Ekstra

Tražite temu časopisa WordPress? Extra je lijepo dizajnirana tema časopisa koju pokreće graditelj Divi drag and drop. U ovom dodatnom pregledu Elegantnih tema prikazat ćemo njegove značajke i pomoći vam da odlučite je li to prava tema za vaše potrebe.


dodatna snimka zaslona

O dodatnom

Extra je jedna od najboljih tema časopisa WordPress koju su objavile Elegantne teme. Elegantne teme vaše su središte za vrhunske WordPress teme i dodatke.

Dodatni pogon pokreće Divi’s povuci i spusti. Graditelj Divi pomaže vam da jednostavno promijenite izgled svojih postova i stranica sa samo nekoliko klikova.

Extra se isporučuje s puno novih modula Divi builder koji su posebno stvoreni za potrebe blogeri i mrežne publikacije.

Značajke Extra

Kao i svaka druga tema izgrađena na okviru Divi builder-a, Extra vam omogućuje prilagođavanje bilo kojeg elementa u vašim postovima i na stranicama. Uz uobičajenu Divi builder značajku, Extra vam pruža i novu opciju koja je poznata kao Kategorija Builder, tako da lako možete promijeniti dizajn početne stranice i izgleda drugih kategorija. Evo nekih njegovih nevjerojatnih značajki.

U paketu s Divi Builderom

Pomoću sučelja za povuci i spusti Divi graditelja lako možete stvoriti prekrasne postove i stranice temeljene na pričama.

Na svoju WordPress stranicu i u uređivač postova, možete dodati svoj sadržaj pomoću zadanog uređivača i prilagoditi izgled pomoću svog vizualnog sučelja za izgradnju.

extra divi graditelj

Beskrajne mogućnosti prilagodbe izgleda

Dodatna tema također dolazi sa a Kategorija Builder s potpuno novim setom post-temeljenih modula.

To vam pomaže da prilagodite svaki element vašeg izgleda, bilo da je to vaša početna stranica ili stranica s kategorijama, prema vašim potrebama.

Početna stranica u stilu časopisa

U dodatnoj temi zadano se kreiraju dvije kategorije. Oni su Zadana kategorija i Početna stranica.

Ove kategorije možete pregledati navigacijom do Ekstra »Kategorija Builder. Da biste uredili svoju početnu stranicu, samo kliknite gumb za uređivanje ispod opcije početne stranice.

izgled kategorije

Pomoću alata Divi’s drag and drop gradite sada možete dodati bilo koje module i promijeniti izgled početne stranice na način koji želite.

uredi kategoriju početne stranice

Klizač prelijepih istaknutih postova

Pomoću programa Extra lako možete kreirati klizače na početnoj stranici i drugim izgledima stranica koji izvoruju sadržaj iz određenog skupa postova.

Nakon dodavanja istaknutog modula u izgled svoje kategorije, možete prilagoditi postavke i promijeniti njegov izgled.

istaknuti klizač posta

U klizaču su prema zadanim postavkama prikazani samo istaknuti postovi. Morat ćete ili označiti određene postove kao istaknuti post ili onemogućiti opciju istaknutog posta i odabrati određenu kategoriju postova koji će se prikazivati ​​u klizaču..

3 Navigacijski izbornici

Tema podržava 3 navigacijska izbornika: primarni, sekundarni i izbornik podnožja Možete stvoriti različite izbornike i odabrati izbornik za prikaz na svakoj lokaciji.

Dodatno dolazi s nizom prilagođenih mega izbornika koji prikazuju nedavne ili omiljene postove izravno u padajućem izborniku.

Dodatni prilagoditelji

Osim zadanog prilagoditelja tema za WordPress, Extra podržava dvije različite mogućnosti prilagodbe: Prilagoditelj tema i Prilagoditelj modula.

Pomoću ovih alata za prilagodbu možete promijeniti izgled i dojam svoje web stranice gledanjem pregleda uživo.

Dodatno vam daje i Uređivač uloga opcija gdje možete ograničiti mogućnosti sučelja graditelja Divi za različite WordPress uloge korisnika.

Prilagođeni widgeti

Dodatna tema dolazi sa sljedećim prilagođenim widgetima:

 • oglasi
 • autori
 • Prijaviti se
 • nedavni komentari
 • Najnoviji postovi
 • Nedavna recenzija
 • Nedavni tweetovi
 • Nedavni videozapisi
 • Sljedbenici društvenih mreža

Ugrađene mogućnosti pregleda

Možete tražiti od svojih čitatelja da pregledaju vaše postove pomoću jednostavne zvjezdice. Ovo može biti sjajna značajka ako želite stvoriti nišnu stranicu za pregled ili na svoju web lokaciju dodati e-trgovinu ispred e-trgovine kako bi korisnici mogli dodati recenzije u popise vaših proizvoda..

pregledajte postove

Tema vam također daje mogućnost sortiranja postova ili proizvoda na temelju ocjena korisnika.

Dodajte projekte s lakoćom

Uz standardne postove i stranice na blogovima, možete pronaći i novu prilagođenu vrstu posta poznatu kao Projekti. Možete ih pronaći Projekti na vašoj WordPress nadzornoj ploči.

Prilagođena vrsta posta Projekti može biti sjajna značajka ako želite predstaviti svoj portfelj na svojoj web lokaciji. Alternativno, možete koristiti vrstu posta za popis proizvoda ako integrirate trgovinu u eCommerce sa web mjesto..

Dokumentacija i podrška

Dodatna tema ima opsežnu dokumentaciju koja vas vodi o instaliranju i konfiguriranju teme. Uz prekrasne snimke zaslona i videozapise, daje vam detaljno objašnjenje različitih značajki teme Extra.

Da biste preuzeli temu Extra, morat ćete se pridružiti klubu Elegant Themes. Njihov osobni plan počinje od 69 dolara godišnje. Nakon što se pridružite, dobit ćete potpun pristup svim temama.

Da biste dobili premium podršku, možete koristiti forume podrške za Elegantne teme. Elegantne teme dobro su poznate po kvaliteti i brzini svoje podrške.

Naš rezultat

Elegantne teme Dodatna tema je najprikladnija za one koji žele prilagoditi svoje teme na blogu bez angažiranja programera za WordPress..

Alat za pravljenje i povlačenje omogućuje vam da lako kreirate bilo koju vrstu stranica. Uz to, pomoću alata za pravljenje i padanje možete raditi na svojim kategorijama s novim nizom modula.

Jedina mana je to što će svaki modul koji kreirate pomoću programa Divi builder stvoriti kratki kôd na vašoj stranici. Ako se odlučite prebaciti na novu temu s Divi-a, vjerojatno ćete trebati potrošiti dosta vremena da biste se riješili tih kratkih kodova sa svoje stranice.

Dajemo Extra 5 od 5 zvjezdica. Evo raščlambe naših rezultata.

Sve u svemu
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Značajke
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Izvođenje
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

podrška
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Jednostavnost korištenja
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

cijena
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Dohvati odmah »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map