12 Beste WordPress-donatie-plug-ins voor online fondsenwerving (2020)

beste WordPress donatie plugins


Op zoek naar de beste WordPress-donatie-plug-ins voor fondsenwerving?

Een donatie-plug-in maakt online fondsenwerving zo gemakkelijk als een klik op de knop. Bovendien kunt u met uw fondsenwervingscampagne mensen van over de hele wereld bereiken en ook geld in hun lokale valuta accepteren.

In dit bericht laten we u enkele van de beste donatie-plug-ins zien die uw fondsenwervingscampagne een soepeler proces kunnen maken.

De beste plug-ins voor WordPress-donaties kiezen

Niet elke donatie-plug-in is gelijk gemaakt. Er zijn echter een paar functies die u vaak zult vinden bij een donatie-plug-in.

 • Hiermee kunt u betalingen accepteren met PayPal en Stripe
 • Gemakkelijke manier om een ​​donatieknop overal op de site toe te voegen
 • Accepteer meerdere valuta’s
 • Houd donateurs op uw website zonder naar een platform van derden te gaan

Deze plug-ins zijn met de hand door ons geselecteerd, zodat u alleen de beste kunt kiezen.

Dus laten we beginnen.

1. WPForms

WPForms, gebruikersregistratie, plug-in, plug-in voor gebruikersaanmelding

Het eerste dat u op uw website moet hebben om uw donatie op te halen, is een donatieformulier. En daar kan geen betere plug-in voor zijn dan de WPForms plug-in voor het maken van formulieren.

Deze plug-in wordt geleverd met een vooraf gebouwd sjabloon voor een donatieformulier dat volledig aanpasbaar is. Met deze sjabloon kunt u in minder dan 5 minuten een visueel aantrekkelijk donatieformulier maken.

De formuliersjabloon wordt geleverd met verschillende nuttige velden waarmee u donaties voor uw doel kunt accepteren. Maar je hebt ook de mogelijkheid om er meer velden aan toe te voegen. De plug-in biedt ook geweldige betalingsopties. Dit maakt het gemakkelijker voor u om betalingen rechtstreeks vanaf uw website en op de bankrekening van uw organisatie te innen.

Hier is een volledige gids over hoe u uw donatieformulier kunt ontwerpen en een betalingsoptie aan uw site kunt toevoegen met WPForms.

2. GiveWP

GiveWP is een briljante WordPress-donatie-plug-in die het inzamelen van geld van uw website eenvoudiger en efficiënter maakt. Het wordt geleverd met een prachtig donatieformulier dat er in de meeste thema’s prachtig uitziet.

De Form Field Manager biedt u een krachtige set aangepaste velden om uit te kiezen, zodat u zoveel velden kunt toevoegen om aan bepaalde vereisten te voldoen. Bovendien kunt u met de plug-in ook terugkerende donaties accepteren.

Met GiveWP kunt u ook gemakkelijk uw donateurs beheren en heeft u volledige details over hun activiteiten op uw website. U kunt ook ontvangsten voor belastingaftrek genereren, donorgegevens exporteren en importeren en zelfs de plug-in integreren met een plug-in van derden voor meer functies. U kunt ook betalingen via creditcards accepteren en uw bezoekers een donatieoptie op meerdere niveaus aanbieden.

3. WooCommerce Donatie-plug-in

WooCommerce Donatie-plug-in voegt eenvoudig een donatie-optie toe als een WooCommerce-product of op de winkelwagen. U kunt een vooraf bepaald bedrag hebben of gebruikers toestaan ​​een bedrag te kiezen om te doneren.

De documentatie van de plug-in is goed geschreven en begeleidt u bij elke stap van het donatieproces met deze plug-in. Deze plug-in is compatibel met de nieuwste versies van WordPress. Het is ook compatibel met de meeste WordPress-thema’s op de markt.

4. PayPal Donation Pro

Paypal Donation Pro is een andere plug-in voor WordPress-donaties die het accepteren van donaties op uw website vereenvoudigt. Het enige wat u hoeft te doen is uw PayPal of verkoper in te voeren. Zodra dat is gebeurd, kunt u de door de plug-in gegenereerde shortcode gebruiken om deze overal op uw website te plaatsen.

Als je een terugkerende optie wilt toevoegen, is dat ook mogelijk. U kunt de vervolgkeuzepijl gebruiken om een ​​terugkerende betalingsoptie toe te voegen met een vooraf gedefinieerde frequentie. Als u een eenmalige vervolgkeuzelijst gebruikt, kunt u maar liefst 20 vervolgkeuzelijsten hebben.

5. Donatiebeheer

donatie plug-ins

Donation Manager is een andere plug-in voor WordPress-donaties die het proces van het accepteren van donaties op uw website vereenvoudigt. Deze plug-in zit vol met bijna alle functies die u nodig heeft voor een moderne fondsenwervende website.

De plug-in wordt geleverd met 6 verschillende betalingsgateway-opties en u bent vrij om te kiezen welke u het beste bij u past. Het heeft ook 2 prachtige sjablonen; een lichte en een donkere versie. Elk van deze sjablonen is volledig aanpasbaar, zodat u volledige controle heeft over het uiterlijk.

6. WP Crowdfunding

Zoals de naam al doet vermoeden, WP Crowdfunding is een geweldige WordPress-donatie-plug-in waarmee u een crowdfunding-website kunt maken met WordPress. De plug-in heeft gratis en betaalde versies. De gratis versie biedt u alle basisfuncties die nodig zijn voor een crowdfunding-website.

Met de gratis versie kunt u beschikken over functies zoals specifieke gebruikersregistratie, front-end formulierinzending, minimum- en maximumprijsopties en meer. Maar als je geavanceerde opties wilt zoals een gecentraliseerd systeem voor native portemonnees, Stripe Connect, analytische rapporten, e-mailmeldingen, onbeperkte beloningen enz., Dan kun je ook de betaalde versie uitproberen.

7. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster is een briljante software voor klantenwerving en leadgeneratie waarmee u uw marketingtactieken kunt verbeteren om donaties voor uw organisatie te accepteren.

OptinMonster wordt geleverd met veel targetingopties. Hiermee kunt u het gedrag van uw bezoekers detecteren en slimme triggers gebruiken om altijd de juiste donatiecampagne op het juiste moment aan de juiste persoon weer te geven. Een van de kenmerken van OptinMonster is exit-intentie. Met exit-intentie volgt OptinMonster de beweging van de cursor van gebruikers en zodra ze van plan zijn uw website te verlaten, trekt het snel hun aandacht met een pop-up. Op die manier kunt u uw in de steek gelaten gebruikers aanmoedigen om deel te nemen aan uw fondsenwervingscampagnes.

Hier is een gids over het gebruik van OptinMonster voor boost fondsenwerving voor uw doel.

8. Gemakkelijke PayPal-donatie

PayPal-donatie, donatie-plug-ins

Gemakkelijke PayPal-donaties is een andere plug-in voor WordPress-donaties waarmee u donaties rechtstreeks vanaf uw website kunt accepteren. Hiermee kunt u een donatieknop ontwerpen die overal op uw website kan worden geplaatst.

Ze kunnen hun creditcard of hun PayPal-account gebruiken om een ​​donatie te doen. De plug-in is supereenvoudig te gebruiken op uw website en zelfs een beginner kan het gemakkelijk aan. De beheerder van een website kan alle donaties bekijken vanuit het WordPress-beheergebied.

9. Slimme donaties

donatie plug-ins

Slimme donaties is een andere WordPress fondsenwervende plug-in die het gemakkelijk maakt om donaties te accepteren. Met deze gratis plug-in kun je 3 verschillende donatieknoppen toevoegen, waardoor het voor de donateurs gemakkelijk is om te betalen welk bedrag ze maar willen.

Je kunt een blij gezicht tonen als de donateurs meer geld doneren en een droevig gezicht als het bedrag minder is. Naast de donatieknop kunt u zelfs een formulierveld toevoegen voor opmerkingen.

10. Cryptocurrency-donatiebox

donatie plug-ins

Cryptocurrency-donatiebox is een geweldige WordPress donatie plug-in waarmee je cryptocurrency kunt accepteren voor je geldinzamelingsevenement. En het is ook supergemakkelijk te gebruiken. Voeg gewoon het adres van uw muntenportemonnee toe en gebruik de shortcode die door de plug-in op uw pagina’s en berichten is gegenereerd om de donatiebox in te sluiten.

Als u wilt, kunt u uw betalingsadres voor munten ook omzetten in QR-code. Deze plug-in ondersteunt meer dan 20 cryptomunten, wat betekent dat u uw donatie vanuit elk land kunt accepteren. Bovendien kunt u hiermee ook visueel opvallende donatieboxen maken voor uw website.

11. Donorbox

Donorbox is een alles-in-één donatie-plug-in waarmee u al uw geldinzameltaken rechtstreeks vanaf uw website kunt beheren. Van de eerste installatie tot de jaarafhankelijke rapporten, u kunt alles doen met deze plug-in. Het beste is dat u uw donatieformulieren niet apart hoeft aan te maken. Het wordt geleverd met geweldige opties waarmee u uw formulieren in een mum van tijd kunt maken.

U kunt ook uw eigen logo toevoegen en vervolgens de vormgeving aanpassen aan uw merk. De plug-in ondersteunt meerdere valuta’s, dus het is ook gemakkelijk om betalingen te accepteren. U kunt uw formulieren insluiten op uw website of een donatieknop gebruiken om betalingen voor uw doel te accepteren. Deze plug-in ondersteunt zelfs terugkerende donaties.

12. FundPress

FundPress

FundPress is een andere geweldige oplossing voor uw fondsenwervingscampagnes. Deze plug-in bevat veel handige functies voor een fondsenwervende website.

Het ondersteunt verschillende betalingsplatforms zoals Paypal, Stripe en AuthorizeNet. De plug-in biedt u ook de flexibiliteit die nodig is om een ​​donatiesite te runnen.

De plug-in wordt ook geleverd met een aangepaste widget voor donatieknoppen. Met deze plug-in kunt u een bedankmail naar uw donateurs sturen als een gebaar van waardering met behulp van e-mailmarketingsoftware.

Dit zijn dus enkele donatie-plug-ins die u op uw website kunt gebruiken. Als u een donatieformulier op uw website wilt maken, kunt u dit als volgt doen.

Misschien wil je ook ons ​​bericht over de beste WordPress-thema’s voor non-profit- en liefdadigheidswebsites bekijken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map