12 Beste WordPress Social Media-plug-ins voor betrokkenheid (2020)

Beste plug-ins voor sociale media voor WordPress


Wilt u meer verkeer van sociale media genereren? Met de juiste set plug-ins voor sociale media is het mogelijk om uw inhoud viraal te maken en het verkeer naar uw site via sociale media te vergroten.

In dit artikel delen we de beste WordPress-plug-ins voor sociale media en helpen we u beslissen of u ze aan uw toolbox voor sociale media moet toevoegen om uw verkeer te laten groeien.

De beste WordPress Social Media-plug-ins kiezen

Social media is een van de grootste verkeersbronnen waar je gebruik van kunt maken. U kunt sociale media gebruiken om naamsbekendheid te vergroten, uw bekendheid te vergroten en verkeer te genereren. Met de juiste strategieën en toolset kunt u social media-mogelijkheden gebruiken laat uw online bedrijf groeien.

In dit artikel vind je de beste WordPress social media plugins waarmee je:

 • Voeg knoppen voor het delen van sociale media toe en geef het aantal keer delen op uw blogberichten weer.
 • Plan blogposts om rechtstreeks vanaf uw WordPress-dashboard op sociale media te worden gedeeld.
 • Geef social media-pictogrammen weer die linken naar uw social media-profielen.
 • Maak sociale logins op uw site zodat gebruikers zich snel bij uw site kunnen registreren en op uw site kunnen inloggen met hun bestaande sociale ID’s.

1. Gedeelde tellingen

Plug-in voor gedeelde tellingen

Gedeelde tellingen is een slanke plug-in voor sociale media voor uw WordPress-site die snel verschillende aantallen voor sociaal delen ophaalt, cachet en weergeeft met behulp van de SharedCount.com API. Dit is verreweg de snelste plug-in voor sociaal delen op de markt. De meeste andere plug-ins voor delen vertragen uw website, maar deze is geschreven door zeer gerenommeerde ontwikkelaars die waarde hechten aan prestaties.

Het is ontwikkeld om ontwikkelaarsvriendelijk te zijn, dus u kunt het eenvoudig aanpassen aan de behoeften van uw website.

Het ondersteunt deeltellingen voor Facebook, Pinterest, LinkedIn, Twitter (met behulp van de NewShareCount API), Stumbleupon en ondersteunt ook het delen van e-mail.

Ga vandaag nog aan de slag met gedeelde tellingen.

2. Monarch

monarch

Monarch is een premium plug-in voor het delen van sociale media voor WordPress, ontwikkeld door Elegant Themes, een premium hub voor WordPress-thema’s en plug-ins. Met Monarch kunt u deelknoppen toevoegen op 5 verschillende locaties: zwevende zijbalk, boven of onder inhoud, op afbeeldingen en video’s, automatische pop-up en automatisch fly-in.

Naast sociaal delen, kunt u met Monarch uw sociale volgknoppen in uw zijbalk plaatsen of een shortcode gebruiken in uw pagina / inhoud plaatsen.

Het is zeer aanpasbaar en u kunt knopvormen, kleuren en zweefeffecten kiezen.

Ga vandaag nog aan de slag met Monarch.

3. Sociale oorlogsvoering

sociale oorlogsvoering

Social Warfare is een andere WordPress-plug-in voor sociale media die zowel mooi als rijk aan functies is. Het geeft je controle over wat mensen delen op sociale netwerken en hoe ze het delen. U kunt aangepaste afbeeldingen, aangepaste titels en aangepaste beschrijvingen voor uw berichten toevoegen om het aantal klikken en het verkeer naar uw site te vergroten.

Enkele van de aanvullende kenmerken van Social Warfare zijn:

 • Widget voor populaire berichten: Toon uw meest populaire blogposts in een widget op basis van het aantal sociale shares.
 • Analytics-tracking: U kunt bijhouden hoe uw sociale shares presteren met uw Google Analytics-account.
 • Deel herstel: U kunt het aantal bestanden herstellen bij het wisselen van permalink-structuren.

Ga vandaag nog aan de slag met Social Warefare Pro.

4. Herleef de oude post

herleef oude post

Met Revive Old Post kunt u automatisch uw nieuwe en oude berichten delen op uw sociale media-accounts. Hiermee kunt u uw inhoud delen op meerdere platforms, waaronder Facebook, Twitter en LinkedIn. Hiermee kunt u ook klikken bijhouden en uitzoeken wat het beste bij uw volgers resoneert.

Hiermee kunt u een deelinterval voor uw blogberichten instellen en het aantal te delen berichten kiezen. U kunt ook posten met aanbevolen afbeeldingen in uw tweets om uw klikfrequenties te verhogen.

Ga vandaag nog aan de slag met Revive Old Post.

5. Sassy Social Share

brutaal sociaal aandeel

Sassy Social Share is een van de populaire WordPress-plug-ins voor sociale media waarmee bezoekers van uw website uw inhoud kunnen delen op hun favoriete sociale-mediasites. Momenteel ondersteunt Sassy Social Share meer dan 100 sociale media en bladwijzersites.

De plug-in is mobiel responsief, dus je social media iconen kunnen worden aangepast aan de schermen van de apparaten van je bezoekers.

Sassy Social Share is een lichtgewicht plug-in die is geoptimaliseerd voor het snel renderen van pagina’s. Ondanks dat het een gratis plug-in is, heeft hun enthousiaste ondersteuningsteam een ​​goede staat van dienst behouden voor het snel oplossen van ondersteuningsvragen.

Ga vandaag nog aan de slag met Sassy Social Share.

6. AddToAny

toevoegen aan elke

AddToAny is een van de meest populaire universele platforms voor sociaal delen. Met de AddToAny-plug-in voor WordPress kunt u gebruikers toestaan ​​uw inhoud te delen via deelknoppen. U hoeft geen account te registreren bij sites van derden om het te laten werken. De plug-in ondersteunt meer dan 100 sociale mediasites en apps.

Het wordt geleverd met tellers en responsieve zwevende deelknoppen die u op de meest optimale locaties op uw site kunt plaatsen. Het beste van alles is dat u de betrokkenheid van uw gebruikers kunt meten met de plug-in voor delen via Google Analytics-integratie. U kunt ook gedeelde links volgen met de Google URL-verkorter.

Ga vandaag nog aan de slag met AddToAny.

7. WordPress naar buffer

wordpress naar pro pro

Als u op zoek bent naar een WordPress-plug-in voor sociale media die updates naar uw Buffer-account stuurt voor geplande publicatie naar sociale netwerken, dan is WordPress to Buffer de juiste keuze.

In tegenstelling tot de meeste andere plug-ins in dit bericht, geeft WordPress to Buffer niet het aantal delen of een teller voor het delen van knoppen op uw website weer. In plaats daarvan helpt het u bij het definiëren van de sociale media-status voor uw WordPress-site en het plannen van uw inhoud op uw Buffer-account rechtstreeks in uw WordPress-dashboard.

Ga vandaag nog aan de slag met WordPress to Buffer.

8. Eenvoudige sociale pictogrammen

eenvoudige sociale pictogrammen

Simple Social Icons is een eenvoudig te gebruiken plug-in voor sociale media voor WordPress waarmee u social media-pictogrammen kunt weergeven die linken naar uw sociale profielen vanuit de zijbalk van uw website. Deze gratis plug-in is ontwikkeld door StudioPress, een toonaangevend bedrijf met WordPress-thema’s.

U kunt pictogrammen toevoegen of herordenen volgens uw voorkeur. U kunt ook de grootte en kleur van uw pictogrammen aanpassen en ze uitlijnen zoals u dat wilt.

Ga vandaag nog aan de slag met Simple Social Icons.

9. Widget Sociale pictogrammen door WPZoom

widget voor sociale pictogrammen door wpzoom

Social Icons Widget is een andere plug-in waarmee u snel sociale-mediapictogrammen aan uw zijbalk kunt toevoegen met behulp van een widget en deze kunt koppelen aan uw respectieve sociale-mediaprofielen.

Hiermee kunt u zoveel sociale pictogrammen toevoegen als nodig is. Het wordt geleverd met een kleurkiezer waarmee u de kleur en zweefkleur van al uw pictogrammen kunt wijzigen.

Ga vandaag nog aan de slag met Social Icons Widget.

10. WordPress sociale login

wordpress sociale login

Met WordPress Social Login kunnen bezoekers van uw website eenvoudig een account bij uw site registreren met behulp van hun bestaande sociale account-ID’s. Op die manier kunnen gebruikers zich met een paar klikken gemakkelijk registreren voor een account op uw site. Ze hoeven niet eens een aparte gebruikersnaam / wachtwoord te onthouden, alleen voor uw site.

Met WordPress Social Login kunt u zelfs de contactlijsten van uw gebruikers importeren uit Gmail, Facebook, Windows Live en LinkedIn.

Ga vandaag nog aan de slag met WordPress Social Login.

11. Instagram-feed

instagram feed

Met Instagram Feed kun je Instagram-foto’s weergeven van alle niet-privé Instagram-accounts. Het integreren van uw Instagram-feed met uw site bespaart tijd, dus u hoeft uw foto’s niet handmatig opnieuw op uw site te plaatsen vanaf Instagram. Telkens wanneer je een bericht plaatst op Instagram, worden de berichten automatisch weergegeven.

Met de plug-in kunt u ook een volgknop naast uw foto’s opnemen, waarmee u uw Instagram-volgers kunt laten groeien.

Ga vandaag nog aan de slag met Instagram Feed.

12. Beter Klik om te tweeten

beter klikken om te tweeten

Met Better Click to Tweet kunt u eenvoudig Tweetable-inhoud voor uw lezers maken. Het enige dat u hoeft te doen, is een shortcode toevoegen rond de inhoud die u Tweetable wilt maken. Wanneer uw bezoekers op de Tweetbare inhoud klikken, verschijnt er een pop-up waarin gebruikers wordt gevraagd om de Tweet in te dienen.

Better Click to Tweet ondersteunt URL-verkorter, waardoor u het maximale aantal tekens kunt gebruiken. Hiermee kunt u ook de betrokkenheid van uw Tweetable-inhoud volgen.

Er is een premium add-on beschikbaar waarmee u kunt kiezen uit de verschillende stijlopties.

Ga vandaag nog aan de slag met Better Click to Tweet.

De beste social media-plug-ins kiezen voor WordPress

Als je een gemakkelijke manier wilt om het aantal social shares op je blogberichten weer te geven, dan Gedeelde tellingen plug-in is de beste keuze. Het is niet alleen ontwikkelaarsvriendelijk, maar ook geoptimaliseerd voor snelheid. Dat betekent dat de plug-in zeer flexibel is zonder concessies te doen aan de prestaties.

Als u op zoek bent naar een premium-plug-in die naadloos sociaal delen voor uw gebruikers biedt en ook uitstekende klantenondersteuning biedt, moet u eens kijken naar Social Warfare.

Als u een plug-in voor sociaal delen wilt met pop-ups, dia-ins en andere functies, dan moet u Monarch gebruiken. Naast sociaal delen, kunt u ook de volgknoppen in uw zijbalk weergeven.

Verwant: 11 Beste QuickBooks-alternatieven voor kleine bedrijven

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen om enkele van de beste WordPress social media-plug-ins voor je site te vinden.

Als u op zoek bent naar andere manieren om verkeer naar uw website te leiden, bekijk dan ons artikel over de beste SEO-tools om uw websiteverkeer SNEL te laten groeien en uw site SEO-vriendelijk te maken!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map