Divi Tema i pregled graditelja (2020): Vrijedi li cijena?

Divi je jedna od najpopularnijih WordPress tema na tržištu. Divi je stvorio Elegant Themes, jedna od vodećih WordPress trgovina na svijetu, Divi je prekrasna višenamjenska WordPress tema. U ovom ćemo pregledu teme Divi-ja detaljnije razmotriti njegovu značajku i provjeriti o čemu se sve radi..


Divi-tema

O Divi temi

Divi kreira Elegant Themes, koja je jedna od vodećih tematskih kompanija WordPress u svijetu.

Divi je uključen u članstvo u klubu Elegant Themes koja vam omogućava pristup 2 teme (Divi i Extra) i 2 dodatka (Bloom i Monarch) za cijenu pojedine teme. Dobit ćete i stotine paketa Divi web stranica koji omogućuju brzo pokretanje web stranica bilo koje vrste bez potrebe za nadogradnjom od temelja..

Već 10 godina tvrtka pruža premium WordPress podršku za svoje proizvode koji napajaju veliki broj web stranica.

Iako je sjedište Elegantnih tema u San Franciscu, oni su raspodijeljena radna snaga s preko 70 zaposlenih širom svijeta.

Divi Theme Review: Snažna tema u paketu sa 100+ paketima stranica

Kao premium tema i dodatak za razvoj dodataka, Elegantne teme znaju što WordPress korisnici žele od moćne teme. Oni žele fleksibilnost i mogućnosti upakirane u jedan lijepi paket.

Divi je bilo sve što sam poželjela! Jednostavni moduli, dizajn s povlačenjem i ispuštanjem, unaprijed definirani izgled, ploča za prilagodbu i prilagođeni CSS okvir čine iznimno brz i učinkovit način za stvaranje čistih, modernih web mjesta koje klijenti traže..

-Kathy Kroll Romana

Pogledajmo neke od glavnih karakteristika teme Divi.

S Divi Builderom sastavite bilo koju vrstu web mjesta

Kada kupite članstvo u Elegantnim temama, na nadzornoj ploči pronaći ćete dva različita ukusa Divi-a: Divi Theme i Divi Builder (dodatak).

Sve teme koje objavljuju Elegantne teme, uključujući Divi temu isporučuju se s povuci i ispusti Divi Builder koji vam omogućuje jednostavnu izgradnju i prilagođavanje vaše web stranice.

Ako želite vrlo prilagodljivu WordPress temu, tada možete koristiti Divi temu. Ako želite koristiti drugu temu, ali vam je potreban i dodatak za crtanje i povlačenje stranice, tada možete koristiti Divi builder.

Sa zadanim uređivačem Divi Builder-a možete lako povući i ispustiti redove, stupce, elemente i module za samostalno stvaranje prekrasnih izgleda. To vam omogućuje da u potpunosti napravite potpuno prilagođenu web lokaciju bez ikakvog dodirivanja koda.

Divi-graditelj-sučelje

Svaki modul vašeg izgleda može se ukloniti ili duplicirati klikom na gumb. Moduli su također jasno označeni i obojeni tako da lako možete dizajnirati izgled koji funkcionira za vašu web lokaciju, čak i ako ste početnik.

Ako želite dodati novi odjeljak svom izgledu, to možete učiniti jednim klikom, a zatim umetnite nove module u taj odjeljak s još nekoliko klikova gumba.

Divijin zadani uređivač omogućuje vam da vidite „kostur“ izgleda vašeg web mjesta, on je poput građevnih blokova za temu vaše web stranice. Ali ako više volite uređivač tema koji je malo vizualniji, ne brinite, Divi nudi i to, o čemu ćemo kasnije govoriti.

Također provjerite: Najbolje platforme za izgradnju web lokacija

Spremni za upotrebu izgleda

The Divi Theme isporučuje se sa stotinama spremnih za upotrebu rasporeda. Ovo su cjeloviti dizajni s različitim izgledima i bojama koji vam omogućuju skok u postavljanju teme. Svi unaprijed izrađeni izgledi lako su i beskonačno prilagodljivi.

Upotreba paketa web stranica posebno je korisna ako ne želite izraditi potpuno novi dizajn za svoju web lokaciju ispočetka. Sve što trebate učiniti je odabrati pravi paket web stranica iz knjižnice i uvesti ga u svoj WordPress, a zatim izvršiti potrebnu prilagodbu.

Divi-izgleda-biblioteka

Svaki paket web stranica dizajniran je za određenu vrstu web mjesta i uključuje 7-8 stranica / izgleda koji su prilagođeni toj vrsti web mjesta. Budući da su ti nacrti unaprijed ugrađeni, sve što trebate učiniti je uvesti izgled i dodati vlastiti sadržaj.

Izgled možete pregledavati prema kategorijama kao što su Moda & Ljepota, tehnologija, zdravlje & Fitness, usluge i još mnogo toga. Ili jednostavno potražite savršen izgled tako da upišete ključne riječi.

Divi-yoga-izgleda

Osim toga, u sklopu Divi Dizajn inicijative, Divi tvrdi da će dodavati novi izgled paketa svaki tjedan.

S Divi Izgledima možete lako i brzo napraviti web stranice koje odgovaraju Vašim potrebama.

Odmah dodajte od 46+ sadržajnih modula u Divi izgled

Moduli su sastavni dijelovi Divi teme, poznati i kao elementi. Postoji 46 modula sadržaja koji možete dodati na bilo koju stranicu ili izgled svoje teme. Sadržajni moduli uključuju klizač, harmoniku, portfelj, poziv na akciju, galerije, videozapise, društvene tipke i još mnogo toga.

Divi-sadržaj-modula

Module sadržaja možete jednostavno dodati kako biste prilagodili svoju temu jednostavnim povlačenjem modula na stranicu. Ili je možete dodati iz programa Pregleda uživo tako da kliknete gumb (+), locirate sadržajni modul po vašem izboru i kliknete ga da biste ga dodali u odjeljak.

Divi-add-modul

Većina modula sadržaja također je prilagodljiva, tako da niste zaglavljeni sa zadanim modulom. Možete odabrati boje, tekst, veličinu, sliku, obrube i još mnogo toga.

Prilagodba-Divi-modula

To vam daje potpunu kontrolu nad izgledom vaše teme, tako da nećete imati web lokaciju koja izgleda kao nečiji drugi.

Izvrsna Divi značajka: Prilagođavač za pregled uživo

S WordPressom prilikom dizajniranja vaše web stranice morate kliknuti gumb Pretpregled da biste otvorili novi prozor da biste vidjeli kako vaša web lokacija izgleda. Ali uz Divijev Live Preview, možete vidjeti kako će izgledati vaša web stranica dok je pravite.

Divi-live-preview

Prilagoditelj za pregled uživo koji je jednostavan i jednostavan za upotrebu omogućuje vam promjenu boja, fontova, stila i još mnogo toga. To olakšava prilagođavanje čak i početnicima jer oni mogu vidjeti svoje promjene odmah i mogu ih poništiti u bilo kojem trenutku.

Budući da vam Divi nudi mogućnost prilagođavanja teme zadanim uređivačem ili vizualnim graditeljem, možete odabrati koji vam najbolje odgovara. Ili, upotrijebite kombinaciju oboje kako biste izradili svoju temu točno onako kako želite.

Kompatibilnost dodatka Divi-ja

Divi-wordpress

Želite pokrenuti web mjesto za e-trgovinu? Divi također podržava WooCommerce, jedan od najboljih dodataka za eCommerce na tržištu, bez dodavanja..

Pomoću izgleda internetske trgovine Divi i dodatka WooCommerce brzo možete izgraditi internetsku trgovinu svojih snova. Vaša će internetska trgovina izgledati nevjerojatno na svim uređajima, a još uvijek možete koristiti svoju temu Divi za stvaranje različitih odjeljaka vaše web stranice. Njihovi izgled mrežne trgovine također dolazi sa svim stranicama koje su vam potrebne da biste prodali svoje proizvode, uključujući stranicu s košaricom i stranicama za kupnju.

Izgledi stranica Divi trgovine također su predodređeni sa modulima trgovina, tako da možete lako organizirati svoje proizvode u kategorije poput istaknutih, u prodaji i više.

Divi-line-trgovina

Pored toga, Divi dolazi na 32 jezika s podrškom za RTL. Prijevodi uključuju i pomoćni i prednji dio vaše web stranice. Također podržava WPML pa možete izrađivati ​​višejezične web stranice s istom nevjerojatnom temom.

Sucuri sigurna tema

Sigurnosna ranjivost u WordPress temi ili dodatku može ugroziti sigurnost vaše web stranice.

Kôd iza Divi teme revidira Sucuri, jedna od vodećih tvrtki za web-sigurnost u svijetu. Nakon pažljivog proučavanja koda, sigurnosni stručnjaci Sucurija dali su Diviju svoj sigurni pečat teme.

Divi sigurnosti

Mišljenje recenzijskog tima smatra da je ova tema izuzetno dobro razvijena i kao takva, tema Divi zaslužuje pečat Sigurne teme. Tijekom procjene ranjivosti nisu utvrđeni značajniji problemi. U reviziji koda nisu utvrđeni problemi

– Sucuri tim

Divi cijene

Divi nudi 2 različita plana cijena: Godišnji pristup i doživotni pristup. Možete platiti 89 dolara godišnje, što je njihov najpopularniji plan, ili jednokratna cijena od 249 dolara za cjeloživotni pristup i ažuriranja. Oba plana nude vam pristup svim temama (Divi i Extra) i dodacima (Bloom i Monarch), ažuriranjima tema, premium podršci, neograničenom korištenju web stranica i garanciji bez rizika..

divi cijene

Podrška korisnicima i dokumentacija za Divi

Kada kupite Divi by Elegant Themes, dobit ćete potpuni pristup opsežnoj dokumentaciji, forumima podrške i njihovom sjajnom timu za podršku.

Elegantne teme imaju dobro obučeno osoblje profesionalaca koji su vam uvijek na raspolaganju za pitanja u vezi s temom.

Uz to, Elegantne teme vode i koristan blog koji uključuje udžbenike i vodiče s jednostavnim koracima i snimkama zaslona koji će vam pomoći da naučite kako raditi sve i sve s Divi-jem.

Divi-pomoć-blog

Njihova licenca za podršku omogućuje vam i instaliranje Divi-a na onoliko mjesta koliko želite. Možete ga čak koristiti za izradu web lokacija za klijente.

Tehnička podrška nudi se samo putem e-pošte s ulaznicama.

Naša presuda o korištenju Divi Builder-a i Divi teme

Pažljivo smo ispitali nevjerojatne osobine koje se nude u Diviju. Nakon što smo ga testirali neko vrijeme, otkrili smo da je Divi izvrstan izbor za sve koji žele s lakoćom izgraditi zadivljujuću web stranicu. Dajemo mu 5 od 5 zvjezdica.

Ako ste uživali u našoj Divi recenziji, možda biste željeli provjeriti našu recenziju o WP Bakery Page Builderu

Sve u svemu
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Značajke
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Izvođenje
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

podrška
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Jednostavnost korištenja
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

cijena
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Nabavite Divi odmah »
Pogledajte Divi kupon »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map