Pregled Astra teme: Je li ova besplatna tema za WordPress dobra?

Tražite besplatnu laganu WordPress temu i pitate se može li Astra WordPress tema biti najbolja ponuda?


Astra je jedna od najbrže rastućih višenamjenskih WordPress tema u WordPress spremištu. Omogućuje vam izradu prekrasnih web stranica u roku od nekoliko minuta zahvaljujući velikoj knjižnici unaprijed izgrađenih web mjesta. Bez obzira želite li izgraditi portfelj, WooCommerce prodavaonicu ili poslovnu web stranicu, Astra može biti vaša go-to opcija.

Ovdje ćemo detaljno razgovarati o Astra temi, tako da možete shvatiti je li to najbolja opcija za vaše web mjesto.

Tema Astre: pregled

Astra tema

Astra je besplatna WordPress tema dizajnirana za početnike na umu. Korisničko sučelje olakšava vašem web mjestu najbolji izgled bez kodiranja niti jednog retka.

Astru je razvio Brainstorm Force, tvrtka koja je na tržištu WordPress-a već više od 10 godina. Najbolja stvar kod Astre je ta što je lagana i napravljena za brzo prikazivanje stranica. Potrebno mu je manje od 50 KB prostora i učitava se u samo 0,5 sekundi uz zadane WordPress podatke.

Također neprimjetno surađuje s raznim proizvođačima stranica poput Elementor i Beaver Builder i nekoliko drugih popularnih dodataka što ga čini idealnim izborom i za početnike i za web programere..

Pogledajmo što druge značajke Astra nudi.

Pregled Astra teme: Značajke

Svojim popisom moćnih značajki ne čudi što je Astru već aktivno koristilo 700.000 korisnika. Evo kratkog sažetka onoga što nudi.

1. Knjižnica unaprijed izgrađenih web stranica

Astra demo web stranice

Astra nudi ogromnu biblioteku unaprijed izgrađenih web stranica. Ovo ne samo da vam pomaže da uštedite vrijeme, već vam daje i početak stvaranja i prilagođavanja web stranice.

U biblioteci predložaka pronaći ćete dvije različite opcije predložaka: besplatni i premium predložaci. Besplatni predlošci mogu se upotrijebiti uz bilo koji od besplatnih dodataka za izradu stranica, kao što su Beaver Builder, Elementor itd. Ako vas ne zanima instalacija izrađivača stranica, još uvijek možete uvesti gotove web stranice koje rade s Gutenbergovim uređivačem, izgrađenim u uređivaču WordPressa.

Premium predlošci označeni su kao Agency, što je dostupno samo s licencama Mini Agency Bundle ili Agency Bundle s Astra temom. Za uvoz biblioteke demo predložaka trebat ćete koristiti besplatan dodatak poznat pod nazivom Starter Templates.

2. Bešavna integracija s popularnim dodacima

Kompatibilnost s Astrom

Budući da je Astra izrađena kao lagana tema, ne isporučuje se s nekoliko nadutih i neželjenih značajki. Umjesto toga, možete koristiti bilo koje WordPress dodatke na vašoj web lokaciji da biste radili sve što želite. Najbolji dio je što je Astra kompatibilna s gotovo svim popularnim WordPress dodatkom.

Pogledajmo nekoliko popularnih dodataka koji su kompatibilni s Astrom:

 • WooCommerce: Jednostavno izgradite internetsku trgovinu
 • Graditelji stranica: Astra podržava Beaver Builder, Elementor i još mnogo toga
 • I još mnogo toga: Ostali popularni dodaci uključuju, ali nisu ograničeni na, LearnDash, set alata, Yoast i još mnogo toga

3. Brz, lagan, SEO prijazan

Astra je pero svjetlo i treba mu manje od 50 kb resursa, što ga čini jednom od najbržih WordPress tema u postojanju. Tema se također isporučuje s potrebnom oznakom Schema.org koja vam je potrebna kako bi tražilice vratile više informativnih rezultata s vaše web stranice.

4. Prijevod & RTL spreman

Ako vaša web-lokacija služi govorne jezike koji nisu izvorni engleski, Astra može biti vaš najbolji izbor, jer je web mjesto lako lokalizirati pomoću Astre. Možete ga prevesti i na RTL jezike poput arapskog.

Astra: Jednostavnost upotrebe

Astra je tema za početnike koja vam omogućuje prilagođavanje web mjesta bez ikakvog kodiranja. Nakon što instalirate temu na svoje web mjesto, možete prijeći Izgled »Astra mogućnosti na lijevoj strani zaslona.

Ovdje ćete vidjeti nekoliko opcija. Prva vam nudi brze veze do alata za prilagodbu. Jednostavno ih možete kliknuti i raditi na logotipu, fontu, zaglavlju i podnožju vaše web stranice.

Opcije Astre

Pretpostavimo da želite prilagoditi podnožje. Jednostavno možete kliknuti na Opcije postavljanja podnožja ispod Veze do postavki prilagoditelja. Ovo će vas odvesti do alata za prilagođavanje gdje možete započeti rad na podnožju.

Samo kliknite ikonu olovke u podnožju i vidjet ćete različite opcije na lijevoj strani zaslona.

Astra customizer

Sada možete odabrati izgled i dodati svoj vlastiti sadržaj koristeći opcije s lijeve strane. Također imate mogućnost prilagoditi širinu podnožja, dodati obrub, sliku i boju. Ako želite dodati widget, tekst ili izbornik podnožja u svoje podnožje, jednostavno ga odaberite pomoću strelice za padanje ispod Odjeljak 2.

Da biste se podnožja istaknula možete dodati drugu boju svom tekstu i vezama. Evo kratkog pregleda izmijenjenog podnožja pomoću Astre.

Podnožje u prilagodbi

Ovo je samo primjer. Možete upotrijebiti svoju maštu i dati joj sve što želite. Možete slijediti isti postupak za svaki dio vaše web stranice i iznijeti najbolji izgled kakav zaslužuje.

Sljedeća opcija prikazuje opcije dostupne uz Pro verziju teme. Za upotrebu ovih opcija morat ćete nadograditi temu na premium verziju. Do tada tim opcijama nije moguće pristupiti.

Značajke Astre pro

Pomicanjem dalje po zaslonu vidjet ćete besplatne dodatke koje tema preporučuje. Ako ih želite koristiti, jednostavno kliknite gumb Aktivirati gumb pokraj dodatka koji želite i dobro idete.

Dodaci Astra free

Astra: Dokumentacija & podrška

U idealnom slučaju Astra je jednostavna za korištenje. Ali čak i ako imate problema s njegovim korištenjem, uvijek možete provjeriti njegovu dokumentaciju kako biste pronašli rješenje. Imaju skup najčešće postavljanih pitanja koja odgovaraju na gotovo svako moguće pitanje.

Također se možete pridružiti njihovoj Facebook grupi i provjeriti njezin forum za raspravu korisnika da biste vidjeli ima li vaš problem odgovor. Ako još uvijek ne možete pronaći odgovor, možete podići kartu za podršku tako što ćete podići kartu.

Cijene Astra tema

Tema Astre može se preuzeti besplatno. Ali ako želite proširiti njegove značajke, svoj plan možete nadograditi na Pro verziju koja vas košta samo 59 dolara.

Dobra vijest je da, ako vam se ne sviđa njihova Pro verzija, možete vratiti svoj novac u sljedećih 14 dana.

Što mislimo o Astra temi – naša presuda

Astra je odlična opcija za sve koji traže temu prilagođenu početnicima da svoju web stranicu vizualno zadivljuju. To uopće nije krivulja učenja.

Možete ili koristiti jednu od njegovih demo web lokacija pomoću besplatnog dodatka za početnike i malo je prilagoditi prije nego što je konačno pokrenete ili izraditi potpuno novi dizajn od nule.

Bilo kako bilo, divno ćete dizajnirati web mjesto s Astrom, posebno njenom nevjerojatnom brzinom i performansama.

U međuvremenu, ako želite ojačati svoju web stranicu s više značajki, evo popisa nekih obaveznih dodataka.

Sve u svemu
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 4,8 / 5,0

Značajke
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezda 4,0 / 5,0

Izvođenje
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

podrška
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Jednostavnost korištenja
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezda 4,0 / 5,0

cijena
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Nabavite Astru odmah »
Ostvarite 10% popusta na Astri »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map