Novine

Novine su vrlo fleksibilna i prilagodljiva premium tema koja se brzo i brzo pakira. Dizajniran za blogove, vijesti, časopise i druga mjesta za objavljivanje, može se koristiti i kao fleksibilna višenamjenska tema. Saznajte je li ova tema koju tražite u našoj recenziji.


Pregled teme novina

O novinama

Novine su jedna od najpopularnijih i najcjenjenijih WordPress tema na temu Themeforest. Tema u stilu časopisa, najprikladnija je za vijesti, digitalne časopise i druge publikacije, ali ipak je dovoljno fleksibilna za upotrebu na bilo kojoj vrsti web mjesta, bez obzira na temu.

Tema novina razvio je tagDiv.

Značajke novina

Novine su prepune mnogo mogućnosti. Evo najvažnijih:

Izvrsno prilagodljiv dizajn

Cilj teme časopisa je olakšati vam prilagođavanje web mjesta i stvaranje vijesti profesionalnog izgleda s jedinstvenim izgledom. Nijedna dva web mjesta koja koriste ovu temu neće izgledati isto, zbog neograničenih mogućnosti prilagodbe.

Novine dolaze s više od 80 gotovih demonstracija koje možete uvesti jednim klikom. Najnovije verzije uključuju i PRO demonstracije, koji su brži i lakši dizajni.

tagDiv Composer builder stranica

Nakon instaliranja teme Novine, možete pristupiti svim mogućnostima prilagodbe izravno na sučelju pomoću tagDiv Composer. Možete promijeniti bilo koju boju ili font koristeći ovaj alat za pravljenje stranica. S temom Novine imate brojne opcije tipografije jer podržavaju datoteke sa vlastitim fontom, Google fontove i Typekit, tako da zapravo nema ograničenja.

Za svaku stranicu postoji mnogo opcija izgleda s pomoću oznakeDiv Cloud Library.

Pregled novina - tematska ploča

Za svaku stranicu postoji mnogo mogućnosti izgleda.

Pregled novina - izgleda

U vašim postovima svaki se dio stranice može sakriti ili prilagoditi.

Pregled novina - mogućnosti objave

Pod, ispod Boje tema i Tematski fontovi, možete promijeniti stil svakog odjeljka vaše web lokacije, od zaglavlja do podnožja. Novine podržavaju datoteke s vlastitim fontom, Google fontove i Typekit, tako da nema ograničenja u vašoj tipografiji.

Pregled novina - boje i fontovi

Graditelj zaglavlja i podnožja

Jedan od načina na koji mnoge web-lokacije izgledaju je korištenje istog dizajna zaglavlja. Novine vam omogućuju stvaranje jedinstvenog stiliziranog mjesta pružajući vam mogućnosti za stvaranje vlastitog zaglavlja i podnožja. Pomoću gumba Upravitelj web mjesta možete omogućiti Sticky Header i vidjeti zaglavlje Mobile. Povucite i ispustite stavke koristeći elemente unutar tagDiv Composer.

Pregled novina - stilovi zaglavlja

Kada dođete do dna stranice, možete uvesti novo podnožje s oznakeDiv Cloud Library ili jednostavno stvoriti vlastiti, kao što ste to učinili sa zaglavljem.

Ugrađena integracija oglasa

Dodavanje elementa oglasnog okvira u tagDiv Composer omogućuje vam stvaranje i upravljanje oglasima koji se prikazuju na svakoj stranici ili predlošku vaše web stranice. Samo povucite i ispustite element na željeni položaj, stavite kôd ili prenesite sliku podružnice i pritisnite tipku Spremi.

Štoviše, sada možete prikazati umetnute oglase u svojim člancima. Otvorite svoj jedinstveni predložak posta s tagDiv Composer i kliknite na svoj sadržaj sadržaja. Na kartici Postavke oglasa zapišite svoj kôd i odaberite ga nakon željenog broja odlomaka. Tema novina podržava odgovarajuće oglase Google Ads, AdSense i banner.

Pregled novina - lokacije oglasa

Za svaki odjeljak samo zalijepite oglasni kôd s usluge Google Adsense (ili bilo koje druge oglasne mreže treće strane). Možete i onemogućiti oglas na radnoj površini, tabletu ili telefonu.

Pregled novina - opcije oglasa

Brojni elementi za povlačenje & Pad

Tema novina uključuje i desetine predmeta. Možete ih koristiti za prikaz članaka, informacija o autoru, vremenskim prilikama itd.

Izuzetno prilagodljivi blokovi fleksije i fleksibilne mreže omogućavaju vam fleksibilan prikaz postova na blogovima. Možete omogućiti filtar Ajax kako bi posjetitelji mogli birati postove prema autoru, kategoriji, ID-u ili oznaci. Nadalje, možete dodati ofset tako da možete mijenjati koji se članci prikazuju i gdje.

Pregled novina - widgeti

Postoji i 25 “blok” widgeta pomoću kojih možete prikazivati ​​različite postove. Blokovi vam omogućuju prikazivanje postova na blogu na prilagodljiv, fleksibilan način. Možete omogućiti Ajax filter kako bi posjetitelji mogli birati postove prema autoru, kategoriji ili oznaci.

Pregled novina - BLOKI

A značajka “jedinstvenih postova” sprječava prikazivanje istog posta više puta na jednoj stranici. Drugim riječima, na jednoj stranici možete koristiti više blokova bez brige o istim postovima koji se prikazuju u više blokova.

tagDiv Cloud knjižnica

Kada prvi put instalirate temu novina i omogućite sve potrebne dodatke, dobit ćete jedan koji se zove tagDiv Cloud Library. To vam omogućava pristup preko 1000+ predložaka, blokova, stranica, zaglavlja, podnožja i odjeljaka. Od prekrasnih predložaka Single Post do smiješnih 404 možete ih svaki uvoziti jednim klikom.

tagDiv Cloud knjižnica

(Ako tražite način za stvaranje naprednijih galerija s korisničkim sučeljem, toplo preporučujemo Dodatak za galeriju Envira.)

Uključuje Premium dodatke

Tema Novine dolazi u paketu s nekoliko dodataka koji su uključeni besplatno:

 1. tagDiv Composer (potrebna instalacija): prilagođeni program za crtanje i ispuštanje sučelja
 2. tagDiv Cloud Library (obavezno): 1000+ unaprijed pripremljenih predložaka za stranice i članke
 3. tagDiv Newsletter: omogućuje vašoj publici da se registrira za ažuriranja putem e-pošte pomoću jednog od popularnih dobavljača pretplate: Mailchimp, Mailer Lite ili Feedburner.
 4. tagDiv Social Counter (obavezno): prikazuje brojeve vaših sljedbenika i obožavatelja na društvenim mrežama
 5. tagDiv Mobile Theme: lakša i brža tema koja se učitava na mobilne uređaje
 6. Slider Revolution: popularni dodatak za klizač slike

Dodaci za temu novina

(Za puno brži i praktičniji dodatak za klizač slike od Slider Revolution, preporučujemo Monolog.)

Dokumentacija i podrška

tagDiv nudi izvrsnu dokumentaciju na službenim web stranicama koja prelazi sve značajke teme Novine. Sveobuhvatan je i uključuje snimke zaslona svakog koraka. Neke bi značajke mogle upotrijebiti više objašnjenja, ali tamo je dovoljno da pokrijete osnove i započnete s radom.

Vaša kupovina teme Novine uključuje 6-mjesečnu podršku programera, putem posebnog privatnog foruma za podršku. Obećavaju maksimalno vrijeme odziva od 1 radnog dana i privatnu podršku e-pošte ako je potrebno. Postoji i mogućnost produljenja podrške za još 12 mjeseci.

Naš rezultat

Novine su lijepo izgledajuća tema s velikom fleksibilnošću i mogućnostima dizajna. Kao i kod svake složene teme, definitivno je potrebna krivulja učenja. No relativno je jednostavno za navigaciju, a većina sučelja je fleksibilna i korisnička.

Neke će se ugrađene značajke bolje implementirati pomoću dodataka, poput vrlo osnovne galerije slika (preporučujemo Galerija Envira umjesto). Na ovaj način, ako se ikad odlučite za promjenu tema, vaše će se galerije slika sačuvati.

Jedna od značajki novina je fleksibilna opcija dizajna. Nijedna dva web mjesta koja koriste ovu temu neće izgledati podjednako.

Novinama dajemo 5 od 5 zvjezdica. Ovdje je prikaz naših rezultata pregleda:

Sve u svemu
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Značajke
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Izvođenje
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

podrška
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Jednostavnost korištenja
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

cijena
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezda 4,0 / 5,0

Nabavite novine odmah »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map