Themify Végtelen

Olyan témát keres, amelynek végtelen tartalom-görgetési funkciója van? Időnként előfordulhat, hogy az összes üzenetét képeivel és videókkal tölti be a főoldalra. Ebben a Themify Infinite beszámolóban megmutatjuk a funkciókat és segítünk eldönteni, hogy ez a téma megfelelő-e az Ön webhelyéhez.


Themify Infinite Review

A Themify Infinite-ről

A Themify Infinite egy WordPress téma, amely teljes oldaltartalmat kínál, így a hozzászólásai szépen jelennek meg bármilyen méretű képernyőn. A felhasználók gördíthetnek le annyi üzenetre, amennyit el akarnak olvasni, és ez a termékoldalain is funkcionális. A Végtelen név határozza meg a téma végtelen görgetésének alapvető jellemzőit.

Ez a téma magában foglalja a Themify Builder alkalmazást, a több postai elrendezést, a WooCommerce alkalmazást, a csodálatos menüt, a navigáció két típusát és egyebeket.

A Themify Infinite tulajdonságai

A Themify Infinite rengeteg egyedi funkcióval rendelkezik, hogy tökéletes divatot, fényképeket vagy utazási blogokat készítsen. Teljes szélességű képeivel és videóival, csodálatos menüjével, miniatűrökkel, folyamatjelző sávokkal és elrendezéssel érkezik. Csakúgy, mint bármely más Themify téma, az Infinite a Themify építőjével is jön. Ez a drag and drop építő lehetővé teszi a hozzászólások és oldalak megtervezését, megváltoztatja az érzékeny töréspontjait, az animációs effektusokat és még sok másat, amit elképzel..

Vessen egy pillantást a Themify Infinite funkcióira, így eldöntheti, hogy ez az Ön igényeinek megfelelő választás.

Végtelen görgetés

Ez a téma a végtelen görgetéssel rendelkezik minden oldalon, amely magában foglalja a kezdőlapot, a belső oldalakat és a termékoldalakat. A tartalom csak akkor töltődik be, amikor a felhasználó lefelé görget.

Ez egy csodálatos tulajdonság, hogy gyorsabbá teszi webhelyét amikor először tölti be a böngészőbe. Azonban alul van egy folyamatjelző sáv, amikor az utolsóra görgetik az új tartalom rendezett megjelenítéséhez.

Elrendezés feladása

A több bejegyzés elrendezése megkönnyíti a webhely tartalmának megjelenítését. Lehetősége van arra, hogy különféle módon jelenítse meg a kiemelt miniatűrök tartalmát.

Elrendezés feladása

Ezek a hozzászólási elrendezések tartalmazzák a lista nézetet, a 4. rácsot, a 3. rácsot és még sok más. A legjobb eredmény elérése érdekében ezeket a beállításokat bármikor megváltoztathatja.

Rugalmas és retina kész

A Themify Infinite egy mobil érzékeny téma, amely kiválóan működik minden képernyőméretnél. A retina kész funkció éles képeket jelenít meg minden mobil eszközön. Ez a számára optimális jobb keresőmotorok rangsorolása és a felhasználók élvezik a webhely nagyszerű megjelenítését bármilyen böngészőn vagy mobilon.

Témabőrök

A témabőrök ebben a témában alapvető funkcióként érhetők el. Több színű bőr érhető el a webhely felső sávján.

Téma Végtelen bőr

Ha van színes témája a webhely logójának, akkor a Themify Infinite ez a lehetősége segít a témakör kiválasztásában. Ha van egy egyszerű fekete színű logója vagy szövege, akkor kiválaszthatja a Nincs bőr lehetőséget, amely a felső sávot alapértelmezett fehér színben jeleníti meg.

Mega menü

A Themify Infinite egyedülálló és magazinstílusú menüvel rendelkezik, amely számos lehetőséget ad hozzá. Felveheti kütyüket, címkéket, Twitter-et, termékeket, címkéket és egyebeket a menübe.

Ez a több oszlopos menü segít létrehozni hatékony navigációt webhelyén. Megjelenítheti a legutóbbi hozzászólásait és még sok minden mást.

testreszabás

Alapértelmezés szerint van egy testreszabó a WordPress-ben, amelyet gyors változtatásokhoz használhat webhelyén. A Themify Infinite azonban saját beépített testreszabóval rendelkezik, amely kiváló funkciókkal rendelkezik a téma beállítások szerkesztéséhez.

Themify Végtelen testreszabási webhely

Ha rákattint a Speciális lehetőségekre, akkor megjelenik egy részletes panelen a webhely testreszabása. Az alábbiakban néhány fontos lehetőségről beszélünk:

 • Fejléc: Szerkesztheti a belső háttérképet, betűkészleteket és hivatkozásokat.
 • rovatok: A címsorok gyors és szuper ellenőrzése a szín, betűméret, betűcsalád és egyéb stílusok megváltoztatásához az összes oldalon és a hozzászóláson.
 • Fő navigáció: Teljes stílusbeállítási lehetőségek a menühöz, beleértve a link stílusát, a legördülő stílusokat és a konténerek stílusát.
 • Oldalsáv: Testreszabhatja az oldalsáv betűkészletét, a widget stílusát, a link stílusát, a tároló stílusát és még sok más.

Dokumentáció és támogatás

A Themify Infinite dokumentációja hosszú gördítéssel rendelkezik, amely végigvezeti a téma és a szolgáltatások listájának telepítésében. Az összes útmutatást lépésről lépésre elmagyarázza a képernyőképeket.

Ha bármilyen segítségre van szüksége, akkor csak át kell néznie a mellékelt dokumentációt, és megismerheti a kérdés megoldását.

A Themify támogatást nyújt saját fórumain és e-mailjein. A gyors válasz érdekében felteheti kérdéseit ezekre a fórumokra.

A Themify Infinite-t 49 USD egyszeri díjért megvásárolhatja. A vásárláshoz kap egy ajánlatot, tehát ingyenesen letölthet egy másik témát. Telepítheti a témát olyan sok webhelyre, amelyet szeretne.

A Themify témákhoz egyéves támogatás és frissítések tartoznak. Az összes Themify témához való hozzáféréshez csak 79 dollárért csatlakozhat a témaklubjához.

A pontszámunk

A Themify Infinite egy WordPress téma fotósoknak, divatblogosoknak, ruházati cikkeknek és modellezőknek és egyebeknek. Végtelen görgetésével hosszabb ideig vonzza a látogatókat.

Hozzáadhat teljes méretű (1200 képpont x 600 képpont) fényképeket vagy videókat kiemelt képekként a hozzászólásokhoz. A tartalom csak akkor töltődik be, amikor a felhasználó lefelé görget, így gyorsabbá teszi webhelyét a jó felhasználói élmény érdekében.

Themify Infinite-t adunk az 5-ből 5 csillagból. Itt van a véleményünk pontszámainak bontása:

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Teljesítmény
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Keresse meg a végtelen képet most »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map