10 Beste plug-ins voor restaurantmenu’s voor WordPress (vergeleken)

menu plugins van het restaurant


Wilt u een voedselmenu toevoegen aan uw restaurantwebsite?

Het is handig om uw restaurantmenu op uw website te publiceren, vooral als u een online restaurantreservering of online eten bezorgen. Op die manier kunnen uw gebruikers de beschikbare voedselopties achterhalen zonder uw restaurant binnen te hoeven lopen.

In dit artikel laten we u enkele van de beste menu-plug-ins voor restaurants zien die op de markt zijn.

Een plug-in voor het restaurantmenu kiezen

Alleen omdat u een voedselmenu aan uw site wilt toevoegen, betekent nog niet dat u moet overschakelen naar een nieuw WordPress-thema. Een plug-in voor restaurantmenu’s werkt naadloos samen met alle WordPress-restaurantthema’s. Dat betekent dat u het menu gemakkelijk kunt integreren in uw bestaande reserveringssysteem zonder concessies te hoeven doen aan het ontwerp van uw site.

Laten we eens kijken naar enkele van de beste plug-ins voor restaurantmenu’s voor uw WordPress-site.

1. WPForms

WPForms, marketingautomatiseringstools

WPForms is een van de krachtigste plug-ins voor het maken van formulieren waarmee u allerlei soorten formulieren kunt maken, waaronder een afhaalformulier voor eten, een online reserveringsformulier, een contactformulier, enz. binnen enkele minuten. Het beste deel is dat het tientallen voorgebouwde sjablonen biedt voor elke niche die snel en gemakkelijk kunnen worden gebruikt.

Met WPForms kunt u eenvoudig een optie toevoegen om uit het voedselmenu voor uw klanten te kiezen. Als je een lang menu hebt, kun je het menu ook in meerdere pagina’s splitsen. U kunt uw gebruikers rechtstreeks vanuit het menu een bestelling laten plaatsen.

WPForms accepteert betalingsgateways van Stripe en PayPal. Bekijk voor meer informatie hoe u een online voedselbestelsysteem opzet met WPForms.

2. Formidabele formulieren

formidabele vormen, plug-ins voor restaurantmenu's

Formidable Forms is een andere plug-in voor het maken van formulieren waarmee u een restaurantmenu aan uw website kunt toevoegen zonder een enkele regel te coderen.

U kunt ook bestelformulieren maken, betalingen accepteren, uw formulieren lokaliseren en nog veel meer doen met deze plug-in. Het integreert met verschillende plug-ins van derden, zoals MonsterInsights, AffiliateWP, LifterLMS, enz. Formidabele formulieren kunnen de beste keuze voor u zijn als u geavanceerde functies wilt die zijn geïntegreerd in het menu van uw restaurant, zoals complexe berekeningen en meer.

3. WPPizza

v, plug-ins voor restaurantmenu's

WPPizza is een krachtige plug-in voor restaurantmenu’s die speciaal is ontworpen om het menu van uw restaurant online te onderhouden en om bestellingen onder rembours te accepteren. Je kunt het gebruiken om meerdere prijzen per item in te stellen, verschillende categorieën in te stellen, een beschrijving toe te voegen en meer.

Om aan de behoeften van verschillende gemeenschappen te voldoen, kunt u uw menu’s ook in verschillende talen vertalen. Hoewel de gratis plug-in alleen onder rembours ondersteunt, kunt u met de premium-plug-in bestellingen via verschillende betalingsgateways accepteren. Als u hulp nodig heeft bij de installatie, kunt u contact opnemen met hun ondersteuningsteam.

4. Vijfsterren-plug-ins

Vijfsterren-plug-ins

Vijf sterren plug-ins is een andere geweldige plug-in voor restaurantmenu’s waarmee u eenvoudig uw restaurantmenu op uw site kunt weergeven. De plug-in is super eenvoudig in te stellen en wordt geleverd met verschillende verbluffende lay-outs om het menu te ordenen.

Hiermee kunt u ook verschillende dieetmenu-opties inschakelen, zoals vegetarisch, glutenvrij, koosjer, enz. De plug-in is compatibel met verschillende andere plug-ins, zodat u de functies van uw site eenvoudig kunt uitbreiden.

7. WP Food Pro

WP Food, plug-ins voor restaurantmenu's

WP Food Pro is een plug-in voor restaurantmenu’s die is ontworpen om het bestellen van menu-items naadloos en probleemloos te maken. Het biedt ook meer dan 10 verschillende lay-outs om uit te kiezen.

Om er zeker van te zijn dat het er op alle apparaten goed uitziet, heb je de mogelijkheid om ook het reactievermogen te controleren. Afgezien daarvan kunt u ook de beste lettertypen, kleuren selecteren, voedselafbeeldingen uploaden, verschillende kleuren kiezen, de beschikbaarheid van voedsel instellen op locatie en meer.

8. Vijfsterren restaurantmenu

Vijfsterren restaurantmenu

Vijfsterren restaurantmenu is een gratis menu-plug-in waarmee u eenvoudig uw restaurantmenu aan uw website kunt toevoegen. Met deze plug-in kunt u eenvoudig een onbeperkt aantal menu’s toevoegen, met geweldige lay-outs die er fantastisch uitzien op mobiele apparaten.

Daarnaast kunt u voor elk van uw gerechten unieke foto’s en prijzen toevoegen. Het biedt ook een zijbalkwidget waar u uw menu’s kunt weergeven. Zodra het menu is gemaakt, kunt u het eenvoudig toevoegen aan elke pagina op uw website via Gutenberg of een shortcode.

9. Restaurantmenu

Restaurant Menu-plug-in

Restaurant menu plug-in is een andere gratis plug-in voor restaurantmenu’s die een visuele menu-editor voor slepen en neerzetten biedt om menu’s aan uw website toe te voegen. U kunt uw eigen voedselafbeeldingen uploaden of er een uit de collectie gebruiken om aan uw menu’s toe te voegen. Deze plug-in maakt het ook gemakkelijk om online te bestellen.

De menu-items kunnen worden aangepast en het formaat wordt aangepast om het visueel aantrekkelijk te maken. De plug-in ondersteunt ook meerdere locaties en u kunt ook een eenvoudig reserveringsformulier voor restaurants toevoegen.

10. WP eten bestellen en restaurantmenu

WP Eten bestellen en Restaurantmenu

WP Eten bestellen en Restaurantmenu maakt het gemakkelijk voor u om uw menu’s weer te geven zodat klanten rechtstreeks vanaf uw website bestellingen kunnen plaatsen. Het biedt alles wat u nodig heeft om uw restaurantbedrijf online te beheren. Van het weergeven van uw menu tot het online ontvangen en verwerken van uw bestellingen, het heeft alle opties.

De plug-in is volledig responsief en mobielvriendelijk. Het biedt 4 verschillende stijlen, maximaal 5 kolomlay-outs, schuifweergaven en nog veel meer. Als je het naar andere talen wilt vertalen, is dat ook mogelijk.

Dat is het! We hopen dat je dit artikel over de beste plug-ins voor restaurantmenu’s nuttig vond. Als je dit leuk vond, wil je misschien ook weten hoe je een site voor eten en recepten kunt maken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map