10 Beste WordPress-tabelplug-ins om gegevens te organiseren (vergeleken)

Beste WordPress-tafelplug-ins


Wilt u een Excel-achtige tabel maken op uw WordPress-website? Met tabellen kunt u eenvoudig functies voor verschillende producten vergelijken. Het is een geweldige manier om gemakkelijk leesbare lijsten van uw producten te maken met meerdere kolommen en rijen.

In dit artikel hebben we enkele van de beste WordPress-tafelplug-ins geselecteerd die u kunt gebruiken om tabellen op uw website te maken. We hebben zelfs een tafelplug-in (TablePress) gebruikt om een ​​eigen tafel te maken, om de eerste 5 plug-ins op onze lijst te laten zien! Bekijk het hieronder.

In een oogopslag: de beste WordPress-tafelplug-ins

PluginPriceActive installeert / verkoopt
Ninja-tafelsvanaf € 3950.000+
TablePressVrij700.000+
CSS3 responsieve tabellenvanaf $ 20 / jaar10.000+
Geavanceerde tabellenvanaf $ 21 / jaar500+
ARPricevanaf $ 23 / jaar3000+

Hoe u de beste WordPress-tabelplug-in kiest?

Er zijn veel gratis en premium WordPress-tafelplug-ins op de markt. Het kan voor beginners verwarrend zijn om de beste Excel-achtige tabel-plug-in voor hun WordPress-blog of -website te selecteren, simpelweg omdat ze overweldigd raken door het aantal opties.

De eenvoudigste manier om de verwarring te doorbreken en uw behoeften aan WordPress-plug-ins te evalueren, is door uw vereisten te vergelijken met de functies van de beschikbare plug-ins.

Tabel-plug-ins hebben functies zoals drag-and-drop-builders, filters, sortering, paginering, responsief ontwerp, stylingopties, media-ondersteuning en import / export-functies.

Om deze taak nog gemakkelijker voor je te maken, hebben we de beste WordPress-tabelplug-ins in dit artikel vermeld. U kunt snel elke plug-in en de functies ervan doorlopen om te beslissen welke de beste tafel-plug-in is voor uw WordPress-website.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar de beste WordPress-tafelplug-ins die u kunt proberen.

1. Ninja-tafels

Ninja-tafels

Ninja Tables is een premium plug-in voor WordPress-tabellen. Het wordt geleverd met een tabellenbouwer met slepen en neerzetten, waarmee u snel kolommen en rijen kunt herschikken. Het heeft ook media-ondersteuning, zodat u afbeeldingen en andere gegevens aan uw tabellen kunt toevoegen.

De plug-in heeft kleuropties voor kolommen en rijen. U kunt aangepaste stijlen aan uw tafels toevoegen en de gebruikerservaring verbeteren. Met Ninja Tables kun je volledig responsieve tafels maken die er geweldig uitzien op alle schermformaten.

2. TablePress

TablePress

TablePress is de populairste gratis WordPress-tafelplug-in op de markt. Hiermee kunt u eenvoudig eenvoudige, mooie tafels maken. Het heeft een spreadsheet-achtige interface in de backend waarmee je gegevens kunt toevoegen zonder een enkele regel code te schrijven.

U kunt de tabellen toevoegen aan uw pagina’s, berichten en widgetgebieden met behulp van shortcodes. TablePress ondersteunt filters, paginering en sortering. Hiermee kunt u tabellen importeren / exporteren uit Excel-, CSV-, HTML- en JSON-bestanden. Blader voor een voorbeeld van TablePress in actie omhoog en bekijk de tabel in dit artikel!

3. CSS3 responsieve tabellen

CSS3 responsieve tabellen

CSS3 Responsive Tables is een responsieve WordPress-tabelplug-in. Het kan worden gebruikt om tabellen te maken en prijzen voor verschillende producten te vergelijken. U kunt onbeperkt rijen en kolommen toevoegen met tal van opties voor de tabellen.

Het wordt geleverd met meer dan 20 kleurkeuzes, 2 tabelstijlen, actieve kolommen, zweefkleurstijlen en meer. De plug-in ondersteunt pictogrammen, tooltips en linten. U kunt er ook gemakkelijk gegevens naar andere bestandsindelingen mee importeren / exporteren.

4. Geavanceerde tabellen

Geavanceerde tabellen

Advanced Tables is een andere premium tafel-plug-in voor WordPress. Hiermee kunt u eenvoudig eenvoudige tabellen in Excel-stijl maken. Met een shortcode kunt u uw tabel weergeven in uw WordPress-berichten of pagina’s. Het heeft media-ondersteuning, wat betekent dat u afbeeldingen in de kolommen en rijen van uw tabellen kunt invoegen.

Bovendien kunt u een plakkerige koptekst toevoegen die samen met de tafel zweeft. Het ondersteunt sortering, paginering en aangepaste stijlen voor uw WordPress-tabellen.

5. ARPrice

ARPrice

Zoals de naam al doet vermoeden, is ARPrice een plug-in voor prijstabellen voor WordPress. Het wordt geleverd met meer dan 300 sjablonen voor prijstabellen om uw werk gemakkelijk te maken bij het maken van prijsplannen en vergelijkingstabellen.

Het heeft een real-time editor. U kunt eenvoudig een thema selecteren, gereedschappen slepen en neerzetten, kleuren wijzigen en de tabel naar wens aanpassen. Hiermee kunt u ook afbeeldingen en linten toevoegen aan uw WordPress-tabellen.

6. WP Table Builder

wp table builder

WP Table Builder is een sleur & drop WordPress table plugin waarmee je mooie en responsieve tabellen kunt maken. U kunt elk type tabel maken, zoals productvergelijkingstabellen, prijstabellen, lijsttabellen, enz.

Momenteel heeft het 5 elementen – Tekst, Afbeelding, Lijst, Knop, & Sterrenclassificatie. Al deze elementen hebben individuele opties. Het beste deel van de plug-in is de celbeheermodus. Hiermee kunt u rijen / kolommen toevoegen en verwijderen en cellen splitsen / samenvoegen. U kunt overal tabellen invoegen met behulp van de shortcodes.

7. Competitietabel

Ranglijst

League Table is een krachtige premium WordPress-tafelplug-in. Het wordt geleverd met 105 opties per tafel, 17 opties per cel en 13 algemene opties. Het heeft een geavanceerd sorteersysteem met meerdere kolommen dat u kunt gebruiken om elk type tafel te maken.

Het heeft een spreadsheetachtige editor waarmee u gegevens kunt invoeren en uw tabellen gemakkelijk kunt beheren. U kunt elke celeigenschap met kleuren markeren. Het meest unieke kenmerk van deze plug-in is de ondersteuning voor typografische stijlen en wiskundige formules.

8. Ultieme tabellen

Ultieme tafels

Ultimate Tables is een andere gratis plug-in voor WordPress-tabellen. Hiermee kunt u eenvoudig tabellen maken en beheren vanuit uw WordPress-beheergebied. Het heeft een widget die u kunt gebruiken om tabellen weer te geven in uw zijbalk, voettekst en andere widgetgebieden van uw website.

Hiermee kunt u HTML, CSS en tekst toevoegen aan de tabelcellen. Ultimate Tables biedt ondersteuning voor paginering, shortcode, zoekvak en aangepaste ontwerpen.

9. wpDataTables

wpDataTables

wpDataTables is een van de meest populaire gratis plug-ins voor WordPress-tabellen. Hiermee kunt u Excel-, CSV-, JSON- en XML-bestanden uploaden om snel tabellen in WordPress te maken.

Het heeft aangepaste opties om kleuren te wijzigen, koppen te hernoemen, gegevens opnieuw te ordenen en CSS toe te voegen om uw tabellen op te maken. Met de plug-in kunt u in totaal 150 rijen toevoegen.

10. Gegevenstabellen Generator

Data Table Generator

Data Tables Generator is een populaire plug-in voor WordPress. Hiermee kunt u prachtige, responsieve tabellen maken vanuit uw WordPress-dashboard zonder code te schrijven. Het ondersteunt diagrammen, afbeeldingen en grafieken. U kunt diagrammen maken op basis van de gegevens in uw tabel.

Hiermee kunt u de kleuren voor kolommen en rijen aanpassen. U kunt uw gebruikers toestaan ​​gegevens van uw frontend naar PDF-, Excel- en CSV-bestanden te exporteren. Het ondersteunt ook wiskundige formules.

We hopen dat deze lijst je heeft geholpen bij het vinden van de beste WordPress-tafelplug-in voor jouw behoeften. Als je dit bericht nuttig vond, wil je misschien ook onze lijst met de beste WordPress-kalenderplug-ins bekijken (Google-agendasynchronisatie).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map