Tágas

A Spacious a könyvtár egyik legnépszerűbb és legjobban értékelt ingyenes WordPress témája, több mint 70 000 aktív telepítéssel. Ez egy egyszerű, mégis testreszabható téma, elegendő funkcióval és opcióval, amelyek a webhelyet elkülönítik. Tágas áttekintésünkben megnézheti, hogy ez a téma megfelelő-e az Ön webhelyére.


Tágas WordPress téma áttekintés

Körülbelül a tágas

A Tágas egy ingyenes téma, amelyet a ThemeGrill készített. A ThemeGrill sok WordPress témát kínál, ingyenes és prémium egyaránt, beleértve a ColorMag-ot. Ha szereted a témájukat, érdemes befektetni a ThemeGrillbe Minden téma csomag pénzt takaríthat meg minden profi témájukhoz, és hozzáférhet az összes új prémium témájához.

A Spapace egy egyszerű, de rugalmas WordPress téma, amely a WordPress.org könyvtár egyik legnépszerűbb és legnépszerűbb témája. A pozitív értékelések megemlítik a ThemeGrill támogatásának minőségét mint a téma egyik legfontosabb tulajdonságát.

Tágas tulajdonságai

A tágas tele van olyan szolgáltatásokkal, amelyek segítségével testreszabhatja WordPress-webhelyének megjelenését. Az összes opcióhoz, valamint a témadokumentációhoz és a támogatáshoz mutató hivatkozásokhoz elérheti a navigációt Megjelenés »Testreszabás.

Rugalmas oldal elrendezési lehetőségek

Alatt Megjelenés »Testreszabás» Design, kiválaszthatja az elrendezést és a színbeállításokat.

Tágas áttekintés - testreszabhatja a dizájnt

Kattintson Webhely elrendezése és választhat dobozos elrendezés vagy különféle méretű széles elrendezés közül:

Tágas áttekintés - elrendezés

Ha a dobozos elrendezést választja, feltölthet egy képet, amelyet a háttérben használ fel a felkereséshez Megjelenés »Testreszabás» Háttérkép.

Alatt Megjelenés »Testreszabás» Alapértelmezett Kiválaszthatja, hogy teljes szélességű elrendezést, dobozos elrendezést szeretne középre helyezett tartalommal, bal oldali vagy jobb oldali oldalsávot szeretne.

Tágas áttekintés - alapértelmezett elrendezés

Az egyes bejegyzések és oldalak elrendezése eltérhet az alapértelmezettől:

Tágas áttekintés - elrendezés postánként / oldalonként

Azt is testreszabhatja, hogy a blogbejegyzésben szereplő képek hogyan jelenjenek meg a fő blogoldalon. Menj Megjelenés »Testreszabás» Tervezés »A blogbejegyzések megjelenítési típusa és a következő lehetőségek közül választhat:

Tágas áttekintés - a blogon megjelenített kiemelt képek

A „blog kép közepe” opciókban egy kisebb, balra igazított miniatűr jelenik meg a jobb oldali bejegyzés kivonatával, míg a „blog kép nagy” opcióval nagyobb miniatűr jelenik meg, alatta pedig a bejegyzés kivonata. A „blog kép alternatív közepe” opció váltakozik a bal és a jobb oldali igazítású miniatűrökkel.

Szín-testreszabási beállítások

Számos téma vagy túl sok lehetőséget kínál a színekhez.

Nem kell képesnek lennie arra, hogy az egyes elemek színét minden oldalon egyedileg beállítsa – de meg kell változtatnia a fő elemeket, hogy webhelyének egyedi megjelenése legyen, és megfeleljen az Ön weboldalának a weboldal színsémája a márkádhoz.

A tágasnak csak a megfelelő mennyiségű lehetősége van. Az elsődleges színt a következő navigálással választhatja ki Megjelenés »Testreszabás» Tervezés »Elsődleges szín opció. A kiválasztott színt a linkekre, gombokra és más kiejtésekre fogja használni a webhelyén.

Tágas áttekintés - elsődleges szín opció

Ön is mehet Megjelenés »Testreszabás» Design »Színes bőr és válasszon világos vagy sötét témát:

Tágas áttekintés - világos vagy sötét bőr

(Ne feledje, hogy sok ember a sötét háttér előtt világos szöveget olvas, hogy megfeszítse a szemét, és ez általában nem ajánlott.)

Alatt Megjelenés »Testreszabás» Színek, kiválaszthatja a fejléc szövegét és a háttér színét is. A háttér színe csak akkor jelenik meg, ha dobozos elrendezést választott, és nem háttérkép.

13 Widget-terület

A tágas lehetővé teszi a tartalom feletti irányítást 13 különböző modullal.

Tágas áttekintés - 13 widget terület

A widget területei a következők:

 • négy lábléc widget-terület (négy oszlopban jelenik meg a webhely minden oldalán)
 • külön balra & jobb oldalsáv
 • fejléc oldalsáv: jobbra igazított widget-területek, amelyek a fő navigáció felett jelennek meg, a webhely címe jobb oldalán
 • névjegy oldalsáv: csak akkor jelenik meg, ha a névjegy oldal sablonját használja
 • 404 oldalsáv: csak a 404 nem található hibalapokon jelenik meg
 • üzleti felső oldalsáv, üzleti középső bal oldali sáv, üzleti jobb középső oldalsáv, üzleti alsó oldalsáv: ezeket a widget-területeket arra használják, hogy tartalmat adjunk az „Üzleti sablon” oldalhoz (ideális az Ön honlapjának tervezésére)

5 Egyedi kütyü

A tágas 5 téma-specifikus kütyüt tartalmaz, amelyek ideálisak az üzleti webhelyek számára:

 • Szolgáltatások: megjeleníti a címet és a kivonatot az „olvassa tovább” hivatkozással, legfeljebb 6 oldal tetszés szerint (3 egy oszlopig, legfeljebb 2 sor)
 • Felhívás cselekvésre: megjeleníti a címet, egy rövid bekezdést és a gombot testreszabható szöveggel és hivatkozással
 • Kiemelt: megjeleníti a címet, bekezdést és legfeljebb 3 oldalra mutató linkeket
 • Kiemelt egyoldalas oldal: megjeleníti a címet és a kivonatot a „tovább olvas” linkkel az Ön által választott 1 oldalhoz
 • Vélemény: megjeleníti a blockquote címmel, névvel és vonallal

Tágas áttekintés - egyedi widgetek

A Pro verzió még több kütyüt tartalmaz – erről bővebben az alábbiakban.

Beépített csúszka

A Tágas téma támogatja a honlap csúszkáját. Az ingyenes verzióval akár 4 különböző diát is felvehet.

A csúszka testreszabható a alatt Megjelenés »Testreszabás» Csúszka.

Tágas áttekintés - honlap csúszka lehetőségei

Minden képhez beállíthatja a címet, a leírást, a gomb szövegét és a gomb hivatkozását. A gomb szövegét és a linkmezőket hagyhatja üresen, ha csak hivatkozás nélküli képcsúszkát szeretne létrehozni.

Tágas áttekintés - kezdőlap diák

A csúszka a képeket teljes méretben jeleníti meg. Javasoljuk, hogy használjon azonos magasságú képeket, így a változó képméretek nem idézik elő az alábbi tartalmat.

Nyisson meg több funkciót a tágas Pro használatával

Van még a Spacious prémium verziója, amely sokkal több funkcióval rendelkezik, többek között:

 • 600+ Google betűtípus, és minden elem betűméretének megváltoztatásának lehetősége
 • további színopciók: több mint 35 különböző webhely elem színét külön megváltoztathatja
 • további csúszka lehetőségek: effektusok, átmeneti vezérlés és korlátlan diák száma
 • a lábléc-kredit megváltoztatásának lehetősége az irányítópulton
 • további felső fejléc sáv a szociális ikonokhoz, az egyedi szöveghez és a kiegészítő menühez
 • további kütyü:
  • Kiemelt hirdetések
  • az ügyfeleink
  • Csapatunk
  • Érdekességek
  • árazási táblázatok

Dokumentáció és támogatás

A ThemeGrill útmutatást kínál a webhely kezdő lépéseihez és a Tágas téma beállításához. Az interfész nagyon felhasználóbarát és intuitív, és a dokumentáció kitölti a kitöltéseket.

Ha segítségre van szüksége, akkor az ingyenes támogatási fórumokon segítséget kaphat a beállításokhoz és a hibaelhárításhoz. A válaszidő nem garantált, és a válasz megkapása néhány napot igénybe vehet.

A Spapace Pro vásárlói hozzáférhetnek a prémium támogatáshoz, és támogatási jegyet nyithatnak, ha segítségre van szükségük. A téma számos véleményében megemlítik a prémium támogatás magas színvonalát.

A pontszámunk

A Tágas egy szép egyszerű téma, amelyet könnyű használni és testreszabni. Elegendő lehetősége van anélkül, hogy duzzadt vagy túlterhelő lenne.

Azoknak a felhasználóknak, akiknek fejlettebb opciókra és egy-egy támogatásra van szükségük, valószínűleg meg kell nézniük a téma profi verzióját, vagy fontolóra kell venniük egyes funkciókhoz plug-inek használatát. Haladóbb csúszkákhoz a Soliloquy bővítményt javasoljuk. Ha szüksége van egy fejlettebb témára, több lehetőséggel, tekintse meg a legfontosabb WordPress téma-áttekintéseket.

Az 5 csillagból tágas 4-et adunk. Itt van a véleményünk pontszámainak bontása:

Árazás Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres

Jellemzők Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üres

Egyszerű használat Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes

Dokumentáció Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes

Támogatás Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Teljesítmény
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Légy tágas most »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map