preimućstvo

Vantage je visoko ocijenjena besplatna WordPress tema dizajnirana za integraciju s WooCommerce-om i Page Builder-om od strane SiteOrigin. To je višenamjenska tema koja se može koristiti za blogove, web stranice e-trgovine, portfelje i još mnogo toga. Pročitajte naš Vantage pregled da biste saznali sve o značajkama ove popularne teme.


Vantage pregled

O Vantageu

Vantage je besplatna tema koju su razvili SiteOrigin, proizvođači besplatnih i premium WordPress tema i dodataka.

SiteOrigin je također tvrtka koja stoji iza Page Builder-a od SiteOrigin, besplatni dodatak za vizualni editor za WordPress.

Iako je Vantage besplatan, SiteOrigin također nudi premium članstvo koje uključuje pristup premium dodacima i podršku e-pošte za sve njihove teme i dodatke. Premium dodatni dodaci dodaju dodatne značajke Builderu stranica, uključujući:

 • prilagođene vrste posta
 • polja obrazaca za kontakt
 • klizači paralakse
 • socijalni widgeti
 • …i više

Značajke Vantagea

Vantage je osnovna tema s puno opcija za prilagodbu detalja izgleda vaše web lokacije, poput fontova i boja. Ovdje su glavne značajke Vantagea.

Uzvratni

Vantage je u potpunosti reagiran i dizajniran da izgleda dobro na bilo kojem zaslonu veličine.

Opcije izgleda

U Izgled »Prilagodi» Izgled izbornika možete prilagoditi mogućnosti izgleda web mjesta, uključujući:

 • izgled u kutiji ili pune širine
 • veliki izbornik glave ili mali zaglavni izbornik
 • trebaju li se podnožja slagati u stupce ili slagati okomito
 • i više

Prilagodljivi dizajn

Ako dođete do Izgled »Prilagodi» Dizajn tema, možete odabrati fontove i boje svoje web lokacije za sve aspekte vaše web lokacije: naslov stranice, naslov web lokacije, boju sadržaja, boju izbornika, efekte pokazivača, veze, widgete i još mnogo toga.

Integracija meta klizača

Korištenjem teme Vantage i dodatka Meta Slider SiteOrigina možete postaviti klizač početne stranice s izbornika Izgled »Prilagodi» Postavke teme »Početna izbornik. Ako želite koristiti drugu klizač dodatak, možete ga i ovdje onemogućiti.

Iz Izgled »Prilagodi» Postavke teme »Blog, možete odabrati svoju arhivu bloga kao zadanu, s malim ikonama kruga napravljenim od prikazanih slika ili u obliku rešetke sa sličicama. Također možete odabrati prikazivanje cjelovitih postova ili ulomaka do određene dužine, a možete odlučiti koji meta meta želite objaviti (autor, datum, kategorije, oznake itd.).

Editor Credits Credits

Postoji mogućnost dodavanja vlastitih bodova podnožja pod Izgled »Prilagodi» Postavke teme »Općenito izbornika, ali ne možete ukloniti bonus “SiteOrigin Theme” s tog izbornika bez da steknete članstvo u SiteOrigin Premium. (Međutim, moguće ga je ukloniti ili sakriti putem PHP-a ili CSS-a.)

WooCommerce integracija

Vantage je također dizajniran za dobar rad s WooCommerce dodatkom, tako da možete brzo i jednostavno postaviti svoju internetsku trgovinu. Tema ima ugrađene stilove kako bi vaši proizvodi izgledali lijepo i stapali se s ostalim stilovima teme.

Vantage Review - WooCommerce integracija

Preporučeni dodaci

Nakon instaliranja i aktiviranja Vantagea, od vas će se zatražiti da instalirate nekoliko preporučenih dodataka iz SiteOrigin: SiteOrigin CSS, SiteOrigin Page Builder i SiteOrigin Widgets Bundle. Sva su tri dodatka besplatna i dostupna za preuzimanje iz direktorija WordPress.org i rad s bilo kojom temom.

SiteOrigin CSS vizualni je uređivač CSS-a vaše teme, omogućava vam kontrolu nad svim aspektima izgleda vaše web lokacije bez potrebe za učenjem bilo kojeg koda.

Page Builder by SiteOrigin je vizualni uređivač povuci i ispusti za vaše postove i stranice. To vam omogućuje brzo i jednostavno stvaranje složenih izgleda stranice s stupovima, widgetima i još mnogo toga. Više o ovom dodatku možete pročitati u našem Builderu stranice putem SiteOrigin pregleda.

SiteOrigin Widgets Paket jednostavno proširuje mogućnosti za Builder stranica, omogućujući vam da dodate više vrsta sadržaja na svoje stranice i postove pomoću vizualnog uređivača.

Dokumentacija i podrška

SiteOrigin na svojoj web stranici ima kvalitetnu dokumentaciju koja pokriva svaki aspekt korištenja njihovih tema i dodataka. Provest će vas kroz postavljanje vaše web stranice, s mnoštvom snimaka zaslona i reći vam kako koristiti svaku značajku.

Korisnicima besplatne teme Vantage podrška je dostupna na forumima za podršku SiteOrigin, iako može potrajati nekoliko dana dok dobijete odgovor.

Za članove SiteOrigin Premium dostupna je i privatna podrška e-pošte – ne samo za Vantage temu već i za sve teme i dodatke SiteOrigin.

Naš rezultat

Vantage je jedna od najpopularnijih besplatnih tema u direktoriju WordPress. Budući da je dizajniran da se lako integrira s programom Page Builder i WooCommerce, početnicima bez znanja kodiranja omogućuje jednostavno upravljanje detaljima njihove web stranice.

Međutim, mogućnosti prilagođavanja za neke korisnike mogu biti previše detaljne. Na primjer, ako želite promijeniti glavnu naglasnu boju svoje web stranice, morat ćete proći kroz izbornik i odabrati boju svakog zaglavlja, veze i gumba koje želite promijeniti – nema brzog i jednostavnog načina za to sve odjednom.

Za početnike koji žele veću kontrolu nad svojom web stranicom bez potrebe za kodiranjem, imaju vremena prilagoditi svaki detalj, a poput izgleda dizajna Vantage teme, možda je dobar izbor.

Vantageu dajemo 4 od 5 zvjezdica. Ovdje je prikaz naših rezultata pregleda:

Sve u svemu
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezda 4,0 / 5,0

Značajke
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezda 3,0 / 5,0

Izvođenje
Ocjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezda 0,0 / 5,0

podrška
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezda 4,0 / 5,0

Jednostavnost korištenja
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezda 3,0 / 5,0

cijena
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Nabavite Vantage odmah »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map