Temify Beskonačno

Tražite li temu s značajkom beskonačnog pomicanja sadržaja? Ponekad biste trebali učitati sve svoje postove slikama i videozapisima na glavnoj stranici. U ovom pregledu Themify Infinite pokazat ćemo vam značajke i pomoći vam da odlučite odgovara li ovoj temi za vašu web lokaciju.


Temificirati beskonačni pregled

O Themify Beskonačnom

Themify Infinite je tema programa WordPress koja nudi sadržaj na cijeloj stranici, tako da se vaši postovi lijepo prikazuju u bilo kojoj veličini zaslona. Vaši se korisnici mogu pomicati prema dolje do onoliko postova koliko žele pročitati, a funkcionalan je i na vašim proizvodima. Naziv Beskonačno definira temeljnu značajku beskonačnog pomicanja u ovoj temi.

Ova tema uključuje Themify Builder, više izgleda posta, WooCommerce, nevjerojatan izbornik, dvije vrste navigacije i još mnogo toga.

Značajke Themify Beskonačnog

Themify Infinite ima mnoštvo jedinstvenih značajki za izgradnju savršenog bloga za modu, fotografiju ili putovanja. Dolazi sa slikama i videozapisima pune širine, nevjerojatnim izbornikom sa sličicama, trakama napretka i izgledima. Kao i sve druge teme Themify, Infinite također dolazi s graditeljem Themify. Ovaj alat za izradu povlačenja i ispuštanja omogućuje vam da dizajnirate svoje postove i stranice, promijeni svoje responzivne točke prijeloma, efekte animacije i još mnogo toga što zamišljate.

Pogledajmo značajke Themify Infinite pa možete odlučiti je li to pravi izbor za vaše potrebe.

Beskonačno pomicanje

Ova tema ima beskonačno pomicanje na svim stranicama koje uključuju početnu stranicu, interne stranice i stranice proizvoda. Sadržaj se učitava samo kad se korisnik kreće prema dolje.

Nevjerojatna je značajka koja čini vašu web lokaciju bržom kada se prvo učitava u preglednik. Međutim, na dnu se nalazi traka napretka kada se pomaknete do posljednjeg za uredno prikazivanje novog sadržaja.

Izgled posta

Višestruki izgled posta pomaže vam u lakšem izboru za prikaz sadržaja na vašoj web lokaciji. Imate mogućnost prikazivati ​​umanjene sličice sa sadržajem na različite načine.

Izgled posta

Ovi postaju uključuju prikaz popisa, rešetku 4, mrežu 3 i više. Te postavke možete u bilo kojem trenutku promijeniti da biste postigli najbolji rezultat.

Odzivan i mrežnica spremna

Themify Infinite mobilna je prilagodljiva tema koja izvrsno funkcionira na svim veličinama zaslona. Značajka spremanja za mrežnicu prikazuje oštre slike na svim mobilnim uređajima. Optimizirano je za bolju ocjenu tražilice a vaši korisnici uživaju u izvrsnom prikazu vaše web lokacije na bilo kojem pregledniku ili mobilnom uređaju.

Teme kože

Skine teme dostupne su u ovoj temi kao glavna značajka. Za gornju traku vaše web stranice dostupno je više boja kože.

Tema Beskonačne kože

Ako imate logotip boje za logotip vaše web stranice, tada će vam ova opcija Themify Infinite pomoći u odabiru teme kože. U slučaju da imate jednostavan logotip ili tekst crne boje, tako da možete odabrati opciju Bez kože koja će gornju traku prikazati u zadanoj bijeloj boji.

Mega izbornik

Themify Infinite ima jedinstven izbornik u stilu časopisa koji vam nudi mnogo mogućnosti dodavanja. U izbornik možete dodati widgete, oznake, Twitter, proizvode, oznake i ostalo.

Ovaj izbornik s više stupaca pomoći će vam u stvaranju snažne navigacije za vašu web lokaciju. Također možete prikazati svoje nedavne postove i još mnogo toga.

Prilagođavanje

Prema WordPressu, u WordPressu se nalazi alat za prilagodbu prilagođavanja pomoću kojeg možete brzo izvršiti promjene na svojoj web lokaciji. Međutim, Themify Infinite dolazi s vlastitim ugrađenim alatom za prilagodbu koji ima sjajne značajke za uređivanje postavki teme.

Temify Beskonačno Prilagodi web mjesto

Ako kliknete na Napredne opcije, vidjet ćete detaljan zaslon kako prilagoditi svoju web lokaciju. Dolje je prikazano nekoliko važnih opcija:

 • Zaglavlje: Možete uređivati ​​unutarnju pozadinsku sliku, fontove i veze.
 • naslovi: Brza i super kontrola naslova za promjenu boje, veličine fonta, porodice fontova i ostalih opcija za oblikovanje na svim stranicama i postovima.
 • Glavna navigacija: Potpune mogućnosti za izbor izbornika, uključujući oblikovanje veza, padajući stil i dizajn spremnika.
 • Bočna: Prilagodite font, widgete, oblikovanje veza, oblikovanje spremnika i još mnogo toga.

Dokumentacija i podrška

Dokumentacija Themify Infinite sadrži dugačak popis koji vas vodi kroz instalaciju teme i popisa značajki. Svi su udžbenici detaljno objasnjeni korak po korak sa snimkama zaslona.

U slučaju da vam treba pomoć, samo trebate pogledati dostavljenu dokumentaciju i upoznat ćete rješenje za svoj upit.

Themify nudi podršku na vlastitim forumima i e-mailovima. Možete postaviti pitanja na tim forumima za brzi odgovor.

Možete kupiti Themify Infinite uz jednokratnu naknadu od 49 USD. Dolazi s jednom kupiti ponudu, tako da možete besplatno preuzeti drugu temu. Dopušteno vam je instaliranje teme na više web lokacija koje želite.

Teme Themify dolaze s jednogodišnjom podrškom i ažuriranjima. Za pristup svim temama Themifyja, možete se pridružiti njihovom Tematskom klubu za samo 79 dolara.

Naš rezultat

Themify Infinite je WordPress tema za fotografe, modne blogerice, odjeću i modeliranje i još mnogo toga. S svojim beskonačnim pomicanjem, može angažirati vaše posjetitelje na dulje razdoblje.

Fotografije ili videozapise u punoj veličini (1200px X 600px) možete dodati kao istaknute slike za svoje postove. Sadržaj će se učitavati samo kada se korisnik pomakne prema dolje, tako da čini vašu web stranicu bržom za dobro korisničko iskustvo.

Dajemo Themify Infinite 5 od 5 zvjezdica. Ovdje je prikaz naših rezultata pregleda:

Sve u svemu
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Značajke
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Izvođenje
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

podrška
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Jednostavnost korištenja
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

cijena
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Uzmi beskonačno odmah »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map