19 Beste WordPress-plug-ins voor non-profitorganisaties en goede doelen

beste WordPress-plug-ins voor non-profitorganisaties


Wilt u dat de beste WordPress-plug-ins voor non-profitorganisaties functies op uw site toevoegen? Non-profitorganisaties hebben WordPress-plug-ins nodig die hun doel kunnen ondersteunen en hen kunnen helpen een website te bouwen met een beperkt budget. Met de perfecte plug-ins kunnen non-profitorganisaties hun website lanceren zonder een ontwikkelaar in te huren, zodat ze geld kunnen besparen voor wat er echt toe doet: hun doel.

In dit artikel delen we de beste WordPress-plug-ins voor non-profitorganisaties om uw doel te ondersteunen.

We hebben ook een lijst gemaakt met de meest populaire en beste WordPress-plug-ins die u op uw website moet gebruiken. Bekijk ze ook.

Een non-profitorganisatie maken met WordPress

WordPress is de meest populaire website-bouwer ter wereld. Je hebt waarschijnlijk veel van de grootste merken ter wereld opgemerkt die WordPress actief op hun sites gebruiken.

Bij het starten kom je 2 soorten WordPress-sites tegen: WordPress.com, een gehost platform; en WordPress.org, een zelf-gehoste oplossing. Zie onze gedetailleerde vergelijking tussen WordPress.com en WordPress.org voor meer informatie.

Voor uw site raden we aan om zelf-gehoste WordPress.org te gebruiken omdat deze alle functies en opties heeft die u nodig heeft. Als u WordPress.com al gebruikt, kunt u uw site verplaatsen van WordPress.com naar WordPress.org.

Maar eerst heb je een domeinnaam en webhosting nodig.

We raden Bluehost aan. Het wordt officieel aanbevolen door de WordPress-kern en 1 van de populaire webhostingbedrijven ter wereld.

Gelukkig bieden ze onze gebruikers een gratis domeinnaam, een gratis SSL-certificaat en een enorme korting op webhosting.

maak een blog op bluehost

Klik hier om deze exclusieve Bluehost-aanbieding te claimen »

Na aankoop kunt u onze stapsgewijze handleiding volgen voor het maken van een website.

Laten we nu eens kijken naar de beste WordPress-plug-ins voor non-profitorganisaties die u op uw WordPress-site kunt gebruiken.

1. WPForms

WPForms

WPForms is de beste plug-in voor WordPress-contactformulieren. Het is super flexibel en wordt geleverd met geweldige functies om een ​​contactformulier, donatieformulier en andere handige formulieren toe te voegen aan je WordPress-site.

WPForms Lite is de gratis versie van de plug-in. Het kan worden gebruikt door websites van kleine bedrijven, non-profitorganisaties en blogs om eenvoudig een eenvoudig contactformulier toe te voegen. Hun betaalde versie wordt geleverd met meer functies en opties zoals add-ons voor betalingen.

WPForms kan worden geïntegreerd met de beste e-mailmarketingservices zoals AWeber, MailChimp, Constant Contact en meer.

Het werkt ook geweldig met betalingsdiensten zoals PayPal en Stripe om online donaties te innen.

2. MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights is de beste WordPress-analyseoplossing op de markt. Het toont uw websiteverkeerstatistieken in uw WordPress-dashboard. MonsterInsights heeft veel krachtige add-ons om de Google Analytics-rapporten voor uw site aan te passen.

Ze bieden meerdere tariefplannen voor kleine tot grote websites, wat betekent dat u MonsterInsights eenvoudig kunt gebruiken op uw website zonder winstoogmerk om Google Analytics toe te voegen in WordPress.

3. GiveWP

GiveWP

GiveWP is een uitstekende plug-in voor WordPress non-profitorganisaties. Het wordt geleverd met alle functies die u nodig heeft om online donaties te accepteren, het gegeven geld te beheren en meer in uw WordPress-dashboard. U kunt eenvoudig een donatieformulier maken en een betalingsgateway integreren om donaties van gebruikers te innen.

Over betalingsgateways gesproken, GiveWP kan eenvoudig worden verbonden met de meest populaire betalingsdiensten, zoals PayPal. Bovendien kunt u uw donatieformulier ook koppelen aan de populaire e-maildiensten, waaronder AWeber en MailChimp.

4. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster is de beste WordPress-plug-in voor het genereren van leads ter wereld. U kunt deze plug-in op uw non-profitorganisatie gebruiken om ervoor te zorgen dat bezoekers doneren aan uw doel voordat ze uw site verlaten.

Het biedt meerdere opt-in pop-upstijlen, waaronder dia in, zijbalk, lightbox en meer. OptinMonster heeft veel bedrijven en non-profitorganisaties geholpen hun abonnees exponentieel te laten groeien.

5. Gemakkelijke digitale downloads

Gemakkelijke digitale downloads

Easy Digital Downloads is een van de meest populaire WordPress eCommerce-plug-ins. Hiermee kunt u digitale downloads, zoals eBoeken, verkopen om geld in te zamelen voor uw non-profitorganisatie.

Easy Digital Downloads heeft krachtige add-ons om betalingsgateways, services en meer te integreren.

Het werkt geweldig op de beste WordPress-thema’s. Het is flexibel en gemakkelijk in te stellen op uw site.

6. WP Super Cache

WP Super Cache

WP Super Cache is een populaire cacheplug-in voor WordPress-sites. Het is gratis te downloaden en te gebruiken. Het wordt geleverd met geweldige cachefuncties waarmee u de prestaties van uw website zonder winstoogmerk kunt verbeteren.

WP Super Cache biedt paginacache, CDN-ondersteuning, vooraf laden van cache, gzip-compressie en meer. Het is eenvoudig in te stellen en alle instellingen zijn beginnersvriendelijk.

7. Sucuri

Sucuri

Sucuri is de beste WordPress-beveiligingsplug-in. Het creëert een veilige muur tussen uw gebruikers en uw website om u te beschermen tegen ongewenste bezoekers. Sucuri heeft geweldige functies die uw website beschermen tegen malware en hackers.

Het is een aanbevolen plug-in voor non-profitorganisaties die online donaties accepteren om de veiligheid van uw donateurs te waarborgen.

8. UpdraftPlus

UpdraftPlus

UpdraftPlus is een populaire back-upplug-in voor WordPress-sites. Hiermee kunt u eenvoudig een back-up maken van uw WordPress-site.

Nadat u uw non-profitorganisatie heeft gemaakt, wilt u er zeker van zijn dat deze altijd actief is. UpdraftPlus helpt u om regelmatig back-ups van uw site te maken. Het stelt u ook in staat om uw site eenvoudig te herstellen vanaf de back-ups wanneer dat nodig is.

9. Yoast SEO

Yoast SEO

Yoast SEO is de populairste WordPress SEO-plug-in op de markt. Het helpt u bij het optimaliseren van uw website voor zoekmachines, zodat u de beste bezoekers trekt die uw doel daadwerkelijk willen steunen. Yoast SEO heeft veel functies die kunnen worden gebruikt om de positie van uw zoekmachine te verbeteren.

10. Envira-galerij

Envira Gallery

Envira Gallery is een van de beste plug-ins voor WordPress-afbeeldingengalerij. Veel non-profitorganisaties willen hun afbeeldingen aan nieuwe bezoekers laten zien om hen te overtuigen te doneren.Daarom is Envira Gallery een belangrijke plug-in voor de non-profitorganisaties.

Hiermee kunt u uw foto’s presenteren in prachtige, professionele fotogalerijen. Het heeft geweldige functies zoals lightbox-pop-up, metselwerkgalerijen, polaroid-effecten en meer.

11. Getuigenissen Widget

Getuigenissen Widget

Testimonials Widget is een gratis plug-in voor WordPress-getuigenissen. Het is belangrijk dat non-profitorganisaties getuigenissen van hun donateurs weergeven. De plug-in is beginnersvriendelijk en eenvoudig in te stellen.

Hiermee kunt u overal getuigenissen weergeven, inclusief berichten, pagina’s en widget-ready gebieden. U kunt de widget Getuigenissen toevoegen aan uw zijbalk, voettekst of andere door widgets ondersteunde secties in WordPress.

12. Snelle en gemakkelijke veelgestelde vragen

Snelle en gemakkelijke veelgestelde vragen

Zoals de naam al doet vermoeden, is Quick and Easy FAQs een eenvoudig te gebruiken plug-in voor WordPress FAQs. U kunt deze plug-in gebruiken om veelgestelde vragen met antwoorden toe te voegen aan uw non-profitorganisatie. Het bespaart u en uw bezoekers tijd. De plug-in heeft veel sjablonen om veelgestelde vragen prachtig weer te geven.

13. TablePress

TablePress

TablePress is een gratis WordPress-plug-in om tabellen op uw site toe te voegen met behulp van een eenvoudige interface voor slepen en neerzetten. U kunt deze tabellen op uw non-profitorganisatie gebruiken om donatiekaarten en andere statistieken aan uw bezoekers weer te geven.

14. Eenvoudige kalender

Eenvoudige kalender

Simple Calendar is een plug-in voor Google Agenda waarmee u evenementen kunt maken en deze op uw non-profitorganisatie kunt weergeven. Hiermee kunnen uw bezoekers zich abonneren op de agenda en krijgen ze meldingen voor nieuwe evenementen.

15. Vergeet de shortcodeknoppen

Vergeet de shortcodeknoppen

Vergeet Shortcode-knoppen is een gratis WordPress-plug-in om verbluffende knoppen toe te voegen aan uw non-profitorganisatie. U moet meerdere call-to-action-knoppen op verschillende pagina’s en berichten toevoegen om ervoor te zorgen dat mensen uw bestemmingspagina’s of donatieformulieren bezoeken. Deze unieke plug-in helpt u gemakkelijk knoppen toe te voegen zonder de hulp van shortcodes.

16. Polylang

Polylang

Polylang is een WordPress-plug-in die tweetalige en meertalige ondersteuning biedt. Hiermee kunt u een meertalige non-profitorganisatie maken, zodat iedereen ter wereld uw inhoud in zijn eigen taal kan lezen en volgen. Hiermee kunnen uw bezoekers de taal van de website gemakkelijk wijzigen in hun eigen taal.

17. Drijvende sociale balk

Drijvende sociale bar

Als je knoppen voor sociaal delen in een mooie en moderne stijl aan je WordPress-site wilt toevoegen, dan heb je de Floating Social Bar-plug-in nodig. Het is een gratis plug-in voor sociaal delen voor non-profitorganisaties om eenvoudig hun doel te delen op sociale mediaplatforms. Uw bezoekers kunnen de pagina’s en berichten op sociale mediakanalen snel delen met slechts één klik.

18. Herleef de oude post

Herleef bericht

Revive Old Post is een andere interessante WordPress-plug-in die automatisch uw oude berichten op sociale media deelt. Het bespaart u tijd dankzij het automatiseringsproces. U moet deze plug-in op uw non-profitorganisatie gebruiken om uw oude berichten te promoten en uw sociale sites betrokken te houden.

19. MapPress Google Maps

MapPress Google Maps

MapPress Google Maps is een WordPress-plug-in voor het delen van de locatie van uw non-profitorganisatie. Het beschikt over eenvoudig in te sluiten kaarten die u op uw WordPress-pagina’s en berichten kunt plaatsen. Hiermee kunt u bestemmingen markeren, routebeschrijvingen toevoegen en meer.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de beste WordPress-plug-ins voor non-profitorganisaties. Bekijk ook onze zorgvuldig geselecteerde, best reagerende WordPress-thema’s.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map