Zefír

WordPress témát keres a divat- vagy fotós webhelyéhez? A Zephyr egy gyönyörű és elegáns téma, sok lenyűgöző funkcióval és lehetőséggel. Ebben a Zephyr-beszámolóban megmutatjuk annak jellemzőit és segítünk eldönteni, hogy ez a megfelelő téma-e a blogodhoz.


Zephyr áttekintés

Zephyrről

A Zephyr egy WordPress téma a Mojo Marketplace-en, amely megadja az összes funkciót egy egyszerű és karcsú blog létrehozásához.

A Zephyr kivitele tiszta és vonzó, így első pillantásra vonzza a látogatókat. Ezzel a témával személyes, divatos vagy fotós blogot készíthet. Jó véleménye van a felhasználóktól, és a kezdőktől kezdve a haladó bloggerekig is felhasználhatja a WordPress webhelyen.

A Zephyr jellemzői

Rengeteg hasznos funkcióval a Zephyr eltérő és egyedi elrendezésű. A hozzászólások megjelenítésére szolgáló egyszerű honlap tervezéséhez tartozik. Az elrendezés egyszerűen megváltoztatható, hogy a legjobban megjelenjen a blogja. Az oldalsáv egy olyan görgetéssel rendelkezik, amely elkülönül a teljes oldalgörgetéstől, és ez különbözik a többi WordPress témától.

A Zephyrnek több képgaléria stílusa van, így a fényképeit egy, két, három és négy oszlopba oszthatja. Ezen kívül soha véget nem érő görgetéssel rendelkezik az összes oldalon, így annyi bejegyzés jeleníthető meg, amennyit csak akar.

Vessen egy pillantást a Zephyr téma főbb jellemzőire, hogy megtudja, miért lehet ez jó választás az Ön blogja számára:

Határatlan görgetés

A Zephyr téma határozatlan időnként görgetik az oldalakat, így a tartalom csak akkor töltődik be, ha lefelé görget. Ez a szolgáltatás nagyon kevés témával rendelkezik, és segít a webhely gyors betöltése.

Az oldalankénti hozzászólások számát a WordPress beállításaiból állíthatja be. Ez azonban lehetővé teszi, hogy egy oldalon legfeljebb bejegyzéseket jelenítsen meg.

Gördülő oldalsáv

Ennek a témának egy görgethető oldalsávja van, amelyet a képernyő bal vagy jobb oldalára helyezhet. Az oldalsáv beállításai a WordPress testreszabóban találhatók itt: Elrendezés szakasz.

Oldalsáv elrendezése

Ezenkívül kiválaszthatja, hogy milyen tartalmat kíván megjeleníteni az oldalsávban. Abban az esetben, ha a legutóbbi hozzászólásokat jeleníti meg, akkor beállíthatja a végtelen görgetést az oldalsávon is.

A Zephyr témában az oldalsávnak sok más lehetősége van, így a kütyüket testreszabhatja a blogjába, hogy egyedi megjelenést nyújtson..

Fejléc testreszabása

A WordPress témák lehetővé teszik a fejléc testreszabását az alapértelmezett testreszabó segítségével. A testreszabás azonban a logóra és a címkére korlátozódik.

A Zephyr nemcsak lehetőséget ad a fejléc elrendezésének kezelésére, hanem azt is lehetővé teszi, hogy megváltoztassa a logó helyzetét balról középre, és módosítsa a fejléc háttérének színét.

Fejléc elrendezése

Megjeleníthet olyan sorokat is, amelyek szegélyeket adnak az oldalához, és feltölthet bármilyen háttérképet, amelyet választhat, hogy blogja szépnek tűnjön.

Csúszka forradalom

Tudhatja, hogy a WordPressben nincs alapértelmezett képcsúszka. A Zephyr hozzáadja a Revolution Slider-et a webhelyéhez, így gyönyörű képcsúszkákat hozhat létre a blogjában.

Ha ezt a Revolution Slider-t túl bonyolultnak és lassúnak találja, akkor használja Monológ csúszó plugin. Ez egy egyszerű, de leghatékonyabb csúszka-bővítmény, amely lehetővé teszi hozzon létre gyönyörű WordPress csúszkákat egy pillanat alatt.

ZillaLikes

A ZillaLikes egy WordPress bővítmény, amelyet Zephyr igényel a téma telepítésén. Telepítheti és aktiválhatja egyszerűen a Zephyr plugin követelmények oldaláról.

Telepítse a ZillaLikes alkalmazást

A plugin aktiválása után hozzáadhatja a Like gombot a hozzászólásaihoz, az oldalaihoz és más oldalaihoz. Ez lehetőséget ad a felhasználók számára, hogy kedvelik az Ön blogját.

A ZillaLikes beállításai

A rövid kódot arra is használhatja, hogy a ZillaLike-t meghatározott oldalakon vagy bejegyzéseken használja. Felvehető a témafájlokba a sabloncímkével is.

Közösségi lehetőségek

A Közösségi beállítások beépített témát telepítenek. Mehetsz Megjelenés »Közösségi lehetőségek a közösségi alkalmazások adatainak hozzáadásához.

Közösségi lehetőségek

Rengeteg társadalmi profilt adhat hozzá a legördülő menüből. A Zephyr megkönnyíti a blogod és a közösségi média oldalak integrálását.

Hirdető

A blogjában hirdetéseket jeleníthet meg, és pénzt kereshet belőle. Mivel a Zephyr meghatározatlan tekercseléssel rendelkezik, elhelyezheti hirdetéseit a tartalom között, hogy az olvasók előtt tartsa és további kattintásokat kapjon..

Ezen hirdetések beállításához keresse fel a következő webhelyet: Reklám »Hirdetések.

Hirdetések elhelyezése

Kiváló módszer pénzt keresni a blogodból, és professzionális is lehet. Gondoskodnia kell arról, hogy hirdetései érzékenyek legyenek, így ez nem befolyásolja webhelyének mobil verzióját.

A hirdetéseken kívül az optin felbukkanó ablakokat is beállíthatja az elhagyó látogatók bevonására. Ha azonban ez az optin kevésbé hasznos, akkor be kell jelentkeznie OptinMonster. A tervek havi 9 dollártól indulnak, és a legnépszerűbb Pro verzió 29 dollárban vásárolható meg, amely végtelen lehetőségeket kínál.

Az Az OptinMonster erős kilépési szándékú technológiája segít átalakítani az elhagyó felhasználókat előfizetőkké és ügyfelekké.

Dokumentáció és támogatás

A Zephyr WordPress téma átfogó írásbeli dokumentációval rendelkezik, amely a téma minden aspektusát lefedi. A video oktatóanyagok a YouTube-csatornán is elérhetők.

Ez a téma 49 USD egyszeri díjért érhető el. További 49 USD befizetésével megengedi a téma tulajdonosának, hogy telepítse azt a webhelyére. Ha azonban a téma megvásárlása után további 149 USD-t fizet, akkor a téma tulajdonosának össze kell hangolnia az Ön blogját demóval és minden funkcióval.

A Zephyr téma minden példányával ingyenes élettartama frissítéseket kap, amelyeket automatikusan letölt és telepít.

Ingyenes élettartamú prémium támogatással is elérhető, amely a nap 24 órájában elérhető. Képeket tud böngészni a témáról megválaszolt kérdések ezrein, vagy akár felteheti a sajátját is.

A pontszámunk

A Zephyr tökéletes a blog témája egy gyönyörű személyes, divatos vagy fotós blog létrehozásához. Különböző blog-elrendezési stílusaival, link-mezőivel, postai típusaival, különböző testreszabási beállításaival és görgető oldalsávjával létrehozhat egy nagyon egyszerű, figyelemre méltó blogot az Ön és a felhasználók számára.

5-ből 4-et adunk Zephyrnek. Itt van a véleményünk pontszámainak bontása:

Átfogó
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 4,8 / 5,0

Jellemzők
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Teljesítmény
Értékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üresÉrtékelés Csillag üres 0,0 / 5,0

Támogatás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Egyszerű használat
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljes 5,0 / 5,0

Árazás
Értékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag teljesÉrtékelés Csillag üres 4.0 / 5.0

Szerezd meg Zephyr-t most »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map