Poszeidón

WordPress magazin témát keres webhelyéhez? A Poseidon téma egy ingyenes WordPress téma, amely a WordPress tárházban elérhető, és amely a blogokhoz, hírportálokhoz vagy bármilyen más online kiadványhoz leginkább megfelelő. Ebben a Poseidon áttekintésben magyarázatot adunk annak jellemzőire és segítünk eldönteni, hogy ez a legmegfelelőbb téma-e az Ön igényeinek.


Poszeidón

A Poseidonról

Poszeidón egy könnyen használható WordPress magazin téma, amely kiválóan alkalmas online magazinokhoz, hírportálokhoz vagy személyes blogokhoz.

A témát a ThemeZee, egy német online prémium témájú üzlet kiadja, amelyet Thomas Weichselbaumer alapított.

A ThemeZee a WordPress magazin különböző témáinak létrehozására és támogatására összpontosít. 40 ingyenes WordPress-témát jelentettek meg a hivatalos WordPress-tárházban.

A Poseidon jellemzői

Poszeidón egy könnyű WordPress magazin témája optimalizálva a sebességre és a teljesítményre. Támogatja a magazin stílusú honlapot, és könnyedén létrehozhat egy kiemelt postai csúszkát.

Vessen egy pillantást az alábbiakban bemutatott néhány funkcióra.

100% érzékeny téma

A Poseidon téma teljesen érzékeny elrendezést biztosít webhelyéhez, amely bármilyen eszközön nagyszerűen működik, a képernyő méretétől függetlenül.

Könnyen létrehozhat egyéni kezdőlapot

A legtöbb magazin témája esetén a honlap testreszabása nehézkes lehet. A Poseidon segítségével azonban néhány másodperc alatt létrehozhat egy magazin stílusú honlapot. Ennek oka az, hogy a Poseidon a kütyü opciót használja a kezdőlap-terület testreszabásához. Még akkor is, ha abszolút kezdő vagy, könnyedén megváltoztathatja honlapja megjelenését és gondját.

Poszeidón a következő egyedi kütyüket kínálja.

 • 2 oszlop
 • dobozos
 • Rács

Egyéni magazinstílusú honlap létrehozásához csak hozzá kell adnia ezeket a kütyüket a Magazin kezdőlap szakaszához.

Poseidon magazin widget

Mindent testreszabhat a Testreszabón

A Poseidon nem hoz létre külön oldalsáv fület a téma testreszabásához a WordPress irányítópultján. Az alapértelmezett téma-testreszabási beállítást használja a téma összes beállításának konfigurálásához.

A témabeállításokat a következő navigálással találhatja meg Megjelenés »Testreszabás» Témabeállítások. A Téma opciókban konfigurálhatja az Általános beállításokat, a Beállítások beállításait és a Becsúsztatást.

poseidon témabeállítások

Ha további testreszabási funkciókat szeretne, akkor be kell szereznie a pro-kiegészítőt. A pro addon fejlett testreszabási lehetőségeket kínál, például egyéni színeket, egyedi betűkészleteket, lábléc-kütyüket, lábléc navigációt, top navigációt és közösségi ikonokat tartalmazó menüket..

Diavetítés közzététele

Poszeidón lehetővé teszi egy gyönyörű diavetítés létrehozását a webhelyén, amely segít a legfontosabb tartalom megjelenítésében. A csúszka beállításához ugorjon a Megjelenés »Testreszabás» Témabeállítások »Csúszka elküldése. Testreszabhatja a csúszka sebességét, kiválaszthat egy adott kategóriát a csúszkához, beállíthatja a csúszkák hozzászólásainak számát és a csúszó animációs effektusokat..

Poseidon csúszka

Ajánlott bővítmények

A Poseidon téma azt javasolja, hogy telepítsen három plugint a webhelyére. Ők…

 • Egyéni archívum címei: Egy egyszerű bővítmény a webhely archívumcímeinek alapértelmezett szövegeinek beállításához.
 • WP témaváltási naplók: Ez lehetővé teszi a változtatások naplójának megtekintését a téma frissítése előtt.
 • ThemeZee eszközkészlet: Magában foglalja a modulok láthatóságát, a fejléc és a lábléc szkripteket, az egyéni CSS-t, a galéria körhinta és a végtelen görgetési támogatást.

Navigációs menü

A Poseidon ingyenes verziója támogatja a webhely egyetlen menüjét. Az egyéni menü widget segítségével navigációs menüket adhat a WordPress oldalsávjához.

A profi verzió mellett a felső navigációs menüvel felveheti a szociális ikon menüit is.

5 gyönyörű oldalsablonok

Val vel Poszeidón, 5 különböző oldalsablont használhat webhelyén.

 • Alapértelmezett: Sablon jobb oldalsávval
 • Magazin honlapja: A honlap sablonja
 • Teljes szélességű sablon: Sablon oldalsáv nélkül
 • Csúszka utáni sablon: Sablon oldalsávval és utáni csúszka
 • Kiemelt kép fejléce: Sablon oldalsávval és a kiemelt kép fejlécével.

A kiemelt képek minimális mérete 1920 x 480 px.

Ha a meglévő hozzászólásai már használnak kiemelt képeket, akkor ezt meg kell tennie miniatűrök regenerálása vagy a kép torzulhat.

Dokumentáció és támogatás

A legtöbb ingyenes WordPress-témától eltérően, Poszeidón kiterjedt dokumentációval rendelkezik, amely útmutatást nyújt a téma használatának minden szempontjából, függetlenül attól, hogy a témát telepíti vagy a webhelyén különböző témafunkciókat valósít meg..

Minden lépést szépen leírtak a szükséges képernyőképekkel, így könnyen áttekintheti az oktatóanyagokat.

Mivel ez egy ingyenes téma, fejlesztője nem kínál támogatást e-mailen keresztül. Az összes támogatási kérdést a WordPress.org fórumokon kell közzétenni. Úgy tűnik, hogy nagyon gyorsan megoldják a támogatási kérelmeket a WordPress.org fórumokon, de a támogatás nem garantált, mivel ez egy ingyenes téma.

A testreszabási funkciókat kibővítheti a pro verzió megvásárlásával. A Poseidon Pro egy kiegészítő bővítmény, amely speciális testreszabási beállításokat ad a témához. A pro verzió megvásárlásával hozzáférést kaphat a WP 1o1 video oktatóanyagokhoz is, amelyek megtanítják a WordPress core alapjait.

A profi verzió ára 59 eurótól kezdődik, amely hozzávetőlegesen 70 dollár, ÁFA nélkül.

A pontszámunk

Poszeidón a WordPress hivatalos témakönyvtárában elérhető egyik legjobb ingyenes WordPress magazintéma. Könnyen létrehozhat egy weboldalt, amely hasonló a demonstrációs webhelyhez. A beállításokat a téma-testreszabó és az egyedi kütyü használatával konfigurálhatja.

A Poseidon nagyszerűen alkalmazható lenne, ha magazin-stílusú témát keres hírportáljára, online kiadványaira vagy személyes blogjaira..

Poseidont 5 csillagból 4,6-nak adjuk. Itt van a véleményünk pontszámainak bontása:

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillagok fele 4,5 / 5,0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Teljesítmény
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Szerezd meg a Poseidont most »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map