11 Beste e-mail nieuwsbrief plug-ins voor WordPress (2020)

Beste e-mail nieuwsbrief plug-ins voor WordPress


Bent u op zoek naar de beste plug-ins voor e-mailnieuwsbriefjes voor WordPress? Een plug-in voor e-mailnieuwsbrief automatiseert het hele proces van het verkrijgen van abonnees en het verzenden van e-mails naar hen. Het bespaart u tijd doordat u niet handmatig e-mails hoeft te verzenden naar individuele abonnees.

In dit artikel delen we de beste plug-ins voor e-mailnieuwsbriefjes voor WordPress-websites.

1. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster is ‘s werelds beste software voor het genereren en optimaliseren van leads. De opvallende kenmerken zijn onder meer hun krachtige Exit-Intent®-technologie, A / B split testen, e-mail nieuwsbriefformulieren en meer. Hun prachtige ontwerpen voor aanmeldingsformulieren voor opt-in / e-mail zijn een ongeëvenaard succes bij het verleiden van gebruikers om zich te abonneren, verbinding te maken of een aankoop te doen. Het bevat ook animaties van MonsterEffects om nog meer in het oog springende vormen te creëren.

Het wordt geleverd met technologie voor gedragsdetectie die helpt om gebruikers op de juiste plek om hun e-mailadres te vragen. Het zorgt ervoor dat bezoekers hun e-mailadres op uw website opgeven, zodat u ze later gemakkelijk nieuwsbrieven kunt sturen. OptinMonster kan worden geïntegreerd met de meest populaire e-mailmarketingservices om automatisch e-mails naar uw abonnees te verzenden.

Bekijk voor meer informatie onze volledige OptinMonster-recensie.

2. Constant contact

Constant contact

Constant Contact is een professionele e-mail nieuwsbrief plug-in voor WordPress. Het helpt u bij het samenstellen van een e-maillijst en het gemakkelijk verzenden van nieuwsbrieven. Het wordt geleverd met een slepen-en-neerzetten-editor om prachtige e-mailnieuwsbrieven te ontwerpen. Het heeft een realtime rapportage- en analysefunctie om u inzicht te geven in uw e-mailnieuwsbriefcampagnes. Het toont een volledig betrokkenheidsrapport over het openen en klikken van e-mail.

Wanneer u voor het eerst aan de slag gaat met Constant Contact, zal het u vragen over uw bedrijf en vervolgens inhoud, e-maillay-outs en relevante campagnes voorstellen om u zo meer abonnees te bezorgen. Constant Contact is gebruiksvriendelijk met krachtige integraties en geavanceerde marketingtools. Dit maakt het een geweldige tool voor klantrelatiebeheer voor e-mailmarketing.

Bekijk onze volledige Constant Contact-beoordeling voor meer informatie.

3. SendinBlue

SendinBlue

SendinBlue is een eenvoudige plug-in voor e-mailnieuwsbrief voor e-mailmarketing en sms. Het is gebouwd voor websites van kleine bedrijven en digitale bureaus om e-mailabonnees te krijgen. Het helpt bij het uitvoeren van meerdere e-mailcampagnes vanaf uw website. Het heeft een e-mailontwerper met slepen en neerzetten om direct nieuwsbrieven te maken. Met hun vooraf ontworpen e-maillay-out kun je meteen beginnen met het verzenden van e-mails.

Net als andere plug-ins voor e-mailnieuwsbriefjes in deze lijst, kunt u op basis van hun gedrag aangepaste e-mails naar uw abonnees sturen. Het zorgt voor een succesvolle e-mailbezorging en toont realtime statistieken voor geopende e-mails. SendinBlue is gemakkelijk te gebruiken en flexibel, waardoor u duizenden e-mails met slechts een paar muisklikken kunt verzenden.

Bekijk onze volledige SendinBlue-recensie voor meer informatie.

4. Gedreven leads

ThriveLeads

Thrive Leads is een slimme e-mailnieuwsbrief en plug-in voor het bouwen van lijsten voor WordPress. Het maakt verbinding met alle soorten optin-formulieren om leads en abonnees te krijgen. U kunt hun slepen-en-neerzetten-editor gebruiken om uw abonnements- / optin-formulieren te ontwerpen. Het helpt bij het samenstellen van e-maillijsten op basis van de berichten en pagina’s die door gebruikers zijn bezocht. Met hun geavanceerde targetingtechnologie kunt u relevante e-mails naar uw abonnees sturen.

Verwant: Hoe u uw e-maillijst snel kunt laten groeien.

Het heeft een A / B-testfunctie om erachter te komen welke van uw optin-formulieren het beste presteert. Op die manier kunt u die gegevens gebruiken om grotere lijsten van uw website samen te stellen. U kunt ook uw e-mailnieuwsbrieven volgen met de bruikbare rapportage en gedetailleerde inzichten.

We raden je ook aan om deze Thrive Leads-recensie te lezen voor meer informatie.

5. Bloei

Bloeien

Bloom is een e-mailoptie en leadgeneratie-plug-in voor WordPress. Het heeft meerdere weergavetypen voor opt-up-pop-ups om meer abonnees te krijgen. Zodra u een lijst heeft samengesteld, kunt u beginnen met het verzenden van e-mailnieuwsbrieven naar uw abonnees. De optin-formulieren helpen u sterke leads te verzamelen die echt belangrijk zijn voor uw bedrijf. Deze gerichte leads hebben waarschijnlijk het beste open tarief voor uw e-mails.

Het integreert met e-mailmarketingservices om het e-mailproces te automatiseren. Deze e-mailservices bieden ook lijstopbouwfuncties om de gegevens van uw abonnees adequaat op te slaan. Het dashboard van Bloom is eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken. Het toont ook volledige inzichten over uw abonnees en e-mailnieuwsbrieven.

Bekijk deze volledige Bloom-recensie voor meer informatie.

6. Sumo

SumoMe

SumoMe is een op e-commerce gebaseerde plug-in voor e-mailmarketing en nieuwsbrief. Het richt zich op het samenstellen van een lijst met klanten die aankopen doen in uw online winkel. Het is ook gericht op uw potentiële kopers om de verkoop te verbeteren. SumoMe kan worden geïntegreerd met populaire e-maildiensten om uw abonneelijsten te beheren en bulkmailnieuwsbrieven te verzenden.

Het heeft plug-ins en tools om het aantal abonnees te vergroten. SumoMe biedt meerdere prachtige ontwerpen en thema’s voor e-mailoptins.

Mis onze vergelijking tussen Sumo en OptinMonster niet.

7. Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief is een gratis plug-in voor WordPress e-mailnieuwsbrief. Hiermee kunt u e-maillijsten maken en deze beheren in uw WordPress-dashboard. Er is geen limiet aan het toevoegen van abonnees aan uw lijsten. Het controleert ook op spam en zet verontrustende IP’s op de zwarte lijst. De plug-in heeft een slepen-en-neerzetten-componist om uw e-mailabonnementformulieren te ontwerpen.

Het wordt geleverd met een aanpasbare abonnementswidget, bestemmingspagina en abonnementsformulier. U kunt de bezorgstatus, het openingspercentage van e-mail en andere inzichten voor uw nieuwsbriefcampagnes volledig volgen.

8. MailerLite

MailerLite

MailerLite is een eenvoudige software voor e-mailmarketing en automatisering. Het zit boordevol e-mailbuilder met slepen en neerzetten om direct professionele e-mailnieuwsbrieven te ontwerpen. Met de functie voor e-mailautomatisering kunt u campagnes opzetten en bulkmails verzenden. Het helpt u ook bij het maken van bestemmingspagina’s om uw abonneelijsten naar een hoger niveau te tillen.

Het heeft krachtige integraties met meerdere eCommerce-platforms, populaire CRM-software en meer. MailerLite heeft voorbeelden van e-mailnieuwsbrieven die u kunt aanpassen en uw e-mailnieuwsbrieven nog sneller kunt maken.

9. MailPoet

MailPoet

MailPoet is een andere gratis plug-in voor e-mailnieuwsbrief voor WordPress. Het heeft een nieuwsbriefbouwer die integreert met WordPress en u helpt uw ​​e-mailnieuwsbrieven efficiënt te ontwerpen. U kunt uw nieuwsbrieven plannen, ze meteen verzenden of ze tegelijkertijd verzenden wanneer u nieuwe blogposts publiceert met behulp van hun geautomatiseerde opties.

Het wordt geleverd met een functie om automatische welkomst-e-mails naar nieuwe abonnees te sturen. Met MailPoet kunt u uw e-maillijsten binnen uw WordPress-dashboard beheren, zodat u niet naar een externe site hoeft te navigeren om uw e-mailmarketingtaken uit te voeren.

10. Druppelen

Druppelen

Drip is een populaire plug-in voor e-mailnieuwsbrief die ook kan worden gebruikt als automatiseringstool voor e-mailmarketing. Het helpt bij het verzamelen van gebruikersgegevens en begrijpt het gedrag van gebruikers om gepersonaliseerde e-mails te verzenden die eerder worden geopend. Het moedigt uw bezoekers aan om hun e-mailadressen met u te delen via zeer aantrekkelijke abonnementsformulieren.

Het kan ook worden gebruikt om aangepaste berichten naar gebruikers te sturen op basis van hun bezoekperiode. Drip richt zich volledig op de intenties van uw gebruikers, waardoor gepersonaliseerde e-mailinteracties eenvoudiger dan ooit tevoren zijn.

Bekijk onze Drip-review voor meer informatie over de service.

11. MailChimp

MailChimp

MailChimp is een populaire, betaalbare plug-in voor e-mailnieuwsbrief met tal van functies. Het kan worden gebruikt om zeer boeiende bestemmingspagina’s, abonnementsformulieren, e-mailnieuwsbrieven etc. te maken. Hiermee kunt u unieke campagnes maken om meer abonnees van uw website te halen.

U kunt MailChimp verbinden met uw favoriete tools en marketingsoftware om de processen te automatiseren. Bovendien is het eenvoudig in te stellen en superflexibel met betrekking tot functies. Het beheert uw lijsten op een efficiënte manier om snel bulk-e-mails te verzenden.

U kunt deze MailChimp-recensie lezen voor meer informatie.

Bonus: Bekijk de beste WordPress giveaway-plug-in om een ​​succesvolle weggeefactie te maken.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om de beste plug-ins voor e-mailnieuwsbriefjes voor WordPress te ontdekken. Bekijk ook onze zeer effectieve tips om meer e-mailabonnees te krijgen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map