15 Beste plug-ins voor live chat-software vergeleken (2020)

Beste Live Chat-software


Wilt u communiceren met uw websitebezoekers terwijl ze zich op uw site bevinden? Door een live chatbox op uw site toe te voegen, kunt u uw websitebezoekers in de juiste richting wijzen door directe hulp te bieden. In dit artikel vergelijken we enkele van de beste livechat-software en helpen we u te beslissen welke de juiste oplossing is voor uw behoeften.

Een Live Chat-software gebruiken voor uw website

Door een live chatbox aan uw site toe te voegen, kunt u in contact komen met de bezoekers van uw website. Met een live chatbox kunt u direct antwoord geven op de relevante vragen van uw bezoekers, zodat ze niet de gewenste actie kunnen ondernemen, zoals het kopen van uw product.

Er zijn een paar dingen waar u aan moet denken bij het kiezen van een live chatsoftware voor uw website.

Doel:

U moet erachter komen waarom u een live chatbox aan uw site toevoegt. Enkele toepassingen zijn:

 • Verhoog de omzet: Communiceer met uw klanten en begrijp wat hen ervan weerhoudt uw producten te kopen. Bied directe hulp om meer verkopen en inkomsten te genereren.
 • Lead generatie: Integreer uw chatbox met uw e-mailmarketingservice en leg leads vast. Zelfs als uw gebruikers niet klaar zijn om onmiddellijk zaken met u te doen, kunt u ze nog steeds volgen om ze later te converteren.
 • Netto promotor score (NPS) meten: NPS is een belangrijke maatstaf die de loyaliteit van uw klanten meet. Overtuig uw gebruikers na een chat om een ​​NPS-enquête in te dienen om te begrijpen hoe waarschijnlijk het is dat uw klanten uw producten aan hun vrienden zullen aanbevelen.

Kenmerken:

Vergelijk verschillende functies van verschillende livechat-software om te bepalen welke perfect bij uw behoeften past.

Integratie:

Voordat u een WordPress live chat-plug-in kiest, moet u ervoor zorgen dat deze naadloze integratie biedt met uw favoriete web-apps. U kunt ook controleren of er een native integratie is waarmee u een live chatbox van WordPress aan uw WordPress-site kunt toevoegen.

Lees verder: Hoe u gratis een website kunt maken

1. LiveChat

live chat

LiveChat is de beste tool voor livechat. Hiermee kunt u in contact komen met de bezoekers van uw website en hen in de juiste richting wijzen.

De prijs is gebaseerd op het aantal agenten dat tegelijkertijd kan inloggen op uw LiveChat-account. U kunt echter zoveel agentaccounts maken als u nodig heeft om uw teamleden te organiseren. Alles wat klanten intypen is direct zichtbaar in het chatvenster, wat u helpt om uw klanten snel te helpen.

De tool wordt ook geleverd met krachtige ingebouwde rapporten en analyses. U kunt het zelfs integreren met uw Google Analytics-account om de impact van LiveChat op uw bedrijf te meten. Ze bieden ook een gratis WordPress live chat-plug-in om op uw website te installeren.

LiveChat, Inc. ondersteunt integratie met al uw favoriete web-apps.

Ga vandaag nog aan de slag met LiveChat.

2. Sendinblue Chat

Sendinblue

Sendinblue is een alles-in-één pakket voor digitale marketing waarmee u een chatbox, e-maillijst en meer kunt instellen.

Sendinblue Chat is een premium live chat-plug-in om in realtime met uw leads en klanten te communiceren. Met Sendinblue Chat kunt u een volledig op maat gemaakte chatbox opzetten met uw naam en logo.

Hiermee kunt u uw team organiseren en een workflow maken om chats toe te wijzen aan de agenten.

Door de live chatsoftware te combineren met andere Sendinblue-services zoals e-mail- en sms-marketing, kunt u snel vertrouwen tussen gebruikers opbouwen.

Ga vandaag nog aan de slag met Sendinblue-chat.

3. Olark

olark

Olark is een van de eenvoudigste tools voor livechat, maar toch uitgebreid genoeg om een ​​naadloze chatervaring te bieden voor uw bezoekers en uw team. Met Olark kunt u uw chatbox-widget aanpassen op een manier die bij uw merk past, zodat u een consistente ervaring op uw hele site kunt bieden.

Met de geautomatiseerde berichtenfunctionaliteit kunt u berichten verzenden op basis van het gedrag van uw bezoekers. Op die manier kunt u de juiste berichten op het juiste moment overbrengen met minimale inspanning van uw kant.

De prijs is gebaseerd op het aantal agentaccounts dat u wilt instellen.

Ga vandaag nog aan de slag met Olark.

4. Zendesk Chat

zendesk-chat

Zendesk Chat, voorheen bekend als Zopim, is een van de toonaangevende livechatdiensten op de markt. Het geeft je de mogelijkheid om met je klanten te praten via live chat. Het wordt geleverd met een gratis abonnement met beperkte functies waarmee iedereen een live chatbox op zijn website kan toevoegen.

U kunt eenvoudig geautomatiseerde chats opzetten en uw bezoekers een op maat gemaakte chatervaring bieden op basis van hun gedrag.

U kunt ook de bezoekers van uw website volgen in uw Zendesk Chat-dashboard of deze integreren met uw Google Analytics-account voor verdere analyse.

Ga vandaag nog aan de slag met Zendesk Chat.

5. Comm100 Live Chat

comm100

Comm100 is een live chatservice op bedrijfsniveau die u helpt uw ​​websitebezoekers om te zetten in klanten door realtime ondersteuning te bieden.

Met de Chatbot-functie kunt u geautomatiseerde antwoorden op reguliere vragen geven en heeft u volledige controle over de vragen en antwoorden die uw Chatbot afhandelt. Chatbot helpt u uw verwerkingstijden te verkorten, servicekosten te verlagen en uw agenten bij te scholen.

U kunt zelfs audio- / videochats aanbieden tijdens een live chatsessie, waardoor u de beste pre-sale klantervaring op uw site krijgt. Bovendien kunt u met Comm100 op afstand toegang krijgen tot de desktop van een bezoeker en deze beheren nadat u daarvoor toestemming hebt gekregen.

6. SnapEngage

snapengage

SnapEngage is nog een andere livechatdienst die u eenvoudig op uw website kunt instellen. Het biedt naadloze integraties met honderden services van derden, waaronder tientallen CRM-tools, helpdesk, projectbeheer en marketingoplossingen.

Afgezien van het aanbieden van live chat op uw website, biedt het u de mogelijkheid om een ​​uitstekende klantenservice te bieden via sms. Wanneer een klant een sms-bericht verzendt, kunnen uw agenten reageren via de SnapEngage-chatportal.

U kunt ook een voorproefje krijgen van wat klanten typen voordat ze op de verzendknop drukken.

Ga vandaag nog aan de slag met SnapEngage.

7. Chatruimte

chat room

Chat room is een WordPress live chat plug-in waarmee u een chatroom op uw WordPress-website kunt creëren en live gesprekken kunt voeren met ingelogde gebruikers.

In vergelijking met andere WordPress live chat-oplossingen die hier worden weergegeven, werkt Chat Room anders. Het is niet gebouwd rond het bieden van live ondersteuning voor al je bezoekers. In plaats daarvan kunt u een chatroom op uw WordPress-website maken, exclusief voor ingelogde bezoekers.

Met Chat Room hoeft u geen account aan te maken op sites van derden. De Chat Room-plug-in is de perfecte oplossing voor uw website als u een community-powered site heeft en een live communicatiekanaal wilt opzetten voor ingelogde gebruikers.

Ga vandaag nog aan de slag met Chat Room.

8. Snelle chat

snelle chat

Snelle chat is een gratis WordPress-plug-in waarmee u een live WordPress live chatbox op uw website kunt toevoegen en rechtstreeks vanuit uw WordPress-dashboard op de berichten kunt reageren. Het is een door uzelf gehoste chatoplossing, dus u hoeft geen account aan te maken op platforms van derden.

De plug-in wordt geleverd met een snelle WordPress live chat-widget die u eenvoudig kunt insluiten in uw WordPress-zijbalk. Vervolgens kunt u uw bezoekers uitnodigen om met u te communiceren.

Bovendien kunt u ook een onbeperkt aantal chatrooms toevoegen aan uw WordPress-website, die alleen wordt beperkt door de mogelijkheden van uw webservers.

Ga vandaag nog aan de slag met Quick Chat.

9. LivePerson

liveperson

LivePerson is een toonaangevend messaging- en botsplatform waarmee u zowel onsite als offsite met uw klanten kunt communiceren.

Uw bezoekers kunnen berichten verzenden via het kanaal van hun keuze, inclusief uw website, mobiel internet of app.

Met de integratie van Facebook Messenger kunt u een-op-een klantenservice aanbieden aan uw klanten terwijl u het gesprek bijhoudt. Aangezien consumenten al gewend zijn aan Messenger, is het toevoegen van LivePerson aan uw site de beste manier om hen een vertrouwde en naadloze chatervaring te bieden.

Het beste van alles is dat klantenzorgprofessionals hun dagelijkse prestatie-KPI’s (Key Performance Indicators), zoals voltooide betrokkenheid en gemiddelde opdrachtduur, rechtstreeks vanuit hun werkruimte kunnen bekijken.

Ga vandaag nog aan de slag met LivePerson.

10. Vet360

bold360

Vet360 is een live communicatiesoftwaresuite met chat, e-mailbeheer en een click-to-call-tool om uw websitebezoekers en klanten te helpen. Het combineert kunstmatige intelligentie en interactieoplossingen voor agenten voor een snellere reactietijd.

Met zijn wrijvingsloze, natuurlijke taalbegrip begrijpt Bold360 AI de intentie van uw klanten en biedt ofwel een link naar nuttige documentatie of verbindt ze met een live agent.

U kunt ook met uw klanten chatten via Facebook Messenger en SMS, zodat u de beste klantenservice kunt bieden.

Ga vandaag nog aan de slag met Bold360.

11. Intercom

intercom-live-chat-software

Intercom is een alles-in-één livechat-software voor verkoop, marketing en ondersteuning. Met Intercom kunt u bots en livechat gebruiken om automatisch meer leads te kwalificeren en om te zetten, een gerichte e-mail, in-app te sturen en berichten te pushen om klanten te betrekken. U kunt ook een geïntegreerde helpdesk en kennisbank krijgen waarmee klanten problemen snel kunnen oplossen.

Alleen al voor de livechat-software biedt Intercom een ​​essentieel abonnement voor $ 38 / maand en een pro-abonnement met geavanceerde functies zoals slimme automatisering voor $ 78 / maand. Als u toegang wilt tot alle Intercom-oplossingen voor ondersteuning, leadgeneratie en klantbetrokkenheid, varieert dit van $ 38 / maand tot $ 153 / maand.

Als u op zoek bent naar een tool voor livechat, is Intercom misschien niet de beste keuze voor u vanwege de toegevoegde marketingfuncties. Als u de extra functies niet gaat gebruiken, kunt u beter een meer betaalbare software kiezen die uitsluitend is ontworpen voor livechat.

Ga vandaag nog aan de slag met Intercom.

12. Klik op Desk

clickdesk-live-chat-software

ClickDesk is een livechat-software die niet alleen gericht is op tekstgebaseerde livechat, maar ook op live spraak- en videochat. Dus afgezien van realtime livechat, kunnen uw klanten hun stem of video gebruiken om contact met u te maken. Voicechat en videochat zijn ook browsergebaseerd, dus er is geen installatie vereist.

Andere functies die ClickDesk biedt, zijn onder meer een automatisch geïntegreerde helpdesksoftware, sociale werkbalken, integraties met één klik met uw favoriete apps en plug-ins en een mobiele app om onderweg met uw klanten te praten. Het wordt ook geleverd met rapportage en analyse.

Helaas is ontwerpaanpassing met ClickDesk beperkt tot verschillende vooraf gemaakte thema’s, dus u kunt uw livechat niet aanpassen aan uw merk.

ClickDesk biedt een gratis versie voor 30 chats per maand per agent. Betaalde abonnementen met onbeperkt chatbereik in prijs van $ 14,99 / maand tot $ 39,99 / maand.

Ga vandaag nog aan de slag met ClickDesk.

13. Freshchat

verse chat-live-chat

Freshchat door Freshworks is een moderne livechat-software voor verkoop, marketing en ondersteuningsgesprekken. Met Freshchat kun je meerdere chatthreads maken, zoals bezorging, prijzen of demo, om gesprekken georganiseerd en gefocust te houden. Het geeft ook gebruikersgegevens weer, zoals de volledige geschiedenis van de navigatie van uw bezoeker op de website.

Freshchat biedt verschillende andere functies, waaronder bots, meertalige messenger, rich media en ClearBit-integratie. Het heeft IntellAssign dat gesprekken leidt op basis van het vaardigheidsniveau van uw teamleden. De enige functie die Freshchat lijkt te missen, is het delen van schermen.

Freshchat biedt een gratis abonnement en betaalde abonnementen, variërend in prijs van $ 19 / maand per teamlid tot $ 99 / maand per teamlid.

Ga vandaag nog aan de slag met Freshchat.

14. SmartSupp

smartsupp-live-chat

SmartSupp is een populaire Europese livechat-software waarmee u eenvoudig relaties met uw klanten kunt opbouwen en het wordt gebruikt door bijna 300.000 bedrijven in heel Europa.

Met SmartSupp kunt u het uiterlijk van uw livechat aanpassen aan uw merk. U kunt ook een persoonlijke foto uploaden om uw websitebezoekers te laten zien dat er echte mensen achter uw website zitten. Ze bieden ook een webdashboard, zodat u kunt zien wie er op uw site surft en al uw bezoekersinformatie op één plek heeft.

SmartSupp wordt ook geleverd met functies zoals video-opnamen, automatische berichten, mobiele app, eCommerce-platformintegraties en meer. U kunt SmartSupp gratis gebruiken voor 3 agenten, onbeperkt chatten en primaire functies. Voor meer geavanceerde functies moet u upgraden naar het standaardabonnement voor $ 8 / maand per agent of het Pro-abonnement voor $ 19 / maand per agent.

Ga vandaag nog aan de slag met SmartSupp.

15. Drift

drift-live-chat

Drift is een conversational marketingplatform dat zowel live chat-mogelijkheden als chatbots biedt. Met chatbots kunt u met uw klanten praten, zelfs als u of uw agenten er niet zijn. De chatbot van Drift kan uw bezoekers dus automatisch kwalificeren, identificeren met welke verkoper ze moeten spreken en een vergadering boeken.

Afgezien van chatbots, wordt Drift ook geleverd met functies zoals accountgebaseerde marketing, anonieme bezoekersinformatie, gesprekslandingspagina’s, e-mailmarketingintegratie en meer.

Drift is misschien niet de beste keuze voor kleine bedrijven. Ze bieden wel een gratis abonnement voor eenvoudige livechat. Maar om meer functies te krijgen, kost het standaardabonnement $ 50 / maand. Om chatbots te krijgen, moet je kiezen voor het Pro-abonnement dat maar liefst $ 500 / maand kost.

Ga vandaag nog aan de slag met Drift.

Dit is de beste livechat-software voor uw behoeften?

Na de vergelijking hebben we ontdekt dat Live Chat de beste livechat-software is die u op uw website kunt hebben. Live Chat wordt geleverd met alle functies en integraties zodat u gemakkelijk met uw websitebezoekers kunt communiceren.

We gebruiken LiveChat op onze zusterwebsites en bevelen het ten zeerste aan.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de beste livechat-software voor jouw vereisten.

Als je dit artikel leuk vond, wil je misschien ook de 7 beste plug-ins voor het genereren van WordPress-leads lezen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map