15 Beste WordPress-zoekplug-ins om zoeken op locatie te verbeteren

Beste WordPress-zoekplug-ins


Bent u op zoek naar de beste WordPress-zoekplug-ins?

De ingebouwde zoekfunctie in WordPress heeft veel beperkingen. Met de juiste WordPress-zoekplug-in kunt u het zoeken op locatie op uw site verbeteren.

In dit artikel delen we enkele van de beste WordPress-zoekplug-ins op de markt.

1. SearchWP

SearchWP

SearchWP is een van de meest populaire en krachtige WordPress-zoekplug-ins. Het identificeert de bestanden die de standaard WordPress-zoekmachine negeert, zoals documenten, eCommerce-productdetails, taxonomietermen, aangepaste velden, enz. Met de plug-in kunt u de zoekmachine op uw website snel en gemakkelijk configureren.

U kunt de bezoekersinzichten volgen om uw inhoud te verbeteren en meer gebruikersbetrokkenheid in WordPress te krijgen. Deze plug-in gebruikt de bestaande zoekformulieren en resultatenpaginasjabloon om ervoor te zorgen dat deze compatibel is met uw WordPress-thema.

2. Zoeken in volledige tekst

Zoek volledige text

Full Text Search is een geavanceerde WordPress-zoekplug-in waarmee uw gebruikers kunnen zoeken naar bijlagen, pdf’s, documenten en andere bestandsindelingen op uw website. Het is een aanvulling op de ingebouwde zoekfunctie van WordPress in plaats van het opnieuw te definiëren. Als u op zoek bent naar een zoekplug-in die voldoet aan de WordPress-normen, wilt u het misschien proberen.

Met de gratis versie krijg je alleen basisfuncties. Zoeken naar bijlagen wordt aangeboden met de pro-versie van de plug-in.

3. Swiftype zoeken

Swiftype

Swiftype Search is een lichtgewicht en snelle zoekplug-in die eenvoudig kan worden geïntegreerd met uw WordPress-website. Het vervangt het standaard zoeksysteem van WordPress en maakt het volledig aanpasbaar. U kunt de stijl van het zoekvak wijzigen, kleuren toevoegen, enz.

Het toont gedetailleerde inzichten in realtime zoekopdrachten, zodat u kunt zien in welke inhoud uw gebruikers geïnteresseerd zijn. De plug-in ondersteunt meer dan 13 populaire talen, waardoor deze beschikbaar is voor het publiek van alle regio’s in de wereld.

4. Een betere zoekopdracht

Een betere zoektocht

A Better Search is een gratis WordPress-plug-in die uw bestaande WordPress-zoekmachine vervangt door een veelzijdige zoekoplossing. Met deze plug-in kunt u de sjabloon voor het zoekformulier, de sjabloon voor de resultatenpagina en het zoekvak volledig naar wens aanpassen.

Deze plug-in geeft relevante zoekresultaten weer, komt overeen met gedeeltelijke woorden, markeert termen, zoektermen en opmerkingen. Het ondersteunt bbPress en WordPress multisite-netwerk.

5. Ajax Search Lite

Ajax Search Lite

Ajax Search Lite is een gratis zoekplug-in voor WordPress. Het wordt geleverd met automatisch aanvullen van Google en suggesties voor zoekwoorden om het zoeken op uw WordPress-site gemakkelijk te maken voor uw gebruikers. U kunt eenvoudig een zoekvak aan uw zijbalk toevoegen als widget of aan uw berichten als shortcode.

Het wordt geleverd met 8 ingebouwde sjablonen, kleuraanpassingen, door ajax aangedreven animaties, talloze backend-instellingen en meer. Deze plug-in cachet afbeeldingen voor snellere prestaties. Het is compatibel met WPML en Qtranslate.

6. Ivoor zoeken

Ivoor zoeken

Ivory Search is een eenvoudige en gratis WordPress-zoekplug-in die uw standaard WordPress-zoekfunctie verbetert. Hiermee kunt u nieuwe zoekformulieren op uw website maken. U kunt elk zoekformulier ook afzonderlijk aanpassen. Het is gemakkelijk om het zoekvak weer te geven in de koptekst, voettekst, zijbalk, widget-ready gebieden, berichten, enz. Met behulp van de shortcode.

Deze plug-in kan specifieke inhoud verbergen voor de zoekresultaten. Het ondersteunt WooCommerce en WPML volledig voor meertalige zoekopdrachten.

7. ACF: beter zoeken

ACF Beter zoeken

ACF Better Search is een WordPress-zoekplug-in die werkt met het standaard WordPress-zoeksysteem om de zoekresultaten te verbeteren. Hiermee kunt u zoeken naar volledige woordgroepen in plaats van naar afzonderlijke termen. De zoekresultaten zijn nauwkeuriger voor de woordgroepen en geven ook direct resultaten weer.

8. Markeer Zoektermen

Markeer Zoektermen

Zoals de naam al doet vermoeden, benadrukt deze plug-in de zoektermen op uw WordPress-website. Het is een gratis en moderne WordPress-plug-in die snel gemarkeerde termen in de zoekresultaten weergeeft. Het markeert niet alleen de titel van uw pagina of bericht in het zoekresultaat, maar ook voor de termen in het inhoudsfragment.

Het heeft karakter- en hoofdlettergevoelige lichte accentuering. De plug-in is compatibel met WP Super Cache voor betere en snellere prestaties.

9. Zoek op zijn plaats

Zoek op zijn plaats

Search in Place is een realtime zoekmachine voor WordPress. Terwijl u de zoekterm invoert, worden de resultaten weergegeven. Het is volledig aanpasbaar voor kleuren en lettertypen van uw zoekvak. U kunt de shortcode gebruiken om het zoekvak in de koptekst, voettekst en widgetgebieden weer te geven.

Het is volledig compatibel met paginabuilders met slepen en neerzetten zoals Elementor, SiteOrigin, enz. Om het zoekvak overal op uw website toe te voegen. Het bevat ook labels op de pagina met zoekresultaten.

10. YITH WooCommerce Ajax Search

YITH Ajax WooCommerce Search

YITH WooCommerce Ajax Search is een premium WordPress-zoekplug-in die werkt met WooCommerce-winkels om naar producten te zoeken en de resultaten in realtime weer te geven. Het wordt geleverd als een shortcode en widget om het zoekvak weer te geven in uw koptekst, voettekst en zijbalk.

Het toont uitgebreide zoekresultaten van uw pagina’s, berichten, categorieën, productinhoud, etc. Het toont ook productprijzen in de lijst met suggesties. Bekijk ook de beste WooCommerce-hostingbedrijven.

11. Booking.com-zoekvak

Zoekvak van Booking.com

Als u op zoek bent naar een specifieke plug-in om het officiële zoekvak van Booking.com aan uw website toe te voegen, dan is deze plug-in perfect voor u. Hiermee kunt u een partner worden van de website van Booking.com en de hotels met bestemmingen gemakkelijk toevoegen. U kunt vooraf ingevulde bestemmingen hebben voor verschillende pagina’s en berichten.

Deze plug-in biedt geweldige aanpassingsopties in de backend met kleuren, tekst en grootte van het zoekvak. U kunt de widget gebruiken om het zoekvak toe te voegen aan uw zijbalk of voettekst.

12. Zoeken op categorie

Categorie Wise Search

Zoeken op categorie is een gratis WordPress-plug-in die een aangepaste widget aan uw website toevoegt. Met deze plug-in kunt u eenvoudig op categorie gebaseerde zoekopdrachten voor gebruikers toevoegen. U kunt ook specifieke categorieën uitsluiten van de zoekresultaten om uw zoekmachine te beheren. Het is een perfecte plug-in voor bloggers met honderden artikelen.

13. Zoek live

Zoek live

Search Live is een andere gratis plug-in voor WordPress-websites. Het voegt een effectieve geïntegreerde live zoekfunctie toe met onmiddellijke resultaten voor uw bezoekers. Het is eenvoudig en gemakkelijk in te stellen met een shortcode. U kunt de widget ook gebruiken om een ​​zoekvak toe te voegen aan de widget-ready gebieden. U kunt ook de zoekresultaten voor elk zoekformulier beheren.

14. SearchIQ

SearchIQ

SearchIQ is een intelligente zoekoplossing voor WordPress. Het toont directe zoekresultaten met de functie voor automatisch aanvullen. Het heeft realtime analyses om u het gebruikersgedrag te laten begrijpen en de inhoudsstrategie van uw website te verbeteren. Deze plug-in zorgt ervoor dat al uw documenten en andere bestandsindelingen doorzoekbaar worden. Het optimaliseert ook de resultaten om prioriteit te geven aan relevante inhoud.

15. Showcase IDX Real Estate Search

IDX Real Estate Search

Showcase IDX Real Estate Search is een gratis WordPress-zoekplug-in voor vastgoedwebsites, makelaars en gebruikers die op zoek zijn naar onroerend goed. Het helpt de makelaars bij het verkrijgen van meer leads. Het integreert met kaartgebaseerd zoeken om uw lokale zoekoplossing naar een hoger niveau te tillen. De plug-in IDX Real Estate Search werkt als een brug tussen de koper en de verkoper.

Het wordt geleverd als een widget en shortcode om het zoekvak weer te geven in uw pagina’s, berichten en widgetgebieden. U kunt het zoekveld eenvoudig aanpassen aan uw WordPress-thema.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de beste WordPress-zoekplug-ins om je websitezoekopdracht te verbeteren. Misschien wilt u ook onze deskundige keuze bekijken voor de best binnenkort verkrijgbare plug-ins en WordPress giveaway-plug-in.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map