7 Beste WordPress Spinning Wheel Popup-plug-ins om conversies te stimuleren

Beste WordPress Spinning Wheel Popup-plug-ins


Bent u op zoek naar de beste WordPress pop-up plug-ins voor spinnewielen?

Een plug-in voor een draaiend wiel maakt gebruikers enthousiast om aan het wiel te draaien om iets te winnen. Het is een geweldige manier om het aantal conversies op uw site te verhogen.

In dit artikel delen we enkele van de beste ‘spin om te winnen’-WordPress-plug-ins om de betrokkenheid op locatie te vergroten.

De beste WordPress Spinning Wheel-plug-in kiezen

Je kunt verschillende gratis en betaalde WordPress-plug-ins voor spinnewielen op de markt vinden waarmee gebruikers aan het wiel kunnen draaien om prijzen te winnen.

Hier zijn enkele belangrijke functies die u vaak zult zien in een WordPress-plug-in voor een draaiend wiel:

 • Mogelijkheid om prijzen toe te voegen aan elk segment
 • Aanpassing van kleur, grootte en segment
 • Integratie met e-mailmarketingservices
 • AVG-naleving voor gegevensverzameling
 • Automatisch coupongeneratiesysteem
 • Krijg inzicht in hoe gebruikers het spinnewiel gebruiken

Laten we eens kijken naar enkele van de beste WordPress spinnewiel-plug-ins waarmee u het aantal conversies kunt verhogen.

1. OptinMonster

OptinMonster

OptinMonster is de krachtigste software voor leadgeneratie en conversie-optimalisatie ter wereld. Hiermee kunt u uw verlaten bezoekers omzetten in abonnees en klanten. Hiermee kunt u een gamified opt-in-formulier voor een couponwiel maken om gebruikers te verleiden zich te abonneren op uw e-maillijst.

Verwant: Hoe u uw e-maillijst kunt laten groeien

Met de pop-up met het draaiwiel kunt u geweldige prijzen aanbieden aan uw gebruikers. Het betrekt het publiek door hen het spinnewielspel te laten spelen om beloningen te verdienen. U kunt prijzen aanbieden zoals optin steekpenningen (zoals e-boeken), kortingen, couponcodes, enz.

OptinMonster wordt geleverd met 3 ingebouwde spinwiel-sjablonen. U kunt hun builder voor slepen en neerzetten gebruiken om de pop-ups van het optin-wiel aan te passen. Hiermee kunt u het wiel bewerken en gemakkelijk prijzen aan elke sectie toekennen.

OptinMonster Spin Wheel Voorbeeld

Met de spinwiel-pop-upcampagne kunt u een e-mailmarketingservice integreren en uw abonnees uitzonderlijk laten groeien. Het beste is dat OptinMonster out-of-the-box integratie biedt met populaire e-mailmarketingservices, zoals Constant Contact, MailChimp, AWeber en meer.

Bekijk onze volledige OptinMonster-review voor meer details. U kunt ook onze OptinMonster-couponcode gebruiken om een ​​enorme korting te krijgen.

2. Win-Wheel met korting voor WooCommerce

Korting Win-Wheel voor WooCommerce

Discount Win-Wheel voor WooCommerce is een uitstekende WordPress spinnewiel plug-in. Het wordt geleverd met meerdere triggers om het draaiwiel te laden, inclusief het laden van de pagina, klik op een pictogram om te laden en bij het afsluiten van het laden.

Het genereert couponcodes en e-mailt deze automatisch naar uw gebruikers. U kunt de activiteit en couponsstatus volgen in uw WordPress-beheerdersdashboard. De plug-in is klaar voor vertaling en ondersteunt WPML.

3. Wiel met pop-ups

Wheel of Popups

Wheel of Popups is een eCommerce-vriendelijke pop-up-plugin voor spinnewielen. Het werkt naadloos met alle platforms, inclusief WooCommerce, Shopify, Magento, enz. U kunt deze plug-in ook gebruiken op uw WordPress-site om meer verkeer en gebruikersbetrokkenheid te genereren.

De plug-in biedt een pop-upsjabloon voor een wiel met korting waarmee u kleuren, lettertypen, tekst en prijzen kunt aanpassen. Het heeft verschillende marketingtools om uw campagnes te promoten.

4. WP Optin-wiel

WP Optin-wiel

WP Optin-wiel is een gratis WordPress pop-up plug-in met draaiend wiel. Hiermee kun je meerdere wielen maken met 12 plakjes en je kunt links toevoegen naar verschillende beloningen in elke plaksectie. Met de plug-in kunt u integreren met MailChimp om uw e-maillijst te laten groeien.

Het configureren van de plug-in is eenvoudig en u kunt volledig bepalen wanneer u de wiel-pop-up aan uw gebruikers wilt laten zien. Het voldoet aan de AVG en ondersteunt meerdere talen.

5. Lucky Wheel voor WooCommerce

Lucky Wheel voor WooCommerce

Lucky Wheel voor WooCommerce is een andere gratis WordPress-plug-in voor het draaien van wielen voor uw eCommerce-sites. Het moedigt aanmeldingen via e-mail aan om aan het stuur te draaien en beloningen te winnen.

Hiermee kunt u maximaal 6 plakjes in een wiel toevoegen en meerdere kortingen voor gebruikers creëren. Met de plug-in kunt u de kortingscode naar de e-mail sturen die uw gebruiker heeft ingevoerd om aan het wiel te draaien. Het stelt je ook in staat om de spintijd te beperken.

6. Wheel van CrazyRocket

Wheel van CrazyRocket

Wheel van CrazyRocket is een eenvoudige pop-up plug-in voor draaiende wielen voor WordPress. Het wordt geleverd met prachtige wielthema’s die de aandacht van gebruikers trekken en hen verleiden om aan het wiel te draaien. Het genereert een unieke couponcode voor elke draai en past deze automatisch toe op het winkelwagentje.

De plug-in biedt 3 soorten games, waaronder een draaiwiel, gokautomaat en kras ‘n’ win-kaarten. U kunt de slimme triggers gebruiken om pop-ups op het juiste moment weer te geven, zoals bij afsluiten, tijd doorgebracht op een pagina, paginaweergaven of scrollen.

7. Wheely Sales

Wheely Sales

Wheely Sales is een WordPress spinnewiel pop-up plug-in voor kleine bedrijven websites en online winkels. Het activeert de pop-up wanneer uw gebruikers op het punt staan ​​het browsertabblad te sluiten. De gebruikers moeten hun e-mailadres invoeren om aan het wiel te draaien en kortingsbonnen te krijgen.

Met de plug-in kunt u tekst, kleuren, lettertypen en logo aanpassen. Het geeft u ook gedetailleerd inzicht in hoe uw gebruikers reageren op het spinnewiel.

We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de beste “spin to win” WordPress pop-up plug-in. Misschien wil je ook onze gidsen over de beste WordPress giveaway-plug-in bekijken en een succesvolle weggeefactie maken op je WordPress-site.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map