Nektár

Tiszta és modern üzleti WordPress témát keres? A Nectar egy érzékeny WordPress téma, amely bármilyen kreatív, üzleti vagy non-profit felhasználásra tökéletes. Ebben a Nectar téma áttekintésben bemutatjuk annak jellemzőit és azt, hogy ez a legjobb választás-e az Ön igényeinek.


nektár téma áttekintése

A Nectarról

A Nectar az egyik legnépszerűbb üzleti téma a Mojo piacon. A témát a Bottomless Themes kiadta, Adam Mills vezetésével.

A Nectar téma lehetővé teszi az összes testreszabást a témaopciók panel használatával, programozási ismeretek nélkül. Az intuitív témapanel megkönnyíti a testreszabást. Csak annyit kell tennie, hogy belép a témaopciók panelbe, jelölőnégyzetet jelöl, vagy egyszerű szöveget ír be.

A Nectar érzékeny kialakítású, retina-optimalizált nézettel, párhuzamos csúszkával, egyedi honlapnal és még sok mindenrel elérhető.

Vessen egy pillantást a Nectar Mojo témájára és annak főbb jellemzőire.

3 egyedi postai típus

Telepítéskor a Nectar 3 különféle egyedi postatípust ad hozzá a WordPress irányítópultjának tálcájához, amely lehetővé teszi a speciális elrendezések könnyű létrehozását..

 • projektek: Mutassa be munkáit vagy művei vonzó rácsos elrendezést.
 • Diák: Jelenítse meg a gyönyörű diavetítést webhelye kezdőlapján
 • Beszámolók: Adjon hozzá társadalmi bizonyítékot webhelyére, bemutatva azt, amit az ügyfelek mondanak rólad.

Nagyon testreszabható honlap

A Nectar segítségével könnyen testreszabható honlapot hozhat létre. A parallaxis diavetítéssel üdvözölheti közönségét. Közvetlenül a dia alatt kiemelheti a figyelmet felhívó cselekvésre hívást.

Honlapján megmutathatja a kiemelt oldalakat, ajánlásokat és blogbejegyzéseket.

A téma 3 láblécet támogat. A tartalom kitöltéséhez egyszerűen húzza a widget a lábléc widget területére.

A Nectar lehetővé teszi, hogy a weboldal widgetjei eltérjenek a többi webhelyétől.

nektár kütyü

Intuitív témabeállítások panel

A témaopciók panelen egyszerűen testreszabhatja webhelyének kialakítását, bármilyen programozási ismeret nélkül.

nektár téma opciók

A témabeállítások panelen lehetőségek találhatók a fejléc, betűtípusok, színek, az Analytics és még sok más testreszabásához.

Slider

A Nectar téma fő vonzereje a parallaxis csúszka. Ha nem szereti a parallaxis hatást, akkor könnyen letilthatja azt a témaopciók panelen. Beállíthatja a diavetítés intervallumát, és akár le is tilthatja az automatikus lejátszást.

Diák hozzáadásához a Diák post típus.

adjon hozzá diákat mojo-nektárt

Beszámolók

A Testimonials post típus segítségével adhat hozzá ajánlásokat a webhelyére.

A beszámoló szerkesztési képernyőjén talál egy metamezőt, amelyhez hozzáteszi a beszámoló URL-jét, amely segít növelni a webhely hitelességét.

ajánlások post típusú mojo nektár

Miután az egyes oldalakhoz hozzáadott ajánlásokat, mindegyikük betölti az ajánlások oldalát.

projektek

A Nectar lehetővé teszi a projektek jellemzőit a Projects post type használatával. A hozzáadott készségek alapján kategorizálhatja projektjeit.

Az összes projektet kiemelheti a portfólióoldalon, és konfigurálhatja a portfólió URL-jét a témabeállítások panelen.

Társadalmi ikonok

A Nectar megkönnyíti a közösségi hálózati profilok megjelenítését. Megjelenítheti az összes legfontosabb közösségi oldalt, beleértve a Facebook-ot, a Twitter-t, a Google+-t, a Pinterest-t, a Instagram-ot, a LinkedIn-t, a YouTube-ot, a Tumblr-t, stb., És konfigurálhatja annak linkét a témabeállítások panelen.

Oldalsablonok

A Nectar a következő sablon típusokat tartalmazza: Alapértelmezett, Blog, Teljes szélesség, Honlap, Portfólió és Testimonial.

 • Alapértelmezett: Ez a fő sablon, amely oldalsáv-widget-területet tartalmaz.
 • blog: Használható blogbejegyzéseinek megjelenítéséhez, ha a kezdőlap a Kezdőlap sablonnal van beállítva.
 • Teljes szélesség: A Teljes szélesség sablon nem jelenít meg oldalsávot.
 • Homepage: Ezzel a sablonnal fejlett kezdőlap-elrendezést hozhat létre, akárcsak a demonstrációs oldalt. A tartalmat úgy konfigurálhatja, hogy navigál a témaopciók panelre.
 • Portfólió, beszámoló: Ezek az oldalsablonok zavaróak lehetnek egyes felhasználók számára, mivel a Nectar ugyanazt a célt szolgáló Projekt és Testimonials postai típusokat is tartalmazza. A fő különbség az, hogy ezek az oldalsablonok hiányoznak a további metamezőkből, amelyeket az egyedi postai típusokon belül találhat.

Dokumentáció és támogatás

A Nectar téma átfogó dokumentációval rendelkezik, amely világosan elmagyarázza, hogyan lehet webhelyét gyorsan és egyszerűen elindítani.

A Nectar 59 USD egyszeri díjért kapható, egyetlen licencért. Megvásárolhat egy 5-site licencet vagy egy fejlesztői licencet is. Szükség esetén kiegészítő szolgáltatásokat is bevonhat a vásárlásba, például a WordPress téma telepítését és a WordPress webhelyről készített biztonsági mentést.

Támogatási kérdéseit a Mojo piacra jelentkezve tehet fel. A BottomlessTheme, a Nectar mögött álló csapat időben megoldja az összes támogatási kérdést.

A pontszámunk

A Nectar az egyik legjobb WordPress üzleti téma a Mojo piacon. A Nectar segítségével könnyedén megteheti felépítheti és futtathatja webhelyét. Ha segítségre van szüksége, a dokumentációra hivatkozással könnyen megoldást találhat.

Az intuitív témaopciók panel megkönnyíti a testreszabást.

Nectar-t adunk 5 csillagból 4,8-ra. Itt van a véleményünk pontszámainak bontása:

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 4,8 / 5,0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Teljesítmény
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Szerezd meg a Nektárt most »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map