Jezgra

Tražite višenamjensku WordPress temu? Jezgra je lijepa, stilski i namjerno dizajnirana tema tvrtke Mojo Marketplace za internetske tvrtke i agencije. U pregledu Core ćemo prikazati njegove značajke i pomoći vam da odlučite je li to prava tema za vaše potrebe.


Temeljna recenzija

O jezgri

Core je lijepa i višenamjenska tema tvrtke Mojo Marketplace, poznate internetske trgovine za kreativne WordPress teme.

Razvijen je za dizajnerske agencije, mala poduzeća, fotografe i još mnogo toga. Tema ima preko 20 ugrađenih predložaka web stranica koje možete odabrati. Pomoću The Core možete lako stvoriti web mjesto po potrebi.

Sve predloške s demo sadržajem i potrebnim dodacima pojavit će se kada instalirate i aktivirate temu u svom WordPress administratoru.

Značajke Core

Kad su u pitanju značajke, Core ima sve što vam treba u jednoj temi. Iznenađujuće ispunjava vaše zahtjeve vodeći računa o sitnicama kao što su poravnavanje web stranice, širina, gustoća sadržaja i još mnogo toga.

Sadrži odjeljak za izgled stranica i postova sa stiliziranjem, usklađivanjem i drugim opcijama. Odjeljak o društvenim profilima detaljan je, pa možete jednostavno odabrati svoje kanale na društvenim mrežama.

Temeljna tema pokriva sve odjeljke poput zaglavlja, podnožja, sadržaja, tipografije i još mnogo toga. Pogledajmo detaljno njegove značajke:

Širina web stranice

Većina programera zna kako upravljati širinom web mjesta uređivanjem koda. Međutim, Core čini vrlo jednostavnim postavljanje izgleda web mjesta s dvije mogućnosti: Puna širina i Centrirano. Ove opcije dolaze s ostalim postavkama za upravljanje prikazom vaše web stranice.

Širina web stranice

Tu je i mogućnost poravnavanja web mjesta koja omogućuje prikazivanje web mjesta na lijevoj, sredini i desnoj strani zaslona.

Usklađivanje web mjesta

Ovo su prve postavke koje vam olakšavaju posao bez uređivanja bilo kojeg koda.

Društveni profili

Odjeljak Društveni profili omogućuje vam dodavanje svojih društvenih kanala s neograničenim mogućnostima. Jednostavno možete kliknuti na Dodati dugme.

Dodajte društvene profile

Otvorit će se skočni prozor s opcijama za dodavanje imena, URL-a i odabir odgovarajuće ikone za društveni kanal.

Društvene veze

Možete dodati onoliko društvenih profila koji su vam potrebni.

Zaglavlje i podnožje |

Zaglavlje uključuje postavke za vrstu zaglavlja, položaj logotipa, boju pozadine, padajuću boju, ljepljivo zaglavlje, gornju traku i još mnogo toga.

Postavke zaglavlja

Kao i zaglavlje, postavke podnožja također su korisne za jednostavno postavljanje dna profesionalne stranice vaše web stranice. Opcije podnožja su poput omogućuju widgete podnožja podnožja, broj stupaca, pozadinu, boju naslova i još mnogo toga.

Postavke podnožja

Možete jednostavno dodati tekst autorskih prava i poravnati njegov položaj s razmakom i bojom pozadine.

Tekst o autorskim pravima

Ostale postavke podnožja uključuju društvene opcije, izbornik podnožja i još mnogo toga.

Postovi i stranice

Tema Core ima sve postavke koje su vam potrebne za postove i stranice. U odjeljku Postovi dobivate opcije poput stila bloga, oblikovanja komentara, istaknute slike, okrugle slike, poravnanja, stranice i još mnogo toga.

Postavke postova

Također možete zasebno urediti postavke zaglavlja jednog posta u ovom odjeljku. Ima svoje mogućnosti.

Naslov zaglavlja

Ona također ima detaljne opcije za stvaranje portfelja i događaja za postove.

Odjeljak stranica ima visinu zaglavlja, poravnanje i ostale postavke zbog kojih možete jednostavno postaviti stranice.

Zaglavlje stranice

Možete bilo kada urediti te postavke za upravljanje stranicama i postovima.

Tipografija

To je nevjerojatan i detaljan odjeljak koji pokriva cjelokupnu tipografiju web stranica od naslova do tijela, podnožja i još mnogo toga. Opcije uključuju vrstu fonta, stil, veličinu, boju, razmak i još mnogo toga.

Tipografija

Postavke tipografije podijeljene su prema odjeljcima vaše web stranice. Većinu vremena zadržavate isti font za cijelu web stranicu, ali ove opcije omogućuju vam da lako promijenite postavke fonta na bilo kojoj stranici.

Odjeljak widgeti

Odjeljak widgeta u temi jednostavno je sjajan. Dobivate općenite opcije widgeta i podnožja | No, zadivljujući dio ovog odjeljka je upravljanje bočnim trakama za različite stranice.

Odjeljak widgeti

Možete promijeniti bočne trake za stranice i postove pojedinačno, tako da je web stranica u vašoj potpunoj kontroli.

Odgovarajuća i spremna za mrežnicu

Jezgra je u potpunosti odgovorna tema što znači da će vaši korisnici dobiti optimalno iskustvo na bilo kojoj veličini zaslona ili uređaju. Opcija spremna za mrežnicu provjerite je li sadržaj čitljiv i lijepo se pojavljuje na bilo kojem mobilnom zaslonu.

Dokumentacija i podrška

Temeljna tema sadrži detaljnu dokumentaciju koja jasno objašnjava kako ubrzati i brzo pokrenuti web mjesto / blog.

Core je dostupan za jednokratnu naknadu u iznosu od 49 USD za licencu za jedno mjesto. Također možete kupiti licencu za 5 mjesta ili razvojnu licencu. Ako je potrebno, uz svoju kupnju možete uključiti i dodatne usluge, poput instaliranja WordPress teme i izrade sigurnosnih kopija web mjesta WordPress.

Pitanja podrške možete postaviti prijavom na Mojo marketplace. ThemeFuse, tim koji stoji iza Corea pravodobno rješava sve upite podrške. Međutim, možete im poslati i bilo kakva pitanja.

Naš rezultat

Jezgra je višenamjenska WordPress tema s Mojo Marketplacea za vaš osobni blog, fotografiju, dizajn i web agencije, tvrtke i još mnogo toga. S Coreom možete lako pokrenuti i pokrenuti svoje web mjesto. U slučaju da vam je potrebna pomoć, rješenje možete jednostavno pronaći tako što ćete potražiti dokumentaciju.

Dizajn tema i ploča s opcijama olakšava prilagodbu.

Dajemo The Core 5 od 5 zvjezdica. Ovdje je prikaz naših rezultata pregleda:

Sve u svemu
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezda 3,0 / 5,0

Značajke
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Izvođenje
Ocjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezda 0,0 / 5,0

podrška
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Jednostavnost korištenja
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

cijena
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Nabavite jezgru odmah »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map