12 Beste WordPress-plug-ins voor affiliate marketeers (2020)


Bent u een affiliate marketeer en wilt u meer inkomsten genereren met uw website? Affiliate marketing is een van de beste manieren om online geld te verdienen. Met de juiste set plug-ins kunt u de affiliate-inkomsten van uw website exponentieel verhogen.

In dit artikel delen we enkele van de beste WordPress-plug-ins voor aangesloten marketeers.

We hebben ook een lijst gemaakt met de beste WordPress-plug-ins die elke website nodig heeft om de functies te maximaliseren. Je zou ze ook moeten bekijken.

Het kiezen van WordPress affiliate marketing plug-ins voor uw site

Affiliate marketing is een van de meest betrouwbare manieren om dit te doen geld verdienen online. Met affiliate marketing kies je producten die je leuk vindt, promoot je ze online en verdien je commissies wanneer iemand de producten koopt via je verwijzingslink.

Het hebben van de juiste set plug-ins in uw gereedschapskist maakt affiliate-marketing eenvoudig en helpt u ook meer inkomsten te genereren met uw site.

In dit bericht vind je plug-ins voor …

 • Uw gelieerde links organiseren en camoufleren.
 • Software voor partnerbeheer voor verkopers.
 • Pop-up oplossing voor het weergeven van affiliate links op het juiste moment voor de juiste gebruikers.
 • Analyse-oplossing voor het bijhouden van uw klikken op affiliate-links.
 • En meer…

1. Mooie links

mooie links

Pretty Links is nog een andere plug-in waarmee u eenvoudig de gelieerde links die u op uw website promoot, kunt verbergen. U kunt zelfs eenvoudig omleidingen op de server instellen, inclusief permanente 301- en tijdelijke 302/307-omleidingen.

Bovendien helpt Pretty Links je ook om automatisch korte links te maken voor je berichten en pagina’s en deelt ze op je Twitter met een aanpasbaar bericht.

Ga vandaag nog aan de slag met Pretty Links!

2. ThirstyAffiliates

dorstige affiliates

ThirstyAffiliates is een plug-in die je moet gebruiken voor affiliate marketeers waarmee je al je affiliate links eenvoudig op één plek kunt organiseren. Met ThirstyAffiliates is het vinden en vervangen van uw affiliate links geen gedoe.

Als u bijvoorbeeld een affiliate-link wilt wijzigen, hoeft u niet dieper in uw site te graven en die URL’s handmatig te wijzigen. In plaats daarvan doe je dat gewoon in je ThirstyAffiliates-paneel, dat automatisch alle gepubliceerde URL’s zal veranderen.

Je kunt er ook je lelijk ogende lange URL’s mee verbergen in kortere, mooi ogende links. Het andere leuke van ThirstyAffiliates is dat het automatisch elk zoekwoord kan vervangen door een affiliate-link, zodat u meer kunt verdienen aan uw site.

Ga vandaag nog aan de slag met ThirstyAffiliates!

3. AffiliateWP

affiliate wp dashboard

Affiliate WP is de beste affiliate management plugin voor WordPress. Het is ontwikkeld door dezelfde mensen achter de beroemde Easy Digital Downloads-plug-in, die wordt vermeld als een van onze beste WordPress eCommerce-plug-ins.

Als u een product verkoopt op uw WordPress-website en u wilt een volwaardig zelf-gehost partnerprogramma maken, dan is AffiliateWP de beste keuze voor u. AffiliateWP is eenvoudig in te stellen, biedt naadloze integratie met uw eCommerce-productaankopen, houdt nauwkeurig uw affiliate-verkopen bij en meer.

Ga vandaag nog aan de slag met Affiliate WP!

4. OptinMonster

optinmonster

OptinMonster is de beste leadgeneratie en WordPress pop-up plug-in voor uw gelieerde website.

Met OptinMonster kunt u een gepersonaliseerde pop-upcampagne tonen op basis van het gedrag van individuele bezoekers, waardoor uw berichten sneller worden omgezet. Op een pagina met productrecensies kunt u bijvoorbeeld een pop-up weergeven met een affiliate-link die hetzelfde product promoot.

Hieronder volgen enkele redenen waarom OptinMonster een onmisbare oplossing is voor uw gelieerde website:

 • Verhoog de omzet: Pop-ups die worden geactiveerd op basis van individueel gebruikersgedrag, genereren vaker klikken en genereren inkomsten.
 • Minder ergernis: In tegenstelling tot andere middelmatige pop-upoplossingen, wordt OptinMonster geleverd met tal van targetingopties, zodat u de juiste campagnes op het juiste moment aan de juiste gebruikers kunt weergeven zonder uw vaste bezoekers te irriteren.
 • Naadloze integratie met uw e-mailnieuwsbrief: OptinMonster biedt naadloze integratie met uw favoriete e-mailmarketingservice, dus dat kan laat uw e-maillijst groeien terwijl u uw partnerinkomsten vergroot.

Ga vandaag nog aan de slag met OptinMonster!

5. WPForms

wpforms

WPForms is een van de beste plug-ins voor contactformulieren voor WordPress en u kunt eenvoudig contactformulieren maken op uw gelieerde website.

Potentiële klanten zullen eerder een product kopen dat wordt aanbevolen door mensen die ze kennen. Door een contactformulier op uw site te plaatsen, maakt u het uw bezoekers gemakkelijk om contact met u op te nemen. Met WPForms kunt u uw formulier ook eenvoudig integreren met de beste e-mailmarketingservices, zodat u verbindingen kunt opbouwen met uw bezoekers.

Door een band met uw bezoekers op te bouwen, kunt u producten aanbevelen en hen overtuigen om een ​​aankoop te doen.

Ga vandaag nog aan de slag met WPForms!

Wilt u in plaats daarvan beginnen met de gratis versie? Proberen WPForms Lite.

6. AdSanity

gekheid

AdSanity biedt een eenvoudige manier om affiliatiebanners in posts of zijbalkwidgets in te voegen. U kunt uw partnercampagnes en advertenties beheren in uw WordPress-beheerderspaneel.

Het belangrijkste voordeel van het gebruik van AdSanity is dat u affiliatiebanners alleen gedurende een gespecificeerd tijdsbestek op uw website kunt weergeven. Met het prestatierapport kunt u eenvoudig de prestaties volgen van elke banner die u op uw site publiceert.

Ga vandaag nog aan de slag met AdSanity!

7. EasyAzon

easyazon

EasyAzon maakt het promoten van Amazon-producten eenvoudig op uw WordPress-site. Met Easy Azon kunt u relevante Amazon-producten rechtstreeks vanuit uw WordPress-dashboard vinden zonder dat u handmatig producten van Amazon.com hoeft te vinden en gelieerde links moet maken.

Enkele van de kenmerken van de Easy Azon-plug-in zijn:

 • Geautomatiseerde cloaking van partnerlinks
 • Voeg affiliate-links voor afbeeldingen in
 • Voeg Amazon.com-koopknoppen toe.
 • En veel meer…

Ga vandaag nog aan de slag met EasyAzon!

8. MonsterInsights

monsterinsights

MonsterInsights is de beste Google Analytics-plug-in voor WordPress, maar u kunt er ook gemakkelijk de koppeling van aangesloten links op uw website mee inschakelen.

Als tracking van gelieerde links is ingeschakeld, krijgt u gegevensgestuurde inzichten in uw Google Analytics waarmee u meer inkomsten kunt genereren met uw gelieerde website.

 • U kunt de pagina’s met de hoogste inkomsten op uw site identificeren.
 • Begrijp de meest winstgevende verkeersbronnen
 • Krijg inhoudelijke ideeën voor uw blog die zijn gericht op het verdienen van meer affiliate-inkomsten.

Met MonsterInsights kunt u ook uw AdSense-inkomsten, e-commercetransacties en downloadtracering volgen in uw Google Analytics-account.

Ga vandaag nog aan de slag met MonsterInsights!

Wilt u in plaats daarvan beginnen met de gratis versie? Proberen MonsterInsights Lite.

9. Amazon-product in een post-plug-in

Amazon-product in een post-plug-in

Amazon-product in een post-plug-in stelt u in staat om snel een geformatteerd Amazon-product toe te voegen aan uw blogpost. Om een ​​Amazon-product aan je bericht toe te voegen, heb je een Amazon-partneraccount en Amazon Product Advertising API-sleutels nodig.

Na het configureren van de sleutels, kunt u gemakkelijk Amazon-producten toevoegen aan uw blogposts.

Ga vandaag nog aan de slag met Amazon Product in een Post Plugin!

10. WP RSS-aggregator

wp rss aggregator

Met WP RSS Aggregator kunt u gemakkelijk inhoud van uw gelieerde netwerken naar uw WordPress-website halen. Met retailers zoals Amazon kunt u bijvoorbeeld productfeeds maken met uw partner-ID.

Met WP RSS Aggregator kunt u productpagina’s instellen door de feeds te importeren of zelfs gemakkelijk autoblogs maken. Op deze manier kunt u producten automatisch als posts in uw WordPress-blog ophalen. Bovendien wordt het altijd bijgewerkt met de laatste wijzigingen.

Ga vandaag nog aan de slag met WP RSS Aggregator!

11. Yoast SEO

yoast seo

Yoast SEO is een van de beste WordPress SEO-plug-ins en helpt u het juiste verkeer naar uw gelieerde website te trekken.

Yoast SEO zorgt voor alle technische SEO-optimalisatie die u nodig heeft voor uw site. Het dwingt u om een ​​focuszoekwoord te kiezen wanneer u inhoud publiceert en zorgt ervoor dat u het op de juiste manier op die pagina gebruikt.

Yoast SEO is de meest populaire WordPress SEO-plug-in en het is een MUST HAVE voor elke website.

Ga vandaag nog aan de slag met Yoast SEO!

12. Rel Nofollow-selectievakje

rel nofollow checkbox

Rel Nofollow Checkbox voegt een checkbox optie toe in de insert / edit link popup waarmee je gemakkelijk een nofollow attribuut aan je links kunt toevoegen. Door een nofollow-attribuut toe te voegen aan uw affiliate-links, vertelt u zoekmachines om geen link-juice door te geven aan die links.

Dat betekent dat u uw partnerproducten kunt promoten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u wordt gestraft op Google.

Ga vandaag nog aan de slag met Rel Nofollow Checkbox!

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de beste WordPress-plug-ins voor affiliate marketeers. We zijn van mening dat alle bovenstaande plug-ins essentieel zijn en een must voor affiliate marketeers die WordPress gebruiken.

Controleer ook: de Top Donation-plug-ins

Meer gericht verkeer genereren is essentieel om uw partnerinkomsten te verhogen. Bekijk de beste SEO-tools om uw websiteverkeer snel te laten groeien.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map