7 Beste plug-ins voor downloadmanager vergeleken (snel en veilig)

Beste WordPress Download Manager-plug-ins


Bent u op zoek naar de beste plug-ins voor downloadmanager voor WordPress? Goed idee! Hoewel je met WordPress-websites bestanden kunt uploaden en downloadlinks in je berichten en pagina’s kunt plaatsen, is er geen standaardmanier om ze te schalen. Terwijl u met een plug-in voor downloadbeheer machtigingen voor uw bestandsdownloads kunt volgen, beheren en beheren. U kunt ze zelfs gebruiken om bestandsdownloads te VERKOPEN, als u dat wilt!

Daarom hebben we in dit artikel de 7 beste plug-ins voor downloadbeheer voor WordPress uitgekozen! Bekijk ze, kies je perfecte match en bereid je voor op de resultaten.

De beste WordPress Download Manager-plug-in kiezen

Er zijn verschillende soorten plug-ins voor downloadbeheer. Met sommige plug-ins kunt u bestandsdownloads op uw WordPress-site volgen, andere bieden veilige toegang tot bestanden.

Dat u bestandsdownloads op uw site aanbiedt, betekent niet dat u allerlei plug-ins voor downloadbeheer nodig heeft. Voordat u erin duikt en een downloadmanager voor uw site kiest, is het essentieel dat u het doel onderzoekt, zodat u uw geld niet verspilt aan de verkeerde plug-in.

Stel jezelf een paar vragen.

 • Moet u WordPress-downloads volgen?
 • Wilt u een veilige toegang tot het bestand bieden?
 • Wil je je bestanden synchroniseren met Dropbox of Google Drive?

Nu u een basisidee heeft, gaan we door en bekijken de top 7 plug-ins voor downloadbeheer voor WordPress.

In een oogopslag: 7 beste plug-ins voor downloadmanager

PluginPriceActive installeert
MonsterInsightsVanaf $ 79,60 / jaarMeer dan 2 miljoen
WordPress File Download Manager$ 171.400+
Multiverso$ 301.100+
Gemakkelijke digitale downloadsVrij60.000+
WordPress Download ManagerVrij100.000+
Bijlagen downloadenVrij10.000+
Heerlijke downloadsVrij10.000+

1. MonsterInsights

monsterinsights-plugin-wordpress

MonsterInsights staat niet voor niets op deze lijst. Het is niet alleen de beste Google Analytics-tool op de markt, het is ook de beste plug-in voor downloadbeheer voor WordPress.

Met slechts een paar klikken kunt u Google Analytics instellen op uw WordPress-website en toegang krijgen tot zaken als realtime statistieken, eCommerce-tracking, advertentie-tracking, verwijzings-tracking, populaire posts-tracking, formulieren-tracking en meer! Het voldoet aan de AVG, vertraagt ​​uw site niet en alle rapporten die u nodig heeft, zijn toegankelijk via uw WordPress-dashboard.

Nu, met de add-on voor het volgen van bestandsdownloads, kunt u MonsterInsights ook gebruiken als plug-in voor downloadbeheer! Hulp nodig om te beginnen? Bekijk onze tutorial over het instellen van het bijhouden van downloads in Google Analytics met Monster Insights.

Ga vandaag nog aan de slag met MonsterInsights!

2. WordPress File Download Manager

WordPress File Download Manager

Wilt u uw klanten op een veilige manier toegang geven tot vertrouwelijke bestanden? Dan is de WordPress File Download Manager de plug-in voor jou.

Gebruikers van uw WordPress-site kunnen inloggen en de bestanden downloaden die u specifiek aan hen heeft toegewezen. Zelfs als de bestandsdownload een URL is, zorgt deze sterk beveiligde plug-in ervoor dat alleen de toegewezen gebruiker het bestand kan downloaden.

Ga vandaag nog aan de slag met WordPress File Download Manager!

3. Multiverso geavanceerde bestandsdeling

Multiverso

Multiverso, een geavanceerde plug-in voor het delen van bestanden met ontwikkelaarsvriendelijke functies, laat u een sectie voor het delen van bestanden op uw WordPress-website maken die toegankelijk is voor de gebruikersrollen die u toestaat, van beheerders tot abonnees.

Stel uw beveiligingscontroles, bestandsuploadgrootte, categorieën en meer in. Er zijn ook tal van shortcodes en sexy jQuery-opties.

Ga vandaag nog aan de slag met Multiverso Advanced File Sharing!

4. Gemakkelijke digitale downloads

Gemakkelijke digitale downloads

Als u een eCommerce-website heeft en u verkoopt digitale downloads, dan is Easy Digital Downloads de perfecte plug-in voor u. Met dit complete verkoopsysteem kun je alles volgen, van eBooks tot foto’s, documenten en liedjes.

EDD is beschikbaar in meer dan 24 talen en maakt het gemakkelijk om te beginnen met het verkopen en beheren van uw downloads, waar ter wereld u zich ook bevindt.

Deze gratis plug-in kan worden geïntegreerd met PayPal, Amazon Payments, Stripe, Authorize.net, BitPay en meer. Nog meer opties nodig? Hun premium-extensies geven u toegang tot nog meer betalingsgateways, e-mailservice-integraties en opties voor bestandsbeheer.

Ga vandaag nog aan de slag met eenvoudige digitale downloads!

5. WordPress Download Manager

WordPress Download Manager

Beheer, volg en neem de volledige controle over uw bestandsdownloads met de WordPress Download Manager-plug-in. Houd uw bestanden veilig door ze toe te wijzen aan gebruikersrollen of door wachtwoorden in te stellen.

Voor eCommerce-sites zijn er opties om licenties, prijzen, downloadlimieten en meer in te stellen. Het integreert ook met DropBox, OneDrive, Google Drive en meer.

Veilig en klaar voor vertaling, deze gratis plug-in is eenvoudig in te stellen en te gebruiken met meerdere handige functies.

Ga vandaag nog aan de slag met Download Manager!

6. Download bijlagen

Bijlagen downloaden

Downloadbijlagen is een van de beste plug-ins voor downloadbeheer omdat het gebruik maakt van AJAX en een eenvoudige interface voor slepen en neerzetten. We houden van eenvoud.

Als u echter een ontwikkelaar bent en de functies van Downloadbijlagen wilt uitbreiden, zult u dol zijn op hun meerdere filterhaken en -functies.

Ga vandaag nog aan de slag met het downloaden van bijlagen!

7. Heerlijke downloads

Heerlijke downloads

Deze ontwikkelaarvriendelijke plug-in is gratis te downloaden en te gebruiken, en u kunt eenvoudig downloadknoppen en links toevoegen aan pagina’s, berichten en wiggette gebieden.

Het beste van alles is dat uw downloadstatistieken en -rapporten direct in uw WordPress-dashboard te vinden zijn.

Ga vandaag nog aan de slag met heerlijke downloads!

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen de beste plug-ins voor downloadmanager voor WordPress te ontdekken.

Als je dit bericht leuk vond, vind je onze lijst met de 6 beste WordPress-beveiligingsplug-ins misschien ook leuk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map