12 Beste Instagram-plug-ins voor WordPress in 2020

beste WordPress instagram-plug-ins vergeleken


Op zoek naar de beste Instagram-plug-ins voor WordPress?

Instagram is een uitstekend marketingplatform voor bloggers en kleine bedrijven. Met Instagram kunt u details over uw bedrijf op een visueel verbluffende manier delen en verbinding maken met uw publiek dat mogelijk uw volgende klant kan zijn.

Dus waarom zou u dit platform niet gebruiken om uw bereik uit te breiden en mogelijk meer verkopen te genereren? De beste manier om dat te doen is door je Instagram-profiel te koppelen aan je bedrijfswebsite. Op die manier kunt u een breder publiek bereiken en de mogelijkheid vergroten om meer leads te converteren.

Als u zich afvraagt ​​hoe u uw Instagram-profiel aan uw bedrijfswebsite kunt koppelen, hebben wij u gedekt. WordPress biedt tonnen plug-ins waarmee u dat moeiteloos kunt doen.

In dit artikel laten we u enkele van de beste Instagram-plug-ins voor WordPress zien waarmee u uw Instagram-feed rechtstreeks op uw WordPress-website kunt weergeven.

1. Envira-galerij

Envira Gallery

Envira Gallery is een van de meest populaire WordPress-galerie-plug-ins waarmee u visueel opvallende foto- en videogalerijen op uw website kunt maken. De plug-in wordt geleverd met een robuuste drag-and-drop-builder waarmee u binnen enkele seconden een galerij kunt maken. Om uw galerij er aantrekkelijker uit te laten zien, kunt u de vooraf gebouwde sjablonen gebruiken die de plug-in biedt.

De plug-in is geladen met verbazingwekkende ingebouwde functies. U kunt de functionaliteit ook uitbreiden met behulp van add-ons. Door deze add-ons te activeren, kunt u uw website integreren met alle sociale platforms, waaronder Pinterest en Instagram. Bovendien kunt u uw albums georganiseerd houden, diavoorstellingen en lightbox-modus op volledig scherm inschakelen en nog veel meer.

Met de WooCommerce-add-on kunt u ook de eCommerce-functie activeren. Daarnaast kunt u uw digitale werk ook beschermen door een extra beveiligingslaag toe te voegen, die een wachtwoord of een watermerk kan zijn.

De plug-in reageert volledig en is compatibel met de meeste populaire plug-ins die u mogelijk op uw website gebruikt.

2. Instagram Feed door Smash Balloon

Instagram Feed- Smash Balloon, Instagram-plug-ins

Instagram Feed is een grondig reagerende, volledig aanpasbare en SEO-vriendelijke Instagram-feedplug-in die super eenvoudig te installeren en te gebruiken is. U kunt het gebruiken om meerdere Instagram-feed op uw website weer te geven en elk afzonderlijk aan te passen.

Hiermee kunt u uw foto’s en video’s combineren in één feed. Daarnaast kun je je Instagram-verhalen ook delen met je publiek. Verhalen kunnen worden weergegeven op een pop-up lightbox, zodat u uw bezoekers lang betrokken kunt houden.

De plug-in biedt 3 verschillende lay-outstijlen om uw foto’s weer te geven. Net als op Instagram, kun je je belangrijke feeds markeren om mensen op de hoogte te houden van je speciale momenten. Je kunt je foto’s ook aanpassen met de ingebouwde aanpassingsoptie om ze de perfecte look te geven. Deze plug-in is zonder twijfel een van de meest geliefde plug-ins voor Instagram-feeds op de markt.

3. Instagram Theater

Instagram-plug-ins, Instagram-theater

Met Instagram Theater kun je je Instagram-foto’s op een visueel indrukwekkende manier op je website weergeven. De plug-in wordt geleverd met verschillende lay-outopties en biedt ook 3 volledig responsieve sjablonen. Je kunt ook de Tag Instagram Feed-modus gebruiken, waarmee je een tag kunt specificeren om te zoeken vanuit de Instagram API.

Met de locatiemodus kunt u de locatie specificeren waar uw foto is genomen. Als u wilt, kunt u ook meerdere gebruikers-ID’s opgeven, zodat u afbeeldingen van verschillende gebruikers kunt ophalen. De plug-in reageert volledig, wat betekent dat uw foto’s er goed uitzien op een computer, mobiel of tablet.

Deze plug-in wordt geleverd met verschillende visuele effecten om uw bezoekers bezig en bezig te houden. Van alternatieve lay-outs, vertragingsintervallen tot effectsnelheid, deze plug-in heeft zoveel te bieden. Het is compatibel met de nieuwste versies van WordPress.

4. Instagram Feed door WPDancers

Instagram Feed door WPDancers,

Instagram Feed door WPDancers is een andere briljante plug-in die je misschien wilt bekijken. U kunt uw foto’s weergeven in een van de 4 stijlvolle lay-outs die de plug-in biedt – namelijk de rasterlay-out, diagalerij, polaroidlay-out en de nieuwste kaartlay-out. De plug-in biedt ook verbazingwekkende realtime configuraties. U kunt dus de overgangsstijl, de kaartskin, lightbox-skin en nog veel meer selecteren.

Met de opties Gemiddeld en Slaap kunt u bepalen wat u op uw site wilt weergeven. U kunt de schakelknop gebruiken om berichten te weigeren die u niet in uw feed wilt hebben. De plug-in biedt ook een reeks prachtige skin-opties. Op die manier kunt u degene selecteren die u het beste bevalt en integreren in uw website voor de beste looks.

De plug-in ondersteunt ook video’s en stelt u in staat sociale deelknoppen toe te voegen. Als je geen fan bent van een erg rommelige tijdlijn, kun je het aantal berichten dat je wilt weergeven beperken. De plug-in vertoont supersnelle prestaties en is super flexibel in termen van maatwerk en ontwerp. Instagram Feed is over het algemeen gemakkelijk te gebruiken, zelfs als je het voor de eerste keer gebruikt. Maar als u nog steeds denkt dat u hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met hun vriendelijke ondersteuningsteam dat altijd voor u klaar staat.

5. Modula

Modula Gallery-plug-in

Modula is een WordPress Gallery-plug-in waarmee u uw foto’s prachtig op uw site kunt weergeven. Je kunt het ook integreren met verschillende sociale mediaplatforms, waaronder Instagram. Met Modula kun je media uit je Instagram feed weergeven. De plug-in biedt fantastische filteropties die u kunt gebruiken om het uiterlijk van uw afbeeldingen te verbeteren.

Met de drag-and-drop-builder kunt u uw galerijen snel en gemakkelijk aanpassen. Je kunt het gebruiken om het formaat van je afbeeldingen te wijzigen en je eigen aangepaste lay-out te bouwen. De plug-in is super responsief waardoor de afbeeldingen er helder en duidelijk uitzien op het schermformaat van alle typen.

Modula laat uw bezoekers ook door uw galerijen bladeren door ze te filteren op basis van datums, hashtags, enz.

6. NextGen-galerij

nextgen galerij

NextGen Gallery is een van de meest populaire galerij-plug-ins voor WordPress. door één enkele plug-in te kopen, kunt u daadwerkelijk toegang krijgen tot functies van meer dan 30 verschillende extensies samen. De plug-in biedt 10 verschillende lay-outstijlen om uw foto’s weer te geven en heeft opties voor het delen van afbeeldingen, het linken van afbeeldingen, het reageren op en zelfs het bewijzen dat uw afbeeldingen worden gestolen.

Dan zijn er tal van mooie opties voor je afbeeldingen. U kunt filters toevoegen, uw favoriete thema kiezen en de Lightroom-opties voor afbeeldingen gebruiken. Het beste van alles is dat deze plug-in je levenslange updates en gratis ondersteuning biedt. Deze plug-in is een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een manier om hun Instagram-foto’s verbluffend te laten zien.

7. Instagram Widget van Elfsight

Elfsight
Instagram Widget is nog een andere indrukwekkende plug-in waarmee je je Instagram-foto’s op je website kunt weergeven. U kunt uw hashtag of uw gebruikersnaam gebruiken om uw afbeeldingen aan uw widget toe te voegen. De plug-in is super flexibel als het gaat om maatwerk. Van het toevoegen van kleuren, het vergroten of verkleinen van je afbeeldingen tot het toevoegen van een scroll-optie, het wordt geleverd met bijna elke Instagram-integratiefunctie die je nodig hebt.

Het reageert ook heel goed op verschillende gadgets en schermformaten. De plug-in ondersteunt meer dan 16 verschillende talen, dus u kunt deze functie gebruiken om contact te leggen en meer mensen te bereiken. Door de knop Volgen toe te voegen, kunt u mensen aanmoedigen om uw site te volgen. Dit helpt je om meer mensen aan te trekken en je fanbase te vergroten.

8. Voed ze sociaal

Feed Social, Instagram-plug-ins

Voed ze sociaal is een gratis WordPress-plug-in die wordt geleverd met geweldige Instagram-integratiefuncties. U kunt elke vorm van sociale feed aan uw WordPress-website toevoegen en deze op de meest stijlvolle manier weergeven. De feed kan Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest of andere sociale media zijn. De plug-in is super eenvoudig te installeren, in te stellen en te gebruiken.

Met Feed Them Social kunt u uw afbeeldingen weergeven op uw berichten, pagina’s of zijbalk. U kunt ook binnen enkele seconden een shortcode genereren met de shortcode-generator. De aanpassingsoptie is ook enorm. U heeft de volledige vrijheid om uw site te stylen zoals u dat wilt.

Je kunt de kleur en het lettertype wijzigen, een Like- of Follow-knop boven of onder je feed toevoegen en nog veel meer. De plug-in krijgt regelmatig updates en is compatibel met de nieuwste versies van WordPress. Dus bekijk het nu. Meer dan 70.000 mensen gebruiken het al op hun website.

9. monoloog

Monoloog

Soliloquy is een eenvoudig te gebruiken slider-plug-in voor WordPress waarmee je je Instagram-feed kunt integreren in de sliders van je website. Met Soliloquy creëert u aanbevolen inhoud op basis van uw berichten, pagina’s en aangepaste berichttypen. Het is ook gemakkelijk om een ​​lightbox-schuifregelaar te maken om uw foto’s, video’s en galerijen onder de aandacht te brengen.

U kunt zelfs uw PDF’s en presentaties converteren naar uw sliders. De snelheid van de schuifregelaars kan eenvoudig worden geregeld onder de standaardinstellingen. Het is ook mogelijk dat u uw sliders op uw eigen tijdstippen plant. Om te voorkomen dat uw slider wordt gedownload, kunt u de rechtsklikfunctie uitschakelen en ervoor zorgen dat uw sliders worden beschermd tegen diefstal of illegaal gebruik.

De plug-in is ook compatibel met veel andere geavanceerde plug-ins. De plug-in reageert grondig en ziet er prachtig uit op alle soorten platforms.

10. Slimme schuifregelaar 3

Slimme schuifregelaar 3

Smart Slider 3 is een andere plug-in voor sliders die de beste manier biedt om je Instagram-feed toe te voegen in de vorm van sliders op je website. Maar de plug-in beperkt zich niet tot het alleen laten maken van sliders. Je kunt ook prachtige carrousels en blokken maken.

Deze plug-in heeft ook een gratis versie, die u kunt downloaden van WordPress.org. Hoewel de gratis versie goed is om te gaan, belooft de pro-versie je sliders naar een ander niveau te tillen. Je hebt 2 huidopties – licht en donker. Het heeft ook tal van effecten die aan uw foto’s kunnen worden toegevoegd voor een verbeterd uiterlijk.

Met Smart Slider 3 kun je maar liefst 11 lagen toevoegen aan je website. Dat geeft op zichzelf al een extra glamour aan je website. Je hebt ook animatie-effecten om je sliders er uniek uit te laten zien. De plug-in wordt ook geleverd met veel aanpassingsmogelijkheden.

.

11. Geniet van Instagram

Geniet van Instagram

Geniet van Instagram is een gratis WordPress-plug-in waarmee u uw Instagram-feed kunt integreren met uw WordPress-website. Hiermee kunt u hashtags gebruiken om uw Instagram-foto’s weer te geven. Met de plug-in kun je ook je video’s delen. Het aantal rijen en kolommen voor uw afbeeldingen kan eenvoudig worden aangepast.

U kunt ook verschillende effecten gebruiken om uw foto’s er geweldig uit te laten zien. Laat je foto’s vervagen voor de Instagram-rasterweergave, gebruik lichtbakken met bijschriften van afbeeldingen en navigatiepijlen, en meer. De plug-in is compatibel met de nieuwste versies van WordPress.

Enjoy Instagram is goed geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, dus je hoeft je geen zorgen te maken over hoe het eruit zou zien op kleinere schermen. De instellingsoptie met één klik maakt de plug-in nog gemakkelijker te gebruiken.

12. WPZoom Widget voor Instagram

WPZoom-plug-in

WPZoom Widget voor Instagram is een andere gratis plug-in voor Instagram-widgets voor WordPress die supergemakkelijk te gebruiken is. De plug-in is compatibel met elk WordPress-thema en plug-ins. Met deze plug-in kunt u een prachtige koptekst weergeven met uw bio en mensen de details van uw feed laten weten.

Je kunt er ook de lazy load-optie aan toevoegen, zodat je alleen afbeeldingen kunt laden als ze zichtbaar zijn voor je bezoekers. Omdat de plug-in volledig aanpasbaar is, kunt u volledige controle hebben over hoe deze voor uw bezoekers wordt weergegeven. U kunt CSS gebruiken om wat extra ontwerp toe te voegen en het te onderscheiden van de rest van de websites.

Over het algemeen is deze plug-in geweldig. Bovendien krijg je een aantal echt coole functies om te gebruiken zonder een cent te betalen. De plug-in ontvangt regelmatig updates en biedt ook geweldige ondersteuning. Dus probeer het nu uit.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van enkele van de beste WordPress Instagram-plug-ins. Is er een andere plug-in die u hebt gebruikt om uw Instagram-feed op uw website weer te geven? Zo ja, laat het ons dan weten in de reacties hieronder.

Misschien wilt u ook onze lijst met de beste plug-ins voor sociaal delen bekijken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map