Themify Music

A Themify Music egy WordPress téma, amelyet a zenészek és a művészek szem előtt tartásával építettek ki. A weboldal teljes szélességű videó hátterével rendelkezik, és lehetővé teszi a zenelejátszó és az album lejátszási lista könnyű beágyazását. Ebben a Themify Music beszámolóban segítünk eldönteni, hogy ez a legjobb téma-e webhelyének.


themify zene screenshot

A Themify Musicról

A Themify Music testreszabott funkciókkal rendelkezik a zenészek számára, amelyek segítenek számukra zenei albumuk, turnéik, koncertek és események népszerűsítésében. A Themify készítővel együtt szállítják, egy drag and drop építővel, amely lehetővé teszi a weboldal létrehozását úgy, ahogy képzelted.

A Themify Music segítségével könnyedén beágyazhat videókat webhelyére, és akár könnyűdobozban is bemutathatja azokat. A téma megkönnyíti az egyéni lejátszási lista beágyazását a webhelyére, hogy a látogatók meghallgassák és megvásárolhassák őket.

Nézzük meg az alábbiakban néhány funkcióját.

6 egyedi postai típus

A Themify Music téma 6 egyedi üzenettípussal van ellátva, amelyek kifejezetten a zenei albumok és események népszerűsítésére készültek.

themify zenealbumok egyedi postai típus

 • Események: Sorolja fel koncertjeit, turnéit és egyéb eseményeit a webhelyén az Események típusú üzenet típusával. Osztályozhatja őket és megcímkézheti őket. Megadhat egy Google Maps-nézetet is a helyszínről, és azonnal eladhatja a jegyeket.
 • Galériák: Mutassa be a legutóbbi események vagy fotózások fényképeit. Megjelenítheti őket egy 6 oszlopos kőműves galériában vagy 2, 3 vagy 4 oszlopos rácsos elrendezésben.
 • Videók: Beágyazhatja videóit egy olyan népszerű videómegosztó webhelyről, mint a YouTube, vagy töltse fel közvetlenül a webhelyére. Vagy akár közvetlenül is lejátszhatja, akár egy könnyűdobozban is megjelenítheti. Megjelenítheti a videókat csúszkával, vagy használhat 2, 3 vagy 4 oszlopos rácsos elrendezést.
 • Albumok: Helyezzen el egy egyedi lejátszási listát a webhelyén, és hagyja, hogy a látogatók hallgassák és élvezhessék azt. Eladhatja közvetlenül az Albumok oldalon is.
 • nyomja meg: Mutassa be, hogy melyik magazinok szerepelnek a honlapján és más oldalain.
 • portfóliók: Csakúgy, mint a legtöbb más Themify-téma, a zene a Portfóliók postai típusához is tartozik, hogy a portfólió elemeit megjelenítse.

Widgets

A Themify Music számos widgetizált tartalomterületet kínál. Az oldalsáv mellett widget-eket adhat hozzá a közösségi widgethez és három lábléc-kütyühöz.

widgetizált tartalomterület a zenében

Számos egyedi widgetet tartalmaz. Ők:

 • Feature hozzászólások
 • Esemény hozzászólások
 • Flickr
 • Kategóriák felsorolása
 • Oldalak listázása
 • A legtöbb kommentált
 • legutóbbi hozzászólások
 • Közösségi kapcsolatok
 • Twitter

Teljes szélességű videó háttér

Ha olyan Themify témát követ, amely lehetővé teszi a teljes szélességű videó háttér hozzáadását, akkor a Themify Music lehet a legjobb tét az Ön számára. A teljes borító videó háttérének megjelenítéséhez be kell kapcsolnia a Themify készítőt, majd válassza a lehetőséget Opciók »Stílus. Ezután válassza a háttér típusát videóként.

Lábléc zenelejátszó

zene-footer-lejátszó

A lábléces zenelejátszó egy másik egyedülálló szolgáltatás, mely a Themify Music készülékhez tartozik. Kompatibilis asztali vagy mobil eszközökkel, és automatikusan zenét játszik le, amikor a látogató böngészi az Ön webhelyén. A téma lehetővé teszi a látogatók számára, hogy válasszák ki a lejátszandó albumokat.

Egyéb hasznos szolgáltatások

A Themify Music segítségével lehetősége van hozzon létre lenyűgöző WordPress webhelyet végtelenek. Az alábbiakban bemutatunk néhány további funkciót, amelyek felhasználhatók.

 • Ajax Navigáció: Segít a látogatóknak új oldalak betöltésében anélkül, hogy rá kellene kattintaniuk a következő oldal linkre.
 • Parallax görgető hatás: A téma támogatja a parallaxis hatást, amely az oldalsó görgetés során a háttértartalmat eltérő sebességgel mozgatja, mint az előtérben szereplő tartalom.
 • Horogtartalom: Adjon hozzá tartalmat a témához anélkül, hogy a sablont kézzel szerkesztené a horogtartalom funkció segítségével.

Dokumentáció és támogatás

A Themify Music dokumentációja végigvezeti a szolgáltatások teljes listáját. Az összes oktatóanyagot jól elmagyarázza gyönyörű képernyőképek és videók.

A Themify támogatást nyújt fórumain keresztül. Közismertek a gyors reakcióidővel.

A Themify Music 49 USD egyszeri díjért kapható. Amikor megvásárolja a Themify Music témát, akkor bónusz témát kap, amelyet ingyenesen letölthet.

A Themify témákat korlátlan helyekre is használhatja. Az összes Themify témához való hozzáféréshez csak 79 dollárért csatlakozhat a témaklubjához.

A pontszámunk

A Themify Music kifejezetten a művészek és a zenészek számára készült, amelyek lehetővé teszik számukra a videók és a zenelejátszó egyszerű beágyazását. Számos hasznos egyedi típusú üzenetfajtát tartalmaz, amelyek az események és a zenei albumok népszerűsítésére vannak kialakítva.

Lehet, hogy a Themify Music nem a megfelelő választás, ha minimalista WordPress témát keres a művészek számára. Valójában ez egy nehéz téma, amely sok interaktív tartalom hozzáadására épül fel, kevés erőfeszítéssel.

Ha aggódsz azért oldal betöltési ideje, jobb, ha automatikusan letiltja a videók és a hangok lejátszását. Az oldal betöltési idejének növelése érdekében engedélyezheti a szkriptek tömörítését a következő webhelyen Téma beállítások.

Hasonlóképpen letilthatja az ajax navigációt és a képszkript beállításait az oldal gyorsabb megjelenítéséhez.

A Themify Music 4,8 csillagot adjuk az 5 csillagból. Itt van a véleményünk pontszámainak bontása:

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Teljesítmény
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Töltse le a zenét most »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map