7 Beste WordPress Poll-plug-ins om betrokkenheid op locatie te vergroten

Beste WordPress Poll-plug-ins


Wil je de beste poll-plug-in om online polls toe te voegen in WordPress? Peilingen en enquêtes trekken meer gebruikers aan en betrekken ze langer op uw website. Deze gebruikersbetrokkenheid is ook goed voor de rangschikking van zoekmachines op uw website.

In dit artikel hebben we de beste WordPress poll-plug-ins voor je uitgekozen.

Hoe de beste WordPress Poll-plug-in te vinden

WordPress heeft veel gratis en betaalde poll-plug-ins die u kunt gebruiken om online polls en enquêtes op uw website te maken. Wanneer u op zoek bent naar een WordPress poll-plug-in, moet u ervoor zorgen dat deze eenvoudig te installeren en te gebruiken is. Anders dan dat, moet het flexibel zijn met de weergave-opties, zodat u de poll kunt toevoegen aan uw WordPress-pagina’s, berichten en widgetgebieden.

Hier zijn een paar snelle functies die u moet bekijken in een WordPress poll-plug-in voordat u deze voor uw website kiest:

 • Het moet ontwerp- en stylingfuncties hebben om interactieve peilingen te maken.
 • Zorg ervoor dat de peilingen snel moeten worden geladen en geen invloed mogen hebben op de prestaties van uw website.
 • Het zou meerdere opties moeten bieden om de poll- en enquêteresultaten zoals grafieken, diagrammen, enz. Weer te geven.
 • Met de poll-plug-in moet u resultaten op meerdere pagina’s of waar u maar wilt weergeven.

Dat gezegd hebbende, laten we eens kijken naar onze zij aan zij vergelijking van de beste WordPress poll-plug-ins.

1. WPForms

WPForms

WPForms is de beste plug-in voor WordPress-contactformulieren ter wereld. Het biedt premium formuliersjablonen om contactformulieren, online registratieformulieren, enquêtes en peilingen in WordPress te maken. WPForms heeft een premium-add-on voor peilingen en enquêtes. Hun online peilingen zijn zeer aanpasbaar en flexibel, wat betekent dat u eenvoudig een peiling naar keuze kunt maken.

WPForms heeft een geweldige formulierbouwer waarmee u snel uw online peilingen kunt maken met slepen en neerzetten. U kunt ook afbeeldingen toevoegen als poll-optie voor gebruikers.

U kunt de online peilingen weergeven op uw WordPress-pagina’s, berichten, zijbalk en andere widget-ready gebieden. Hun peilingen hebben geen invloed op de snelheid en prestaties van uw website.

Hiermee kunt u de enquêteresultaten prachtig weergeven in grafieken en diagrammen. WPForms geeft je toegang om enquêteresultaten overal op je WordPress-website in te sluiten. U kunt de enquêteresultaten ook exporteren en gebruiken in uw PowerPoint-presentaties, Excel-spreadsheets en meer. Raadpleeg voor meer informatie deze handleiding over het maken van een interactieve peiling met WPForms.

Verwant: Een typeform-stijlformulier maken in WordPress (stapsgewijze zelfstudie)

2. PollDaddy Polls en beoordelingen

PollDaddy Polls en beoordelingen

PollDaddy is een van de meest populaire WordPress poll-plug-ins op de markt. Het wordt geleverd met flexibele opties om polls toe te voegen en te beheren in WordPress. PollDaddy is eenvoudig te installeren en biedt premiumfuncties voor online polls.

De meest opvallende kenmerken zijn onder meer multiple choice poll, interactieve poll-ontwerpen, sluitingsdatum voor polls, resultaten tonen / verbergen en nog veel meer. Net als elke andere krachtige online poll-plug-in, kunt u de poll-resultaten overal op uw website en ook op andere weergeven
WordPress-sites.

PollDaddy is een gratis WordPress-plug-in en ondersteunt standaard IP-filters om te voorkomen dat gebruikers meerdere reacties invullen.

3. Responsieve poll

Responsieve poll

Responsive poll is een online poll-plug-in die kan worden gebruikt om eenvoudige en mooie polls toe te voegen aan WordPress. Hiermee kunt u meerdere peilingen maken en deze op dezelfde pagina weergeven.

U kunt ook polls met meerdere keuzes toevoegen, afbeeldingskeuzes met tekst, resultaten prachtig weergeven, start- / einddatum van polls toevoegen en uw poll-ontwerpen aanpassen.

Ze bieden een gratis en betaalde versie. De gratis Responsive Poll-plug-in heeft beperkte functies en u moet upgraden naar hun premiumplan om alle opties te ontgrendelen.

4. WP-peilingen

WP-peilingen

WP-Polls is een gratis WordPress-poll-plug-in die geschikt is om online polls toe te voegen aan uw webpagina’s, berichten, zijbalk en andere widgetgebieden. Het is eenvoudig in te stellen en te gebruiken op uw WordPress-dashboard.

Hiermee kunt u meerkeuzepeilingen toevoegen en de resultaten snel op dezelfde pagina weergeven. U kunt een aangepaste CSS-stijl toevoegen om het thema en het ontwerp van uw WordPress-peilingen te wijzigen.

5. Democratie-enquête

Democratie-enquête

Zoals de naam al doet vermoeden, is Democracy Poll een eenvoudige en moderne WordPress poll-plug-in waarmee uw gebruikers hun eigen keuzes in de poll kunnen toevoegen. U kunt polls voor één en meerdere keuzes maken, een einddatum voor uw poll instellen, kiezen uit meerdere ontwerpsjablonen voor polls en nog veel meer.

Het is een zeer aanpasbare poll-plug-in en u kunt de poll beperken tot alleen geregistreerde gebruikers. Met Democracy Poll kunt u willekeurige polls maken en deze op meerdere pagina’s aan gebruikers tonen.

Het werkt geweldig met alle populaire cacheplug-ins zoals W3 Total Cache, WP Super Cache, WordFence, Quick Cache en meer om sneller op uw website te presteren.

6. YOP Poll

Yop Poll

YOP poll is een andere gratis WordPress poll-plug-in die kan worden gebruikt om eenvoudig online polls en enquêtes te maken. Het is super flexibel en eenvoudig in te stellen in WordPress.

Hiermee kunt u peilingen met meerdere keuzes toevoegen, peilingen plannen, online peilingen op verschillende pagina’s weergeven, resultaten in percentages weergeven, de peiling op elk moment opnieuw instellen en een limiet toevoegen om peilingen alleen voor geregistreerde gebruikers weer te geven. U kunt de spamgebruikers ook blokkeren met IP’s en gebruikersnaam.

Ze bieden verschillende opties om enquêteresultaten weer te geven. Als u eerdere enquêteresultaten aan gebruikers wilt tonen, dan is YOP poll de perfecte keuze voor u.

7. OpinionStage Poll, Survey, Quiz

OpinionStage Poll Survey Quiz

OpinionStage Poll is een interactieve poll-plug-in. Het is gratis te downloaden en te installeren op je WordPress-website. U kunt eenvoudig online polls, enquêtes, quizzen, formulieren en meer maken met hun ingebouwde sjablonen.

Het wordt geleverd met de sociale knoppen naast de peilingen om ze te delen op uw sociale mediaplatforms. U kunt de poll toevoegen aan uw WordPress-pagina’s, berichten, zijbalk, voettekst en andere widget-ready gebieden.

Als u een visueel interactieve poll in WordPress wilt maken, dan is OpinionStage Poll de perfecte keuze voor u. Ze bieden meerdere kleur- en ontwerpopties om het uiterlijk van uw online poll te verfraaien.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de beste WordPress poll-plug-ins. Bekijk ook onze gids over de beste WordPress-enquêteplug-ins om feedback van gebruikers te verzamelen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map