7 Beste WordPress-bestemmingspagina-plug-ins die converteren (2020)

beste WordPress-plug-ins voor bestemmingspagina's


Wilt u een bestemmingspagina met een hoge conversie maken? Het gebruik van een WordPress-plug-in voor bestemmingspagina’s is de beste keuze die beschikbaar is, omdat het gemakkelijk en, nou ja, perfect is. Ongeacht het niveau van technische vaardigheden dat u heeft, u kunt direct leren hoe u een plug-in voor bestemmingspagina’s gebruikt en een pagina maakt zoals u dat wilt.

In dit artikel vergelijken we enkele van de beste WordPress-plug-ins voor bestemmingspagina’s om u te helpen bepalen welke het beste bij uw behoeften past.

Het belang van een WordPress Landing Page Plugin

Laten we eerst eens kijken wat een bestemmingspagina is. Simpel gezegd, het is een webpagina (meestal een enkele pagina) waarop u wilt dat uw doelgroep terechtkomt, uw inhoud ziet en een bepaalde actie onderneemt, zoals het kopen van een product, een abonnement op uw lijst, enz..

Met bestemmingspagina’s kunt u een specifiek product of dienst op een aantrekkelijke manier onder de aandacht brengen en markeren. Goed ontworpen bestemmingspagina’s trekken snel de aandacht van gebruikers en vragen hen een actie te ondernemen die u wilt dat ze doen. In de meeste gevallen dienen bestemmingspagina’s als conversiemachines.

Dus, hoe maak je een bestemmingspagina?

Dat is wanneer u een plug-in voor WordPress-bestemmingspagina’s nodig heeft. Met een plug-in voor bestemmingspagina’s kunt u eenvoudig hoog-converterende bestemmingspagina’s maken, zelfs als u niet technisch onderlegd bent. De meeste plug-ins voor bestemmingspagina’s bieden drag-and-drop-interfaces om een ​​pagina te bouwen, samen met tal van vooraf ontworpen sjablonen om uit te kiezen.

Controleer ook: Top WordPress Page Builder

Bovendien bieden de meeste van deze plug-ins bestemmingspagina-elementen en inhoudsblokken zoals Call to Action (CTA) -knoppen, formulieren, koppen, aanbevolen afbeeldingen, video’s, links enz., Zodat u in een mum van tijd hoog-converterende bestemmingspagina’s kunt maken.

Heb je echt een landingspagina-plug-in nodig??

optinmoster-lead-generatie

Het hangt er van af.

Door een bestemmingspagina te bouwen, kunt u de focus van uw bezoekers beperken tot de campagne die u promoot, om zo het aantal conversies te verhogen, zoals het aanmelden voor uw nieuwsbrief, het kopen van uw nieuwe product, enz..

Een bestemmingspagina is wellicht een goede keuze voor u als u leads van externe bronnen verwerft zoals een betaalde campagne, nieuwsbriefpromotie, verwijzingsbronnen, enz.

Maar als u uw bestaande websitebezoekers wilt converteren die om welke reden dan ook op uw site staan, zoals het lezen van een blogpost, dan wilt u misschien een opt-in in twee stappen gebruiken in plaats van een bestemmingspagina.

Een 2-staps opt-in is een campagne waarmee u elke afbeelding of link in een pop-up kunt veranderen. Wanneer een bezoeker op een link klikt, verschijnt er een pop-up die hem vraagt ​​zich te abonneren of te kopen.

Omdat de pop-up op dezelfde pagina verschijnt, wordt de natuurlijke drop-off geëlimineerd die normaal gesproken optreedt wanneer bezoekers naar een andere bestemmingspagina worden geleid om een ​​actie te voltooien.

OptinMonster is de beste tool voor het genereren van leads, waarmee u snel en eenvoudig tientallen campagnes kunt maken, waaronder een 2-staps opt-in. U kunt visueel aantrekkelijke optin-formulieren maken met de drag-and-drop-builder.

Het beste is dat u OptinMonster naast een plug-in voor een bestemmingspagina kunt gebruiken om uw conversies nog verder te verhogen.

Lees onze volledige OptinMonster-recensie.

Ga vandaag nog aan de slag met OptinMonster!

1. Beaver Builder

beaver-builder-wp-plugin

Beaver Builder is waarschijnlijk de beste plug-in voor WordPress-paginabuilder voor het eenvoudig maken van WordPress-bestemmingspagina’s zonder codering. Het biedt een eenvoudige interface voor slepen en neerzetten waar u een webpagina kunt bouwen door inhoudsblokken, widgets en geavanceerde elementen te combineren.

Het wordt geleverd met tientallen verbluffende sjablonen voor bestemmingspagina’s, zodat u niet altijd helemaal opnieuw hoeft te beginnen. U kunt kiezen uit een opvallende bestemmingspagina-sjabloon, inhoud toevoegen en een geheel nieuwe pagina publiceren. Makkelijk!

Bovendien kunt u uw eigen ontwerpen opslaan als sjablonen en deze hergebruiken op uw site of exporteren om ze op een andere site te gebruiken.

Het gebruik van de Beaver Builder-plug-in is heel eenvoudig omdat het wordt geleverd met een front-end inline-editor. Met de editor kun je alle elementen aanpassen met realtime live previews door direct op het element te klikken. Als u de kop van uw bestemmingspagina wilt wijzigen, kunt u erop klikken en er rechtstreeks in typen.

Beaver Builder-thema’s zijn compatibel met WordPress. Het is beschikbaar als WordPress-thema en als plug-in.

Lees onze volledige Beaver Builder-recensie.

Ga vandaag nog aan de slag met Beaver Builder!

2. Elementor

elementor-wordpress-page-builder-plugin

Elementor is nog een andere populaire WordPress-paginabuilder voor het maken van elk type webpagina, inclusief bestemmingspagina’s. Het is beschikbaar in zowel gratis als premium-versies, dus u kunt de gratis versie volledig uitproberen voordat u de premium-versie koopt.

Het beschikt over een snelle en beginnersvriendelijke live-bewerkingsinterface voor het bouwen van pagina’s. U kunt de slepen-en-neerzetten-elementen van Elementor en standaard WordPress-widgets gebruiken.

Bovendien heeft het meer dan 300 prachtig ontworpen sjablonen die geschikt zijn voor bestemmingspagina’s in elke niche. U kunt een sjabloon kiezen, de inhoud snel vervangen door uw originele inhoud en deze publiceren. Bovendien kunt u uw ontwerpen opslaan als sjablonen en deze zowel op uw site als op andere sites gebruiken.

Elementor beschikt over responsieve ontwerpcontroles om uw bestemmingspagina’s afzonderlijk voor desktops, tablets en mobiele apparaten te maken. Met deze functie kunt u kiezen wat en hoe een pagina op verschillende apparaten moet worden weergegeven.

Ga vandaag nog aan de slag met Elementor!

3. De Divi Builder

divi builder

De Divi Builder is een krachtige WordPress-paginabuilder van Elegant Themes. De bouwer wordt geleverd met het grootste deel van hun meest populaire WordPress-thema’s. Het is ook compatibel met alle andere thema’s en plug-ins.

De plug-in biedt eindeloze ontwerpmogelijkheden en wordt geleverd met een van de beste gebruiksvriendelijke bewerkingsinterfaces. Hiermee kunt u elk type ontwerp bouwen dat u zich kunt voorstellen met behulp van de eenvoudige bewerkingsinterface met slepen en neerzetten.

Divi Builder wordt geleverd met meer dan 20 prachtige sjablonen voor bestemmingspagina’s, ontworpen door de professionele ontwerpers van Elegante thema’s. U kunt een van deze sjablonen gebruiken om uw bestemmingspagina onmiddellijk te bouwen, omdat u alleen de demo-inhoud door uw eigen inhoud hoeft te vervangen.

De plug-in beschikt over 46 verfijnde inhoudsmodules, de bouwstenen van de website. U kunt deze modules slepen en neerzetten, ze naar uw wensen indelen en ze ook volledig aanpassen. U kunt het algehele paginaontwerp volledig beheren zonder een enkele regel code aan te raken.

Ga vandaag nog aan de slag met Divi.

4. Leadpages

leadpages-landingspagina-tool

Leadpages is een geweldige WordPress-plug-in waarmee u in een mum van tijd zonder code hoog-converterende bestemmingspagina’s kunt maken. Het heeft een eenvoudige, gebruiksvriendelijke interface voor slepen en neerzetten voor het bouwen en aanpassen van bestemmingspagina’s.

De plug-in bevat meer dan 150 vakkundig ontworpen sjablonen voor bestemmingspagina’s die zijn gericht op verschillende industrieën. Met zo’n uitgebreid pakket sjablonen is het zeldzaam dat u geen sjabloon zult vinden die overeenkomt met wat u in gedachten had.

Leadpages is meer een software voor het genereren van leads dan een eenvoudige bouwer voor bestemmingspagina’s. Er zijn sjablonen die zijn ontworpen voor verschillende campagnes, zoals een e-boek, leadregistratie, opt-in, promotie, productlandingspagina, enz. Selecteer een sjabloon voor de campagne die u wilt uitvoeren en begin met het aanpassen van uw sjabloon.

Bovendien biedt Leadpages instant Facebook-advertentiebouwer, A / B-tests, marketingtoolintegraties en meer om u te helpen moedig en gestaag te groeien.

Ga vandaag nog aan de slag met Leadpages.

5. OptimizePress

optimizepress

OptimizePress is een andere krachtige oplossing voor het bouwen van geoptimaliseerde WordPress-bestemmingspagina’s. Het is beschikbaar als thema en als plug-in. U kunt uw pagina’s in realtime bouwen en bewerken met hun LiveEditor-systeem en uw bedrijf sneller laten groeien.

Het is volledig responsief en klaar voor mobiel, dus al uw bestemmingspagina’s worden automatisch gesynchroniseerd met elk apparaat. Het heeft meer dan 30 vooraf gemaakte sjablonen om u direct een voorsprong te geven. Bewerk eenvoudig de tekst en andere inhoudselementen, voeg extra elementen toe vanuit de Element-browser en ontwerp uw prachtige bestemmingspagina. Zo eenvoudig.

OptimizePress heeft meer dan 40 aangepaste elementen om verschillende functionaliteiten aan uw pagina toe te voegen. U kunt de aanpassingsopties voor elk element volledig verkennen, omdat ze zeer flexibel zijn.

Het heeft een krachtige integratie met de meeste van uw favoriete e-mailmarketingservices voor snelle en gemakkelijke marketingcampagnes.

Daarnaast kunt u met OptimizePress ook lidmaatschapssites bouwen zonder dat er extra plug-ins nodig zijn. U kunt uw inhoud beschermen, lidmaatschappen maken en verkopen en betalingen gemakkelijk accepteren.

Ga vandaag nog aan de slag met OptimizePress.

6. Binnenkort Pro door SeedProd

coming-soon-pro-by-seedprod

Coming Soon Pro van SeedProd is een geweldige oplossing voor het maken van binnenkort beschikbare pagina’s en bestemmingspagina’s voor de onderhoudsmodus. Het heeft krachtige opties voor het bouwen van een opvallende onder constructie-pagina en legt leads vast voordat uw volledig ontwikkelde site live gaat.

Het beschikt over een afteltimer, mooie abonnementsvormen, sociaal delen, verwijzingsregistratie, enz. Bovendien heeft het een diepe integratie met alle grote e-mailmarketingproviders, zodat het bouwen van een e-maillijst eenvoudig is.

Het biedt een realtime paginabuilder voor het maken en bewerken van pagina’s. Het is echter geen front-end builder zoals de hierboven genoemde plug-ins.

De plug-in biedt een aantal nuttige add-ons zoals een add-on voor bestemmingspagina’s, Unsplash.com-add-on, meertalige add-on, enz. U kunt prachtige bestemmingspagina’s bouwen met behulp van de add-ons en de beschikbare thema’s.

Bekijk ook deze geweldige lijst met de beste WordPress-plug-ins die binnenkort beschikbaar zijn.

Ga vandaag nog aan de slag met Coming Soon Pro.

7. WordPress-bestemmingspagina’s (gratis plug-in)

wordpress-landingspagina's

WordPress-bestemmingspagina’s is een gratis oplossing voor het maken van bestemmingspagina’s om van uw websitebezoekers abonnees en klanten te maken. Ontworpen met het oog op inkomende marketingpraktijken, biedt de plug-in u opties om meer leads te converteren van het verkeer dat u aantrekt.

De plug-in heeft een live paginabuilder, zodat u wijzigingen meteen kunt zien terwijl u ze aanbrengt. De kernplug-in wordt geleverd met slechts een paar sjablonen. U kunt eenvoudig een sjabloon kiezen en deze vervolgens aanpassen.

Met de plug-in kunt u ook conversieratio’s volgen en volgen. Daarnaast kunt u bestemmingspagina’s maken, deze klonen en A / B-split-tests uitvoeren.

Als u meer functies en functionaliteiten wilt toevoegen, zijn er premium add-ons beschikbaar.
Ga vandaag nog aan de slag met WordPress-bestemmingspagina’s.

De beste WordPress-bestemmingspagina-plug-in kiezen

Alle 7 van deze plug-ins zijn geweldig met hun specifieke functies. Als je er echter een moet uitkiezen als de beste, dan is Beaver Builder de juiste keuze.

Beaver Builder biedt u tientallen prachtig ontworpen sjablonen voor bestemmingspagina’s en een eenvoudig te gebruiken interface om ze aan te passen. Het werkt ook met elk thema en plug-ins, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het opnieuw ontwerpen van uw hele website om hem aan het werk te krijgen.

Controleer ook: Eenvoudigste Website Builder

Als je dit artikel leuk vond, wil je misschien ook de beste leadgeneratie-plug-ins voor WordPress en de beste VOIP-zakelijke telefoondiensten bekijken.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map