Temificirajte metro

Tražite li temu koja na vaš blog sjajno prikazuje vaš portfelj? Možda biste htjeli razmotriti korištenje ove prekrasne, šarene teme Themify Metro. U ovom pregledu Themify Metro-a, pokazat ćemo vam značajke i je li to savršena tema za vaš blog.


Themify Pregled metroa

O metrou Themify

Themify Metro je lijepa, minimalna, šarena tema nadahnuta sustavom Windows 8. Ova je tema savršena za blogove i portfeljne web stranice koje žele prikazati svoje umijeće. To je lijepo dizajnirana tema koja privlači pažnju vaših korisnika svojim različitim formatima postova i svijetlim bojama prikazanim na web mjestu. Na raspolaganju je mnoštvo korisnih značajki koje ovu temu čine savršenom za vaš blog.

Značajke metroa Themify

Themify Metro ispunjen je mnoštvom sjajnih značajki za pokretanje vlastitog bloga. Možete predstaviti svoj portfelj sa samo jednom predstavljenom slikom ili sliderom. Metro dolazi s 9 različitih boja i boja kože koje možete primijeniti na sve ili pojedinačne postove i stranice. Tema se također isporučuje s Themify Builder-om, alatom za povlačenje i spuštanje koji vam omogućuje lako kreiranje prilagođenog izgleda, tako da možete izrađivati ​​sve vrste izgleda bez potrebe za angažiranjem programera.

Izgled metroa

Themify Metro dolazi s jedinstvenim Metro izgledom stvorenim prema pločici prilagođenoj vrsti posta. Ova se značajka može koristiti za prikaz različitih vrsta sadržaja. Omogućuje vam i određivanje veličine pločica od male do velike kako biste dobili rezultat Metro izgleda. Izborni sloj preokretanja sadržaja može se koristiti na pločici s natpisom i mapom. Možete prikazati bilo koji svoj sadržaj pomoću kratke kodove koji su prepuni okvira teme ili dodataka.

Odzivan i mrežnica spremna

Imati neodgovarajuću temu može frustrirati vaše korisnike i može uzrokovati slabije ljestvici na tražilicama tako da je jako bitna tema o mobitelu vrlo važna. I Themify Metro reagira na mobilne uređaje, što znači da će vaša web stranica biti savršeno optimizirana za svaki preglednik, uređaj i veličinu zaslona. Također, Themify Metro je spreman za mrežnicu, što znači da će vaše slike ostati oštre na svim uređajima.

Prilagođena vrsta posta

Vrste objava olakšavaju dodavanje i kontrolu različitih vrsta sadržaja na vašoj web lokaciji. Themify Metro uključuje 2 različite prilagođene vrste posta:

  • Pločica: To je pametna struktura koja upravlja prikazanim prikazom na sličici i stvara nespretan prikaz s pravilnim razmakom između pločica.
  • Portfelj: Možete prikazati jedan istaknuti klizač slika ili galerije i dodati beskonačno pomicanje i / ili animirani preokrenuti sadržaj kako biste privukli pažnju svojih korisnika..

Beskonačno pomicanje

Ova tema ima beskonačno pomicanje na svim stranicama koje uključuju početnu stranicu, interne stranice i stranice proizvoda. Sadržaj se učitava samo kad se korisnik kreće prema dolje.

To je nevjerojatna značajka koja čini vašu web lokaciju bržom kada se prvo učitava u preglednik. Međutim, na dnu se nalazi traka napretka kada se pomaknete do posljednjeg za uredno prikazivanje novog sadržaja.

Ova se značajka može isključiti ako niste ljubitelj beskonačnog pomicanja ili ne funkcionira dobro za vašu web lokaciju.

Themify Metro Review - Beskonačno pomicanje

Boje posta i kože

Themify Metro dolazi s osnovnim crno-bijelim bojama i kožama. Ali također dolazi s 9 različitih boja i boja kože: ljubičasta, ružičasta, teal, plava, zelena, crvena, magenta, limeta i smeđa. Možete primijeniti bilo koju od ovih boja na svoje prilagođene vrste posta i na temu teme.

Themify metro pregled - boje kože

Temifikuje graditelj

Kao i sve druge teme Themify, Metro je također u paketu s graditeljem Themify, alatom za povlačenje i ispuštanje koji vam pomaže u kreiranju bilo koje vrste izgleda bez potrebe za angažiranjem programera..

Themify Metro pregled - Themify Builder

Opcija Themify builder dostupna je u uređivačima postova, stranica i portfelja. Najbolje od svega, omogućuje vam uređivanje sadržaja modula s prednjeg dijela vaše web lokacije, tako da ne biste trebali prebacivati ​​između kartice pregleda i kartice uređivača stranica da biste pregledali stil. Alat za izgradnju (Builder) izgrađen je s ciljem da korisnicima pruži potpunu kontrolu nad izgledom i dojmom svoje web stranice.

Demo uvoz

Pomoću Themify Demo Import možete kopirati web mjesto poput zadane postavke Themifyja u samo nekoliko minuta. Jedino što morate učiniti je urediti tekst s onim što želite da kaže i zamijeniti zadane slike na vlastite.

Dokumentacija i podrška

Dokumentacija Themify Metroa vodi vas kroz cijeli popis značajki. Svi su udžbenici dobro objasnjeni prekrasnim snimkama zaslona i videozapisima.

Kad god vam treba pomoć, trebate samo pregledati dokumentaciju. Sve je navedeno korak po korak.

Themify nudi podršku putem svojih foruma. Poznati su po brzom vremenu reakcije.

Metro Themify dostupan je za jednokratnu naknadu od 49 dolara. Kada kupite temu Themify Metro, dobit ćete besplatnu temu za besplatno preuzimanje.

Ako želite pristupiti i Photoshop datotekama, zajedno s temom da kreirate prilagodbu dizajna, trebate platiti jednokratnu naknadu u iznosu od 69 USD.

Možete koristiti teme Themify na neograničenim web lokacijama. Za pristup svim temama Themifyja, možete se pridružiti njihovom Tematskom klubu za samo 79 dolara.

Naš rezultat

Themify Metro savršena je tema za blogere i portfeljne web stranice koji žele prikazati svoje umijeće na lijep način. Uz prilagođene vrste posta i 9 različitih boja posta i boja kože lakše je uhvatiti oči vaših korisnika.

Dajemo Themify Metro 5 od 5 zvjezdica. Ovdje je prikaz naših rezultata pregleda:

Sve u svemu
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Značajke
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Izvođenje
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

podrška
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Jednostavnost korištenja
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

cijena
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Nabavite odmah metro »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map