetővé teszi a logó, a webhely címének egyszerű hozzáadását és a fejléc elrendezésének kiválasztását. A fejléchez 3 elrendezési lehetőség érhető el.

Fejléc beállításai

Ezen lehetőségek alatt megtalálja a cselekvésre ösztönző beállításokat. Engedélyeznie kell a szöveget, linket, stb.

Felhívás cselekvésre

A menünek más része van az testreszabásban. Ez a WordPress rendszergazda menübeállításaiból is létrehozható.

Egyéni kezdőlap

Webhelyének kezdőlapja a WordPress testreszabó eszköz használatával állítható be a Solstice témában. Más téma-testreszabókban általában korlátozott lehetőségek vannak. A Solstice azonban mindent hozzáad az Ön számára a testreszabóban, így könnyen elkészítheti a honlapot.

Választhat a megjeleníthető elemek közül, engedélyezheti vagy letilthatja a diavetítést a részletes lehetőségekkel, kiemelt oldalakkal, kiemelt hozzászólásokkal, üdvözlő szövegekkel és még sok másnal.

Kezdőlap beállításai

A többi beállításhoz egyszerűen görgessen le a kezdőlap-beállítások testreszabási panelen. Ez lehetővé teszi az üdvözlő szöveg egyszerű hozzáadását is.

Üdvözlő szöveg

A testreszabóban végrehajtott összes változás a képernyő jobb oldalán látható. Ne felejtsen el mindent ellenőrizni, mielőtt elérné Mentés és közzététel gomb.

Webhely színei

Fejléctől láblécig, háttér, menük, linkek, gombok és minden szín egyszerűen megváltoztatható a Solstice téma testreszabási panelen.

Színek

Ha rákattint egy színopcióra, megnyílik egy megjelenítő, hogy egyszerűen válassza ki a kívánt színt.

Társadalmi ikonok

A közösségi ikonok megjelennek a napforduló téma láblécében. Attól függ, hogy engedélyezi vagy letiltja ezen ikonok megjelenését a láblécből.

Társadalmi ikonok

Ha engedélyezte, könnyen hozzáadhatja szociális profiljainak linkeit, például a Facebook, a Twitter, a Google+, a Pinterest, a LinkedIn és így tovább.

Ezen beállítások végéhez hozzáadhat egyéni link ikont. Sok társadalmi profil elérhető. Ha nem akarja őket, akkor egyszerűen letilthatja bármelyik opció jelölését.

Lábléc szöveg

A téma összes többi opciójához hasonlóan a lábléc szövegét könnyen hozzá is adhatja a WordPress testreszabási panelen.

Lábléc szöveg

Ez elég egyszerű ahhoz, hogy a szöveget két sorba külön adja hozzá. Ezeket a lábléc szövegmezőket felveheti a linkekre vagy bármilyen egyedi stíluskódra.

Portfólió és ajánlások

Kétféle egyéni üzenettípust adunk a WordPress rendszergazdához, miután aktiválta a Napforduló témát. Ezek a Portfólió és a Testimonials postai típusok hasonlóak a WordPress oldalakhoz és hozzászólásokhoz.

Felveheti portfólióját és vevői beszámolóit ezekből a postai típusokból a webhelyén.

Widget területek

A Solstice témának 4 widget területe van. Három oldalsáv és egy lábléc widget terület a szöveg, hivatkozások és egyéb kütyü hozzáadására a weboldalon.

Widget területek

Különböző kütyüket jeleníthet meg a fő oldalsávban, az oldalsávban és a post oldalsávjában. A widgeteket a láblécbe is felveheti. Az összes widget-terület rendelkezik az utasításokkal annak megértéséhez, hogy melyik helyet kell megjeleníteni.

Egyéb beállitások

A Solstice testreszabási panelen található egy szakasz a beállításokhoz. Ez a szakasz lehetővé teszi a háttérkép, a webhely ikon és a Google Analytics integrációjának hozzáadását.

Beállítások

Ezeket a beállításokat a telepítéshez mellékelt utasítások tartalmazzák, így webhelyének létrehozásakor probléma nélkül maradhat.

Dokumentáció és támogatás

A Napforduló témája részletes dokumentációval rendelkezik, amely egyértelműen elmagyarázza, hogyan lehet weboldalt / blogját gyorsan és egyszerűen elindítani.

A Solstice egyszeri díjért 59 USD, az egyetlen licenceért. Megvásárolhat egy 5-site licencet vagy egy fejlesztői licencet is. Szükség esetén kiegészítő szolgáltatásokat is bevonhat a vásárlásba, például a WordPress téma telepítését és a WordPress webhelyről készített biztonsági mentést.

Támogatási kérdéseit a Mojo piacra jelentkezve tehet fel. BottomlessThemes, a Solstice mögött álló csapat minden támogatási kérdést időben megolda. Bármely kérdéssel kapcsolatban e-mailt is küldhet nekik.

A pontszámunk

A Solstice egy többcélú WordPress téma a Mojo Marketplace-től személyes blogjához, fotózásához, művészeti és kézműves ügynökségeihez, tartalomhoz, online vásárlási vállalkozásokhoz és még sok máshoz. A Solstice segítségével könnyedén elkészítheti webhelyét és működhet. Ha segítségre van szüksége, a dokumentációra hivatkozással könnyen megoldást találhat.

A téma kialakítása és az opciók panel megkönnyíti a testreszabást.

A Solstice-t 5-ből 5-ből adjuk. Itt van a véleményünk pontszámainak bontása:

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üres 3.0 / 5.0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Teljesítmény
Értékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üres 0,0 / 5,0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Most kap a napfordulókat »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map