Temificirati stan

Tražite li modernu i živopisnu WordPress temu? Flat je podebljana tema koja slijedi najnovije standarde kodiranja. Inspiracija je iz vrućeg trenda različitih operativnih sustava poput Windows-a. U ovom pregledu Themify Flat prikazat ćemo njegove značajke i pomoći vam da odlučite je li to prava tema za vaše potrebe.


Themify Flat Review

O stanu

Themify Flat moderna je tema razvijena po najboljim standardima kodiranja kako bi ispunila očekivanja svojih korisnika. Dolazi s tonom sjajnih značajki. Temeljni atributi ove teme su dodatni kratki kodovi i prilagođene vrste posta poput vremenske trake, portfelja, tima i još mnogo toga. Flat koristi HTML5, CSS3 i JavaScript, tako da se brzo učitava i istovremeno prelijepi u bojama.

Značajke Themify Flat

Ravna u bojama i kutovima, ova je tema trendseterica za blogere, dizajnere, novinare i još mnogo toga. Daje razne mogućnosti za razvoj vaše web stranice bez uređivanja jednog retka koda.

Pogledajmo detaljno značajke Themify Flat-a koje definiraju zašto može biti najbolji izbor za vas:

Razvijte s povlačenjem i ispadanjem

Ovaj koncept povuci i ispusti spasi vas od uređivanja bilo kojeg koda za razvoj vaše web stranice. Međutim, izlaz je sličan onome što povučete i ispustite u pozadini. Themify Builder sličan je bilo kojem drugom WordPressu koji vam omogućuje jednostavnu izradu web lokacije i dodavanje sadržaja.

Temirati mogućnosti graditelja

Sadržajni blokovi koriste za izgradnju više modula kao što su izbornik, kartica, galerija slika, klizač slika i još mnogo toga. Ravna tema omogućuje vam da omogućite graditelju i upravljate efektima animacije i izuzmete module, tako da možete u potpunosti kontrolirati ono što izrađujete na svojoj web lokaciji.

Ravni rasporedi

Tema Themify Flat temelji se na najnovijim stilovima i bojama, tako da su i prilozi pridruženi njoj ravni. Dolazi s nizom mogućnosti zadanih izgleda, rasporeda momčadi i izgleda portfelja.

Temificiraju ravne rasporede

Sve ove postavke imaju svoje strukturne postavke. Možete upravljati blokovima sadržaja, izgledom jednog posta i izgledom stranica za zadane opcije. Međutim, ostale postavke izgleda imaju svoje kombinacije i značajke.

Animacija kruga

Animacija u krugovima izvrsna je značajka ove teme kako biste svojim klijentima predstavili svoje usluge i istaknute proizvode. Pomiče se animacija na korisničkom popisu do ovog odjeljka web mjesta.

Istaknuta animacija kruga

Možete postaviti sliku i sadržaj iz Naglasci vrsta posta u vašem WordPressu administratoru. Također vam omogućuje prilagođavanje usluga s Themify Builderom.

Ljepljiva Glava

Themify Flat ima ljepljivo zaglavlje koje se pomiče pomoću pomicanja i omogućuje korisnicima navigaciju iz bilo kojeg bloka web stranice na novu stranicu.

Ljepljiva Glava

Ljepljivo zaglavlje pokriva traku izbornika i pretraživanja koja se pri vrhu prilagođava rubovima zaslona i neometano radi za podizbornike.

Odgovorna struktura

Suvremeni standardi kodiranja omogućuju potpuno odgovaranje ovoj temi. Profesionalno se pojavljuje na svim zaslonima mobilnih uređaja. Sadržajni blokovi automatski se prilagođavaju veličini zaslona mobilnih uređaja, a sadržaj je lako čitljiv.

Odgovarajuća prezentacija ravnih boja i sadržaja prekrasna je s ovom temom. Uspijeva prikazivati ​​ravne boje do ruba mobilnih uređaja, pa izgled web stranice može izgledati kao mobilna aplikacija.

Integracija Google Maps

Themify Flat omogućuje vam da integrirate postavke API-ja za Google Map, tako da možete koristiti modul Map Builder i kratke kodove Map-a u svojoj temi. Ova je postavka dostupna u općim opcijama tema.

Postavke API-ja za Google Map

Na ovoj stranici lako možete navigirati za generiranje ključa API-ja za Google Map koji morate unijeti u polje.

Pristup ulogama

Ova tema ima detaljne postavke pristupa u općenitim opcijama. Kartica za pristup ulogama omogućit će vam definiranje ovlasti svakom od menadžera web mjesta.

Pristup ulogama

Postupak čini jednostavnim za definiranje uloga poput upravljanja pločama, stranicama, podupiračem i sučeljima. Uloge su u velikoj mjeri slične zadanim postavkama uloge WordPress-a.

Svjedočan klizač

Iskusi klijenata dobit će vam više posla. Themify Flat omogućava vam da lijepo predstavite svjedočanstva kupaca u stilu klizača, rešetke ili na popisu. Pruža vam mogućnost dodavanja slike kupca njihovom svjedočanstvu koje automatski klizi za prikaz sljedećeg.

Svjedočan klizač

Možete dodati nove izjave iz Svjedočanstva prilagođena vrsta posta u vašem WordPressu podupirač.

Dokumentacija i podrška

Dokumentacija Themify Flat provest će vas kroz cijeli popis značajki. Svi su udžbenici dobro objasnjeni prekrasnim snimkama zaslona i videozapisima.

Kad god vam treba pomoć, trebate samo pregledati dokumentaciju. Sve je navedeno korak po korak.

Themify nudi podršku putem svojih foruma. Poznati su po brzom vremenu reakcije.

Themify Flat dostupan je za jednokratnu naknadu od 49 USD. Kada kupite temu Themify Flat, dobit ćete besplatnu temu za besplatno preuzimanje i 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Ako želite pristupiti i Photoshop datotekama, zajedno s temom da kreirate prilagodbu dizajna, trebate platiti jednokratnu naknadu u iznosu od 69 USD.

Možete koristiti teme Themify na neograničenim web lokacijama. Za pristup svim temama Themifyja, možete se pridružiti njihovom Tematskom klubu za samo 79 dolara.

Naš rezultat

Themify Flat je napravljen za sadržaje, zajednicu, izgradnju i web mjesta za događanja, savršen će za nekretnine, graditelje, organizatore i agencije. Pomoću vremenske trake, tima i vrste portfelja možete stvoriti zadivljujuće web mjesto koje promiče vaše događaje i usluge na najbolji način..

Ako vas brine brzina stranice na vašoj web lokaciji, možete onemogućiti nepotrebne efekte animacije u Postavkama teme. Ako slike obično ručno izrežete, možete onemogućiti i postavke skripte slike što može pomoći u poboljšanju vremena učitavanja.

Dajemo Themify Flat 5 od 5 zvjezdica. Ovdje je prikaz naših rezultata pregleda:

Sve u svemu
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Značajke
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Izvođenje
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

podrška
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Jednostavnost korištenja
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

cijena
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Zatvori stan »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map