Themify Jednostavno

Tražite temu e-trgovine WordPress? Themify Simple poznat je po svojoj jednostavnosti i brzom postavljanju internetske trgovine pomoću trgovine Shopify. U ovom pregledu Themify Simple prikazat ćemo njegove značajke i pomoći vam da odlučite je li to prava tema za vaše potrebe.


Themify Jednostavan pregled

O jednostavnom

Jednostavno je besplatna tema programa WordPress tvrtke Themify. Ova je tema elegantna i nije nabrijana sa značajkama. Lako je postaviti internetsku trgovinu s Themify Simple i Shopify.

Možete kreirati i svoj osobni blog i druge statičke web stranice. Tema se pokreće Themify Builder koji olakšava izradu internetske trgovine ili web stranice.

Značajke jednostavnog

Značajke ove teme su jednostavne poput njezina naziva. Jednostavna tema omogućuje vam da integrirate trgovinu Shopify uz pomoć dodatka Shopify Buy Button.

Tema ima više izgleda, widgete, prozirno ljepljivo zaglavlje, jedinstveno zaglavlje naslova stranice i puno više mogućnosti prilagodbe.

Pogledajmo značajke značajke Themify Simple:

Područja i widgeti

Bilo koju temu lako je postaviti ako ima prave widgete i područja widgeta. Themify Simple dolazi sa 6 lokacija za dodavanje widgeta poput Sidebar, Social, Footer Social i raspona podnožja.

Bočna: Područje widgeta bočne trake slično je bilo kojoj zadanoj WordPress temi bočne trake web stranice na koju možete dodati stranice, postove, kategorije, obrazac za pretraživanje i druge mogućnosti sadržaja. Prilagodljiv je i za druge widgete poput Themify Twittera, Themify Flickr i još više.

Socijalna: To je važno područje widgeta izgrađeno samo za widget Themify Social. Ovaj widget prikazat će vaše društvene ikone s vezama u zaglavlju web stranice. Postavkama za društvene veze možete upravljati iz postavke Themify za jednostavnu temu.

Društvene veze

Podnožje podnožja: Ovo je područje widgeta slično kao Social. Prikazaće vaše društvene veze u podnožju. Postavke bi bile iste kao u prethodnom widgetu Social.

Dodaci i podnožje podnožja |

Postavke podnožja omogućuju vam odabir rasporeda. Obično ovisi o podnožju widgeta podnožja. Možete dodati widgete na raspoloživa mjesta u podnožju i oni će se prikazati u skladu s tim.

U programu Simple možete postaviti postavke podnožja u postavkama teme. Ovdje možete lako dodati tekst podnožja.

Postavke podnožja

Postoje dvije mogućnosti teksta za podnožje u ovoj temi. Te tekstualne mogućnosti u postavkama možete omogućiti ili onemogućiti pomoću kvačice.

izgledi

Kao i druge plaćene teme iz Themifyja, Simple ima sve što vam je potrebno u izgledima, i to besplatno. Možete postaviti izgled arhivskog posta, zadani izgled postava i druge stranice.

Zadani izgled

Te se postavke mogu promijeniti jednim klikom. Možete upravljati arhivom bočne trake, postom bočnom trakom, bočnom trakom stranice i puno više opcija u zadanim postavkama izgleda.

Prozirno ljepljivo zaglavlje

Možda ste vidjeli zalijepljeno zaglavlje s više tema. Međutim, jednostavna tema ima novo i jedinstveno zaglavlje s značajkama poput transparentnosti.

Prozirno ljepljivo zaglavlje olakšava vam navigaciju do bilo koje stranice s bilo kojeg položaja. Možete se pomicati na bilo koju poziciju na stranici, a izbornik u zaglavlju je vidljiv da se prekriva sa sadržajem.

Odgovarajući dizajn

Jednostavno je potpuno odgovarajuća tema, s moćnim opcijama u programu Themify Builder za dizajn stranica vaše trgovine i statičkih stranica. Te će se stranice i sadržaj lijepo prikazati na bilo kojoj rezoluciji ili uređaju.

Odgovarajući dizajn

Također možete urediti postavke prilagodljivog dizajna iz postavki jednostavnih tema na vašem WordPress administratoru.

Prilagođavanje

Opcija prilagodbe u programu Simple sadrži sve što vam je potrebno za uređivanje fontova, boja, veza, pozadine, slika i još mnogo toga za svoj web stranica ili internetska trgovina. Stil teme olakšava se pomoću mogućnosti Themify na ploči za prilagodbu.

Prilagodite ploču

Možete vidjeti dvije mogućnosti: Osnovnu i Naprednu. Podijeljen je na manje i više opcija za uređivanje stilova tema. Jednostavno prođite svaku opciju da upravljate fontovima, bojama, vezama i ostalim korisnim postavkama stila teme.

Dokumentacija i podrška

Themify Simple ima detaljnu dokumentaciju koja vas vodi kroz čitav popis značajki. Svi su udžbenici dobro objasnjeni prekrasnim snimkama zaslona i videozapisima.

Kad god vam treba pomoć, trebate samo pregledati dokumentaciju. Sve je navedeno korak po korak.

Themify nudi podršku putem svojih foruma. Poznati su po brzom vremenu reakcije.

Themify Simple je dostupan BESPLATNO. Kada preuzmete temu Simple, dobit ćete besplatnu temu za besplatno preuzimanje i 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Ako želite pristupiti i Photoshop datotekama, zajedno s temom da kreirate prilagodbu dizajna, trebate platiti jednokratnu naknadu u iznosu od 69 USD.

Možete koristiti teme Themify na neograničenim web lokacijama. Za pristup svim temama Themifyja, možete se pridružiti njihovom Tematskom klubu za samo 79 dolara.

Naš rezultat

Jednostavno je napravljeno za internetske trgovine, blogove ili osobne web stranice. Uz više rasporeda i tematike, korisnicima možete lijepo prikazati svoje proizvode i usluge.

Ako vas brine brzina stranice na vašoj web lokaciji, možete onemogućiti nepotrebne efekte animacije u Postavkama teme. Ako slike obično ručno obrežete, možete onemogućiti i postavke skripte slike što može pomoći u poboljšanju vremena učitavanja. To biste trebali provjeriti krajnji vodič za povećanje brzine i performansi.

Dajemo Themify Simple 5 od 5 zvjezdica. Ovdje je prikaz naših rezultata pregleda:

Sve u svemu
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezdaOcjena Prazna zvijezda 3,0 / 5,0

Značajke
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Izvođenje
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

podrška
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Jednostavnost korištenja
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

cijena
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

Get Simple Now »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map