6 Beste plug-ins voor beeldoptimalisatie voor WordPress (vergeleken)

beste plug-ins voor WordPress-beeldoptimalisatie


Bent u op zoek naar de beste plug-ins voor beeldoptimalisatie voor uw website? Dat is een goed idee! Elke geweldige website heeft afbeeldingen nodig om de aandacht van bezoekers te trekken. Of u nu een blogger, een e-commercesite of een klein bedrijf bent, met afbeeldingen ziet uw website er professioneel uit. Maar als u veel afbeeldingen op uw site heeft, heeft u ook plug-ins voor beeldoptimalisatie nodig om ervoor te zorgen dat uw site op topsnelheid werkt.

In dit artikel laten we u de beste plug-ins voor beeldoptimalisatie zien.

In een oogopslag: 6 beste plug-ins voor beeldoptimalisatie voor WordPress

PluginPriceActive installeert
ShortPixel Image OptimizerVanaf $ 9,99 (eenmalig plan)100.000+
Automatische beeldcompressieVanaf $ 29Niet beschikbaar
SEO vriendelijke afbeeldingen ProVanaf $ 20Niet beschikbaar
reSmush.it Image OptimizerVrij40.000+
EWWW Image OptimizerVrij700.000+
Comprimeer JPEG & PNG-afbeeldingenVrij100.000+

Waarom heb je plug-ins voor beeldoptimalisatie nodig voor je WordPress-site??

Afbeeldingen op uw website maken uw inhoud aantrekkelijker voor lezers. Ze zijn een must-have op uw site als u wilt dat uw bezoekers lang genoeg blijven om klanten te worden. Maar afbeeldingen zijn veel groter dan platte tekst. Omdat afbeeldingen zoveel groter zijn, kunnen ze de snelheid van uw website vertragen tot een slakkentempo.

Een snelle website hebben is belangrijk. Gebruikers hebben tegenwoordig geen tijd of geduld om te zitten en te wachten tot uw website is geladen. Eigenlijk, 47 procent van de klanten verwacht dat een webpagina binnen 2 seconden of minder wordt geladen. Dus als uw website niet snel genoeg wordt geladen, verlaten gebruikers uw site op zoek naar die van iemand anders.

Maar wat kunt u doen om uw site te versnellen terwijl u uw belangrijke afbeeldingen behoudt? Dat is waar plug-ins voor beeldoptimalisatie binnenkomen.

Om de snelheid van uw WordPress-site te verbeteren, moet u uw afbeeldingen optimaliseren. Plug-ins voor beeldoptimalisatie kunnen uw afbeeldingen automatisch voor u optimaliseren, zodat u niets hoeft te weten over fotobewerking of code. En u hoeft zich ook geen zorgen te maken dat u de kwaliteit van uw afbeeldingen opoffert.

Het optimaliseren van uw afbeeldingen helpt niet alleen bij het versnellen van uw website, het verbetert ook uw zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Al deze plug-ins voor beeldoptimalisatie optimaliseren de foto’s op uw site, zodat uw WordPress-website sneller wordt en uw site gemakkelijker wordt gevonden door gebruikers die op internet zoeken.

Maak je klaar om je website razendsnel te maken. Bekijk onze lijst met de beste plug-ins voor beeldoptimalisatie voor WordPress.

1. Shortpixel Image Optimizer

shortpixel-beeldoptimalisatie-plug-ins

ShortPixel Image Optimizer is een geweldige plug-in voor het optimaliseren van WordPress-afbeeldingen. De plug-in wordt rechtstreeks in uw WordPress-dashboard geïnstalleerd, waar u het beeldreductieproces eenvoudig kunt beheren. Zodra de plug-in is geïnstalleerd, wordt elke nieuwe afbeelding die u uploadt naar uw site automatisch gecomprimeerd. U kunt ook de ShortPixel-plug-in gebruiken om alle afbeeldingen die eerder naar uw site zijn geüpload met één druk op de knop te comprimeren.

Met deze krachtige plug-in kunt u JPEG-, PNG-, GIF- (stilstaande of geanimeerde) afbeeldingen en PDF-documenten comprimeren. Er is geen limiet voor de bestandsgrootte en u kunt zowel miniaturen als aanbevolen afbeeldingen optimaliseren.

Je kunt ShortPixel Image Optimizer gratis gebruiken en tot 300 afbeeldingen per maand optimaliseren. Als je meer dan 300 afbeeldingen per maand moet optimaliseren, kun je upgraden naar een groter plan vanaf slechts $ 4,99.

Ga vandaag nog aan de slag met ShortPixel!

2. Automatische beeldcompressie & Bulkbeeldcompressie

automatische-beeldcompressie-wordpress-plugin

Automatische beeldcompressie & Bulkbeeldcompressie voor WordPress door wpslash is een geweldig hulpmiddel om al uw afbeeldingen te optimaliseren en te comprimeren. Het is lichtgewicht en eenvoudig te gebruiken, zodat u de prestaties van uw website snel kunt verbeteren.

Deze plug-in comprimeert automatisch JPEG-, PNG- en GIF-afbeeldingen terwijl u ze uploadt; of u kunt afbeeldingen tegelijk in bulk comprimeren. Met automatische beeldcompressie & Bulkbeeldcompressie Er zijn geen limieten aan de bestandsgrootte of het aantal beelden dat u kunt comprimeren.

Automatische beeldcompressie & Bulk Image Compression kost slechts $ 29 voor een reguliere licentie en omvat toekomstige updates en 6 maanden ondersteuning vanaf wpslash.

Ga aan de slag met automatische beeldcompressie & Bulkbeeldcompressie vandaag!

3. SEO vriendelijke afbeeldingen Pro

seo-vriendelijke-images-pro-wordpress-plugin

SEO Friendly Images Pro voor WordPress door Pascal-Bajorat is een andere handige plug-in voor beeldoptimalisatie voor uw WordPress-site. Deze plug-in comprimeert uw afbeeldingen niet, maar het is een complete oplossing voor SEO-vriendelijke afbeeldingen.

SEO-vriendelijke afbeeldingen voor WordPress optimaliseert automatisch alle alt- en titelkenmerken van afbeeldingen in uw berichten, pagina’s en plug-ins van derden. Alt- en titelkenmerken zijn belangrijk om uw website-ranking in de resultaten van zoekmachines te verbeteren. Deze krachtige plug-in kan ook uw links optimaliseren door automatisch titelkenmerken toe te voegen op basis van de inhoud. Een andere leuke functie is hun Lazy Loader, die de snelheid en prestaties van uw website verhoogt door het laden van afbeeldingen op lange webpagina’s te vertragen die de gebruiker niet zal zien totdat hij blijft scrollen.

Een normale licentie voor SEO Friendly Images Pro kost slechts $ 20 en daarmee krijg je toekomstige updates en 6 maanden ondersteuning om je te helpen als je problemen tegenkomt.

Ga vandaag nog aan de slag met SEO Friendly Images Pro!

4. reSmush.it Image Optimizer

resmush-it-image-optimizer-plugins

reSmush.it Image Optimizer is hard op weg een van de meest populaire plug-ins voor beeldoptimalisatie te worden. Met deze plug-in kunt u uw afbeeldingen optimaliseren terwijl u uploadt en ze bieden ook een bulkbewerking om al uw eerder toegevoegde afbeeldingen in slechts 2 klikken te optimaliseren.

De reSmush.it-plug-in accepteert JPEG-, PNG-, GIF-, BMP- en TIF-bestanden, maar slechts tot 5 MB. U heeft ook de mogelijkheid om uit te sluiten dat bepaalde foto’s niet worden geoptimaliseerd voor het geval u een afbeelding op ware grootte aan uw site moet toevoegen.

Een groot pluspunt is dat reSmush.it volledig gratis te downloaden en te gebruiken is.

Ga vandaag nog aan de slag met reSmush.it Image Optimizer!

5. EWW Image Optimizer

ewww-image-optimizer-wordpress-plug-ins

EWWW Image Optimizer is een andere krachtige plug-in voor beeldoptimalisatie voor uw WordPress-website. Met deze geweldige plug-in kunt u automatisch nieuwe afbeeldingen optimaliseren terwijl u ze uploadt, evenals de afbeeldingen die u al naar uw site heeft geüpload.

Deze plug-in geeft u de mogelijkheid om uw afbeeldingen naar het beste bestandsformaat te converteren. U kunt ook kiezen voor de perfecte pixelcompressie of hoge compressie-opties. Op die manier ziet uw beeldkwaliteit er precies hetzelfde uit voor gebruikers.

EWWW Image Optimizer kent geen snelheidslimieten en onbeperkte bestandsgroottes. Ze bieden ook gratis back-ups van afbeeldingen om uw originele foto’s 30 dagen op te slaan.

Hun plug-in is gratis te downloaden, maar als je extra functies wilt, kun je upgraden met een van hun API-abonnementen.

Ga vandaag nog aan de slag met EWWW Image Optimizer!

6. Comprimeer JPEG & PNG-afbeeldingen

tiny-png-image-optimalisatie-plug-ins

Comprimeer JPEG & PNG-afbeeldingen van TinyPNG is een andere geweldige WordPress-plug-in om uw afbeeldingen te comprimeren en uw website sneller te maken. U kunt automatisch nieuwe afbeeldingen optimaliseren bij het uploaden en eenvoudig afbeeldingen in bulk optimaliseren die al op uw site staan.

U kunt een maximale breedte en / of hoogte instellen, zodat u de grootte van grote afbeelding-uploads automatisch kunt wijzigen. Er zijn geen limieten voor de bestandsgrootte en u kunt de metadata van het copyright, de aanmaakdatum en de GPS-locatie in uw originele afbeeldingen bewaren als dat nodig is.

Comprimeer JPEG & PNG Images is gratis te downloaden en te gebruiken, maar alleen voor 100 afbeeldingen per maand. Als u elke maand meer afbeeldingen moet optimaliseren, kunt u uw account upgraden.

Ga aan de slag met Compress JPEG & PNG-afbeeldingen vandaag!

We hopen dat je dit artikel over de beste plug-ins voor beeldoptimalisatie leuk vond. Nu ben je klaar om je afbeeldingen te optimaliseren en je site sneller te maken. U zult niet alleen gelukkiger zijn met een supersnelle site, maar ook uw websitebezoekers en klanten zullen gelukkiger zijn.

Als je een fan was van dit artikel, bekijk dan ons bericht over de 7 beste WordPress Gallery-plug-ins vergeleken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map