7 Beste WordPress Lead Generation-plug-ins vergeleken (2020)

beste WordPress leadgeneratie-plug-ins vergeleken


Bent u op zoek naar een WordPress-plug-in voor het genereren van leads om uw e-maillijst te laten groeien en uw aanmeldingspercentage te verbeteren? Als u uw e-maillijst omhoog wilt schieten en uw bedrijf naar een hoger niveau wilt tillen, moet u een WordPress-oplossing voor leadgeneratie op uw website gebruiken.

In dit artikel vergelijken we de beste WordPress-plug-ins voor het genereren van leads en helpen we u bepalen welke het beste bij uw behoeften past.

Waarom een ​​WordPress Lead Generation-plug-in gebruiken?

Uw optin-formulier is het belangrijkste element dat uw kan maken of breken email reclame. Hoewel u met elke e-mailmarketingservice opt-in-formulieren op uw site kunt maken, zien ze er meestal te algemeen uit en trekken ze niet de aandacht van de bezoekers van uw website.

Om een ​​in het oog springend formulier te maken dat converteert, moet u een WordPress-plug-in voor het genereren van leads op uw site gebruiken.

Nog een paar voordelen van het gebruik van een WordPress-plug-in voor het genereren van leads zijn:

 • Meerdere optin-typen: Met een goede plug-in voor het genereren van leads kunt u meerdere optin-typen maken die zijn geoptimaliseerd voor conversies zoals lightbox-pop-ups, zwevende balken, welkomstmatten op volledig scherm, scroll boxes en meer.
 • Targetingopties: Uw bezoekers bombarderen met pop-ups kan frustrerend zijn. Met de juiste targetingopties kunt u pop-ups en formulieren op het juiste moment aan de juiste gebruiker laten zien.
 • Gemakkelijke integratie: Een goede oplossing voor het genereren van leads kan naadloos worden geïntegreerd met alle grote e-mailmarketingservices.

Laten we eens kijken naar enkele van de beste WordPress-oplossingen voor leadgeneratie op de markt om u te helpen uw website om te vormen tot een machine voor leadgeneratie.

1. OptinMonster

optinmonster

OptinMonster is de krachtigste oplossing voor leadgeneratie ter wereld. Het wordt geleverd met goed presterende, vooraf gebouwde sjablonen waarvan is bewezen dat ze uw bezoekers omzetten in leads en klanten. U kunt het perfecte campagnetype kiezen dat gemakkelijk de aandacht van uw bezoekers trekt, zoals een lightbox-pop-up, zwevende balk, welkomstmat op volledig scherm en meer.

Mis ons artikel over de beste WordPress pop-up plug-ins niet.

Met zijn krachtige targeting- en segmentatie-engine kunt u een individuele boodschap aan elke individuele bezoeker op uw site tonen op basis van hun geografische locatie, verwijzingsbron, de pagina of het gedeelte van uw site die ze bekijken, en meer.

Enkele belangrijke kenmerken van OptinMonster zijn:

 • Exit-intent technologie: Herstel het achterlaten van bezoekers in leads door aangepaste campagnes aan uw bezoekers te laten zien op het moment dat ze op het punt staan ​​te vertrekken.
 • On-site retargeting: Maak speciale aanbiedingen voor terugkerende bezoekers op basis van hun eerdere interacties op uw site.
 • Onsite vervolgcampagnes: Volg uw bezoekers op met getriggerde campagnes op basis van bezoekersinteracties.
 • Cookie-retargeting: Maak aangepaste browsercookies op basis van de demografische gegevens van uw klanten, zoals leeftijd, geslacht en locatie, en toon vervolgens zeer gerichte campagnes om conversies te genereren.

OptinMonster kan naadloos worden geïntegreerd met alle grote e-mailmarketingservices. Een gratis plug-in voor connectoren is beschikbaar om te downloaden van de repository van de WordPress-plug-in, waarmee u uw OptinMonster-formulieren eenvoudig kunt insluiten.

Ga vandaag nog aan de slag met OptinMonster.

2. WPForms

wpforms

WPForms is de meest beginnersvriendelijke plug-in voor contactformulieren op de markt. Hiermee kunt u eenvoudig uw e-maillijst laten groeien door uw WordPress-formulieren te verbinden met uw favoriete e-mailmarketingtools.

Met de krachtige drag-and-drop-builder kunt u in slechts een paar minuten een verbazingwekkende vorm creëren zonder een enkele regel code aan te raken. Alle formulieren die u maakt, reageren 100%, wat betekent dat ze uitstekend werken op mobiele telefoons, tablets en desktops.

Enkele manieren waarop u met WPForms uw e-maillijst kunt laten groeien, zijn:

 • Gemakkelijke integratie: Verbind uw WordPress-formulieren eenvoudig met uw favoriete e-mailmarketingtool, waaronder AWeber, MailChimp, GetResponse, Constant Contact en Campaign Monitor.
 • Eenvoudig formulieren maken: Zodra u uw formulier koppelt aan uw e-mailmarketingtool, kunt u uw formulieren voor het genereren van leads rechtstreeks vanuit uw WordPress-dashboard maken. U hoeft niet in te loggen op uw e-mailmarketingservice.
 • Voeg een selectievakje voor e-mailaanmelding toe: Voeg met slimme voorwaardelijke logica een selectievakje toe aan uw contactformulieren. Als een gebruiker het selecteert, kunt u ze automatisch aan uw lijst toevoegen zonder dat ze een ander formulier hoeven in te vullen.
 • Verminder vormverlating: Met WPForms kunt u gedeeltelijke formulierinvoeringen vastleggen, zelfs als een bezoeker uw formulier niet volledig invult. Vervolgens kunt u die geïnteresseerde leads opvolgen en ze omzetten in klanten.
 • En nog veel meer…

Ga vandaag nog aan de slag met WPForms.

Wilt u in plaats daarvan beginnen met de gratis versie? Proberen WPForms Lite.

Notitie: WPForms is onze # 1 gerangschikte beste plug-in voor WordPress-formulieren.

3. Gedreven leads

gedijen leads

Thrive Leads is een plug-in voor het maken van optin-formulieren waarmee u uw e-maillijst op uw website kunt laten groeien.

Thrive Leads wordt geleverd met een eenvoudige slepen-en-neerzetten-editor om optin-formulieren te maken. Hiermee kunt u verschillende soorten optin-vormen maken, zoals pop-up lightbox, kleverige horizontale vormen, 2-staps optin-vormen en meer.

Het biedt ook basistargeting en A / B-testfuncties om meer conversies op uw WordPress-website te genereren. Vergeleken met OptinMonster zijn de targetingopties beperkt, maar ze zijn nog steeds best aardig. Aangezien Thrive Leads echter is gebouwd als een WordPress-plug-in, kan het uw website aanzienlijk vertragen, afhankelijk van uw gedeelde hostingomgeving en WordPress-configuratie.

Ga vandaag nog aan de slag met Thrive Leads.

4. Bloei

Bloom Plugin van Elegant Themes

Elegant Themes Bloom is een andere WordPress-plug-in waarmee u prachtige optin-formulieren kunt maken om uw e-maillijst te laten groeien. Met meer dan 100 ingebouwde sjablonen en 6 weergavetypen, kunt u uw optin-formulieren eenvoudig aanpassen om ze een “persoonlijk” tintje te geven.

Optin-formulieren kunnen snel worden gemaakt door uw formulieren te koppelen aan 16 verschillende e-mailmarketingservices. Alle formulieren zijn responsief en klaar voor het netvlies, wat betekent dat uw formulieren gemakkelijk leesbaar zijn op alle apparaten, inclusief mobiel, tablet en desktops.

Net als Thrive Leads is Bloom ook gebouwd als een WordPress-plug-in, dus het kan een impact hebben op de prestaties van je website op basis van je hostingomgeving en WordPress-setup. Sommige krachtige functies, zoals de exit-intent van OptinMonster, zijn niet beschikbaar in Bloom.

Ga vandaag nog aan de slag met Bloom.

5. Optin-formulieren

optin vormen

Optin Forms is een gratis WordPress-plug-in voor het genereren van leads waarmee u eenvoudige optin-formulieren op uw website kunt maken.

Het wordt geleverd met 5 aanpasbare vormontwerpen en u kunt alle teksten, lettertypen en lettergroottes wijzigen. Het werkt met grote e-mailmarketingservices zoals AWeber, iContact, MailChimp, GetResponse, Madmimi, Interspire Email Marketing en ConvertKit.

Als u geen budget heeft voor een WordPress-plug-in voor het genereren van leads, is Optin Forms wellicht de juiste oplossing voor u. Gratis is een prijs die iedereen zich kan veroorloven.

Ga vandaag nog aan de slag met Optin Forms.

6. MailChimp voor WordPress

mailchimp voor wordpress plugin

MailChimp is de toonaangevende e-mailmarketingservice waarmee u uw e-mail gratis kunt laten groeien tot 2000 abonnees. Met de MailChimp voor WordPress-plug-in kunt u eenvoudig meer abonnees rechtstreeks vanaf uw WordPress-website toevoegen aan uw MailChimp-e-maillijst. Dit is echter geen officiële MailChimp-plug-in. Het is gebouwd door een WordPress-pluginbedrijf dat bekend staat als ibericode.

Mis ons artikel niet over hoe u op de juiste manier een e-mail kunt maken.

U kunt basisoptin-formulieren maken of integreren met andere formulieren op uw site, zoals uw opmerkingen, contact- of afrekenformulieren.

Er zijn veel gratis en premium add-ons zoals MailChimp Top Bar, MailChimp Activity, MailChimp User Sync, Captcha en meer.

Als u een MailChimp-gebruiker bent die op zoek is naar een gratis WordPress-plug-in om eenvoudige WordPress-formulieren te bouwen, dan is deze plug-in wellicht de juiste keuze. U wilt ook deze MailChimp-alternatieven bekijken om andere opties te zien.

Ga vandaag nog aan de slag met MailChimp voor WordPress.

7. LiveChat Inc.

live chat

Met LiveChat kunt u een snelle chatbox aan uw website toevoegen en beginnen te praten met uw potentiële leads.

LiveChat is misschien de juiste oplossing voor u als u uw potentiële leads en klanten wilt vragen wat hen ervan weerhoudt om te converteren. Op die manier kunt u de behoeftigen de nodige hulp bieden en ze omzetten in klanten.

In de meeste gevallen worden problemen ter plaatse opgelost. Met LiveChat kunt u echter ook integreren met uw favoriete e-mailmarketingtools, zodat u uw potentiële leads aan uw lijst met abonnees kunt toevoegen en ze kunt opvolgen als ze verdere hulp nodig hebben.

Ga vandaag nog aan de slag met LiveChat.

Dat is de beste plug-in voor het genereren van leads voor WordPress?

Na onze vergelijking is het duidelijk dat OptinMonster is de beste plug-in voor het genereren van leads om uw e-maillijst te laten groeien. Het wordt geleverd met alle functies die u ooit van een oplossing voor het genereren van leads wilt hebben.

Of je nu een eCommerce-site, een zakelijke website of een eenvoudige blog hebt, je zult het enorm nuttig vinden om je achtergelaten bezoekers om te zetten in e-mailabonnees.

OptinMonster is een zelfstandig product dat op elke website werkt, of het nu een WordPress-blog, Shopify-winkel, HTML-pagina of iets anders is.

Als u op zoek bent naar een WordPress-specifieke oplossing waarmee u uw formulieren kunt koppelen aan uw e-mailmarketingservice, dan kunt u deze gebruiken WPForms. Met WPForms kunt u zelfs een selectievakje weergeven op uw contactformulieren. Na selectie worden gebruikers automatisch toegevoegd aan uw e-maillijst zonder dat u een ander formulier hoeft in te dienen. Naast een plug-in voor het genereren van leads, helpt een CRM-tool ook bij het vertalen van lead naar verkoop.

Bonus: Bekijk de beste WordPress giveaway-plug-in om succesvolle weggeefacties op uw website te maken.

We hopen dat dit artikel u heeft geholpen bij het vinden van de beste WordPress-plug-in voor het genereren van leads voor uw site.

Als je dit artikel leuk vond, vind je onze recensie van de beste e-mailmarketingservices misschien ook leuk om je siteverkeer te laten groeien.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map