10 beste plug-ins voor WordPress multisite-netwerken (2020)

beste wordpress multisite netwerkplugins


Bent u op zoek naar de beste WordPress multisite netwerkplug-ins?

WordPress-plug-ins kunnen worden gebruikt om de functies op uw multisite-netwerk uit te breiden. Maar aangezien er letterlijk duizenden gratis en premium plug-ins zijn, kan het voor beginners moeilijk zijn om de beste te vinden. U hebt plug-ins nodig die ervoor zorgen dat uw multisite-netwerk op een professionele manier bloeit en groeit, maar u kunt gefrustreerd raken als u geen idee heeft hoe u ernaar moet zoeken.

Daarom besparen we u in dit artikel tijd en verwarring door 10 essentiële plug-ins te delen voor WordPress multisite-netwerken die uw website naar een hoger niveau tillen.

1. WPForms

WPForms

WPForms is de beste plug-in voor WordPress-contactformulieren ter wereld. Het kan worden gebruikt om gebruikersregistratieformulieren, aanmeldingsformulieren, gespreksformulieren, formulieren met meerdere pagina’s en meer te maken. U heeft een robuuste plug-in voor formulieren nodig die de vereisten van alle subsites op uw multisite-netwerk aankan.

Het heeft een eenvoudige interface voor slepen en neerzetten om velden aan uw formulieren toe te voegen. U kunt de lettertypen, kleuren, achtergronden, enz. Van de velden volledig aanpassen. WPForms biedt ook ingebouwde formuliersjablonen die kunnen worden gebruikt om snel een contactformulier of andere veelgebruikte formulieren aan uw website toe te voegen. Het ondersteunt shortcodes en sjabloontags om formulieren op uw pagina’s weer te geven.

Bekijk onze volledige WPForms-recensie voor meer informatie over deze plug-in.

2. MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights is de beste Google Analytics-plug-in voor WordPress multisite-netwerken. Het kan worden gebruikt om verkeersbronnen voor uw netwerk en zijn subsites te controleren. Na installatie toont MonsterInsights een grafische presentatie van het verkeer van uw website binnen uw WordPress-dashboard. Op een multisite-netwerk kan het worden gebruikt om het verkeer van al uw subsites op één plek te volgen.

Bekijk dit artikel op hoe u Google Analytics instelt op een WordPress multisite-netwerk voor een stapsgewijze zelfstudie over hoe u aan de slag kunt gaan met MonsterInsights. Hiermee kunt u het MonsterInsights-dashboard voor elke afzonderlijke subsite in- of uitschakelen. U kunt de netwerkinstellingen gebruiken om de status van de plug-in te beheren.

Mis onze MonsterInsights-review niet voor meer nuttige details.

3. Yoast SEO

Yoast

Yoast SEO is ‘s werelds populairste WordPress SEO-plug-in. Het kan worden gebruikt om uw subsites voor zoekmachines te optimaliseren. U kunt het configureren om metagegevens voor elke subsite afzonderlijk toe te voegen. Hiermee kunt u ook metagegevens voor uw berichten en pagina’s afzonderlijk toevoegen.

De on-page indicatoren van de plug-in helpen u de kwaliteit van uw inhoud te verbeteren. U kunt met 1 klik een XML-sitemap instellen. Yoast SEO ondersteunt canonieke URL’s om dubbele inhoud op uw website te voorkomen en bespaart u mogelijke sancties. Het stelt ook voor om interne links toe te voegen aan uw berichten om het verkeer van uw website te laten groeien.

Bekijk onze Yoast SEO-beoordeling om het meeste uit deze onmisbare SEO-plug-in te halen.

4. WP Rocket

WP Rocket

WP Rocket is een uitstekende en krachtige WordPress caching-plug-in. Het kan de laadtijd van uw websites met een paar klikken verhogen. De plug-in start bij activering op uw WordPress-site. Het maakt paginacaching, vooraf laden van cache, statische bestandscompressie, lui laden van afbeeldingen en meer mogelijk. WP Rocket verhoogt de snelheid van uw website zonder de inhoud of pagina’s te schaden.

Het werkt intelligent om de inhoud en bestanden op uw website vooraf te laden, dus wanneer gebruikers uw site bezoeken, zien ze dat uw inhoud in een oogwenk wordt geladen. Het is een sterk aanbevolen plug-in voor WordPress multisite-netwerken.

5. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster is de krachtigste software voor leadgeneratie en conversie-optimalisatie ter wereld. Het kan worden gebruikt om optin-campagnes op uw subsites te maken. U kunt deze plug-in via het netwerk activeren om verschillende campagnes op elke subsite te maken. Het heeft een eenvoudige gebruikersinterface met slepen en neerzetten met meerdere campagnetypen, waaronder slide-in, lightbox-pop-up, welkomstmat op volledig scherm, zwevende balk en meer.

Het wordt geleverd met krachtig Exit-Intent® technologie die helpt om bezoekers van uw website in de steek te laten in abonnees en klanten. OptinMonster heeft naadloze integraties met duizenden plug-ins, services en software om de betrokkenheid van gebruikers op uw sites te vergroten.

Bekijk voor meer informatie deze volledige OptinMonster Review van onze experts.

6. Multisite-verbeteringen

Verbeteringen op meerdere locaties

Zoals de naam al doet vermoeden, is Multisite Enhancements een krachtige WordPress-plug-in om het beheergebied van uw WordPress multisite-netwerk te optimaliseren. Het toont aanvullende informatie over de bronnen van uw subsites in het netwerkdashboard, inclusief actieve plug-ins op individuele sites, actieve thema’s en onderliggende thema’s. Bovendien kunt u de netwerkbeheerder personaliseren

Het verbetert ook de ervaring voor beheerders van de subsites. De Multisite Enhancements-plug-in toont de informatie die het meest nuttig is voor de beheerders en verbergt onnodige details van de backend. Beste van alles? Deze handige plug-in is helemaal gratis te downloaden en te gebruiken.

7. Schakelen tussen gebruikers

Gebruiker wisselen

User Switching is een gratis WordPress-plug-in voor multisite-netwerken. Hiermee kunt u overschakelen naar uw subsites zonder u meerdere keren aan te melden of af te melden bij de netwerkbeheerder. Het helpt bij het testen van de thema’s en plug-ins op uw subsites. U kunt op elke afzonderlijke website ook andere functies en gebruikersbeheerrollen testen.

Als u klaar bent met testen, kunt u altijd terugkeren naar de netwerkbeheerder zonder in te loggen. Het is volledig veilig en zorgt ervoor dat de moderators van de subsites geen toegang krijgen tot uw multisite netwerkbeheergebied.

8. SeedProd

SeedProd

SeedProd is de beste onderhoudsmodus en WordPress komt binnenkort plug-in op de markt. Het kan worden gebruikt om een ​​onderhoudsmodus te creëren en binnenkort pagina’s op uw subsites te plaatsen tijdens hun ontwikkelingsperiode. Het is erg handig en is handig wanneer u een professionele indruk wilt geven aan sitebezoekers die aankomen terwijl uw site nog bezig is.

U kunt de pagina’s die binnenkort beschikbaar zijn volledig aanpassen. Het laat je ook een countdown timer zien om bezoekers te laten weten wanneer je website klaar is. SeedProd is beginnersvriendelijk en zeer eenvoudig in te stellen.

Bekijk onze volledige SeedProd-recensie voor meer informatie.

9. Constant contact

Constant contact

Constant Contact is een populaire service voor e-mailmarketing en e-mailautomatisering. Het integreert gemakkelijk met WordPress multisite-netwerken om duizenden e-mails in 1 klik te verzenden. U kunt een prachtig inschrijvingsformulier op uw website toevoegen en een e-maillijst samenstellen om updates met uw bezoekers te delen.

Bovendien kunt u met Constant Contact e-mails plannen, marketingautomatiseringscampagnes maken en meer. Het is een volwaardige oplossing om uw website op de juiste manier te promoten.

Bekijk deze Constant Contact-beoordeling van onze experts voor meer informatie over deze zeer efficiënte e-mailmarketingservice.

10. UpdraftPlus

Updraftplus

UpdraftPlus is een krachtige plug-in voor WordPress-back-ups. Een multisite-netwerk kan tientallen of honderden subsites bevatten en het is belangrijk om een ​​back-upplug-in te gebruiken om ervoor te zorgen dat al uw websites veilig zijn. UpdraftPlus kan automatische back-ups van al uw sites maken, zodat u gerust kunt experimenteren met nieuwe functies.

Hiermee kunt u de back-ups op uw computer of clouddrives opslaan. Het maakt niet alleen de back-up, maar u kunt deze plug-in ook gebruiken om een ​​website in 1 klik te herstellen. Het is veilig en robuust en biedt u alles wat u nodig heeft om uw back-ups van uw website veilig te beheren.

U kunt onze UpdraftPlus-recensie bekijken voor meer informatie.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de meest essentiële plug-ins voor een WordPress multisite-netwerk. Misschien wilt u ook onze lijst met de beste WordPress-plug-ins bekijken om uw online inkomsten te vergroten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map