Umotati

Enfold je jedna od najpopularnijih WordPress tema na Themeforest. Riječ je o višenamjenskoj WordPress temi s naglaskom na ljubaznosti i lijepom dizajnu. U ovom ćemo pregledu teme razmotriti različite značajke i način na koji oni funkcioniraju.


Preklopite Pregled tema

O previjanju

Enfold kreira Kriesi, tim za web dizajn i razvoj iz Beča, Austrija. Kriesi već duže vrijeme prodaje WordPress teme na tržištu Themeforest, a na svom portfelju imaju brojne popularne WordPress teme.

Tim ima 9 članova iz Južne Amerike, SAD-a, Europe i Azije. Do sada su objavili 18 WordPress tema i imaju više od 138.000 kupaca iz cijelog svijeta.

Enfold je daleko njihov najuspješniji WordPress proizvod. Kupilo ga je više od 72.000 kupaca.

Značajke Enfold teme

Enfold dolazi sa svim značajkama koje biste očekivali od premium WordPress teme, a potom i još nekih. Evo nekih glavnih značajki po kojima se Enfold izdvaja među ostalim WordPress temama.

Jednostavno postavljanje s unaprijed definiranim sadržajem

Jedno od najčešćih problema s kojima se korisnici susreću prilikom postavljanja premium teme jest to da izgleda kao demo. Korisnici trebaju dodati puno sadržaja, slika, klizača kako bi postigli isti izgled kao i demo.

Sklopite unaprijed definirane izgleda

Enfold rješava ovaj problem nudeći unaprijed definirani sadržaj za različite slučajeve upotrebe. Možete jednostavno odabrati željeni izgled i isti će biti ispunjen demo sadržajem. Sada možete jednostavno zamijeniti demo sadržaj vlastitim.

Napredni uređivač rasporeda

Enfold dolazi s moćnim uređivačem izgleda. Ovaj jednostavan za korištenje uređivač stranica s povlačenjem i ispuštanjem omogućuje vam stvaranje gotovo bilo koje vrste izgleda koje se možete sjetiti. Možete dodati mreže, stupove, prezentacije, pozive na gumbe za akciju, videozapise, galerije slika itd. Napredni uređivač izgleda izuzetno je fleksibilan i vrlo jednostavan za upotrebu čak i za nove korisnike.

Izvođač izgleda

Jednostavni klizači

Enfold dolazi s jednostavnim klizačem koji vam omogućuje stvaranje klizača pune širine s jednostavnim korisničkim sučeljem. Ovo je osobito korisno za korisnike koji su klizači malo komplicirani za uporabu. Enfold također dolazi s 3D animacijama za klizače koje možete dodati na svoje dijapozitive pomoću istog jednostavnog sučelja.

Enfold dolazi s vlastitom kopijom Layers Slider dodatka koji je unaprijed upakovan s tom temom. Klizač slojeva je klizač značajki koji vam omogućuje da stvorite prekrasne prezentacije i koristite ih bilo gdje na vašem web mjestu WordPress.

Upravitelj bočne trake

Bočne trake mogu biti bol s kojima se može raditi. Većina WordPress tema dolaze sa samo jednim ili dva unaprijed definirana područja bočne trake ili vidžeta. Enfold dolazi s vlastitim upraviteljem bočne trake koji vam omogućuje da stvorite prilagođene bočne trake, a zatim ih upotrebljavate za stvaranje posta ili stranice. Možete koristiti bilo koje widgete na prilagođenim bočnim trakama i postaviti ih bilo gdje pomoću naprednog uređivača izgleda.

Visual Editor Shortcode

Enfold dolazi s mnoštvom kratkih kodova koje možete koristiti sa svojom temom. Prečaci se mogu koristiti za dodavanje mnogih stvari u WordPress. Većina WordPress tema dolazi s kratkim kodovima, ali uvijek je izazov olakšati korisnicima da zapravo koriste te kratke kodove. Enfold dolazi s vizualnim uređivačem kratkih kodova koji vam omogućuje jednostavno dodavanje kratkih kodova kad vam zatrebaju.

Ostale značajke

Postoji mnogo više značajki ugrađenih u ovu moćnu temu. Evo kratkog popisa još nevjerojatnih značajki:

 • Mega izbornici
 • 4 izgleda za odjeljak bloga
 • Generator stila
 • Font slova Entypo
 • Deseci izgleda zaglavlja
 • Značajka trenutnog pretraživanja
 • Portfolio menadžer
 • Podrška za bbPress foruma
 • WooCommerce spreman
 • Prijevod je spreman
 • Kompatibilan je s WPML-om za stvaranje višejezične stranice
 • Retina spremna
 • Prilagođeni stilovi za Gravity Forms

Jednostavnost korištenja

Mnoge premium WordPress teme pomalo se nabujale sa značajkama što ih čini teškim za upotrebu. Odlučili smo provjeriti koliko je jednostavno postaviti web stranicu za male tvrtke pomoću teme Enfold.

Kao što smo ranije spomenuli, tema dolazi s uvoznikom demo sadržaja. Nakon aktiviranja možete odabrati željeni demo i uvesti ga na svoju web stranicu jednim klikom. Sljedeći dio je zamjena demo sadržaja vlastitim sadržajem. Ovim putem ruta eliminira potrebu za podešavanjem tema i izvršavanjem drugih zadataka.

Ako se korisnik odluči ručno postaviti temu, nije ni to teško. Enfold dolazi sa snažnim pločama s opcijama tema što ga čini prilično jednostavnim i jednostavnim. Napredni korisnici mogu iskoristiti njegov ugrađeni alat za izradu predloška kako bi stvorili svoje jedinstvene izglede.

Dokumentacija i podrška

Enfold je razvio tim stručnjaka za WordPress koji se već duže vrijeme bave premium WordPress temama. Ljudi u Kriesi znaju kako stvoriti i podržati WordPress proizvode.

Za tu temu je dostupna opsežna dokumentacija. Svaka značajka Enfold teme opisana je detaljnim uputama. Ova pažnja detaljima korisnicima olakšava brzo postavljanje web stranica. Za korisnike koji ne vole previše čitati, dostupni su i video priručnici koji pokazuju kako postaviti temu i koristiti njezine moćne značajke.

Korisnici mogu dobiti podršku i na forumima za podršku na web lokaciji programera, kao i na Themeforest. Svaka licenca daje vam za šest mjeseci podrške i nadogradnje.

Naš rezultat

Nakon temeljitog pregleda, vjerujemo da je Enfold izvrstan izbor za višenamjensku temu s mnoštvom značajki. Dajemo mu 4 od 5 zvjezdica.

Sve u svemu
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezda 4,0 / 5,0

Značajke
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezda 4,0 / 5,0

Izvođenje
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda puna 5,0 / 5,0

podrška
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezda 4,0 / 5,0

Jednostavnost korištenja
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezda 4,0 / 5,0

cijena
Ocjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Zvijezda punaOcjena Prazna zvijezda 4,0 / 5,0

Get Enfold Now »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map