StudioPress Executive Pro pregled

Tražite li temu koja na istaknutom mjestu prikazuje vaše najvažnije projekte? Executive Pro je dječja tema WordPress-a za okvir Genesis. Omogućuje vam da na najbolji način istaknete svoje poslovne ciljeve i viziju. U ovom Izvršnom pregledu detaljno ćemo dijeliti značajke kako bismo vam pokazali zašto ova tema može biti savršen izbor za vašu web lokaciju.


Izvršni pregled stručnjaka

O Izvršnom profesionalcu

Executive Pro tema je StudioPress-a, popularnog programera WordPress-a. To je jednostavna tema koja vam pomaže da prikažete svoje premium usluge klijentima u elegantnom stilu. Ima ugrađene kutije s funkcijama ili zamućenja za prikaz važnih proizvoda s slikama, tako da ih kupci mogu vidjeti već na prvom mjestu na vašoj web stranici.

StudioPress vam daje prednost jednokratne kupovine sa vijekovima nadogradnje, tako da možete koristiti ovu temu na većem broju mjesta.

Značajke Executive Pro

Jednostavan i elegantan dizajn s puno mogućnosti dostupan je u ovoj temi. Executive Pro izgrađen je na taj način da vam omogućuje lako stvaranje jake web stranice uz pomoć widgeta i jednostavne prilagodbe.

Pogledajte nekoliko ključnih značajki koje vam omogućavaju da odlučite zašto Executive Pro može biti vaš pravi izbor:

Prilagoditelj tema

Pitate se kako urediti temu u stvarnom vremenu? Executive Pro ima alat za prilagodbu tema koji vam omogućuje uređivanje sheme boja, sadržaja, pozadinske slike i još mnogo toga.

Prilagoditelj tema

Možete isprobati jarke boje i vidjeti ih kako se mijenjaju na pozadini vaše web stranice u stvarnom vremenu. Omogućuje vam i stvaranje vlastite sheme boja. Ako boja nije prikladna, možete primijeniti pozadinsku sliku i vidjeti je u pregledu. Možete promijeniti što više slika da biste dobili najbolju sliku za pozadinu vaše web lokacije.

Pomoću alata za prilagodbu možete promijeniti boju veza i ostale stilove veza. Slično kao i boja pozadine, za veze koje odgovaraju vašoj web lokaciji i slikama možete koristiti bilo koju shemu boja.

Područja teme widgeta

Executive Pro dolazi s više područja widgeta koje možete prilagoditi za stvaranje moćne web stranice u bilo kojem trenutku. Možete urediti cijelu početnu stranicu kako biste dodali widgete za slike i drugi korisni sadržaj.

Područje widgeta Primarna bočna traka pomoći će vam kad odaberete izgled web mjesta sa 2 ili 3 stupaca. Međutim, područje widgeta Poziv na akciju početne stranice omogućuje vam da svom pozivu na poruku ili gumb dodate poziv s vezom.

Tematski widgeti

Slider možete dodavati u području widgeta klizača početne stranice. Preporučujemo vam upotrebu Monolog dodatak za klizač slike koji dolazi s jednostavnim widgetom za dodavanje klizača slike u bilo koje područje widgeta.

Jedan od najvažnijih widgeta je Nakon unosa. Ovo je jedinstvena značajka koja dolazi s vrlo malo tema StudioPressa. Ako imate stotine stranica ili postova, ne morate dodavati istu poruku nakon svakog posta ručno. Možete jednostavno dodati poruku ili bilo koji drugi koristan sadržaj u ovo područje widgeta i to je sve.

Područja widgeta Vrh i Početna stranica Srednja stranica omogućuju vam da prilagodite vrh i sredinu stranice. Možete dodati izbornik, ikone društvenih medija, okvire s značajkama i drugi sadržaj u ovom području.

Ova tema također ima 3 područja widgeta za podnožje, tako da možete dodati brze veze, pojedinosti o lokaciji ili bilo koji drugi widget po vašem izboru. Da biste saznali više, trebali biste pročitati više Podnožje za WordPress.

Područje desnog widgeta zaglavlja

Kao što je gore spomenuto, Executive Pro ima puno područja widgeta. Drugo važno područje widgeta je Header Right. Obično se pojavljuje u gornjem desnom boku pored naslova ili logotipa vaše web lokacije.

Ovo područje widgeta prihvaća samo nekoliko vrsta widgeta poput prilagođenog izbornika, obrasca za pretraživanje i tekstualnog widgeta. Posjedovanje ovog područja widgeta spasit će vas od muke kod uređivanja kako biste prilagodili detalje zaglavlja.

Osjetljiv i optimiziran

Možda znate da bi sve web stranice trebale biti prilagodljive za izvedbu s pretraživačima. Executive Pro je potpuno odgovarajuća tema i izvrsno funkcionira na svim veličinama zaslona. Trebali biste provjeriti što je osjetljiva tema.

Također je optimiziran za izvedbu brže nego inače. Sadržaj je podijeljen u kutije i to ubrzava web mjesto za rangiranje u tražilicama.

Dokumentacija i podrška

Dobićete pristup postupnim vodičima za postavljanje teme Executive Pro na vašu web lokaciju jer to radi u demo izvedbi.

Executive Pro dostupan je za jednokratnu naknadu za kupnju koja vam omogućuje upotrebu teme na neograničenom broju web lokacija. Dobivate i neograničenu podršku e-pošte. StudioPress je poznat po kvaliteti i brzini korisničke podrške.

Ako ste ljubitelj okvira Genesis, možete uštedjeti mnogo novca ulaganjem u StudioPress ProPlus. Jednokratnom naknadom dobivate pristup svim temama StudioPressa, plus cjeloživotna ažuriranja i podršku. U budućnosti ćete dobiti i automatski pristup svim novim temama koje objavljuju.

Naš rezultat

Tema Executive Pro pogodna je za tvrtke da prikazuju i promoviraju proizvode i usluge na svojim web stranicama. Jednostavno postavljanje teme s više područja widgeta omogućava vam brzo pokretanje i pokretanje web lokacije bez ikakvih problema..

Dajemo Executive Pro 5 od 5 zvjezdica. Ovdje je prikaz naših rezultata pregleda:

Sve u svemu
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Značajke
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Izvođenje
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

podrška
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Jednostavnost korištenja
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

cijena
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Nabavite Executive Pro odmah »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map