Temificirati Pinkove trgovine

Tražite li WordPress temu e-trgovine? Pinshop je lijepo dizajnirana tema u stilu Pinterest-a koja korisnicima pruža nevjerojatno iskustvo internetske kupovine. U ovom pregledu Themify Pinshop-a prikazat ćemo njegove značajke i pomoći vam da odlučite je li to prava tema za vaše potrebe.


Themify Pinshop Review

O Pinshopu

Pinshop je tema e-trgovine Pinterest u stilu tvrtke Themify marketplace. Posjetiteljima pruža nevjerojatno korisničko iskustvo sa svojim beskonačnim pomicanjem, prikazom proizvoda u redoslijedu slaganja, prilagodljivim stylingom proizvoda i gotovim dizajnom mrežnice.

Tema ima veliku paletu kože i animacija koje podržavaju prednji doživljaj. Nudi potpunu prilagodbu izgleda, fontova i boja s prilagođenog panela s osnovnim i naprednim postavkama.

Dodatak WooCommerce potreban je za tematsku trgovinu za dodavanje i prikazivanje proizvoda na web mjestu.

Značajke Pinshopa

Pinshop tema dolazi s prilagodljivim klizačem proizvoda na početnoj stranici koji korisnicima pruža izvrstan pregled istaknutih proizvoda. Višestruke kožne teme, izgled stranica i posta, prilagodljivi dizajn, fiksno zaglavlje i ostale značajke podržavaju temu kako bi se stvorilo nevjerojatno korisničko iskustvo.

Glavna značajka teme je pomicanje beskonačnosti koje korisnicima omogućuje pregled svih proizvoda na jednoj stranici. Pogledajmo detaljno sve značajke Pinshop teme:

Pomicanje proizvoda beskonačnosti

Themify Pinshop ima beskonačno pomicanje na početnoj stranici i ostalim stranicama. To znači da se korisnici mogu pomaknuti prema dolje da bi vidjeli proizvode bez promjene stranica na web mjestu.

Ova tema čini kupnju na mreži jednostavnim svojim izgledom koji prikazuje sve proizvode na jednoj jedinstvenoj stranici. Posjetitelji mogu lako pronaći bilo koji određeni proizvod pomoću značajke pretraživanja.

Poredaj proizvode

Značajka sortiranja pomaže korisnicima da pronađu proizvode na temelju popularnosti, cijena i drugih opcija.

Fiksno zaglavlje

Pinshop ima fiksno zaglavlje koje se pomiče s web mjesta. Možete postaviti ili onemogućiti opciju fiksnog zaglavlja iz postavki teme.

Fiksno zaglavlje

Na pomicanju nestaju logotip i društvene ikone. Fiksno zaglavlje prikazuje izbornik i traku za pretraživanje na zaslonu.

Fiksno zaglavlje

Kad se nalazi na vrhu, prikazuje i logotip i društvene ikone.

Klizač proizvoda

Klizač proizvoda pojavljuje se na početnoj stranici web stranice i prikazuje istaknute proizvode koje možete odabrati dok ih dodajete na svoju stranicu.

Klizač proizvoda

Možete urediti postavke klizača iz Themify epanela. Omogućuje vam da omogućite ili onemogućite klizač, prikažete ili sakrijete naslov i cijene, broj proizvoda i još mnogo toga.

Klizač proizvoda

Broj pomicanja i postavke brzine pomažu u upravljanju korisničkim doživljajem za klizač.

Teme kože

Tema Pinshop-a podržava preko 10 koža za promjenu izgleda i osjećaja web stranice jednim klikom. Možete pristupiti epanelu teme Themify Pinshop od WordPress administratora i odabrati kožu teme po vašim potrebama..

Teme kože

Omogućuje vam da u bilo kojem trenutku promijenite kožu teme, tako da dobijete nove boje i izgled svoje web stranice.

Prilagođavanje

Slično mnogim drugim temama Themify, prilagodljivi panel Pinshop nudi veliki izbor opcija za uređivanje stilova tema.

Prilagodite ploču

Od pozadinskih slika, boja, fontova, veličina fonta do neograničenih mogućnosti imat ćete dva odjeljka: Osnovni, temeljni i Napredna postavke. Ove postavke nadjačavaju svaki osnovni stil prema temi, tako da možete upravljati i mijenjati sve stilove tema s ovog prilagođenog panela.

Odgovarajući izgled

Themify Pinshop je potpuno odgovarajuća tema što znači da izvrsno funkcionira na svim mobilnim uređajima. Ne trebate uređivati ​​kôd da biste prilagodili veličinu za različite zaslone. Izgled koji je spreman za mrežnicu pruža vašim korisnicima odgovarajuće iskustvo čitanja sadržaja ili pregledavanja proizvoda na vašoj web stranici.

Možete onemogućiti prilagodljive dizajnerske postavke ili ih jednostavno prilagoditi za različite veličine zaslona.

Odgovarajući dizajn

Ispitan je i provjeren za sve najnovije preglednike. U temi nema problema s kompatibilnošću.

Dokumentacija i podrška

Themify Pinshop ima detaljnu dokumentaciju koja vas vodi kroz čitav popis značajki. Svi su udžbenici dobro objasnjeni prekrasnim snimkama zaslona i videozapisima.

Kad god vam treba pomoć, trebate samo pregledati dokumentaciju. Sve je navedeno korak po korak.

Themify nudi podršku putem svojih foruma. Poznati su po brzom vremenu reakcije.

Themify Pinshop dostupan je za 49 dolara. Kada preuzmete temu Pinshop, dobit ćete besplatnu temu za besplatno preuzimanje i 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Ako želite pristupiti i Photoshop datotekama, zajedno s temom da kreirate prilagodbu dizajna, trebate platiti jednokratnu naknadu u iznosu od 69 USD.

Možete koristiti teme Themify na neograničenim web lokacijama. Za pristup svim temama Themifyja, možete se pridružiti njihovom Tematskom klubu za samo 79 dolara.

Naš rezultat

Themify Pinshop izgrađen je za web stranice e-trgovine. Ima Pinterest dizajn i beskonačno pomicanje kako bi lijepo prikazao svoje proizvode na jednoj stranici.

Ako vas brine brzina stranice na vašoj web lokaciji, možete onemogućiti nepotrebne efekte animacije u Postavkama teme. Ako slike obično ručno obrežete, možete onemogućiti i postavke skripte slike što može pomoći u poboljšanju vremena učitavanja. Također biste trebali provjeriti ovaj krajnji vodič za povećanje brzine i performansi.

Dajemo Themify Pinshop-u 5 od 5 zvjezdica. Ovdje je prikaz naših rezultata pregleda:

Sve u svemu
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Značajke
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Izvođenje
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

podrška
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Jednostavnost korištenja
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

cijena
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Nabavite Pinshop odmah »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map